Εξετάζεται η ασφαλιστική κάλυψη των ζημιών από αγριογούρουνα σε καλλιέργειες μη προστατευόμενων περιοχών - Απάντηση στον Βασίλη Γιόγιακα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017


Τη δυνατότητα ένταξης νέων ασφαλιστικών κινδύνων που θα καλύπτουν και τις επιδρομές αγριογούρουνων σε καλλιέργειες μη προστατευόμενων περιοχών έχει ξεκινήσει να εξετάζει ο ΕΛ.Γ.Α., όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε σχετική Ερώτηση του Βασίλη Γιόγιακα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι έχουν ξεκινήσει από το ΥΠ.Α.Α.Τ. οι διαδικασίες για τη διενέργεια αναλογιστικής μελέτης - στην οποία θα καθορίζεται το ύψος της δαπάνης και ο τρόπος κάλυψής της - ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα ένταξης νέων κινδύνων στην ασφάλιση του ΕΛ.Γ.Α..


Επίσης σημειώνεται ότι το Υπουργείο δεν προτίθεται να εντάξει στα προγράμματα Ενεργητικής Προστασίας του ΕΛ.Γ.Α. την επιχορήγηση όλης της δαπάνης για την αγορά και την εγκατάσταση ηλεκτροφόρας περίφραξης σε καλλιέργειες ώστε να είναι προστατευμένες από επιδρομές αγριογούρουνων.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ 

Read More »
Εξετάζεται η ασφαλιστική κάλυψη των ζημιών από αγριογούρουνα σε καλλιέργειες μη προστατευόμενων περιοχών - Απάντηση στον Βασίλη Γιόγιακα Εξετάζεται η ασφαλιστική κάλυψη των ζημιών από αγριογούρουνα σε καλλιέργειες μη προστατευόμενων περιοχών - Απάντηση στον Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Παραμυθιά: Με συγκίνηση αλλά και άκομψες αναφορές, το προσκύνημα στον χώρο φυλάκισης των 49 Πρόκριτων - Την δημιουργία μουσείου εξήγγειλε η δήμαρχος (+ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017


Σε κλίμα συγκίνησης και με μια ζεστή εκδήλωση στον χώρο του σχολείου Bvlgari όπου φυλακιστήκαν οι 49 Πρόκριτοι, ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, οι 4ημερες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους 49 Ήρωες της Παραμυθιάς που εκτελέστηκαν από τις ναζιστικές δυνάμεις και τους τσάμηδες στις 29 Σεπτεμβρίου του 1943.

Παρουσία συγγενών των θυμάτων παρουσιάστηκε ο νέος διαμορφωμένος χώρος στο σημείο φυλάκισης, ο οποίος σύντομα θα μετατραπεί σε μουσείο 49 Προκρίτων, όπως ανέφερε στον χαιρετισμό της η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη.


Εντύπωση προκάλεσε πάντως, η άκομψη τόσο για τον τόπο όσο και για την στιγμή (κατά την ταπεινή μας γνώμη) επίθεση στην μητρόπολη Παραμυθιάς και στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ Τίτο, από συγγενή εκτελεσθέντος, με αφορμή την λιτάνευση του Αγίου Δονάτου την παραμονή της επετείου της εκτέλεσης των 49, αφού όπως ανέφερε, καπελώνει την μνήμη των εκτελεσθέντων. 
Επισης εξεφρασε παράπανο για την μή αναφορά στην εκτέλεση, στο ετήσιο ημερολόγιο της Μητρόπολης. 
Μάλιστα αφού σημειωσε πως ο Μητροπολίτης δίχασε την πόλη, απείλησε εξ ονόματος όλων των συγγενών (!!) πρώτης και δεύτερης γενιάς, πως δεν θα παραστούν στις εκδηλώσεις αν ξαναπραγματοποιηθεί λιτάνευση του Αγίου Δονάτου παραμονή της επετείου. 
Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση της δημάρχου, η οποία ζήτησε να μην υπάρχουν διχαστικά μηνύματα σε μια τέτοια εκδήλωση.

