Oι εκτελεστές του Χαλιφάτου πέρασαν από την Ελλάδα

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
Oι εκτελεστές του Χαλιφάτου πέρασαν από την Ελλάδα


Από το ελληνικό νησί της Λέρου πέρασε στις 3 Οκτωβρίου 2015 ο ένας από τους μακελάρηδες του Παρισιού, προερχόμενος κατά πάσα πιθανότητα από την Τουρκία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.

Aπό τη Λέρο πέρασε στις 3 Οκτωβρίου 2015 ο ένας από τους μακελάρηδες του ΠαρισιούΣυγκεκριμένα έξω από το Stade de France βρέθηκε ένα συριακό διαβατήριο και διαπιστώθηκε ότι ο κάτοχος είχε περάσει από τη Λέρο. Οι γαλλικές αρχές έστειλαν τα αποτυπώματα από το σημείο στην ΕΛ.ΑΣ. και έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων.

Δεν αποκλείεται το διαβατήριο να ήταν κλεμμένο και ο εικονιζόμενος να μην έχει σχέση με τον δράστη.

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό Νίκο Τόσκα, και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του zougla.gr αναφέρονται τα εξής:


Ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανακοινώνει τα παρακάτω:

«Σχετικά με την υπόθεση του Συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος.

Ανακοινώνουμε ότι ο κάτοχος του διαβατηρίου, είχε περάσει από την Λέρο στις 3/10/2015 όπου και ταυτοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της ΕΕ, όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα.

Δεν γνωρίζουμε εάν το διαβατήριο ελέγχθηκε από άλλες χώρες από τις οποίες είναι πιθανό να πέρασε ο κάτοχος.

Θα συνεχίσουμε την επίπονη και επίμονη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια της χώρας μας και της Ευρώπης, επιμένοντας στην πλήρη ταυτοποίηση των διερχόμενων μέσω του προσφυγικού ρεύματος».

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το μακελειό στο Παρίσι

Σε διαρκή εγρήγορση βρίσκονται απο το πρωί τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στην Γαλλία.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι ελληνικές Αρχές είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες άλλων ξένων χωρών, σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών και ήδη έχουν αναλάβει δράση σε ότι αφορά άτομα που ενδεχομένως να έχουν σχέσεις με τζιχαντιστές.

Παράλληλα αυξάνεται η φρούρηση σε γαλλικούς «στόχους» στην Αθήνα.
Read More »
Oι εκτελεστές του Χαλιφάτου πέρασαν από την Ελλάδα  Oι εκτελεστές του Χαλιφάτου πέρασαν από την Ελλάδα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

62χρονη νεκρή μετά τον τραυματισμό σε τροχαίο

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
62χρονη νεκρή μετά τον τραυματισμό σε τροχαίο

 
Έχασε τη μάχη που έδινε μετά τον βαρύ τραυματισμό της σε τροχαίο, μία 62χρονη.

Η γυναίκα είχε τραυματιστεί την Παρασκευή όταν η βέσπα που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, κοντά στο νεκροταφείο της Πρέβεζας.

Αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα Γιάννινα.

Παρά την προσπάθεια των γιατρών και τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, τελικά δεν τα κατάφερε.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Read More »
62χρονη νεκρή μετά τον τραυματισμό σε τροχαίο 62χρονη νεκρή μετά τον τραυματισμό σε τροχαίο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

ΦΙΛΙΑΤΕΣ: ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015

ΦΙΛΙΑΤΕΣ: ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΠΡΟΣ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ –ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : 
1) ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
2) ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
3) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Των παρακάτω υπογραφόντων μελών του Δημοτικού Συνδυασμού : « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ » ΚΑΤΑ

Του ΝΠΔΔ του Δήμου Φιλιατών με την επωνυμία : « ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ » , με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Φιλιατών , όπως εκπροσωπείται νόμιμα .

