ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές του Δήμου Σουλίου

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση! 


 
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές του Δήμου Σουλίου ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

“Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δέντρο” έρχεται στην Ηγουμενιτσα - Κερδίστε 4 προσκλήσεις

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017Η Παράσταση “Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δέντρο” έρχεται στην Ηγουμενιτσα από το παιδικό θέατρο “Πολυθέαμα” Ένα μιούζικαλ με πολύ κέφι, γέλιο, τραγούδι, και πολλές εκπλήξεις φέρνει στην Ορεστιάδα το παιδικό θέατρο “Πολυθέαμα”.

Πρωταγωνιστής ο αγαπημένος Καραγκιόζης.Μια ξεκαρδιστική παράσταση για παιδιά από 2 έως… 102 ετών.

Η παρασταση θα γίνει αυτή την Κυριακή 12 ΜΑΡΤΙΟ στις 12:00 το πρωί και στις 17:00 το απόγευμα στο Θέατρο Εστία - Ηγουμενιτσα
 .
Η παράσταση είναι σε Κείμενα-Σκηνοθεσία:Δ. Τόκα,χορογράφος:Ηλέκτρα, Σκηνογράφος: Alberto, Μουσική: Τριανταφυλλίδης. 
Η είσοδος είναι 5€

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - 6972442520

Online contact and registration forms from Wufoo.


Read More »
“Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δέντρο” έρχεται στην Ηγουμενιτσα - Κερδίστε 4 προσκλήσεις “Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δέντρο” έρχεται στην Ηγουμενιτσα - Κερδίστε 4 προσκλήσεις Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

8 ημέρες χωρίς Αντιδημάρχους ο Δήμος Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάρια των αλλαγών

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017
Για 8η ημέρα παραμένει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, χωρίς Αντιδημάρχους, αφού η θητεία των προηγουμένων έληξε στις 28 Φεβρουαρίου 2017.

Και ενώ θα έπρεπε ήδη, από τη 1η Μαρτίου, να έχουν οριστεί οι αντικαταστάτες τους ή σε περίπτωση επανατοποθέτησης ο νέος ορισμός τους, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας δεν έχει ακόμα καταλήξει στο νέο σχήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr , η δυσκολία του Δημάρχου, έγκειται στις αντιδράσεις τόσο των όσων φεύγουν, όσο και αυτών που τελικά θα παραμείνουν εκτός του νέου σχήματος.

Οι αντιδράσεις είναι εντονότερες από τους νυν Αντιδημάρχους (με έναν - μια από αυτούς να αντιδρά και να απειλεί), αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες, από του πέντε σημερινούς Αντιδημάρχους, δύο μένουν εκτός σχήματος, ο ένας παραμένει, ο δεύτερος μετακινείται και ο τρίτος διατηρεί άλλη έμμισθη θέση στο Δημαρχείο.

Τρία θα είναι τα νέα πρόσωπα, εκτός απροόπτου, που θα κλιθούν να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα, με τον έναν από αυτούς να αναλαμβάνει πιθανότατα και το γραφείο τύπου και επικοινωνίας του Δήμου.

Με επακόλουθο να υπάρχουν αντιδράσεις και από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους, που είτε είχαν κάνει κάποια άτυπη προεκλογική συμφωνία και περιμένουν την εξόφλησή της, είτε πίστευαν πως δικαιούνται μία θέση στο νέο σχήμα.

Λίγες ώρες όμως απομένουν για να μάθουμε, πως ο Δήμαρχος κατάφερε να ισορροπήσει εσωκομματικά και ενδοπαραταξιακά και ποιοι θα είναι αυτοί που θα διαχειριστούν τα προβλήματα των δημοτών για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Οι αποφάσεις είναι αποκλειστικά στα χέρια του.


Read More »
8 ημέρες χωρίς Αντιδημάρχους ο Δήμος Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάρια των αλλαγών 8 ημέρες χωρίς Αντιδημάρχους ο Δήμος Ηγουμενίτσας - Τα πιθανά σενάρια των αλλαγών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Φωτιά σε κολόνα της ΔΕΗ στο Μακρυγυάλι Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017

Φωτιά προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, σε κολόνα της ΔΕΗ στο Μακρυγυάλι Ηγουμενίτσας, κατά πάσα πιθανότητα από βραχυκύκλωμα.

