163 οι Ηπειρώτες στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022
163 οι Ηπειρώτες στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ


Στην τελική ευθεία για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, το «σπάσιμο» των κομματικών τειχών και την εδραίωση ενός ανοικτού κόμματος με την ανάδειξη των μελών του σε κεντρικούς πρωταγωνιστές, μπαίνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Στις 8 Μαΐου εκλέγονται τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων καθώς και οι 4.200 σύνεδροι ενόψει του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα λάβει χώρα στις 20-22 Μαΐου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ αλλά και την επιλογή του ονόματος της παράταξης στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Η πολιτική προίκα των 270 χιλιάδων ψηφοφόρων στις διαδικασίες για την ανάδειξη Προέδρου τον Δεκέμβριο σε συνδυασμό με την ρητή δέσμευση του Νίκου Ανδρουλάκη για ανανέωση-ενότητα-πολιτική αυτονομία και ένα λαογέννητο Κίνημα, έχουν θέσει σε εγρήγορση τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Αυτό που εκπέμπεται σε όλους τους τόνους είναι πόσο απλή είναι η διαδικασία, αλλά και οι αυξημένες δυνατότητες εκλογής των ενδιαφερόμενων συνέδρων χάρις τη μονοσταυρία, ανοίγοντας το κόμμα στην κοινωνία και βάζοντας στο περιθώριο τους κομματικούς μηχανισμούς. Δηλαδή κάνοντας στην πράξη ξανά ελκυστική την ενασχόληση με την πολιτική ιδίως των νέων και την κοινωνία δυναμικά παρούσα στο Συνέδριο-πολιτικής αναγέννησης.

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 14:00 είτε ηλεκτρονικά μέσω φόρμας που βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής, είτε με την υποβολή email στο: ekloges8maiou@gmail.com ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 210-3665302. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Κινήματος. Κανένα μέλος δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός οργάνου, έχει όμως δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε ένα όργανο και επίσης για να εκλεγεί σύνεδρος.

Ο αριθμός των συνέδρων κατανέμεται ως εξής:
Εξωτερικό 38
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.220
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 198
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 67
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 374
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 118
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ 163
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 253
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 86
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 619
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 472
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 122
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 275
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 199

Η κατανομή για την Περιφέρεια Ηπείρου:Read More »
163 οι Ηπειρώτες στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 163 οι Ηπειρώτες στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

Διακομιδή 51χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022
Διακομιδή 51χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε διακομιδή 51χρονης, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από τη μαρίνα Γουβιών Κέρκυρας στο λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.
Read More »
Διακομιδή 51χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Διακομιδή 51χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

189 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022
189 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 36
ΠΕ Θεσπρωτίας 21
ΠΕ Ιωαννίνων 83
ΠΕ Πρέβεζας 49

Read More »
189 νέα κρούσματα στην Ήπειρο 189 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 18χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 18χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή οδό Ηγουμενίτσας πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όταν ΙΧΕ όχημα με 39χρονη οδηγό, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με 18χρονο οδηγό και 18χρονο συνοδηγό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση του συνοδηγού του δικύκλου και ο τραυματισμός του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και κατόπιν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 18χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 18χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας


Αγαπητοί μας πελάτες,
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.
Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Read More »
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

Kαράτε: Ελληνικός θρίαμβος ανήμερα του Πάσχα | Χάλκινο μετάλλιο για τη Μαρία Στόλη

