Ξανά προβλήματα με το νερό στην Πέρδικα

Ξανά προβλήματα με το νερό στην Πέρδικα


Η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας με νέα ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι η περιοχή της Πέρδικας βρίσκεται πάλι αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα υδροδότησης. Ενώ μόλις χθες αποκαταστάθηκε η βλάβη στον κεντρικό αγωγό φ200 που τροφοδοτεί το χωριό, από το βράδυ προέκυψαν νέα προβλήματα: «κάηκε» η μία αντλία στο Καμπόπουλο και ταυτόχρονα σημειώθηκε σπάσιμο στο εξωτερικό δίκτυο της άλλης γεώτρησης.

Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΗ, αυτή τη στιγμή συνεργείο εργάζεται για την αποκατάσταση του σπασίματος ώστε να δοθεί άμεσα νερό στο χωριό, ενώ αύριο προβλέπεται να τοποθετηθεί νέα αντλία. Η Δημοτική Επιχείρηση ζητά για ακόμη μία φορά την κατανόηση των κατοίκων για το «απρόβλεπτο γεγονός».

Ωστόσο, το «απρόβλεπτο» στην Πέρδικα έχει καταντήσει καθημερινότητα. Οι συνεχείς βλάβες, οι καμένες αντλίες και τα σπασμένα δίκτυα δεν αποτελούν πλέον εξαίρεση αλλά κανόνα, αφήνοντας τους κατοίκους να ζουν με το άγχος αν θα έχουν νερό. Και όσο οι ανακοινώσεις περιορίζονται σε συγγνώμες και εκκλήσεις για «κατανόηση», το ερώτημα που τίθεται είναι σαφές: ποιος θα αναλάβει επιτέλους την ευθύνη για την τραγική εικόνα της ύδρευσης στην Πέρδικα του Δήμου Ηγουμενίτσας;

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.