Από περαστικούς ειδοποιήθηκε η αστυνομία που με την σειρά της ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία και συνεργείο της ΔΕΗ που άμεσα αποκατάστησε τη βλάβη.


Read More »
Φωτιά σε κολόνα της ΔΕΗ στο Μακρυγυάλι Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Φωτιά σε κολόνα της ΔΕΗ στο Μακρυγυάλι Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: Μπλόκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικού προσώπου

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017Πληροφορηθήκαμε, από έγκυρη και αξιόπιστη πηγή, πως πριν από λίγες ημέρες η εφορία μπλόκαρε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς, από όλες τις τράπεζες, υψηλόβαθμου πολιτικού προσώπου,εν ενεργεία, στη Θεσπρωτία.

Για ποιόν όμως λόγο μπλοκαρίστηκαν οι λογαριασμοί του;

Οι τραπεζικοί του λογαριασμοί μπλοκαρίστηκαν για χρέη προς την εφορία ύψους 550€.

Θα μου πείτε ολόκληρο πολιτικό πρόσωπο, εν ενεργεία, δεν βρήκε να πληρώσει 550€;

Η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο αστεία, που περιγράφει όμως τη τραγική πραγματικότητα και τις αγκυλώσεις του Ελληνικού Κράτους .

Το ποσό των 550€, μέρος της φορολογίας της οικογένειας του πολιτικού προσώπου, είχε κανονικά εξοφληθεί από τον ίδιο.

Όμως, ο αρμόδιος υπάλληλος της εφορίας, ξέχασε να περάσει στο σύστημα την πληρωμή, με αποτέλεσμα στο σύστημα να εμφανίζεται ανεξόφλητη οφειλή και να δίνετε αυτόματα εντολή για μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών του φορολογούμενου.

Η εφορία αναγνώρισε το λάθος της, δίνοντας εντολή για άμεσο ξεμπλοκάρισμα των λογαριασμών, ζητώντας παράλληλα γραπτά συγνώμη από τον Έλληνα φορολογούμενο, που έτυχε να είναι και πολιτικό πρόσωπο.

Υ.Γ.1 Δεν δημοσιοποιούμε το όνομα του πολιτικού, διότι πρόκειται για λάθος της εφορίας και όχι του ιδίου. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα ως γνωστόν, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

Υ.Γ.2 Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τι θα συνέβαινε, εάν στη θέση του πολιτικού ήταν κάποιος επιχειρηματίας που θα βρισκόταν για δουλειές στο εξωτερικό και που από λάθος του Ελληνικού Κράτους, θα έβλεπε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να δεσμεύονται.Read More »
Θεσπρωτία: Μπλόκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικού προσώπου Θεσπρωτία: Μπλόκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικού προσώπου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

4.230 τροχαίες παραβάσεις και 9 τροχαία δυστυχήματα τον Φεβρουάριο στην Ήπειρο

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017
Με στόχο την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Φεβρουάριο του 2017, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 9 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 4 το 2016). 
Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
 • 3 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα (έναντι 2 το 2016)
 • 2 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (κανένα το 2016)
 • 4 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι 2 το 2016)

Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 11 παθόντες (έναντι 6 το 2016). 
Ειδικότερα, καταγράφηκαν:
 • 3 νεκροί (όπως και το 2016)
 • 2 σοβαρά τραυματίες (κανένας το 2016)
 • 6 ελαφρά τραυματίες (έναντι 3 το 2016)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
 • οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
 • υπερβολική ταχύτητα
 • κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
 • παραβίαση προτεραιότητας
 • ολισθηρότητα του οδοστρώματος
 • έλλειψη προσοχής κατά την οδήγηση
 • λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς
β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης

Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (4.230) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Βεβαιώθηκαν :
 • 818 για υπερβολική ταχύτητα.
 • 42 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).
 • 39 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
 • 92 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση.
 • 102 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.
 • 24 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
 • 1 για παραβίαση προτεραιότητας.
 • 20 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
 • 27 για αντικανονικό προσπέρασμα.
 • 13 για αντικανονικούς ελιγμούς.
 • 27 για φθαρμένα ελαστικά.

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (89) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (185) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.


Read More »
4.230 τροχαίες παραβάσεις και 9 τροχαία δυστυχήματα τον Φεβρουάριο στην Ήπειρο 4.230 τροχαίες παραβάσεις και 9 τροχαία δυστυχήματα τον Φεβρουάριο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ορχήστρα των Φιλιατών: 37 ολόκληρα χρόνια ζωής

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 201737 ολόκληρα χρόνια ζωής έχει η "Ορχήστρα των Φιλιατών", μια ερασιτεχνική μουσική ομάδα με ποιότητα! 

