Δήλωση της Όλγα Γεροβασίλη για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο

   Δήλωση της  Όλγα Γεροβασίλη για τις υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο



Από την ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας από τη Νέα Δημοκρατία το 2019 η Ήπειρος έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και όσον αφορά στη στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Αυτό σημειώνει σε δήλωσή της η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τις υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζει τις μηδενικές μεταθέσεις αστυνομικών στην περιοχή και καυτηριάζει τις τρίμηνες υποχρεωτικές μετακινήσεις.

«Για ακόμη μια φορά ο οικογενειακός προγραμματισμός των αστυνομικών υπαλλήλων τινάζεται στον αέρα καθώς η πολιτική ηγεσία αδυνατεί να κατανείμει το προσωπικό ορθολογικά.

Μάλιστα, αν και οι μετακινήσεις προβλέπεται να είναι τρίμηνες, η δαπάνη διαμονής δεν ξεπερνά τα τριάντα ευρώ ημερησίως.

Παράλληλα, διατάσσεται να αποσπαστεί και ένας σημαντικός αριθμός οχημάτων εκ νέου, ο οποίος μαζί με τον τεράστιο και πρωτοφανή στα χρονικά, αριθμό αστυνομικών που από αρχές του έτους έχουν αποσπαστεί στην Αττική, θα λείπουν πλέον από το κομμάτι της αστυνόμευσης στις τοπικές κοινωνίες, όπως καταγγέλλουν οι Ενώσεις των αστυνομικών υπαλλήλων Ηπείρου.

Είναι οι πολίτες της Περιφέρειας και δη της Ηπείρου, πολίτες δεύτερης κατηγορίας για την Κυβέρνηση;» καταλήγει η κ. Γεροβασίλη.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.