Σχετικά με την λειτουργία του Προέδρου και των μελών της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΝΠΔΔ του Δήμου Φιλιατών με την επωνυμία ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ, ως μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού και αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλιατών, υπογράφοντες την παρούσα, έχουμε να σας αναφέρουμε και να σας καταγγείλουμε τα εξής:

Στο Νομικό πρόσωπο του Δήμου Φιλιατών με την επωνυμία ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ διενεργήθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) τον μήνα Ιούνιο του 2015 μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ σχετικά με την διερεύνηση της διάπραξης πειθαρχικών και κατ επέκταση και ποινικών αδικημάτων αναφορικά με κλοπές τροφίμων που παρατηρήθηκαν στον Παιδικό Σταθμό Φιλιατών. Το πόρισμα της παραπάνω ΕΔΕ καταλογίζει ευθύνες σε συγκεκριμένη υπάλληλο του Παιδικού Σταθμού Φιλιατών. 
Παρά το γεγονός όμως ότι το πόρισμα καταλογίζει ευθύνες σε συγκεκριμένη υπάλληλο, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ και τα μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ ενεργώντας καθ υπέρβαση εξουσίας, καταχρηστική άσκηση δικαιώματος και παράβαση καθήκοντος συνεδρίασαν και έλαβαν απόφαση (με αριθμό: 32/2015) με την οποία επέβαλαν την ποινή της έγγραφης επίπληξης σε δύο άλλες υπαλλήλους του Παιδικού Σταθμού και όχι στην συγκεκριμένη υπάλληλο που καταλογίζει το πόρισμα της ΕΔΕ.

Ειδικότερα: Με την με αριθμό 32/2015 απόφαση του ΔΣ του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ ομόφωνα επιβλήθηκε ποινή έγγραφης επίπληξης σε δύο υπαλλήλους του ΝΠΔΔ στις κυρίες Δ. Λ. και Β. Γ. εναντίον των οποίων το πόρισμα της ΕΔΕ δεν καταλογίζει ευθύνες . Αντιθέτως σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ θάπρεπε να επιβληθεί ποινή αποκλειστικά και μόνο στην κα Σ. Σ. αφού μόνο σε αυτή καταλογίζει ευθύνες το πόρισμα της ΕΔΕ.

Επιπλέον η παραπάνω απόφαση του ΔΣ πάσχει ακυρότητας λόγω νομικών πλημμελειών της αφού το ΔΣ δεν συγκλήθηκε νόμιμα ( δεν επιδόθηκε πρόσκληση του Προέδρου ) δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ συνεδρίαση στις 20 -8 -2015 και δεν ήταν ομόφωνη όπως αρχικά διατυπώθηκε στο σώμα της αφού μειοψήφησαν οι εξ ημών Σύμβουλοι Σπυρίδων Μπότος, Καψάλης Δημήτριος, Γκουρούσης Νικόλαος και Στεργίου Παναγιώτης (αναπληρωματικό μέλος) οι οποίοι κατέγραψαν την μειοψηφία τους λέγοντας ότι μόνο στην κα Σ. Σ. πρέπει να επιβληθεί η έγγραφη επίπληξη όπως αναφέρει το πόρισμα της ΕΔΕ. 
Το πρακτικό επίσης της συνεδρίασης του ΔΣ όπως διατυπώθηκε αρχικά δεν φέρει υπογραφές αφού δεν υπογράφηκε ποτέ από τους συμβούλους – μέλη μας που εκπροσωπούν την παράταξη στο ΔΣ δηλαδή των κυρίων Σπυρίδωνα Μπότου και Σπυρίδωνα Φερεντίνου. Στη συνέχεια εκδόθηκε σε « ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ » η ίδια απόφαση 36/2015 της 20.8.2015 που φέρει απόντα τον κ. Σπυρίδωνα Φερεντίνο και με την οποία αποφασίζεται κατά πλειοψηφία η επιβολή της παραπάνω πειθαρχικής ποινής στις δύο ( 2 ) άλλες υπαλλήλους. 
Επίσης καταγγέλουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση των εκπροσώπων του Συνδυασμού μας στο ΔΣ ητοι των κυρίων Μπότου Σπυρίδωνα και Φερεντίνου Σπυρίδωνα αλλά και άλλων μελών του ΔΣ , δεν τηρείται από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι και την συνεδρίαση αυτή της 20.8.2015 βιβλίο πρακτικών των συνεδριάσεων του ΔΣ του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ και φυσικά κανείς δεν υπογράφει πουθενά και δεν καταγράφεται τίποτε από όλα όσα θα ειπωθούν και από την διατύπωση των απόψεων των μελών του ΔΣ σε όλες τις συνεδριάσεις του οργάνου αυτού από τότε που συγκροτήθηκε σε σώμα μέχρι σήμερα. 
Αποτέλεσμα των παραπάνω παραλείψεων της Διοίκησης του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ είναι να πάσχουν ακυρότητας όλες οι αποφάσεις του ΔΣ που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα, να γράφονται οι αποφάσεις κατά το δοκούν και με βάση τα συμφέροντα των μελών της πλειοψηφίας του ΔΣ, ενεργώντας συνειδητά πολλές φορές παραποίηση των θέσεων και των απόψεων των εκπροσώπων μας μελών στο ΔΣ και των θέσεων της παράταξής μας, παραβιάζοντας ευθέως τους κανόνες της Χρηστής Διοίκησης και διαπράττοντας σωρεία πειθαρχικών και ποινικών αδικημάτων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Διαπιστώνουμε με λύπη μας, με αφορμή την παραπάνω απόφαση και το καταγγέλουμε, ότι τα μέλη της πλειοψηφίας του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ ενεργούν αυθαίρετα, κατά το δοκούν, κατά παράβαση καθήκοντος, κάνοντας κακή χρήση της διακριτικής ευχέρειας που τους παρέχει ο νόμος και προβαίνοντας κατάφωρα σε παράβαση καθήκοντος και ευθεία παραβίαση διατάξεων και του Ποινικού κώδικα αναφορικά με την διάπραξη ποινικών αδικημάτων κατά την υπηρεσία.

Επειδή θεωρούμε ότι η παράνομη λειτουργία του ΔΣ του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ εκπορεύεται από τις παράνομες πράξεις ή παραλείψεις του Προέδρου και των μελών της πλειοψηφίας που ενεργούν ιδίω δικαίω και αυθαιρετούν, διαπράττοντας όχι μόνο πειθαρχικά παραπτώματα αλλά και ποινικά αδικήματα για τα οποία θα πρέπει να ελεγχθούν.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Κατά το μέρος της ευθύνης, της αρμοδιότητας και δικαιοδοσίας του καθενός από εσάς να προβείτε στις κατά νόμο ενέργειες προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στον Πρόεδρο και τα μέλη της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΝΠΔΔ του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ του Δήμου Φιλιατών και να ελεγχθούν για την διάπραξη σοβαρών πειθαρχικών και ποινικών αδικημάτων περί την υπηρεσία.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ

Υπογραφές
ΠΑΠΠΑΣ Μηνάς
ΒΛΑΧΟΣ Παρασκευάς
ΜΠΟΤΟΣ Σπυρίδων
ΣΤΕΡΓΙΟΥ Παναγιώτης
ΜΠΕΡΑΤΗΣ Γεώργιος
ΛΕΝΗΣ Φίλιππος
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Σπυρίδων
ΚΟΛΙΟΜΙΧΟΣ Σπυρίδων 


ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ


Read More »
ΦΙΛΙΑΤΕΣ: ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ ΦΙΛΙΑΤΕΣ: ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

ΕΛΤΑ Φιλιατών: Ταχυδρομείο ... χωρίς ταχυδρόμο

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
ΕΛΤΑ Φιλιατών: Ταχυδρομείο ... χωρίς ταχυδρόμο

 
 
Οξύτατο πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζει το γραφείο των ΕΛΤΑ στο δήμο Φιλιατών μετά την αποψίλωση του προσωπικού από την περιφερειακή διεύθυνση των ΕΛΤΑ.
Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο -ταχυδρομείο δίχως ταχυδρόμο, η κωμόπολη των Φιλιατών αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει ταχυδρόμο. Ο όγκος της αδιανέμητης αλληλογραφίας αυξάνει μαζί με την αγανάκτηση των πολιτών που περιμένουν μάταια την αλληλογραφία και τους λογαριασμούς.
Όσοι σπεύδουν στο ταχυδρομείο να ενημερωθούν για την αιτία της αδικαιολόγητης καθυστέρησης, παραλαμβάνουν τους λογαριασμούς ήδη ληγμένους. Αυτό συνεπάγεται αβάσταχτη ταλαιπωρία, ειδικά για τους ηλικιωμένους, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι για να τους εξοφλήσουν να μεταβούν στην Ηγουμενίτσα με το ανάλογο κόστος τόσο σε χρήμα όσο και χρόνο.