Ιδρύθηκε το 1980 από τους Γιώργο Κώτση, Γιώργο Κέρο, Χριστόφορο Ρούμπη, Σπύρο Πάσχο, Νίκο Γεωργόπουλο και Αχιλλέα Μαντζούκη. 

Κάποια πρόσωπα μένουν σταθερά στο σχήμα, προστίθενται και νέα και η ορχήστρα τα κατάφερε να αντέξει στο χρόνο είναι γιατί καταφέρνει τη μουσική, που αγγίζει το βαθύ μυστήριο της ζωής, να την κάνει άμεσα και δραστικά μεταδόσιμη. 

Με καλλιτεχνική γνησιότητα και εκφραστική μουσική δύναμη δημιουργεί αυθεντικές ψυχικές ανατάσεις και το τραγούδι γίνεται αφορμή χαράς. 

Είναι άξιο σημείωσης ότι σε μια φτωχή επαρχία, η "Ορχήστρα των Φιλιατών" όχι μόνο έχει παρελθόν, αλλά δεν καταθέτει τα... όργανα, γιατί συνηδειτοποιημένα στοχεύει να συμβάλλει στην απαγκίστρωση από τη σκοτεινιά των καιρών μας μέσα από τις νότες.  
Read More »
Ορχήστρα των Φιλιατών: 37 ολόκληρα χρόνια ζωής Ορχήστρα των Φιλιατών: 37 ολόκληρα χρόνια ζωής Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ευνοϊκές προοπτικές για εξαγωγές Ηπειρωτικών προϊόντων στη Μέση Ανατολή

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017
Με την επίσημη συμμετοχή για πρώτη φορά, στην 22η Διεθνή Έκθεση GULFOOD που διοργανώθηκε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), η Περιφέρεια Ηπείρου συνέχισε την υλοποίηση του σχεδιασμού της για τη στήριξη των επιχειρήσεων που επιδιώκουν την ανάπτυξη ή και επέκταση των συνεργασιών τους σε νέες αγορές. Η ανωτέρω είναι η πιο σημαντική έκθεση τροφίμων και ποτών στη Μέση Ανατολή και προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, ήταν η μοναδική από την Ελλάδα, που συμμετείχε στην Έκθεση με περίπτερο, στο οποίο φιλοξενήθηκαν οι επιχειρήσεις: Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων "Πίνδος", Τυροκομικά "Καράλης", Τυροκομικά "Μπάφας", Βιομηχανία Εμφιάλωσης νερού "ΒΙΚΟΣ", Αρωματικά Φυτά και Βότανα "Κομίνη", Μπακλαβαδάκια "Κολιονάσιου Αθηνά), Ελιές Φίλιππος, Ζαγορίσιο Φύλλο- Χαβέλας.

Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ηπείρου, ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος συναντήθηκε με τοπικούς αξιωματούχους, ενώ με τον Πρεσβευτή της Ελλάδος στα ΗΑΕ κ. Διονύσιο Ζώη αντάλλαξε απόψεις για τις περαιτέρω κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ούτως ώστε η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής να καταστεί μια προσοδοφόρα αγορά για τις επιχειρήσεις της Ηπείρου που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και ποτών (πλην αλκοολούχων).

Οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην αποστολή της Περιφέρειας, πραγματοποίησαν πολλές συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες για τη σύναψη συμφωνιών, ενώ θετικά λειτούργησε και το γεγονός ότι στην αγορά της ευρύτερης περιοχής, διακινούνται σήμερα, μέσω τρίτων, ορισμένα προϊόντα (τυροκομικά κυρίως) που παράγονται στην Ήπειρο.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε σημερινές του δηλώσεις συνόψισε τις εντυπώσεις και τα αποτελέσματα της συμμετοχής της Ηπείρου στην 22η Διεθνή Έκθεση GULFOOD.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ήταν μια τεράστια έκθεση στην οποία υπάρχει ενδιαφέρον και παρουσία από όλες σχεδόν τις μεγάλες χώρες του κόσμου. "Ζητούμενο ήταν η ποιότητα των προϊόντων και με χαρά είδαμε να προωθούνται ελληνικά προϊόντα, κάτι που επιβεβαίωσε τη χρησιμότητα της εκεί παρουσίας μας".

Ο Περιφερειάρχης δεν έκρυψε ωστόσο τον προβληματισμό του για τη διακίνηση στο Ντουμπάι με την ονομασία "φέτα" λευκών τυριών από χώρες τόσο εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (όπως Καναδά, Αυστραλία, Αίγυπτο, Νέα Ζηλανδία), όσο και από μέλη αυτής (όπως Βουλγαρία- τη μόνη με πρόβειο γάλα-, Γαλλία, Ουγγαρία κλπ),

" Μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα τυροκομικά προϊόντα, καθώς στην Ήπειρο προσπαθούμε να αναδείξουμε τον πρωτογενή τομέα", τόνισε για να προσθέσει ότι θα καταθέσει πρόταση προς την Ένωση Περιφερειών και στα συναρμόδια Υπουργεία για τη συγκρότηση ενός οργάνου, που θα απαρτίζεται από εκπροσώπους της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, των τυροκόμων, των κτηνοτροφικών οργανώσεων και -αν μπορούν- των Ελληνικών Υπουργείων Εξωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο θα παρεμβαίνει όπου διαπιστώνεται η παράτυπη χρήση της ονομασίας "φέτα".

"Θέλουμε δουλειά, που πρέπει να γίνει προς δύο κατευθύνσεις. Η μία προς την ποιότητα που πρέπει να εξασφαλιστεί με συνεργασία και η δεύτερη προς την Επιτροπή η οποία θα προβαίνει στις ανάλογες ενέργειες, ώστε να μη χρησιμοποιούν παραπλανητικά την Ελλάδα και τα ποιοτικά μας προϊόντα που δεν εντάσσονται στις διεθνείς συμφωνίες", κατέληξε. 


 
Read More »
Ευνοϊκές προοπτικές για εξαγωγές Ηπειρωτικών προϊόντων στη Μέση Ανατολή Ευνοϊκές προοπτικές για εξαγωγές Ηπειρωτικών προϊόντων στη Μέση Ανατολή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Συγχαρητήρια του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Παραμυθιάς, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για υποστήριξη κάλυψης βασικών αναγκών του ιδρύματος «Κιβωτός του κόσμου – Κιβωτός Ηπείρου (Πωγωνιανή)» πραγματοποίησε στις 04/03/2017 στην Βέλλιανη Παραμυθιάς εκδήλωση που περιελάμβανε Επίδειξη Μόδας, κινητοποιώντας τοπικά καταστήματα ένδυσης υπόδησης αξεσουάρ και οπτικά, και χορευτικά προγράμματα τοπικών σχολών χορού.

Αυτή η εξαιρετική, από πολλές απόψεις, πρωτοβουλία του Εμπορ/κού Συλλόγου Παραμυθιάς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο λόγω της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης των συναδέλφων επιχειρηματιών όσο και του κοινού που κατέκλυσε την αίθουσα στηρίζοντας όχι μόνο οικονομικά το σκοπό για τον οποίο διοργανώθηκε όσο και ψυχολογικά, ευελπιστούμε και αγοραστικά στο επόμενο διάστημα, τις επιχειρήσεις της περιοχής τους.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο κο Αλ. Πάσχο και τον Α΄ Αντιπρόεδρο κο Αν. Σταύρου, διαπίστωσε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση την επιτυχία της εξαιρετικής προσπάθειας του Συλλόγου που αποτυπώνει πέραν της ευαισθητοποίησης και του φιλανθρωπικού αισθήματος των συμπολιτών μας, αφενός την μεγάλη αποδοχή του τοπικού επιχειρηματικού συνδικαλιστικού οργάνου κι αφετέρου την συνεργασία των μελών μας και την στήριξή τους από την τοπική κοινωνία.

Συγχαίρουμε τον ενεργό και δραστήριο Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Παραμυθιάς και το Διοικητικό του Συμβούλιο για την δράση του, και δηλώνουμε εκ νέου ότι η Διοίκησή μας θα είναι πάντα αρωγός στα συνδικαλιστικά όργανα των μελών μας, που τιμούν το ρόλο τους και δραστηριοποιούνται προς όφελος των επιχειρήσεων και της κοινωνίας μας.

Συγχαίρουμε τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και απέδειξαν ότι με την Συνεργασία μπορούν να επιτευχθούν πολλά και μεγάλα πράγματα.

