Φωτιά στη Λωρίδα Σαγιάδας (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Φωτιά στη Λωρίδα Σαγιάδας (+ΦΩΤΟ)


Φωτιά έχει ξεσπάσει από τις 4.30 το απόγευμα της Κυριακής, στη Λωρίδα Σαγιάδας, κοντά στους Αγίου Θεοδώρους.

Η φωτιά έχει κάψει αρκετά στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης


Στο σημείο επιχειρούν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας με 10 άντρες, καθώς και το εθελοντικό κλιμάκιο Σαγιάδας, με ένα όχημα και 10 εθελοντές πυροσβέστες


Η φωτιά αυτή την ώρα (22.45) βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο στο σημείο παραμένουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, μέχρι την πλήρη κατάσβεσή της.

Read More »
Φωτιά στη Λωρίδα Σαγιάδας (+ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Λωρίδα Σαγιάδας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Ανοιχτή επιστολή στους γονείς από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευή

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Ανοιχτή επιστολή στους γονείς από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευή


Αγαπητοί γονείς ,

Ευχόμαστε σε όλους σας καλή σχολική χρονιά σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο για όλους μας . Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με πολλά προβλήματα και χαρακτηρίζεται από έξαρση της πανδημίας COVID-19 . Την περσινή σχολική χρονιά προσπαθήσαμε µε κάθε τρόπο κάτω από αντίξοες συνθήκες να στηρίξουµε παιδαγωγικά, ψυχολογικά, γνωστικά τους µαθητές µας, τόσο στην περίοδο της καραντίνας όσο και στην περίοδο που άνοιξαν τα σχολεία.

Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια, η κυβέρνηση όχι µόνο δε στάθηκε αρωγός αλλά µε την πολιτική της έβαζε εµπόδια, δημιουργούσε επιπλέον προβλήματα.
Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μας βρίσκει αντιμέτωπους με συσσωρευμενα προβλήματα, που µε διαχρονική ευθύνη των κυβερνήσεων ταλανίζουν την εκπαίδευση.

Η Κυβέρνηση αρνείται να κάνει πράξη τα αυτονόητα για τη λειτουργία των σχολείων µε υγιεινή και ασφάλεια! Ακόµα και µε βάση τις τοποθετήσεις των επιστηµόνων, η χρήση της µάσκας από µόνη της δεν αρκεί.

Δεν πήρε κανένα µέτρο ώστε να µειωθεί ο αριθµός των µαθητών ανά τάξη ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός ,αντίθετα νομοθέτησε 25αρια τμήματα , δεν εξασφάλισε νέους χώρους.

Το προσωπικό καθαριότητας δεν επαρκεί καν για τις βασικές ανάγκες καθαρισμού των σχολείων . Λίγες ώρες πριν τον αγιασμό τα σχολεία βρίσκονται σε απαράδεκτη κατάσταση .

Όλα αυτά στο σύνολό τους διαμορφώνουν ένα υπόβαθρο άκρως επικίνδυνο για την υγεία των µαθητών και των γονιών τους όσο και των εκπαιδευτικών.

Η ασφαλής πρόσβαση στο σχολείο είναι δικαίωμα του κάθε μαθητή και εκπαιδευτικού!

Είναι καθοριστική για τη φυσιολογική, νοητική, ψυχική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού η δια ζώσης συµµετοχή στη σχολική ζωή και αυτό απαιτούµε να γίνει µε όρους, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία τόσο του παιδιού και του οικογενειακού του περιβάλλοντος, όσο και των συναδέλφων.

