ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΩΜΑ ΔΗΜΑ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 2ο ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΩΜΑ ΔΗΜΑ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 2ο ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣΣε 15 μήνες φυλάκιση, με τρία χρόνια αναστολή, καταδικάστηκε εχτές, και από το Εφετείο Κέρκυρας, ο Θωμάς Δήμας, διωχθείς αυτεπάγγελτα, για την γνωστή υπόθεση της παράνομης καταγραφής ιδιωτικής συνομιλίας, με τον νυν Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα, Νομάρχη τότε Θεσπρωτίας.

Πρωτόδικα ο κ. Δήμας είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκιση και το εφετείο μείωσε τη ποινή του κατά τρεις μήνες.

Αίσθηση προκάλεσε στο δικαστήριο η άρνηση του κ. Δήμα, μετά από προτροπή του Εισαγγελέα, να ζητήσει συγνώμη από τον κ. Γιόγιακα για την ταλαιπωρία στην οποία τον υπέβαλε.

Η καταδίκη αυτή έρχεται μετά την πανηγυρική και τελεσίδικη, ομόφωνη αθώωση, του Βασίλη Γιόγιακα από το Εφετείο Κέρκυρας, από όλες τις κατηγορίες.
Read More »
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΩΜΑ ΔΗΜΑ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 2ο ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΩΜΑ ΔΗΜΑ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ 2ο ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Παραιτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας Σπύρος Κώστας

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
Παραιτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας Σπύρος Κώστας


Την παραίτησή του κατέθεσε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Θωμά Παππά "Χρώμα στη Ζωή" κ. Σπύρος Κώστας .

Ο κ. Κώστας υπέβαλε την παραίτησή του, καθώς εδώ και μερικούς μήνες, έχει μεταναστεύσει για εργασία στο εξωτερικό.

Την θέση του κ. Κώστα, καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών κ. Γιώργος Μακρής.


Το κείμενο παραίτησης του κ. Κώστα:

κ. Δήμαρχε,
κ. Πρόεδρε,
κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Με αίσθημα ευθύνης σας υποβάλω την παραίτηση μου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και από όλες τις επιτροπές που έχω εκλεγεί ή έχω οριστεί ως δημοτικός σύμβουλος, λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων στο εξωτερικό για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την συνεργασία μας στην κοινή προσπάθεια.

Κυρίως όμως ευχαριστώ θερμά για μια ακόμη φορά τους συμπατριώτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό «ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ».

Εύχομαι στο δημοτικό συμβούλιο δημιουργικές αποφάσεις επ' ωφελεία των πολιτών και πιστεύω να είμαι σύντομα κοντά σας.
Ευχαριστώ θερμά
Κώστας Σπυρίδων
Read More »
Παραιτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας Σπύρος Κώστας Παραιτήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας Σπύρος Κώστας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Σταμάτησε η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
Σταμάτησε η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας
 


Στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου πετιούνται εδώ και λίγες ημέρες, τα σκουπίδια ανακύκλωσης, από όλο τον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Στην παραδοχή αυτή προχώρησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Λιώλης, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από ερώτηση του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Θωμά Παππά.

Το όλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη αδειοδοτημένου χώρου λειτουργίας Σταθμού Μεταφόρτωσης Ανακυκλώσιμων, στον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Βέβαια, η Δημοτική Αρχή, θα έπρεπε με ανακοίνωση, να ενημερώσει τους πολίτες, οι οποίοι κάνουν την διαλογή των οικιακών σκουπιδιών σε ανακυκλώσιμα και μη, ρίχνοντάς τα στους μπλε κάδους, ενώ ο Δήμος τα πετάει όλα μαζί στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.

Τέλος εποχής λοιπόν η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας;
Ναι, μέχρι τουλάχιστον οι αρμόδιοι να προχωρήσουν στην αδειοδότηση ΣΜΑ

Σταματήστε επομένως τη διαδικασία διαχωρισμού των σκουπιδιών σας, εκτός και εάν δεν μπορείτε να πάτε κόντρα στην περιβαλλοντική συνείδησή σας.
Read More »
Σταμάτησε η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας Σταμάτησε η ανακύκλωση στον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Ερώτηση Μάριου Κάτση για το Βοήθεια στο Σπίτι

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
Ερώτηση Μάριου Κάτση για το Βοήθεια στο Σπίτι


