Αύριο ο νέος ιδιοκτήτης του λιμανιού | Καμία κουβέντα για τη χερσαία ζώνη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Αύριο ο νέος ιδιοκτήτης του λιμανιού | Καμία κουβέντα για τη χερσαία ζώνη (+ΒΙΝΤΕΟ)


Αύριο Πέμπτη συνεδριάζει το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο θα εξετάσει τις βελτιωμένες προσφορές, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και εκτός απροόπτου θα αναδείξει το νέο ιδιοκτήτη του λιμανιού.
Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο μηδέν και το θέμα της παραχώρησης της χερσαίας ζώνης στο Δήμο Ηγουμενίτσας και στο Δήμο Φιλιατών, παρά τις υπουργικές δεσμεύσεις, δεν φαίνεται πως έχει ξεμπλοκάρει.
Δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση εάν οι εκτάσεις που διεκδικούν οι παραλιακοί Δήμοι της Θεσπρωτίας θα "περάσουν" στη δικαιοδοσία τους, εάν θα "περάσουν" στη Κτηματική Υπηρεσία του δημοσίου (με όσα στρεβλά είχαν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν) ή ακόμα και εάν θα έχει το δικαίωμα να τις ...διεκδικήσει άμεσα ή στο μέλλον ο ιδιώτης επενδυτής.
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ψηφίστηκε στη βουλή η τροποποίηση της σύμβασης για τον ΟΛΘ.
Και ενώ θα έπρεπε όλοι οι φορείς να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, παρατηρούμε έντονα έναν ωχαδερφισμό και μια πλήρη αδιαφορία.
Σήμερα δημοσιεύουμε ένα βίντεο με τα κομμάτια της χερσαίας ζώνης και των επίμαχων εκτάσεων, από τη Σαγιάδα μέχρι και τα Σύβοτα, για να καταλάβατε όλοι οι πολίτες το τί διακυβεύεται.
Οι υπεύθυνοι το γνωρίζουν καλά και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

Αύριο ο νέος ιδιοκτήτης του λιμανιού | Καμία κουβέντα για τη χερσαία ζώνη (+ΒΙΝΤΕΟ) Αύριο ο νέος ιδιοκτήτης του λιμανιού | Καμία κουβέντα για τη χερσαία ζώνη (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.