Τέλος, συγχαίρουμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, στηρίζοντας το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου και παράλληλα δίνοντας το μήνυμά τους ότι στηρίζοντας τις δράσεις των δικών τους ανθρώπων, των συμπολιτών επιχειρηματιών, στηρίζουν την πόλη τους, στηρίζουν τον ίδιο τον εαυτό τους.


 
Read More »
Συγχαρητήρια του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς Συγχαρητήρια του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα - Πρέβεζα: Ένας επικίνδυνος ημιτελής δρόμος ζητά χρηματοδότηση

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017Η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο γεγονός που περίμεναν εδώ και δεκαετίες οι κάτοικοι στην Ήπειρο αλλά και τη Δυτική Ελλάδα. Αυτή η ολοκλήρωση έχει φέρει στην επιφάνεια τις μεγάλες ανάγκες που εξακολουθεί να έχει η περιοχή καθώς σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα παραμένει γυμνή.

Το τελευταίο διάστημα είδαμε τις προσπάθειες που γίνονται για τους κάθετους άξονες προς Αγρίνιο και προς Πρέβεζα, ενώ εδώ και πολλά χρόνια είναι υπό κατασκευή και ο κάθετος Άκτιο-Αμβρακία. Εκτός από αυτούς τους τρεις άξονες, υπάρχει άλλος ένας, πολύ σημαντικός καθώς εξυπηρετεί την ακτογραμμή της Ηπείρου αλλά και τις μετακινήσει προς Κέρκυρα και Παξούς.

Ο λόγος για τον οδικό άξονα Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα που είναι από τους πλέον ...βασανισμένους δρόμους. Η αναβάθμιση του σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας έχει ξεκινήσει από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίες ενώ τώρα απομένουν τρία διακριτά τμήματα. Το πρώτο είναι το βόρειο άκρο, το Ηγουμενίτσα-Πλαταριά, το δεύτερο είναι ο κόμβος Πάργας-Μεσοπόταμος και το τρίτο η παράκαμψη Πλαταριάς.

Όπως εξηγεί στο ypodomes.com ο Ανδρέας Νικολάου ο εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών του Δήμου Ηγουμενίτσας, η ολοκλήρωση του έργου έχει περάσει από 40 κύματα καθώς το έργο στο παρελθόν είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, απεντάχθηκε και τώρα έχει μείνει ορφανό παρότι έχει εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους.

Όπως αναφέρει ο κος Νικολάου στο ypodomes.com, "ως Κίνηση πολιτών του Δήμου Ηγουμενίτσας με μοναδικό σκοπό, την βελτίωση της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ορισμένα σημεία, ώστε να κάνουμε κοινώς αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο και τώρα, αλλά πρωτίστως στο μέλλον, θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο, και δυστυχώς δεν έχει δοθεί η ανάλογη βαρύτητα."

Η βελτίωση της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας έχει μελετηθεί σε 5 υποτμήματα, εκ των οποίων μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί μόνο τα 2, τα υπόλοιπα αναζητούν χρηματοδότηση. Η ανάγκη για την ολοκλήρωση και των υπόλοιπων τμημάτων, αντλείται από το γεγονός πως οι σημαντικότερες περιοχές του Ιονίου όπως: Κέρκυρα, Παξοί, Αντίπαξοι, Ηγουμενίτσα, Σύβοτα, Πάργα, Πρέβεζα, Λευκάδα, αλλά επιπλέον και οι επισκέπτες που έρχονται στη χώρα μας μέσω του Λιμένα Ηγουμενίτσας, του συνοριακού σταθμού Μαυροματίου αλλά και του Διεθνές Αερολιμένα Ακτίου, κινούνται και θα κινούνται επί του παραλιακού άξονα Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας και της Αμβρακίας Οδού.

Εμείς ζητάμε ούτως να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς προς αναζήτησή πόρων για την υλοποίηση των υπόλοιπων έργων, διότι εάν μείνει ως έχει και δεδομένου της ολοκλήρωσης της Αμβρακίας οδού, θα μιλάμε για μια νέα οδό καρμανιόλα, την παραλιακή Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας".

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΠΡΕΒΕΖΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Ο οδικός άξονας Ηγουμενίτσα-Πρέβεζα και κατ`επέκταση μέχρι την Αμβρακία, δίνει άμεση πρόσβαση στους οδηγούς που κινούνται στα παράλια της Ηπείρου και τα Ιόνια Νησιά, μειώνοντας κατά 50χλμ την διαδρομή σε σχέση με την χρήση του δρόμου μέσω Ιωαννίνων.

Εξυπηρετεί σειρά από πόλεις ενώ η χρησιμότητα του φτάνει μεχρι την Κέρκυρα. Η μείωση των χιλιομέτρων αλλά και η σύνδεση του Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα με την Αμβρακία Οδό αλλά και τον μελλοντικό κάθετο Πρέβεζα-Ιόνια Οδό, δημιουργεί ένα σπουδαίο οδικό κύκλωμα στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες της περιοχής.

Το κόστος ολοκλήρωσης για τα 3 τμήματα είναι περίπου 50εκ.ευρώ. Προς το παρόν μιλάμε για ένα "ορφανό" έργο καθώς λόγω "στενότητας" δεν έχει καταφέρει να βρει χρηματοδότηση ούτε στο ΠΕΠ Ηπείρου αλλά ούτε στο Ε.Π. ΥΜΕ-ΠΕΡΑΑ. Η υλοποίηση του άξονα αν και θεωρείται πολύ δύσκολη, εντούτοις θα ολοκλήρωνε τα οδικά έργα στην ευρύτερη περιοχή, δεδομένου του γεγονότος ότι νοτιότερα είναι έτοιμο να υλοποιηθεί το άλλο σημαντικό οδικό έργο της περιοχής που δεν είναι άλλο από την διπλή οδική σύνδεση Λευκάδας με Άκτιο και Βόνιτσα.

Όπως αναφέρει ο κος Νικολάου στο ypodomes, οι προσπάθειες που έχουν κάνει τα τελευταία 7 χρόνια είναι πολλές, με παρεμβάσεις, ερωτήσεις στη Βουλή, με αποστολή εγγράφων στο Υπουργείο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν αποφέρει καρπούς, κάνοντας τον συγκεκριμένο οδικό άξονα, τον μοναδικό ημιτελή δρόμο σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου. 


 
Read More »
Ηγουμενίτσα - Πρέβεζα: Ένας επικίνδυνος ημιτελής δρόμος ζητά χρηματοδότηση Ηγουμενίτσα - Πρέβεζα: Ένας επικίνδυνος ημιτελής δρόμος ζητά χρηματοδότηση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πρόσκληση συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας καλεί: 
1. Φορείς, Συλλόγους και Οργανώσεις (αναγνωρισμένους από το Πρωτοδικείο) που υφίστανται και δρουν στο Δήμο Ηγουμενίτσας, 
2. Δημότες εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους, είτε στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Ηγουμενίτσας να εκφράσουν τη βούλησή τους για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, που θα συγκροτηθεί για τα επόμενα δυόμιση έτη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 «Πρόγραμμα Καλλικράτης», το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017. 

Σχετικό αίτημα μπορεί να καταθέσει κάθε εκπρόσωπος ή ενδιαφερόμενος, εντός της οριζόμενης προθεσμίας ως εξής:
 • Αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου, Σουλίου 3, 46100 Ηγουμενίτσας. 
 • Μέσω fax στο 2665361120. 
 • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: katsimanis@1345.syzefxis.gov.gr


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πρόσκληση συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Ηγουμενίτσα: Πρόσκληση συμμετοχής στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017
Ως Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους συντελεστές, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχή εκδήλωση του σχολείου μας, με θέμα “Ασφαλής Πλοήγηση και Εθισμός στο Διαδίκτυο”, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 18:30 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.

Αρχικά, θα πρέπει να ευχαριστήσω τους φορείς οι οποίοι είχαν την οργανωτική πρωτοβουλία της εκδήλωσης και συγκεκριμένα: Το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, το Σύλλογο Διδασκόντων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, την Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, κα Αλέκα Κοτσώνη και την Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας. 

Ιδιαίτερα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ομιλητές της εκδήλωσης αυτής, γιατί με τις εύστοχες εισηγήσεις τους πρόβαλαν ιδιαίτερα τα προβλήματα τα οποία δημιουργεί η συνεχής έκθεση στο διαδίκτυο, αλλά κυρίως συμβούλεψαν μικρούς και μεγάλους για τη ασφαλή πλοήγηση στον γοητευτικό ψηφιακό κόσμο της εποχής μας. 