Όπως μας έχει γίνει γνωστό από σχετικό υπόμνημα Συλλόγων και Σωματείων Εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» , η λειτουργία του προγράμματος αυτού, ήδη μετονομασθέντος με τη διάταξη άρθρου 138 Τμήμα Β’ του ν. 4052/2012 σε «Πρόγραμμα κατ’ οίκον φροντίδας Συνταξιούχων», αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά λειτουργικά προβλήματα. Το πρόγραμμα παρατάθηκε βάσει της τροπολογίας 828/6 της 20-9-2013 μέχρι και την 30-9-2014 και ήδη έχει παραταθεί μέχρι και το τέλος του 2015. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει δομές, οι οποίες απασχολούν εργαζόμενες και εργαζόμενους τριών κατηγοριών και ειδικότερα Κοινωνικούς Επιστήμονες, Νοσηλευτές και Οικογενειακούς Βοηθούς και λειτουργεί από το έτος 2002 διαμέσου των Δήμων/ΟΤΑ ή των Νομικών τους Προσώπων Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου (δηλαδή και διαμέσου δημοτικών επιχειρήσεων). Ιδιαίτερα σημαντικό που χρειάζεται να ληφθεί υπ´οψιν είναι το γεγονός ότι στις δομές εργάζονται κυρίως γυναίκες. Οι γυναίκες –και μάλιστα κάποιες κατηγορίες γυναικών όπως οι μόνες, οι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών, οι χήρες, οι μητέρες που είναι μακροχρόνια άνεργες ή οι μητέρες άρρωστων παιδιών- είναι σημαντικά πιο ευαίσθητες και ευάλωτες προς την φτώχεια και την ανεργία σχετικά με τους άνδρες και αυτή η απόκλιση έχει οξυνθεί σε μεγάλο βαθμό κατά την διάρκεια της κρίσης. Επίσης με δεδομένο ότι η ανεργία των νέων γυναικών φθάνει στο δυσθεώρητο ποσοστό του 65% είναι απαραίτητη η διασφάλιση της εργασίας τους. Η γυναικεία φτώχεια σε συνδυασμό με τη διάλυση του κοινωνικού κράτους λειτουργεί προσθετικά στην οπισθοχώρηση των δικαιωμάτων των γυναικών.

Όπως παρατηρούν οι εργαζόμενες/οι στις δομές του αναφερόμενου προγράμματος, εδώ και αρκετό καιρό έχει προχωρήσει η υπαγωγή των δομών του Βοήθεια στο Σπίτι σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ.) , με αποτέλεσμα να εισάγονται στοιχεία ιδιωτικής επιχειρηματικότητας στην λειτουργία αυτών των δομών και να αλλοιώνεται ο δημόσιος και κοινωφελής χαρακτήρας τους. Επίσης, η υπαγωγή του προγράμματος σε ιδιωτικού χαρακτήρα δομές επηρεάζει επί το αρνητικότερο ή και επί το ελαστικότερο τις υφιστάμενες εργασιακές σχέσεις.

Το πρώτο σημαντικό πρόβλημα όσον αφορά τις δομές σχετίζεται με την ανεπαρκή τους χρηματοδότηση και την μη κάλυψη εδώ και αρκετούς μήνες των δεδουλευμένων για όσους και όσες εργάζονται στο πρόγραμμα. Είναι επιτακτικό σε συνθήκες οξείας οικονομικής κρίσης και διατήρησης ακόμη των αποδοχών σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, να καταβάλλονται έγκαιρα και πλήρως οι αποδοχές σε δημόσιες δομές κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας.

Το δεύτερο ζήτημα που τίθεται είναι η συνέχιση της λειτουργίας αυτών των δομών υπό δημόσιο χαρακτήρα και μετά την 31-12-2015, καθώς παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο υπέρ ασθενών και ηλικιωμένων συμπολιτών μας και η εξεύρεση των οικονομικών πόρων από τους δημόσιους και δημοτικούς προϋπολογισμούς για την κάλυψη του σχετικού προγράμματος.

Το τρίτο θέμα ως προς τις σχετικές δομές αφορά την συνέχιση και ανανέωση των σχέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου των εργαζομένων στις δομές και μετά την 31-12-2015.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος κ. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ως εποπτεύων τους Δήμους και γενικότερα τους ΟΤΑ οφείλει να μεριμνήσει για την κάλυψη των παραπάνω σοβαρών λειτουργικών και χρηματοδοτικών προβλημάτων και την λειτουργική συνέχεια του πολύτιμου αυτού προγράμματος.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός :

1. Τι προτίθεται να πράξει ώστε να καλυφθούν άμεσα οι εργαζόμενοι/ες ως προς τις μέχρι τώρα μη καταβληθείσες δεδουλευμένες αποδοχές τους ;

2. Τι προτίθεται να πράξει ώστε να συνεχισθεί και μετά την καταληκτική ημερομηνία της 31-12-2015 η λειτουργία του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι υπό δημόσια μορφή και να καλυφθούν οι χρηματοδοτικές του ανάγκες ;

3. Τι προτίθεται να πράξει ώστε να ανανεωθούν μετά την 31-12-2015 οι σχέσεις εργασίας των ήδη εργαζομένων σε αυτές τις δομές, καθώς μάλιστα καλύπτουν πάγιες και οργανικές ανάγκες των δομών αυτών ;
Read More »
Ερώτηση Μάριου Κάτση για το Βοήθεια στο Σπίτι Ερώτηση Μάριου Κάτση για το Βοήθεια στο Σπίτι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρυσαφικών από κατοικία

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
Εξιχνιάστηκε κλοπή χρυσαφικών από κατοικία


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας υπόθεση κλοπής χρυσαφικών από οικία, στο χωριό Ράχη Άρτας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής των χρυσαφικών από οικία στο χωριό Ράχη Άρτας, που έγινε το πρωί του Σαββάτου (02.05.2015).