Δείτε στο βίντεο της paramythia-online.gr που ακολουθεί, τι συνέβη στην έναρξη των εκδηλώσεων για τους 49 Πρόκριτους:


 
 
Read More »
Παραμυθιά: Με συγκίνηση αλλά και άκομψες αναφορές, το προσκύνημα στον χώρο φυλάκισης των 49 Πρόκριτων - Την δημιουργία μουσείου εξήγγειλε η δήμαρχος (+ΒΙΝΤΕΟ) Παραμυθιά: Με συγκίνηση αλλά και άκομψες αναφορές, το προσκύνημα στον χώρο φυλάκισης των 49 Πρόκριτων - Την δημιουργία μουσείου εξήγγειλε η δήμαρχος (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Καταγγελία για τον πρόεδρο και τον γραμματέα των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017


Την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 είχα την Τιμή να βιώσω το Φασιστικό πρόσωπο των Δημοκρατικών δυνάμεων, που διοικούν το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ N. Θεσπρωτίας.
Συγκεκριμένα, υπήρχε Περιφερειακή Σύσκεψη των εργαζομένων του Δήμου Ηγουμενίτσας στο χώρο του Δημαρχείου, ύστερα από Ανακοίνωση - Πρόσκληση του Προέδρου, κ. Υφαντή, προκειμένου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – όχι μόνο τα μέλη, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση – να ενημερωθούν για την «Αξιολόγηση» και τους τρόπους αντίδρασης των εργαζομένων.
Βλέποντάς με ο Πρόεδρος στην είσοδο μου είπε επί λέξει: «Εσύ δεν θα μπεις, επειδή δεν είσαι γραμμένος στο Σύλλογο». Χωρίς να ζητήσω περισσότερες εξηγήσεις, ετοίμασα γραπτή αίτηση για να παρευρεθώ στη συγκέντρωση και να ενημερωθώ σχετικά. 
Την παρέδωσα στον Συνάδελφό μου Δημοτικό Υπάλληλο, Σύντροφο του κ. Προέδρου και Γραμματέα του Συλλόγου τον κ. Μαλαγάρα ζητώντας του αριθμό πρωτοκόλλου και να μου απαντήσει ο Σύλλογος ΑΜΕΣΑ σχετικά με την παραμονή μου ή όχι στο χώρο. Η απάντησή του ήταν άμεση: «ΟΧΙ, ο Πρόεδρος έχει δίκιο και δεν μπορούμε τώρα να αποφασίσουμε για την παραμονή σου ή όχι, επίσης δεν μπορώ να σου δώσω αριθμό πρωτοκόλλου». 
Προφανώς εννοούσε ότι μετά από 2-3 μέρες θα αποφάσιζαν αν θα παρευρισκόμουν στην συγκέντρωση που θα είχε γίνει 2-3 μέρες πριν!!!.
Μετά και από αυτή την ενέργεια του Γραμματέα του Συλλόγου αποχώρησα από την αίθουσα, χωρίς αντιρρήσεις, με αποτέλεσμα να μην ενημερωθώ σχετικά με το θέμα της συζήτησης.
Για τους δικούς μου, προσωπικούς λόγους δεν είμαι μέλος του Συλλόγου από την ίδρυσή του. Αυτό όμως θεωρώ ότι δεν είναι λόγος να μην παρευρίσκομαι σε ενημερωτικές συσκέψεις για τους εργαζόμενους και, σε όσες μέχρι σήμερα έχω παρευρεθεί, σε καμία δεν έχω λάβει το λόγο προκειμένου να υποστηρίξω ή να διαφωνήσω με τα συζητούμενα θέματα. Παρέμενα απλός θεατής.
Καταγγέλλω τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Υφαντή και τον Γραμματέα, κ. Μαλαγάρα για Αυταρχική και Φασιστική συμπεριφορά κατά εργαζομένου Συναδέλφου. Τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την γνωρίζουν μόνο ως λέξη, μέχρι να αναλάβουν την εξουσία.

Ηγουμενίτσα 28/9/2017
Χαλμαντζής Ευάγγελος
Υπάλληλος ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας


 
Read More »
Καταγγελία για τον πρόεδρο και τον γραμματέα των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Καταγγελία για τον πρόεδρο και τον γραμματέα των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Αναβολή στη δίκη του προέδρου του Νοσοκομείου Φιλιατών για παράβαση καθήκοντος

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017
Αναβλήθηκε χθες ,λόγω παρέλευσης ωραρίου,η εκδίκαση της μήνυσης που έχει υποβάλλει η προϊστάμενη ιατρός του ακτινολογικού τμήματος, σε βάρος του Διοικητή του Νοσοκομείου Σπύρου Δερδεμέζη και του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του, Αθανάσιου Μποροδήμου, για παράβαση καθήκοντος.
Η νέα δικάσιμος, ορίσθηκε για τις 24 Ιανουαρίου 2018.


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Αναβολή στη δίκη του προέδρου του Νοσοκομείου Φιλιατών για παράβαση καθήκοντος Ηγουμενίτσα: Αναβολή στη δίκη του προέδρου του Νοσοκομείου Φιλιατών για παράβαση καθήκοντος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας καθάρισαν τον ποδηλατόδρομο

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

Με αφορμή την Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας συμμετείχε στον καθαρισμό του ποδηλατόδρομου.

Οι μαθητές έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους συμβάλλοντας έμπρακτα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης μας. 

Ο σεβασμός προς το περιβάλλον, η προστασία του, η δικτύωση και συνεργασία για ένα βιώσιμο και λειτουργικό οικοσύστημα είναι στην φιλοσοφία κάθε προληπτικού προγράμματος.


 
Read More »
Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας καθάρισαν τον ποδηλατόδρομο Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας καθάρισαν τον ποδηλατόδρομο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017


Οι συνταξιούχοι της Θεσπρωτίας σας καλούμε να πάρετε μέρος στο δεκαήμερο δράσης των συνταξιούχων σε όλη την χώρα «ενάντια στις αντισυνταξιουχικές, αντιλαϊκές πολιτικές και τα νέα θανατηφόρα μέτρα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» που οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ και Π.Σ. Σ. Δικηγόρων.

Διεκδικούμε τις συντάξιμες αποδοχές μας. Την 13η και 14η σύνταξη, την άμεση απόδοση των συντάξεων- εφάπαξ- μερισμάτων, ΕΚΑΣ, τα δικαιώματα μας στην υγεία και ότι άλλο μας έχει αφαιρεθεί στο ακέραιο γιατί σε όλη μας την ζωή τα πληρώσαμε. Δεν τα χρωστάμε σε κανέναν δανειστή.

Απαιτούμε την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών – αντιλαϊκών - φορομπηχτικών νόμων. Τις θανατηφόρες διατάξεις περί χηρείας. Επιστροφή στο ακέραιο των παράνομα παρακρατηθέντων για την υγεία. Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών μας ταμείων. Δεν νομιμοποιούμε στην συνείδηση μας καμία περικοπή.


Απορρίπτουμε την φιλολογία της κυβέρνησης περί ανάπτυξης και σταθερότητας ως διέξοδο γιατί αυτά αποτελούν διέξοδο για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων που στον δικό τους βωμό θυσιάζονται οι συντάξεις μας και το σύνολο των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και του λαού.

Καταγγέλλουμε το απύθμενο θράσος της ότι μας κάνει χάρη και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που θα μας κόψει πάνω στις πετσοκομμένες συντάξεις μας ακόμη 18% με την “προσωπική διαφορά” και την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων.

Δεν υιοθετούμε και δεν δίνουμε άλλοθι στις αποπροσανατολιστικές τακτικές της. Το αίτημα μας είναι να καταργηθεί κάθε κράτηση για την υγεία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις.

Δίνουμε όλοι μαζί την μάχη. Είμαστε και μένουμε στον δρόμο του αγώνα, με αποφασιστική αδιάκοπη μαζική δράση για να προασπίσουμε την ζωή μας, την ζωή των παιδιών μας, της εργατικής - λαϊκής οικογένειας.

Δεν δίνουμε καμιά ανοχή στα θανατηφόρα μέτρα της κυβέρνησης. Ανοίγουμε πόλεμο στην αδιαφορία, τον εφησυχασμό, την απάθεια, την απογοήτευση, τον φόβο. Στη λογική “δεν γίνεται τίποτα όλοι ίδιοι είναι”.

