Δήμος Σουλίου: Μέχρι την Δευτέρα οι δηλώσεις τετραγωνικών για τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων

  Δήμος  Σουλίου: Μέχρι την Δευτέρα οι δηλώσεις τετραγωνικών για τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων




Παράταση μέχρι τις 15 Ιούλιου έχουν πάρει παράταση οι δηλώσεις ιδιοκτητών καταστημάτων – επιχειρήσεων του Δήμου Σουλίου, οι οποίοι ήδη κάνουν ή προτίθενται να κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων (πλατειών-πεζοδρομίων) για το έτος 2024.

Ετσι οι καταστηματάρχες θα πρεπει μέχρι και την Δευτέρα να προσέλθουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σουλίου προκειμένου να υποβάλουν την σχετική αίτηση – δήλωση, με τον αριθμό του εμβαδού των κοινόχρηστων χώρων των οποίων κάνουν χρήση ή προτίθενται να κάνουν χρήση, ώστε να καταβάλουν τα αντίστοιχα τέλη χρήσης

Σε περίπτωση μη προσέλευσης, εντός της παραπάνω προθεσμίας, οι Υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν στις προβλεπόμενες από την σχετική νομοθεσία ενέργειες (περί αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστων χώρων), σύμφωνα και με τα όσα ορίζονται στην αριθμόν 251/2015 απόφαση Δ.Σ. του Δήμου Σουλίου.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.