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022
Kαράτε: Ελληνικός θρίαμβος ανήμερα του Πάσχα | Χάλκινο μετάλλιο για τη Μαρία ΣτόληΘριάμβευσαν οι έλληνες καρατέκα ανήμερα του Άγιου Πάσχα στην Πορτογαλία! Στέφανος Ξένος και Μαρία Στόλη κατέκτησαν το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο αντιστοίχα στην παγκόσμια διοργάνωση Premier League Matonsihos.
Δυο Έλληνες αθλητές του καράτε προτίμησαν να μην γιορτάσουν το ορθόδοξο Πάσχα και να φτιάξουν βαλίτσες με τις δικές τους οικονομίες με προορισμό το Ματοσίνχος της Πορτογαλίας, με οδηγό τους ένα όνειρο, να αγωνιστούν ανάμεσα στους καλύτερους καρατέκα του κόσμου στην σειρά «premier league» της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε.
Οι δύο έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν την Μεγάλη Παρασκευή και ανήμερα του Πάσχα, έκλεισαν με τον πιο όμορφο τρόπο την αυλαία της διοργάνωσης, με τον Στέφανο Ξένο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κούμιτε ανδρών -60κιλά και το χάλκινο μετάλλιο η Μαρία Στόλη στην κατηγορία κούμιτε γυναικών -55 κιλά.

Το χάλκινο μετάλλιο έφερε στην ελληνική συλλογή, η Μαρία Στόλη.
Το ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού καράτε, με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, βρίσκεται μόλις στο νούμερο 36 της παγκόσμιας κατάταξης και φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει στην αθλητική επικαιρότητα.
Η Μαρία ξεκίνησε την χρονιά με ένα χάλκινο μετάλλιο στην σειρά k1 series Α της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε και πλέον εντάχθηκε στην ελίτ του παγκόσμιου καράτε στην σειρά Premier League.
Η αγωνιστική της προσπάθεια στους ομίλους του συστήματος Robin Round ξεκίνησε ενάντια στην Ολυμπιονίκη της κατηγορίας Goranova ivet, από την Βουλγαρία, χάνοντας με 1-0.
Στην συνέχεια, νίκησε την Σουηδέζα Loren Ζarei με 3-1 στα σημεία.
Στον τρίτο αγώνα των ομίλων, συνάντησε την Γερμανίδα Bugur Gizem υπερτερώντας με 2-0 στα σημεία.
Αφού πέρασε στις καλύτερες 8, ο πιο κρίσιμος αγώνας της ημέρας ήταν κόντρα στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης Valeria kumizaki, όπου έκανε επίδειξη δύναμης με το τελικό σκόρ του προημιτελικού να έρχεται 4-0 στα σημεία.
Στον ημιτελικό, έχασε τις ελπίδες για το χρυσό όταν συνάντησε την έμπειρη τουρκάλα αθλήτρια και νoύμερο 5 στον κόσμο, Tuba Yakan, με τελικό σκόρ 4-0, αλλά όχι για το χάλκινο, όπου κέρδισε πανηγυρικά την Ισπανίδα Carlota Fernandez Osorio με τελικό σκόρ 4-1.
«Ερχόμενη σε αυτήν την διοργάνωση ,η αλήθεια είναι ότι δεν στόχευα στο μετάλλιο αλλά σε μια καλή εμφάνιση προοδευτικά καλύτερη από την τελευταία φορά που αγωνίστηκα.


Στόχος μου, λοιπόν, ήταν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να δοκιμάσω κάποια καινούργια πράγματα , τεχνικής και στρατηγικής φύσεως, που έχω προσθέσει στην προπόνηση μου, όπως και να καταφέρω να κερδίσω έστω και ένα μεγάλο όνομα της κατηγορίας μου.
Καθώς, όμως, προχωρούσαν τα ματς και έβλεπα ότι πλησιάζω σε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο λίγους μήνες πριν, τα συναισθήματα μου ήταν ανεπανάληπτα και ο ενθουσιασμός μου για ένα μετάλλιο μεγάλωνε, μέχρι τελικά που τα κατάφερα.
Ο κύριος στόχος μου, όμως, από την αρχή της χρονιάς, ήταν και παραμένει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τέλη Μαΐου στην Τουρκία».

