Η νέα επιτροπή του δήμου Ηγουμενίτσας για τα αδέσποτα

Η νέα επιτροπή του δήμου Ηγουμενίτσας για τα αδέσποτα


Συγκροτούμε επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηγουμενίτσας με αντικείμενο αρμοδιοτήτων, όπως αυτό καθορίζεται στις διατάξεις του άρθρου 10, παρ. 9 και 45 παρ. 5 του Ν. 4830/2021 ως εξής:

1. Τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Ζαφείρη Αναστάσιο ως εκπρόσωπο του Δήμου και πρόεδρο της Επιτροπής, με αναπληρωτή του τον κ. Παππά Ηλία, Αντιδήμαρχο Δήμου Ηγουμενίτσας. 
2. Την κα. Τσίπη Χρύσα, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια σκύλων, ως μέλος της Επιτροπής. 
3. Τον κ. Πολύζο Αλέξανδρο, ιδιώτη κτηνίατρο, ως μέλος της Επιτροπής, με αναπληρώτριά του την κα Διαμάντη Στεφανία, ιδιώτη κτηνίατρο. 
4. Την κα Μπρέστα Σπυριδούλα, εκπρόσωπο του Φιλοζωϊκού Σωματείου «Φιλοζωϊκή Δράση Εθελοντών Ν. Θεσπρωτίας», ως μέλος της Επιτροπής. 
5. Την κα Γκόγκου Ελένη, εκπρόσωπο του Φιλοζωϊκού Σωματείου «Άργος Κιβωτός Ν. Θεσπρωτίας», ως μέλος της Επιτροπής. 

Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Βαζούκη Βαρβάρα, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, της Δ/νσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Ηγουμενίτσας. Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παναγιώτης Νταής
Η νέα επιτροπή του δήμου Ηγουμενίτσας για τα αδέσποτα Η νέα επιτροπή του δήμου Ηγουμενίτσας για τα αδέσποτα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.