Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για την εργατική Πρωτομαγιά

Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για την εργατική Πρωτομαγιά



Ημέρα που τιμούμε τους αγώνες και τα οράματα της εργατικής τάξης, των εργαζομένων διαχρονικά σε ολόκληρο τον κόσμο, για ισότητα, κοινωνική δικαιοσύνη, ειρήνη και αξιοπρέπεια. Ημέρα που γιορτάζουμε με έργα τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας.

Μετά από μια μακρά περίοδο υποαπασχόλησης, υψηλής ανεργίας, απλήρωτων υπερωριών και χαμηλών μισθών, και η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στην μέγγενη της ακρίβειας και της αβεβαιότητας.

Οι εργαζόμενοι της Θεσπρωτίας όπως και ολης της Ελλάδας, ζουν σε μια οικονομία που δεν δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, με κρατικές παρεμβάσεις που αμβλύνουν την ζούγκλα των εργασιακών δικαιωμάτων, ενω ταυτόχρονα η ακρίβεια τοσο στην ενέργεια οσο και στα προϊόντα, δημιουργούν μια εκρηκτική κατάσταση που χτυπάει στα θεμέλια την εργατική τάξη και όχι μόνο.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το Κίνημα που ταυτίστηκε με τους αγώνες και τα οράματα των εργαζομένων και ως κυβερνητικός φορέας υλοποίησε τα δίκαια αιτήματα τους για αμοιβές και δικαιώματα, για την ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους που πριν 40 χρόνια ήταν ανύπαρκτο στη χώρα μας.

Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που θα καταφέρει και πάλι μέσα από το συνολικό πρόγραμμά του σε Ελλάδα και Ευρωβουλή για τον παραγωγικό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας να κάνει την μεγάλη Αλλαγή και πάλι δυνατή.

Θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των εργαζομένων για δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης, για δίκαιες αμοιβές, για την προοπτική στη νέα γενιά.
Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για την εργατική Πρωτομαγιά Το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για την εργατική Πρωτομαγιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.