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του συνεργού του.
Read More »
Εξιχνιάστηκε κλοπή χρυσαφικών από κατοικία Εξιχνιάστηκε κλοπή χρυσαφικών από κατοικία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
Μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας


Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση δικαιώματος λειτουργίας και εκμετάλλευσης (μίσθωση) του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.

Η διαδικασία ανάδειξης του πλειοδότη θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3 – Ηγουμενίτσα) στις 8 Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00΄ π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής, απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες : Τζέλλου Χριστίνα
Τηλέφωνα : 2665361254 – 6944474922
E-mail : a_sxoliki@1345.syzefxis.gov.gr
Read More »
Μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Συλλήψεις για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και καταδικαστικές αποφάσεις

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
Συλλήψεις για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθησαν, χθες (04-05-2015), σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 31 ετών, και μία 26χρονη υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:
  • αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, συνέλαβαν χθες το απόγευμα στο Χάνι Δελβινακίου, μία 26χρονη υπήκοο Αλβανίας, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα και σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις και μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen,
  • αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στην Στεφάνη Πρέβεζας, έναν 31χρονο ημεδαπό, διότι σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία (φιξάκι) ηρωίνης και
  • αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνέλαβαν χθες το πρωί στην Άρτα, έναν 40χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης (18) μηνών, για φοροδιαφυγή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Read More »
Συλλήψεις για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και καταδικαστικές αποφάσεις Συλλήψεις για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και καταδικαστικές αποφάσεις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τη πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τη πράξη νομοθετικού περιεχομένου1. Καταγγέλλει ως απαράδεκτη την μεθόδευση της Κυβέρνησης και στην απόφαση της να προχωρήσει στην έκδοση της από 20-04-2015 Π.Ν.Π. γιατί:

i. Πραγματοποιήθηκε αυθαίρετα χωρίς να έχει προηγηθεί, με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, ένας ειλικρινής διάλογος προκειμένου να εξηγηθεί η οικονομική αναγκαιότητα και οι επείγουσες καταστάσεις που οδήγησαν στην ενέργεια αυτή αλλά και να αναζητηθούν λύσεις που δεν θα δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία των ΟΤΑ και σε τελική ανάλυση στην εξυπηρέτηση και την καθημερινότητα των πολιτών.

ii. Πλήττει ευθέως την κατοχυρωμένη ανεξαρτησία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης, παρεμβαίνει ανεπίτρεπτα στην οικονομική διαχείριση των πόρων αυτοδιοικούμενων νομικών προσώπων όπως οι ΟΤΑ - κατά παράβαση των συνταγματικών διατάξεων που προβλέπουν την οικονομική αυτοτέλειά τους - και ακυρώνει το ρόλο της στην αυτόνομη και αυτοτελή διοίκηση των τοπικών υποθέσεων εκχωρώντας ουσιαστικά τη διοίκηση των Δήμων στο Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Ελλάδος.

2. Στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, απαιτείται συνεννόηση και συνεργασία. Η Αυτοδιοίκηση έχει δώσει δείγματα γραφής στο παρελθόν και είναι διατεθειμένη και τώρα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια, αρκεί η Κυβέρνηση να σεβαστεί την αποστολή της, να συμπεριφερθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να διαλέγεται μαζί της και να την καταστήσει συμμέτοχη στην αντιμετώπιση της δύσκολης δημοσιονομικής και κοινωνικής συγκυρίας.

3. Τέτοιες πρακτικές όπως η Π.Ν.Π., θα καταδικάζονται και δεν θα εφαρμόζονται. Επιφυλασσόμαστε δε, για συντονισμένες ενέργειες μαζί με τους υπόλοιπους Δήμους ώστε να ενημερωθούν και κινητοποιηθούν και οι πολίτες.
Read More »
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τη πράξη νομοθετικού περιεχομένου Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για τη πράξη νομοθετικού περιεχομένου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
Μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας


Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση δικαιώματος λειτουργίας και εκμετάλλευσης (μίσθωση) του κυλικείου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.

Η διαδικασία ανάδειξης του πλειοδότη θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3 – Ηγουμενίτσα) στις 8 Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30΄ π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής, απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες : Τζέλλου Χριστίνα
Τηλέφωνα : 2665361254 – 6944474922
E-mail : a_sxoliki@1345.syzefxis.gov.gr
Read More »
Μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 29χρονος φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαΐου 05, 2015
Συνελήφθη 29χρονος φυγόποινος στην ΗγουμενίτσαΣυνελήφθη, εχτές (04-05-2015) το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματικής ποινής (4.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Συνελήφθη 29χρονος φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα Συνελήφθη 29χρονος φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 05, 2015 Rating: 5

Σελίδες