Δεν απαλλάσσουμε κανέναν. Ευθύνη έχουν και τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο. Τα συνδικάτα του κυβερνητικού συνδικαλισμού που καλλιεργούν αυταπάτες ότι οι συνταξιούχοι θα λύσουν τα προβλήματα τους μέσα από τα δικαστήρια θησαυρίζοντας μεγαλοδικηγορικά γραφεία και απαλλάσσουν την κυβέρνηση και ψαρεύοντας σε θολά νερά. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον αγώνα με την οργάνωση πανελλαδικής δράσης των Συνταξιουχικών οργανώσεων σε όλες τις περιοχές της χώρας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ - ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ - ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ στην Πανηπειρωτική συγκέντρωση συνταξιούχων στα ΓΙΑΝΝΙΝΑ την Παρασκευή, 06/10/2017, ώρα 10:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ στις 08:00 από το ΠΑΝΘΕΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 


 
Read More »
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων η Θεσπρωτή Μυρτώ Λύκα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017


Η νεαρή Θεσπρωτή κτηνοτρόφος Μυρτώ Λύκα, με δυναμική δράση ως πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας, εξελέγη αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, που νέος πρόεδρός της είναι ο Στέργιος Κύρτσιος. 
Η Μυρτώ Λύκα είναι ένα κορίτσι, που εγκατέλειψε την επαγγελματική της καριέρα στη Θεσσαλονίκη (δούλευε στις πληροφορίες, στο γραφείο αερολιμενικών και στην αίθουσα vip του αεροδρομίου) και εγκαταστάθηκε στο χωριό της Μαργαρίτι, ασχολούμενη με την κτηνοτροφία, προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. 
Έχει όραμα για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενή τομέα, τον οποίο θεωρεί βασικό πυλώνα της οικονομίας, καθώς και μαχητικό ήθος, κάτι που εκτιμήθηκε από το χώρο της τοπικά και βρέθηκε αρχικά στη θέση της προέδρου του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας και τώρα στη θέση της αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων. 


Επιδίωξή της είναι να εξελίξει σε πρότυπη και επισκέψιμη στο κοινό την οικογενειακή κτηνοτροφική μονάδα με γιδοπρόβατα. 
Το δικό της μήνυμα στους νέους που αναζητούν το μέλλον τους στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι σαφέστατο και βιωματικό: «Να γυρίσουν στην ύπαιθρο, παρά να περιπλανώνται στις μεγαλουπόλεις αναζητώντας δουλειά. Να καλλιεργήσουν τα χωράφια η να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία. Ο πρωτογενής τομέας είναι μοχλός ανάπτυξης, με την προϋπόθεση να αγαπήσουν αυτό που θα επιλέξουν κάνουν».  

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων αποτελούν ο Στέργιος Κύρτσιος από τη Βέροια ως πρόεδρος, ο Γιάννης Γκρίνιας από τη Μαγνησία και η Μυρτώ Λύκα από τη Θεσπρωτία ως αντιπρόεδροι, ο Νίκος Παλάσκας από τη Λάρισα ως γενικός γραμματέας και το συμπληρώνουν ο Κώστας Θεοδωρόπουλος από την Ηλεία, ο Χρήστος Λελέκης από την Κοζάνη, ο Παναγιώτης Λειβαδίτης από την Δράμα και η Ελπίδα Σιδηροπούλου από τις Σέρρες. 


 
Read More »
Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων η Θεσπρωτή Μυρτώ Λύκα Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων η Θεσπρωτή Μυρτώ Λύκα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Μέχρι στις 7 Οκτωβρίου οι δηλώσεις στα Διαχειριστικά Σχέδια Βοσκής

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017Λαμβάνοντας υπόψη την με αριθμό 1058/71977 Απόφαση για τον Καθορισμό των Προδιαγραφών και του Περιεχόμενου των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης (ΦΕΚ Τεύχος Β΄/2331/07-07-2017), παρακαλούνται όσοι από τους κατοίκους του Δήμου Ηγουμενίτσας έχουν στην κυριότητά τους βοσκήσιμες γαίες (εκτάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βοσκότοποι) και επιθυμούν οι εκτάσεις αυτές να συμπεριληφθούν στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης, που θα εκπονηθούν από την Περιφέρεια Ηπείρου, να προσέρχονται στην Π.Ε. Θεσπρωτίας επί της Παν. Τσαλδάρη 18 στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στον κ. Πανταζή, προκειμένου με αίτημά τους να τις δηλώσουν.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης είναι η 7η Οκτωβρίου 2017.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2665360158 (κ. Πανταζή) ή 2665361233 (κ. Καννά). 