Η κατάσταση στο ταχυδρομικό κατάστημα επιδεινώθηκε όταν από το ήδη λιγοστό προσωπικό, αποσπάστηκε υπάλληλος (με οργανική θέση στο ταχυδρομείο Φιλιατών), στο ταχυδρομείο Παραμυθιάς προς αντιμετώπιση του εκεί προβλήματος λόγω έλλειψης προσωπικού.
Το πρόβλημα αυτό ενδεχομένως να λύθηκε στο γραφείο της Παραμυθιάς, δημιουργήθηκε όμως στο γραφείο των Φιλιατών.

Η έλλειψη προσωπικού θα μπορούσε κάλλιστα να αντιμετωπισθεί αν γινόταν δίκαιη κατανομή υπαλλήλων από το "υπερτροφικό" σε προσωπικό γραφείο της Ηγουμενίτσας στα "ατροφικά" γραφεία των Φιλιατών και Παραμυθιας.

Το ταχυδρομείο Φιλιατών παραμένει ακόμη ανοικτό χάρις τις φιλότιμες προσπάθειες του ελάχιστου προσωπικού που απέμεινε, το οποίο εργάζεται πέρα του καθιερωμένου ωραρίου για να καλύψει, ως ένα βαθμό, τα μεγάλα κενά που παρατηρούνται στη λειτουργία του γραφείου από την έλλειψη προσωπικού.

Αν λάβουμε υπόψιν ότι το γραφείο της κωμόπολης των Φιλιατών "εξυπηρετεί" 41 Δημοτικά Διαμερίσματα και 16 οικισμούς, με πληθυσμό 9.780 κατοίκους σε μια έκταση 490.430 στρεμμάτων, τότε εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος.
Ενός προβλήματος που οι αρμόδιοι από ότι φαίνεται δυσκολεύονται να αντιληφθούν.

Αλήθεια, εσείς τι λέτε για όλα αυτά, κύριε τοπικέ Διευθυντή και κύριε Περιφερειακέ Διευθυντή των ΕΛΤΑ;
 
Read More »
ΕΛΤΑ Φιλιατών: Ταχυδρομείο ... χωρίς ταχυδρόμο  ΕΛΤΑ Φιλιατών: Ταχυδρομείο ... χωρίς ταχυδρόμο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΚΑ Παραμυθιάς

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
Στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΚΑ Παραμυθιάς

 
 
Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς συμμετείχε στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών που διεξήχθη στις 08/11/2015 εκπροσωπούμενος από τους παρακάτω 6 αθλητές:

ΓΩΓΟΣ Σπυρίδων, ΓΙΑΓΚΑΣ Φώτιος, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ευάγγελος, ΤΣΑΡΚΟΒΙΣΤΑΣ Χρήστος, ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ Θωμάς και ΦΡΑΝΤΖΕΛΑΣ Θεόδωρος τους οποίους συγχαίρουμε ιδιαιτέρως αφού όλοι συμμετείχαν με επιτυχία στον Μαραθώνιο δρόμο και βίωσαν την χαρά του τερματισμού τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο αποτέλεσμα της πολύμηνης κοπιαστικής τους προετοιμασίας.

Εφέτος η δύσκολη διαδρομή των 42,195 μέτρων του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθηνών (χαρακτηρίζεται ως μία από τις δυσκολότερες παγκοσμίως λόγω των έντονων ανηφορικών κλίσεων που έχει) σε συνάρτηση με την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία που ξεπέρασε τους 22 βαθμούς κατέστησε το έργο των Μαραθωνοδρόμων πολύ δύσκολο κι επίπονο.

Αυτή η συνεχής τα τελευταία έτη παρουσία αθλητών μας στο τόσο επίπονο άθλημα του Μαραθωνίου Δρόμου, μας κρατούν υψηλό το φρόνημα και τιμούν τον Σύλλογο μας αλλά και την πόλη της Παραμυθιάς.
 
Read More »
Στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΚΑ Παραμυθιάς Στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ο ΣΚΑ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα τιμούν την εξέγερση του Πολυτεχνείου δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και την Αντιλαϊκή πολιτική

42 χρόνια από το Νοέμβρη του 73 το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα τιμούν την εξέγερση του πολυτεχνείου δυναμώνοντας τον αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και την Αντιλαϊκή πολιτική, κόντρα στις λυκοσυμμαχίες του θανάτου, για να μπορούν οι λαοί να ζουν στον τόπο τους, και να καρπώνονται τον πλούτο που παράγουν.

Η εξέγερση του πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 ενάντια στην αμερικανοΝΑΤΟική, φασιστική δικτατορία, οι στόχοι, τα οράματα και οι προοπτικές εκείνου του αγώνα για γενικότερες ανατροπές αποτελούν και σήμερα οδηγό για τους δικούς μας αγώνες. Ο ηρωικός εκείνος ξεσηκωμός των εργαζομένων και της νεολαίας αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη, δείχνει το δρόμο για τη συλλογική, μαζική, οργάνωση και δράση σήμερα ενάντια στη νέα επίθεση του Κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων, κόντρα στο Νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μεγάλοι λαϊκοί-εργατικοί αγώνες αποτελούν πηγή δύναμης, πείρας, αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τον λαό και τη νεολαία.

Ειδικά σήμερα, που επιχειρείται στο όνομα της «Αριστερής» Κυβέρνησης, η υποταγή των εργαζομένων στις απαιτήσεις του Κεφαλαίου για ζωή και δουλειά χωρίς κοινωνική ασφάλιση, χωρίς παροχές υγείας και πρόνοιας, με μισθούς πείνας, χρειάζεται πιο μαχητικά να δοθεί ταξική απάντηση από τους εργάτες και τη νεολαία.

Ειδικά σήμερα που ΝΑΤΟ και ΕΕ, από τη μια βομβαρδίζουν λαούς και χώρες και από την άλλη έχουν μετατρέψει το Αιγαίο σε υγρό τάφο για εκατοντάδες παιδιά, πρέπει να δυναμώσει το κίνημα σύγκρουσης και απειθαρχίας με την ΕΕ και τις συνθήκες τις (Σένγκεν, Δουβλίνου) που όσους πρόσφυγες δεν σκυλοπνίξουν, τους προορίζουν για τζάμπα εργατικά χέρια στις πολυεθνικές τους. Αυτή η πολιτική είναι που εκθρέφει τον φασισμό και τον ρατσισμό, την Χρυσή Αυγή. Αυτή η πολιτική είναι που εξέθρεψε και στήριξε την Χούντα.

Η εργατική τάξη μαζί με τους συμμάχους της, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τους νέους όπως τότε, έτσι και σήμερα μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη εκείνων των αναγκαίων αγώνων που θα βάλουν τέρμα στην κυριαρχία των μονοπωλίων.

Εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι, γυναίκες, να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στη Διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, τους πλειστηριασμούς, τις διακοπές ρεύματος, την φοροληστεία. Να μπει μπλόκο στις Απολύσεις στους σχεδιασμούς για νέες μειώσεις μισθών. Οργάνωση του Αγώνα για Συλλογικές Συμβάσεις με κάλυψη των απωλειών μας. Να κόψουμε το χέρι σε οποίον προσπαθήσει να βάλει χέρι στη λειτουργία των σωματείων, στη συνδικαλιστική δράση. Άμεσα μέτρα προστασίας των Ανέργων. Να δυναμώσει η Αλληλεγγύη με τους Πρόσφυγες. Να προετοιμάσουμε το επόμενο βήμα, ισχυρής απεργιακής απάντησης.

Δυναμώνουμε την καθημερινή μας δράση με οδηγό τους μεγάλους αγώνες του λαού μας. Με Συμπαραστάτες τους ήρωες της τάξης μας. Τους εργάτες και τους νέους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση. Έτσι τιμάμε εμείς τους νεκρούς μας, συνεχίζουμε τους αγώνες τους. Αυτή είναι η καλύτερη τιμή στον ηρωικό αγώνα των εξεγερμένων του «Πολυτεχνείου».

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:00 μ.μ στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ-ΟΤΕ
Read More »
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα στο έλος Καλοδικίου

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
Υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα στο έλος Καλοδικίου


Το φθινόπωρο σε όλο του το μεγαλείο φάνηκε σήμερα (13/11/2015) στο έλος Καλοδικίου. 
 
Στάθηκα μάρτυρας μίας από τις πιο όμορφες εικόνες. 
 
Οι δυνατές ακτίνες του ήλιου κατέπνιγαν και τα τελευταία σταγονίδια της πρωινής αντάρας. 
 
 
Άλλωστε ο χειμώνας είναι προ των πυλών και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα έντονα τις τελευταίες μέρες με έντονη υγρασία. 
 
Στην άκρη της πανέμορφης λίμνης τέσσερις λευκοτσικνιάδες απολαμβάνουν ακίνητοι το απαλό χάιδεμα τον ακτινών. 
 
 
Είναι σίγουρο πως κάθε γωνιά στην πανέμορφη Θεσπρωτία, κρύβει και ένα μικρό οικοσύστημα.
 
Read More »
Υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα στο έλος Καλοδικίου Υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα στο έλος Καλοδικίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στην Παρδαλίτσα

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στην Παρδαλίτσα


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, διάρρηξη σπιτιού στην Παρδαλίτσα Ιωαννίνων.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 20 έως 22-10-2015, σε σπίτι 82χρονης ημεδαπής στην Παρδαλίτσα Ιωαννίνων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.
Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στην Παρδαλίτσα Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στην Παρδαλίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης Πάνω από 150 νεκροί και περισσότεροι από 250 τραυματίες

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης
Πάνω από 150 νεκροί και περισσότεροι από 250 τραυματίες
 
https://metrouk2.files.wordpress.com/2015/11/ad187827851rescue-workers-a.jpg?w=620&h=379&crop=1
 
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το νέο «λουτρό αίματος» που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι. Με επτά -σχεδόν ταυτόχρονα- τυφλά χτυπήματα στην «καρδιά» της Γαλλικής πρωτεύουσας, το Ισλαμικό Χαλιφάτο διεμήνυσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι σε κάθε γωνιά της Ευρώπης μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος.

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει το κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας με 1.500 στρατιώτες παραταγμένους στους δρόμους της πόλης
Η τραγωδία στη Γαλλία -που αφήνει πίσω της 150 περίπου νεκρούς και περισσότερους από 250 τραυματίες εκ των οποίων 83 σε κρίσιμη κατάσταση- είναι μόνο η αρχή μιας σειράς νέων χτυπημάτων στις πρωτεύουσες των κρατών που συμμετέχουν στον συνασπισμό κατά του ISIS, όπως τόνισε σε μήνυμά του το Χαλιφάτο, κατά την ανάληψη της ευθύνης.

Σημειώνεται ότι η πλειονότητα των θυμάτων ήταν νέοι, καθώς οι επιθέσεις σημειώθηκαν σε πολυσύχναστες περιοχές της πρωτεύουσας και μάλιστα σε ώρα αιχμής, καθώς οι Γάλλοι συνηθίζουν να επιλέγουν την Παρασκευή για τις νυχτερινές εξόδους τους. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι οι τρομοκράτες «διψούσαν» για αίμα πολιτών, επιχειρώντας να σοκάρουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται οι οκτώ τρομοκράτες, όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές, ενώ τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί έχασαν, επίσης, τη ζωή τους. Ωστόσο, το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι δεν θα δημοσιοποιήσει άμεσα τον τελικό απολογισμό των θυμάτων εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των τραυματιών.

Το Παρίσι θυμίζει πλέον εμπόλεμη ζώνη, καθώς περισσότεροι από 1.500 στρατιώτες βρίσκονται στους δρόμους, προκειμένου να εντοπίσουν ενδεχόμενους εναπομείναντες θύλακες τρομοκρατίας, ενώ ο Φρανσουά Ολάντ, κήρυξε την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Τα αεροδρόμια της Γαλλίας λειτουργούν, έχοντας υιοθετήσει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος πρόεδρος, τα σύνορα της χώρα θα κλείσουν, για πρώτη φορά έπειτα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Την ίδια στιγμή, όλα τα ευρωπαϊκά κράτη αναθεωρούν τα μέτρα ασφαλείας τους, ενώ τα βλέμματα στρέφονται στους πυρηνικούς αντιδραστήρες, οι οποίοι ενδέχεται να βρεθούν στο στόχαστρο των τζιχαντιστών.


Τα σημεία των επιθέσεων

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν στις 22:17 το βράδυ όταν ακούστηκε έκρηξη κοντά στο κατάμεστο από 80.000 κόσμου Stade de France, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η φιλική αναμέτρηση των εθνικών ομάδων Γαλλίας και Γερμανίας, με τον Φρανσουά Ολάντ να βρίσκεται στις εξέδρες.

