Ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη: Συννεφιά και βροχές στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο

Ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη: Συννεφιά και βροχές στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο 




Τη Μεγάλη Πέμπτη, στα δυτικά και τα βόρεια αναμένονται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με βροχές, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Συγκεκριμένα, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά και καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, οπότε και στα ορεινά τους τμήματα θα σημειωθούν λίγες μπόρες.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και γρήγορα θα γίνουν δυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 22 με 26 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 μ3 4 μποφόρ, αρχικά από βόρειες διευθύνσεις και από το μεσημέρι από νότιες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις και μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές και ιδιαίτερα στα ανατολικά και τα νότια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.
Ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη: Συννεφιά και βροχές στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο Ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη: Συννεφιά και βροχές στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.