Γνωριμία με τα επαγγέλματα STEM στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Γνωριμία με τα επαγγέλματα STEM στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας


Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας ενημερωτική συζήτηση με θέμα το Επαγγελματικό Προφίλ και τη γνωριμία των μαθητών με τα Επαγγέλματα STEM.

Η ενημερωτική συζήτηση οργανώθηκε από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της ΣΤ’ τάξης, κ. Ευάγγελο Γόγολο και κ. Ειρήνη Γούλα, στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και της Θεματικής Ενότητας «Γνωριμία με τα Επαγγέλματα STEM»,

Για τον σκοπό αυτό προσκλήθηκε στο σχολείο μας η κ. Μαρία Σαμίου, Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, ώστε να ενημερώσει τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης για τη φύση του επαγγέλματός της και να συζητήσει μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν και σχετίζονται με το προφίλ των επαγγελμάτων STEM.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Σαμίου για τη θετική και άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται έμπρακτα κοντά στην τοπική κοινωνία και τους αυριανούς πολίτες.

Για το 5ο ΔΣ Ηγουμενίτσας
Η Διευθύντρια
Ευτυχία Νάννη
Γνωριμία με τα επαγγέλματα STEM στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Γνωριμία με τα επαγγέλματα STEM στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.