Απαιτούμε :
● Εξασφάλιση κατάλληλων χώρων, ώστε να διασφαλίζονται οι απαραίτητες αποστάσεις σε κάθε τάξη και η αποφασιστική µείωση του αριθµού µαθητών ανά τάξη, ώστε κανένα τµήµα να µην έχει πάνω από 15 µαθητές. Αυτό διασφαλίζει όχι µόνο την υγεία αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία.
● Έκτακτο κονδύλι από τον κρατικό προϋπολογισµό, ώστε να προσληφθεί ο απαραίτητος αριθµός εκπαιδευτικών, που να ικανοποιεί την παραπάνω συνθήκη για περισσότερα τµήµατα µε λιγότερους µαθητές.
● Κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικούς εδώ και τώρα.
● Εξασφάλιση όλου του απαραίτητου αριθµού µόνιµων εργαζοµένων στην καθαριότητα των σχολείων, ώστε να διασφαλίζονται οι υγειονοµικοί όροι καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου
● Εξασφάλιση κονδυλίων στις σχολικές επιτροπές για την προµήθεια µε το απαραίτητο υλικό (Μέσα Ατοµικής Προστασίας, είδη καθαρισµού, αντισηπτικά κ.λ.π.)
● Διενέργεια µαζικών επαναλαµβανόµενων τεστ σε όλους τους συναδέλφους αλλά και στους µαθητές, ώστε να υπάρξει άµεση παρέµβαση σε περίπτωση που χρειαστεί και να ελέγχεται η διάδοση του ιού.

Αγαπητοί γονείς ,
Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στην ίδια όχθη αυτή της προάσπισης και του αγώνα για την στήριξη και την βελτίωση της δημόσιας εκπαίδευσης . Αυτό σας ζητούμε και τώρα να κάνουμε από κοινού , να δώσουμε αυτό τον αγώνα από το ίδιο μετερίζι όπως και το παρελθόν .Σας καλούμε να διεκδικήσουμε μαζί το σχολείο που θέλουμε και ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας .

Σας καλούμε όλους στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ , ωρα 13:00 στην πλατεία Δημαρχείου , Ηγουμενίτσα .
Read More »
Ανοιχτή επιστολή στους γονείς από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευή Ανοιχτή επιστολή στους γονείς από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευή Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Αποτίμησαν την φετινή τουριστική περίοδο στον Αχέροντα

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Αποτίμησαν την φετινή τουριστική περίοδο στον Αχέροντα


H αποτίμηση της φετινής τουριστικής περιόδου και η οργάνωση της επόμενης, ήταν το αντικείμενο της ευρείας συνάντησης που πραγματοποιηθηκε το πρωί της Κυριακής στην Γλυκή, με πρωτοβουλία του συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων και δράσεων εναλλακτικού τουρισμού του δήμου Σουλίου, με περιορισμένη συμμετοχή επαγγελματιών της περιοχης.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης, το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν: Ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, οι αντιδήμαρχοι τουρισμού, εμπορίου και Αχέροντα, Φώτης Δημητρίου, Κώστας Στεφάνου και Ανδρέας Γκέκας αντίστοιχα, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φυσικά μέλη της κοινοπραξίας και επιχειρηματίες της Γλυκής.

Η λειτουργία του περιβόητου αγρ 21, μονοπώλησε ως αναμενόταν την συζήτηση, με τον δήμαρχο στην τοποθέτηση του να αναφέρεται στο επιτυχημένο όπως ανέφερε πείραμα της κοινοπραξίας που σχημάτισαν επιχειρηματίες της περιοχής. Επίσης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της διαμόρφωσης του πάρκινγκ καθώς και της εισόδου του μονοπατιού που οδηγεί στο φαράγγι. 

Σημείωσε τη συνεργασία με την Π.Ε Θεσπρωτίας για το ποδηλατόδρομο της κοινότητας, ζήτησε την ενεργή συμμετοχή των επιχειρηματιών στις τουριστικές εκθέσεις που συμμετέχει ο δήμος και ζήτησε επίσης την συνεργασία της δημοτικής επιτροπής τουρισμού με τους επιχειρηματίες και τους φορείς, για την επικαιροποίηση των τουριστικών οδηγών. 

