Ανάσα για τους αγρότες – Σε εξέλιξη το αρδευτικό έργο στον Καλαμά

 Ανάσα για τους αγρότες – Σε εξέλιξη το αρδευτικό έργο στον Καλαμά

Ένα σημαντικό έργο για την περιοχή του Καλαμά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς προχωρούν οι εργασίες για το αρδευτικό των κάμπων του Μέσου Ρου με τεχνητή βροχή.

Στο πλαίσιο του έργου, κατασκευάζεται αντλιοστάσιο στη γέφυρα του Γκριμπόβου, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί δεξαμενή στην Παναγία Γκριμπόβου, από όπου με φυσική ροή θα διοχετεύεται νερό στους κάμπους της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του Λεπτοκαρίου.

Σύμφωνα με την τοπική Αδελφότητα Λεπτοκαριτών Θεσπρωτίας, το μεγαλύτερο ποσοστό του έργου έχει ήδη ολοκληρωθεί και αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Ωστόσο, τονίζουν ότι το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο πώς θα λειτουργήσει το έργο στην πράξη μετά την ολοκλήρωσή του.


Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.