Νέα Αριστερά : Αντιφάσεις χωρίς απαντήσεις για την ασφάλεια των μετακινήσεων στην Εγνατία

Νέα Αριστερά : Αντιφάσεις χωρίς απαντήσεις για την ασφάλεια των μετακινήσεων στην Εγνατία



Με ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις για το θέμα της ασφάλειας των μετακινήσεων στην Εγνατία Οδό.

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου για διακοπή κυκλοφορίας σε σήραγγα στο Μαλακάσι ώστε να πραγματοποιηθεί έλεγχος από ειδικούς με το αντιφατικό επιχείρημα ότι αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των πολιτών, αλλά και «ότι δεν υπάρχει κανείς προφανής λόγος που επιβάλλει τη διακοπή της κυκλοφορίας στην σήραγγα», εντείνει την ανησυχία μας.

Η Νέα Αριστερά μετά την ανησυχία που προκλήθηκε από δηλώσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου που ανακλήθηκαν, άσκησε άμεσα κοινοβουλευτικό έλεγχο με Ερώτηση από τις βουλεύτριες Μερόπη Τζούφη και Πέτη Πέρκα, ζητώντας άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις από τον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών.

Το υπουργείο ούτε άμεσα απάντησε ούτε επί της ουσίας. Η αντίδραση του υπουργείου μετά από πολλές ημέρες, μας ωθεί να θέσουμε ξανά την ανάγκη για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση της κοινής γνώμης σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως είναι η ασφάλεια των μετακινήσεων.
Νέα Αριστερά : Αντιφάσεις χωρίς απαντήσεις για την ασφάλεια των μετακινήσεων στην Εγνατία Νέα Αριστερά : Αντιφάσεις χωρίς απαντήσεις για την ασφάλεια των μετακινήσεων στην Εγνατία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.