Στο άκουσμα της έκρηξης, οι ποδοσφαιριστές σάστισαν, ενώ οι οπαδοί άρχισαν να πανηγυρίζουν, θεωρώντας ότι επρόκειτο για ισχυρή κροτίδα. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας, θεωρώντας ότι θα ήταν επικίνδυνο να εκκενωθεί το γήπεδο ενώ στους χώρους γύρω από αυτό υπήρχαν τρομοκράτες.

Ωστόσο, άπαντες πάγωσαν, μετά τη λήξη του αγώνα, όταν τους ζητήθηκε από τις αρχές να μετακινηθούν στον αγωνιστικό χώρο, για να προστατευτούν.

Ο Γάλλος πρόεδρος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο και μετέβη στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του για τη διαχείριση της κρίσης.

Στις 22:30 σημειώθηκε επίθεση σε εστιατόριο, όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν κρατώντας καλάσνικοφ και άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας 14 άτομα, ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, άγνωστος δράστης άρχισε να πυροβολεί έξω από πολυσύχναστη καφετέρια, με αποτέλεσμα 18 άνθρωποι να πέσουν νεκροί.

Μόλις 17 λεπτά αργότερα, εκτυλίχθηκε το πλέον αιματηρό περιστατικό. Το θέατρο «Bataclan» τέθηκε σε κατάσταση ομηρίας, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία του συγκροτήματος «Eagles Of Death Metal». Περισσότεροι από 100 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και οι δράστες, έχασαν τη ζωή τους κατά την έφοδο των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, λίγα λεπτά πριν από τις 2:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας).


Στιγμιότυπο από τη συναυλία στο Μπατακλάν λίγο πριν την έφοδο των ενόπλων

Ένας άνθρωπος που βρισκόταν μέσα στο θέατρο, όταν επιτέθηκαν οι ένοπλοι, δήλωσε σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι ένας από τους δράστες φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» και άνοιξαν πυρ.

Και πρόσθεσε: «Οι άνδρες ήρθαν και άρχισαν να πυροβολούν. Όλοι έπεσαν στο έδαφος. Ήταν κόλαση. Πήρα τη μαμά μου, και κρυφτήκαμε. Κάποιος κοντά μας είπε ότι έχουν φύγει, έτσι τρέξαμε έξω.
«Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς να ξεφύγω. Είμαστε έξω τώρα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι ακόμα μέσα. Είναι ένας εφιάλτης. - Ένας εφιάλτης. Επίσης, φώναξε, «αυτό είναι για τη Συρία», είπε ένας άλλος μάρτυρας στο θέατρο.

Ακολούθησαν πυροβολισμοί σε διάφορα σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, μεταξύ των οποίων το εμπορικό κέντρο Les Halles, όπου σημειώθηκε ανταλλαγή πυρών αστυνομικών και υπόπτων, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιθέσεων σε επτά.

Ολάντ: «Πρωτοφανής τρομοκρατική επίθεση»

 
Εμφανώς καταβεβλημένος, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, τα ξημερώματα του Σαββάτου εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Πρόκειται για μία πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση κατά του Παρισιού. Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξουδετερώσουμε τους τρομοκράτες. Θα διασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει ποτέ μια τέτοια τρομοκρατική επίθεση. Έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στους δρόμους του Παρισιού» ανέφερε.

«Είμαστε ένα έθνος που ξέρει να αμύνεται. Η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η πιο σημαντική απόφαση που χρειάστηκε να πάρω ήταν να κλείσω τα σύνορα. Είναι μια τεράστια δοκιμασία για μία ακόμη φορά. Ποιοι είναι αυτοί οι εγκληματίες; Ποιοι είναι οι τρομοκράτες. Οι σκέψεις μου είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων. Αυτό που πρέπει να δείξουμε τώρα είναι αλληλεγγύη» πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.

«Αυτό που θέλουν οι τρομοκράτες είναι να μας φοβίσουν. Θα κινητοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και για μία ακόμη φορά θα νικήσουμε τους τρομοκράτες. Ζητώ να έχετε εμπιστοσύνη στις αστυνομικές δυνάμεις. Ζήτω η Δημοκρατία! Ζήτω η Γαλλία», κατέληξε ο Φρανσουά Ολάντ.