Τόνισε την συνεργασία που βρίσκεται σε εξέλιξη με γεωπόνους για την διάσωση των πλατάνων από το μεταχρωματικός έλκος, ενημέρωσε πως προχωρεί η εκπόνηση της τουριστική ταυτότητας του δήμου, η οποία θα είναι έτοιμη πριν την έναρξη της επόμενη τουριστικής περιόδου, εξήγγειλε την παραχώρηση του περιπτέρου πληροφόρησης, στον σύλλογο τουριστικών καταλυμάτων και δράσεων εναλλακτικού τουρισμού και τέλος ενημέρωσε για την τοποθέτηση 3 περιπτέρων ηλεκτρονικής τουριστικής πληροφόρησης σε Αχέροντα, Παραμυθιά και Σούλι.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες του Αχέροντα, αναφέρθηκαν ο εισηγητές της εκδήλωσης, τονίζοντας την πρόσβαση στο αγρ.21, την καθαριότητα, τον χώρο στάθμευσης, την διάσωση των πλατάνων τον καλλωπισμό της περιοχής με επιπλέον φυτά και δέντρα. Ζήτησαν την δημιουργία εκδηλώσεων θεσμών και προυσίασαν προτάσεις που πρεπει να υλοποιηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Στο τραπεζι επισης επεσε και προταση για την δημιουργία και νεας κοινοπραξίας που θα δραστηριοποιείται στο αγρ.21

Αναλυτικά η αποτίμηση σε κείμενο του συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων και δράσεων εναλλακτικού τουρισμού που θα ακολουθήσει.
Read More »
Αποτίμησαν την φετινή τουριστική περίοδο στον Αχέροντα Αποτίμησαν την φετινή τουριστική περίοδο στον Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Σαγιάδα για μεταφορά 57 κιλών κάνναβης

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Σαγιάδα για μεταφορά 57 κιλών κάνναβης


Περίπου (57) κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν σήμερα (13-09-2020) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο ημεδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί. 

Κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου (19) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -56- κιλών και -900- γραμμαρίων. 

Κατασχέθηκαν επίσης: 
· το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντος οδηγού, 
· χρηματικό ποσό -150- ευρώ και 
· κινητό τηλέφωνο. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Read More »
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Σαγιάδα για μεταφορά 57 κιλών κάνναβης Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Σαγιάδα για μεταφορά 57 κιλών κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Ανακοινώθηκαν 207 νέα κρούσματα κορωνοϊού - 2 νέα στην Ήπειρο

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Ανακοινώθηκαν 207 νέα κρούσματα κορωνοϊού - 2 νέα στην Ήπειρο


Συνολικά 207 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:


Σήμερα ανακοινώνουμε 207 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 23 συνδέονται με γνωστές συρροές και 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 13240, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

2394 (18.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 5710 (43.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

54 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 12 (22.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 171 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 3 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 305 θανάτους συνολικά στη χώρα. 112 (36.7%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Πού εντοπίστηκαν τα κρούσματα
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ από τα 177 εγχώρια κρούσματα, τα 23 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ όσον αφορά τις περιοχές όπου εντοπίστηκαν, ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:
- 29 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
- 1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο
- 120 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 17 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 3 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκτων οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αργολίδας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Έβρου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Εύβοιας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ημαθίας
• 13 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κέρκυρας
• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 1 κρούσμα συνδέεται με γνωστή συρροή
• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Λαρίσης
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας
• 1 κρούσμα από Π.Ε. Ξάνθης 
• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 1 αναφέρει ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας, εκ των οποίων 1 σχετίζεται με γνωστή συρροή
• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Τρικάλων
• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας
1 κρούσμα βρίσκεται υπό διερεύνηση
Read More »
Ανακοινώθηκαν 207 νέα κρούσματα κορωνοϊού - 2 νέα στην Ήπειρο Ανακοινώθηκαν 207 νέα κρούσματα κορωνοϊού - 2 νέα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Φωτιά πριν λίγο στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Φωτιά πριν λίγο στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, σε περιοχή του χωριού Μαζαρακιά του δήμου Ηγουμενίτσας.

Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Θεσπρωτίας με 7 άντρες, καθώς και το εθελοντικό κλιμάκιο Μαργαριτίου,  οι οποίοι σε λίγα λεπτά, κατάφεραν και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία έκαψε χαμηλή βλάστηση.

Read More »
Φωτιά πριν λίγο στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας (+ΒΙΝΤΕΟ) Φωτιά πριν λίγο στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Τρεις νεαροί κι ένας συνταξιούχος οι νεκροί στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Τρεις νεαροί κι ένας συνταξιούχος οι νεκροί στην Ε.Ο. Πρέβεζας - ΗγουμενίτσαςΑνείπωτη είναι η τραγωδία στην Πρέβεζα. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων που σημειώθηκε στις έξι και μισή το πρωί περίπου.

Ωστόσο αυτό ερευνάται από την αστυνομία.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα. Δύο αγόρια κι ένα κορίτσι. Το ένα αγόρι και το κορίτσι ήταν 19 χρονών και το τρίτο άτομο 23.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας 70χρονος, συνταξιούχος υπάλληλος.

Και οι τέσσερις ήταν μόνιμοι κάτοικοι Πρέβεζας. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει το μέγεθος της τραγωδίας. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκαν τέσσερις άνθρωποι.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων, στην Εθνική Οδό Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, στο ύψος της Καστροσυκιάς.

Ωστόσο η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες καθώς η θέση που βρέθηκαν τα οχήματα μετά την σφοδρή σύγκρουση δεν παρέχει επαρκή στοιχεία για τον τρόπο που έγινε το δυστύχημα.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και εννέα άνδρες. Έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όμως και για τους τέσσερις ήταν αργά.

Δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν στο σημείο του δυστυχήματος συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία.
Read More »
Τρεις νεαροί κι ένας συνταξιούχος οι νεκροί στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας Τρεις νεαροί κι ένας συνταξιούχος οι νεκροί στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα 


Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος στην Περιφερειακή Οδό της Άρτας εξετράπη της πορείας του, σήμερα στις 5 και 20 τα ξημερώματα και κατέληξε επάνω στιςπροστατευτικές μπάρες οι οποίες διαπέρασαν το αυτοκίνητο.

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρλα ο 19χρονος,ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή,όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν...
Read More »
Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Τέσσερις νεκροί σε μετωπική σύγκρουση

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Τέσσερις νεκροί σε μετωπική σύγκρουση


Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στις έξι και μισή το πρωί στην Εθνική οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας.

Το δυστύχημα έγινε στο 21ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Καστροσυκιάς.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης είναι να έχουν ανασυρθεί τέσσερα άτομα νεκρά. 

Η επιχείρηση αστυνομίας και πυροσβεστικής είναι σε εξέλιξη.
Read More »
Τέσσερις νεκροί σε μετωπική σύγκρουση Τέσσερις νεκροί σε μετωπική σύγκρουση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Είχε κρυμμένους στα φρούτα 7 μετανάστες

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020
Ηγουμενίτσα: Είχε κρυμμένους στα φρούτα 7 μετανάστες


Στη σύλληψη επτά αλλοδαπών και ενός αλλοδαπού οδηγού φορτηγού οχήματος προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο ψυγείο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη επτά αλλοδαπών επιμελώς κρυμμένων στο επικαθήμενο ψυγείο που περιείχε φορτίο φρούτων, χωρίς να φέρουν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν το φορτηγό όχημα και το επικαθήμενο, τα οποία θα παραδοθούν στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Είχε κρυμμένους στα φρούτα 7 μετανάστες Ηγουμενίτσα: Είχε κρυμμένους στα φρούτα 7 μετανάστες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες