Επίσκεψη του Πρέσβη των Φιλιππίνων στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Επίσκεψη του Πρέσβη των Φιλιππίνων στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων



To Επιμελητήριο Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο Πρέσβης των Φιλιππίνων στην Ελλάδα κ.Giovanni Palec και είχε συνάντηση συνεργασίας με τον Πρόεδρο κ.Ευθύμιο Χρυσοστόμου με τον Γ.Γ κ. Βασίλη Βασιλείου καθώς και με τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Δασκαλόπουλο.

Η επίσκεψη του Πρέσβη των Φιλιππίνων στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της εργασίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως οι επενδυτικές ευκαιρίες, οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων των δύο χωρών και ο τρόπος με τον οποίο οι πολίτες των Φιλιππίνων θα μπορέσουν να έρθουν για να εργαστούν στα Ιωάννινα.

Οι πολίτες από τις Φιλιππίνες μπορεί να αποτελέσουν μια πολύτιμη προσθήκη για τις επιχειρήσεις στα Ιωάννινα, ειδικά σε τομείς όπως η βιομηχανία και η μεταποίηση, η τουριστική βιομηχανία, οι υπηρεσίες φροντίδας υγείας καθώς και η εστίαση και ο πρωτογενής τομέας.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών μπορεί να συμβάλει στην ανταλλαγή γνώσεων, πρακτικών και πόρων, οδηγώντας σε αμοιβαία οφέλη και ανάπτυξη. Επίσης συζητήθηκαν και είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες και οι διαδικασίες για τη μετανάστευση και την εργασία των πολιτών των Φιλιππίνων στην περιοχή, με σεβασμό προς τους νόμους και τις ανθρώπινες συνθήκες.
Επίσκεψη του Πρέσβη των Φιλιππίνων στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων Επίσκεψη του Πρέσβη των Φιλιππίνων στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.