Σκοτείνιασε η πόλη του Φωτός

Στο σκοτάδι βυθίστηκε αργά το βράδυ η πόλη του Φωτός, θρηνώντας για την εκατόμβη νεκρών που άφησαν πίσω τους οι τρομακτικές επίθεση, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Τα φώτα στον Πύργο του Άιφελ έσβησαν, προκειμένου να συντελέσουν στο πένθιμο σκηνικό που πλανάται πάνω από ολόκληρη τη χώρα.


Ασφαλείς οι Έλληνες

Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών ξεκαθάρισαν, τα ξημερώματα του Σαββάτου εκπρόσωποι της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι.

Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που βρίσκονται στο Παρίσι και επικοινωνούν με την πρεσβεία προκειμένου να ενημερωθούν, ωστόσο το τοπίο παραμένει ασαφές», ανέφερε ο υπεύθυνος Τύπου, μιλώντας στο zougla.gr.

(Το τηλέφωνο της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι: 0033147237228)
Read More »
Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης Πάνω από 150 νεκροί και περισσότεροι από 250 τραυματίες  Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης Πάνω από 150 νεκροί και περισσότεροι από 250 τραυματίες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Πόλεμος στην Γαλλία - Εκατόμβη νεκρών στο Παρίσι

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
Πόλεμος στην Γαλλία - Εκατόμβη νεκρών στο Παρίσι


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε το Παρίσι, το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από μπαράζ πολύνεκρων επιθέσεων στην «καρδιά» της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης, όταν ένοπλοι σκόρπισαν τον θάνατο, τη στιγμή που από κάθε γωνιά του Παρισίου ακούγονταν εκρήξεις. Παράλληλα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νεότερες εκρήξεις σε εμπορικό κέντρο.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο μπαρ «Le Carillon», σκοτώνοντας αρκετά άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα, ενώ ακολούθησαν τρεις εκρήξεις, οι οποίες ακούστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το σημείο του μακελειού:Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς, ενώ, η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δραστών και της αστυνομίας βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.


Τα σημεία των επιθέσεων

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε συναυλιακό χώρο του Παρισίου. Το Skynews σημειώνει ότι 100 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον χώρο.

Στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκεται τεράστιος αριθμός αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ αυτή την ώρα αναπτύσσονται και δυνάμεις του στρατού, παράλληλα κλειστό παραμένει το μετρό.


Σημειώνεται ότι στο στάδιο της γαλλικής πρωτεύουσας βρισκόταν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, o οποίος απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο και κατευθύνθηκε προς το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να ενημερωθεί για τα περιστατικά.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν διαμελισμένα πτώματα σε χώρο κοντά στο γήπεδο της γαλλικής πρωτεύουσας, με τις αρχές να «φωτογραφίζουν» καμικάζι αυτοκτονίας.
Read More »
Πόλεμος στην Γαλλία - Εκατόμβη νεκρών στο Παρίσι  Πόλεμος στην Γαλλία - Εκατόμβη νεκρών στο Παρίσι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Σημαντική συνάντηση του Μάριου Κάτση, για την υγεία της Θεσπρωτίας

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015
Σημαντική συνάντηση του Μάριου Κάτση, για την υγεία της Θεσπρωτίας


Σημαντική συνάντηση είχε ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης,  με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πέτρο Γιαννουλάτο, με αντζέντα την ενίσχυση των δομών υγείας στο Νομό Θεσπρωτίας
 
Ο ίδιος ανακοίνωσε την συνάντηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:
"Απο τη συνάντηση μου στις 12/11/2015, με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πέτρο Γιαννουλάτο, με αντζέντα την ενίσχυση των δομών υγείας στο Νομό Θεσπρωτίας. 
Η θετική ανταπόκριση απο το Υπουργείο και οι άμεσες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει, σε συντονισμό με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, μας γεμίζει με αισιοδοξία οτι θα καταφέρουμε κάτι καλό για τον τόπο μας."
Read More »
Σημαντική συνάντηση του Μάριου Κάτση, για την υγεία της Θεσπρωτίας Σημαντική συνάντηση του Μάριου Κάτση, για την υγεία της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Σελίδες