Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας



Ένας (01) αλλοδαπός και μία (01) αλλοδαπή, ηλικίας 26 και 29 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής πριν την επιβίβασή των ανωτέρω σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε η 29χρονη να προσπαθεί να εξέλθει παράνομα της χώρας, έχοντας στην κατοχή τής ένα δελτίο ταυτότητας που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με την άμεση συνέργεια του 26χρονου, ο οποίος την συνόδευε.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο. 
 
Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες της Παρασκευής, ένας (01) 41χρονος αλλοδαπός, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε κλεμμένο δελτίο ταυτότητας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας  Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.