«Ενθουσιασμένος που πήρα μετάλλιο»
Ο Στέφανος, ο οποίος βρίσκεται στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ήρθε ισόπαλος στον πρώτο του αγώνα με τον Arifi Orges από την Αλβανία αλλά στην συνέχεια ήρθε αντιμέτωπος με τον Chau Ka Him από το Χόνγκ Κόνγκ με νίκη 1-0 υπέρ του.
Στον τρίτο αγώνα του ομίλου του συστήματος Robin Round, νίκησε τον Βέλγο με 2-0 στα σημεία, Dasoul Michael.
Περνώντας πρώτος στους ομίλους, έκανε την υπέρβαση στον προημιτελικό νικώντας το νούμερο 2 του κόσμου, τον Τούρκο Samdan Εray.
Φτάνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο της αγωνιστικής του προσπάθειας, κατάφερε να υπερτερήσει και στον ημιτελικό της κατηγορίας με 4-2 στα σημεία τον Σλοβάκο αθλητή Imrich Dominik.
Τέλος, πρόσφερε στους θεατές έναν καταπληκτικό αγώνα ενάντια στο νούμερο 1 του κόσμου, τον Ιταλό Crescenzo Αngelo. Με επίδειξη θέλησης και δύναμης και με τελικό σκορ 2-0, κατάφερε να γίνει ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας στα ελαφριά κιλά.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για το χρυσό μετάλλιο κόντρα στους 32 καλύτερους του κόσμου, ανάμεσα σε τόσο σπουδαία ονόματα και καταξιωμένους αθλητές.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Δουλεύω πολύ σκληρά μεν, αλλά στην προπόνηση δεν ένιωθα τόσο έτοιμος αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό. Φαίνεται, όμως, ότι η δουλειά μου αποδίδει καρπούς και είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένος για αυτό. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα η επιβεβαίωση».

O έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής κάτω των 21 χρονών και ο κάτοχος του περσινού χάλκινου ευρωπαϊκού τίτλου στην κατηγορία των ανδρών, φαίνεται να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί για έναν ακόμα τίτλο στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τέλη Μαΐου στην Τουρκία.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόδοση μου και πήρα μεγάλο κίνητρο για την συνέχεια. Σε λιγότερο από έναν μήνα θα λάβει χώρα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί τον σπουδαιότερο στόχο για εμένα για το 2022».
«Μεγάλος στόχος το ευρωπαϊκό»

Στην παγκόσμια διοργάνωση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς με αξιόλογες εμφανίσεις ο Διονύσης Ξένος, όπου κατετάγη 7ος στην κατηγορία ανδρών -67 κιλά, η Βίκυ Πανετσίδου και η Κέλλυ Κυδωνάκη στην κατηγορία γυναικών -68 κιλά.Read More »
Kαράτε: Ελληνικός θρίαμβος ανήμερα του Πάσχα | Χάλκινο μετάλλιο για τη Μαρία Στόλη Kαράτε: Ελληνικός θρίαμβος ανήμερα του Πάσχα | Χάλκινο μετάλλιο για τη Μαρία Στόλη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

Πάνοπλος ο Θεσπρωτός στον αυριανό αγώνα με τη Βέροια - Θα τιμηθεί και ο Γιώτης Τσαλουχίδης

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022
Πάνοπλος ο Θεσπρωτός στον αυριανό αγώνα με τη Βέροια - Θα τιμηθεί και ο Γιώτης Τσαλουχίδης


Δίχως αγωνιστικά προβλήματα ο Θεσπρωτός θα υποδεχτεί αύριο (Τετάρτη 27 Απριλίου, ώρα 15.30) στο Δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας την Βέροια Ν.Π.Σ. στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Για το αυριανό παιχνίδι καθοριστικής σημασίας παιχνίδι απευθύνεται κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών για να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει τον Γιώτη Τσαλουχίδη

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ενημερώνει ότι στο περιθώριο του αυριανού παιχνιδιού με τη Βέροια, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, θα τιμήσει τον Γιώτη Τσαλουχίδη, πρώην διεθνή άσσο και νυν γενικό διευθυντή της ιστορικής ομάδας της Ημαθίας, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
Read More »
Πάνοπλος ο Θεσπρωτός στον αυριανό αγώνα με τη Βέροια - Θα τιμηθεί και ο Γιώτης Τσαλουχίδης Πάνοπλος ο Θεσπρωτός στον αυριανό αγώνα με τη Βέροια - Θα τιμηθεί και ο Γιώτης Τσαλουχίδης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022

Ηγουμενίτσα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Επίθεση από μία αγέλη 4 αδέσποτων σκύλων, δέχθηκε μία γυναίκα, το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Γραικοχωρίου στην Ηγουμενίτσα.

Η γυναίκα έκανε τη βόλτα της μαζί με το κατοικίδιο σκύλο της, όταν δέχθηκε την επίθεση των αδέσποτων σκύλων.

Τα σκυλιά τραυμάτισαν αρκετά σοβαρά την άτυχη γυναίκα στο πόδι της, η οποία κατάφερε και βγήκε στον κεντρικό δρόμο, καλώντας σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετάφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου της έγιναν ράμματα στο μηρό και στη γάμπα.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ηγουμενίτσα: Αδέσποτα επιτέθηκαν σε γυναίκα - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

Απαγόρευση αλιείας στα ποτάμια της Ηπείρου

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022
Απαγόρευση αλιείας στα ποτάμια της Ηπείρου


Απαγόρευση αλιείας σε ποτάμια, παραπόταμους αυτών και σε όλα τα υδάτινα οικοσυστήματα εσωτερικών υδάτων της Ηπείρου

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Ηπείρου (Τμήμα Αλιείας) ανακοινώνεται ότι απαγορεύεται η αλιεία των ιχθύων (εκτός της πέστροφας) και όλων των υδρόβιων οργανισμών, με κάθε αλιευτικό μέσο και εργαλείο σε όλα τα ποτάμια, τους παραπόταμους και τις πηγές αυτών και σε όλα τα υδάτινα οικοσυστήματα εσωτερικών υδάτων της Ηπείρου από 1 Μαΐου έως 31 Μαΐου 2022.

Επισημαίνεται ότι η εν λόγω απαγόρευση δεν αφορά τις λιμνοθάλασσες της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ειδικά για την Τεχνητή Λίμνη Πηγών Αώου (λόγω των χαμηλότερων θερμοκρασιών που επικρατούν στη λίμνη και επηρεάζουν την αναπαραγωγική περίοδο των ιχθύων), απαγορεύεται η αλιεία των ιχθύων (εκτός της πέστροφας) και όλων των υδρόβιων οργανισμών, με κάθε αλιευτικό μέσο και εργαλείο από 15 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2022.

Η απόφαση αποσκοπεί στην προστασία της αναπαραγωγής των ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών που διαβιούν στα παραπάνω υδάτινα οικοσυστήματα.
Read More »
Απαγόρευση αλιείας στα ποτάμια της Ηπείρου Απαγόρευση αλιείας στα ποτάμια της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

Αύριο το τελευταίο εντός έδρας ματς του Θεσπρωτού με την Βέροια

Τρίτη, Απριλίου 26, 2022
Αύριο το τελευταίο εντός έδρας ματς του Θεσπρωτού με την Βέροια


Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ενημερώνει ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων εν όψει της αναμέτρησης με την πρωτοπόρο του A’ ομίλου Βέροια Ν.Π.Σ. στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα 27 Απριλίου 2022 (ώρα 15.30) στο Δημοτικό γήπεδο Ηγουμενίτσας.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία:
1. The Glass (Δαγκλή 22 – Ηγουμενίτσα)
2. ALEX CAFE (ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ) -πεζόδρομος Ηγουμενίτσας
3. So Chic! - Εθνικής Αντίστασης 42 Ηγουμενίτσα.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10€, ενώ για τη θύρα που βρίσκεται προς την πλευρά της Πυροσβεστικής η τιμή είναι 5 €.

Σημειώνεται ότι διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.
Read More »
Αύριο το τελευταίο εντός έδρας ματς του Θεσπρωτού με την Βέροια Αύριο το τελευταίο εντός έδρας ματς του Θεσπρωτού με την Βέροια Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 26, 2022 Rating: 5

Σελίδες