Συνεχίζουν οι (ΟΛΗΓ)αρχικές αποφάσεις | Έκλεισαν τη μία είσοδο του πάρκινγκ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζουν οι (ΟΛΗΓ)αρχικές αποφάσεις | Έκλεισαν τη μία είσοδο του πάρκινγκ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Αλυσίδες, κολωνάκια και κώνοι, ξεφυτρώνουν στην Ηγουμενίτσα, σε χώρους που μέχρι χτες ήταν στη διάθεση των πολιτών.
Μετά το αιφνίδιο κλείσιμο του parking της προβλήτας του παλαιού λιμένα που στέρησε από την πόλη δεκάδες θέσεις στάθμευσης, ο Οργανισμός αποφάσισε προφανώς να υποκαταστήσει το Δήμο, την Τροχαία, το Λιμενικό και να αποφασίσει μόνος του, χωρίς καμία διαβούλευση με κανέναν, να προχωρήσει σε… κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μάλιστα ενόψει Πάσχα, οπότε και η κίνηση προς το νησί των Φαιάκων είναι αυξημένη.


Έτσι, χωρίς να λάβει καθόλου υπόψη τις υφιστάμενες και τις προτεινόμενες κυκλοφορικές ρυθμίσεις που συμφώνησαν σε σύσκεψη οι αρμόδιοι φορείς, προχώρησε σε μονομερείς ενέργειες που περιλαμβάνουν το κλείσιμο της νότιας εισόδου του parking στον παλαιό λιμένα, με αποτέλεσμα, όποιος έρχεται από το νότο και θέλει να μπει στο parking να πρέπει να διασχίσει τη μισή πόλη για να κάνει αναστροφή, ακυρώνοντας στην ουσία το σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε ο κυκλικός κόμβος μπροστά στο κτίριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας.


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Οργανισμός, κάνει… έξωση τόσο στα οχήματα που βρίσκονται σταθμευμένα στο χώρο έναντι της Π.Ε. Θεσπρωτίας όσο και στα οχήματα της αστυνομίας που σταθμεύουν έναντι της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο βρίσκεται στη ζώνη των… 6 μέτρων του παραλιακού μετώπου που έχει παραχωρηθεί στην ΟΛΗΓ ΑΕ.
Μάλιστα, ζητήθηκε και από τα ταξί που σταθμεύουν εντός του Λιμένα Εσωτερικού να… βγουν εκτός των ορίων της… παραχώρησης ή να πληρώσουν… ενοίκιο στον Οργανισμό για να έχουν πιάτσα εκεί, κάτι που φαίνεται πως με παρέμβαση του Δήμου Ηγουμενίτσας, αποφεύχθηκε προς το παρόν!
Κάγκελα δεν τοποθετήθηκαν… ακόμη!





Συνεχίζουν οι (ΟΛΗΓ)αρχικές αποφάσεις | Έκλεισαν τη μία είσοδο του πάρκινγκ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Συνεχίζουν οι (ΟΛΗΓ)αρχικές αποφάσεις | Έκλεισαν τη μία είσοδο του πάρκινγκ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 19, 2024 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.