 
Read More »
Μέχρι στις 7 Οκτωβρίου οι δηλώσεις στα Διαχειριστικά Σχέδια Βοσκής Μέχρι στις 7 Οκτωβρίου οι δηλώσεις στα Διαχειριστικά Σχέδια Βοσκής Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Γιώργος Λιάτης live την Παρασκευή στο Social all day cafe

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Γιώργος Λιάτης live την Παρασκευή στο Social all day cafe Ηγουμενίτσα: Ο Γιώργος Λιάτης live την Παρασκευή στο Social all day cafe Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικόπεδο με οικία

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017
https://3.bp.blogspot.com/-r0N6YfkjlNw/WRCWaei8SVI/AAAAAAABiMk/hKIii6I2d78pHUyX4CRnemQjxMRjuXCyACLcB/w1200-h630-p-k-no-nu/201702181246583345.jpg

Πωλείται στο Μεσοβούνι Θεσπρωτίας, οικόπεδο 2240 τ.μ., εντός οικισμού, με μονοκατοικία 84 τ.μ., με υπόγειο 20 τ.μ. και με πενήντα ελαιόδεντρα

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6978892439Read More »
Πωλείται οικόπεδο με οικία Πωλείται οικόπεδο με οικία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Πωλούνται ή ενοικιάζονται αγροτεμάχια στους Σπαθαραίους Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017


Πωλούνται ή ενοικιάζονται αγροτεμάχια 35 στρεμμάτων, στους Σπαθαραίους Θεσπρωτίας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978892439 Read More »
Πωλούνται ή ενοικιάζονται αγροτεμάχια στους Σπαθαραίους Θεσπρωτίας Πωλούνται ή ενοικιάζονται αγροτεμάχια στους Σπαθαραίους Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία 2 Οκτωβρίου

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενική Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων εξέδωσε την Εγκύκλιο για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία για το σχολικό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Στην 4η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που φέτος έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες εντός και εκτός των σχολικών μονάδων.Ως Πανελλήνια εναρκτήρια δράση για όλες τις σχολικές μονάδες ορίζεται η παρακάτω :

Στις 8:30 π.μ. στον προαύλιο χώρο κάθε σχολικής μονάδας ανά τάξεις και με τις αντίστοιχες προτεινόμενες μπάλες (Δημοτικό: Α΄& Β΄ τάξεις μπαλόνι, Γ΄& Δ΄ τάξεις αερόμπαλα, Ε΄& ΣΤ΄ τάξεις μαλακιά μπάλα πετοσφαίρισης, Γυμνάσιο & Λύκειο: μπάλα πετοσφαίρισης) καλούνται οι μαθητές/τριες κρατώντας τη μπάλα ψηλά να την εναλλάσσουν, δίνοντας πάσες ο ένας στον άλλον και μετρώντας παράλληλα τις επιτυχημένες προσπάθειες. Σε περίπτωση πτώσης της μπάλας αρχίζει το μέτρημα από την αρχή. (Η διάρκεια της δράσης ορίζεται στα 5 λεπτά).

Στη συνέχεια κάθε σχολική μονάδα καλείται να αποφασίσει για τις δράσεις τις οποίες θα υλοποιήσει εντός του σχολικού ωραρίου.

Στόχος της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. είναι η άθληση πρωτίστως να αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στην ενήλικη ζωή τους.


Read More »
Δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία 2 Οκτωβρίου Δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία 2 Οκτωβρίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Τζιπάκι παρέσυρε 2 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι (+ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας, έξω από το κτήριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Ο οδηγός του τζιπ, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δύο σταθμευμένα ΙΧ καθώς και ένα μηχανάκι.

Αποτέλεσμα ήταν οι υλικές ζημιές και στα τρία αυτοκίνητα καθώς και στο μηχανάκι.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.Read More »
Ηγουμενίτσα: Τζιπάκι παρέσυρε 2 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Τζιπάκι παρέσυρε 2 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2017 Rating: 5

Σελίδες