Οι εισηγητές της εκδήλωσης, κ. Ελένη Χαλμαντζή, ψυχολόγος με ειδίκευση στις “Ψυχοσυναισθηματικές Δυναμικές στην Εκπαίδευση”, και οι κ.κ. Ελευθέριος Τσανέλης και Φώτης Ράπτης του Γραφείου Πληροφορικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, μας περιέγραψαν την ομορφιά αλλά και τους κινδύνους που κρύβει το ταξίδι στον εικονικό ψηφιακό κόσμο, που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας και τείνει να κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερο από το ζωτικό μας χρόνο. 

Ιδιαίτερος έπαινος αξίζει στους δύο εκπροσώπους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, γιατί την επόμενη ημέρα της εκδήλωσης επανήλθαν στη σχολική μας μονάδα και επικοινώνησαν διαδραστικά, για το ίδιο θέμα με τους μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης.

Τέλος, ευχαριστώ δημόσια όσους διέθεσαν χρόνο και προσήλθαν στο χώρο του σχολείου μας την ημέρα της εκδήλωσης παρακολουθώντας αλλά και συμμετέχοντας ενεργά σε αυτήν. Το σχολείο μας δεσμεύεται απέναντι στην τοπική κοινωνία ότι θα συνεχίσει ακούραστα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση σύγχρονων προβλημάτων της κοινωνίας μας.

Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας


Read More »
Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017


Η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, η οποία εορτάζεται παγκοσμίως την 8 η Μαρτίου, καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε. το 1977 για την κινητοποίηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας στις 8 Μαρτίου 1857 από τις εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες διεκδίκησαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. 

Το θέμα του εορτασμού για το 2017 είναι «Οι Γυναίκες στο Μεταβαλλόμενο Κόσμο της Εργασίας: Πλανήτης 50-50 έως το 2030». 

Η θέση της γυναίκας στην εργασία αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα, με ζητήματα που αναφέρονται στην υποδεέστερη αμοιβή της, στον αποκλεισμό της από την ανάληψη θέσεων ευθύνης και την ενασχόλησή της σε διάφορους κλάδους εργασίας. 

Η ενδυνάμωση των γυναικών, μέσα από την ανάπτυξη της προσωπικότητας τους, θα εξασφαλίσει το μέλλον όλων των ανθρώπων. 

Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών είναι υποχρέωση όλων μας για την δημιουργία κοινωνιών που θα αναπτύσσονται απαλλαγμένες από κάθε είδους διακρίσεις και θα προάγουν τον σεβασμό στην Ισότητα των Φύλων. 

Η επίτευξη της ισότητας στην εργασία είναι καθοριστική για την βιώσιμη ανάπτυξη. 

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, δηλώνει την παρουσία της στην προάσπιση των δικαιωμάτων των δύο φύλων μέσα από την προώθηση των ίσων ευκαιριών, τη συνειδητοποίηση της έννοιας της ισότητας αλλά και την υλοποίηση των δεσμεύσεων αναφορικά με την ισότητα των φύλων. 

Δράσεις της Επιτροπής περιλαμβάνουν ημερίδες για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, εκδηλώσεις για την οικογένεια, παρεμβάσεις στην εκπαίδευση, ενώ επιδιώκει την ενσωμάτωση των πολιτικών ισότητας σε όλες τις εκφάνσεις των πολιτικών της Περιφέρειας. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι λειτουργούν Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, στα Ιωάννινα (τηλ. 2651077449), στην Άρτα (τηλ. 2681077400), και στη Πρέβεζα (τηλ. 2682024444), ενώ στην τηλεφωνική γραμμή SOS 15900 παρέχεται 24ωρη ψυχολογική υποστήριξη σε γυναίκες θύματα βίας.


Read More »
Ανακοίνωση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Ανακοίνωση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα η ημερίδα με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία - Ανθρώπινα δικαιώματα"

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017
Σας προσκαλούμε στην  ημερίδα, του  που διοργανώνει ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων Β/θμιας Εκπ/σης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Ηπείρου και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας - "ΑΡΙΑΔΝΗ",  με θέμα : "Ενδοοικογενειακή βία - Ανθρώπινα δικαιώματα", την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 07:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας - "ΠΑΝΘΕΟΝ".

Η εν λόγω δράση διοργανώνεται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και στο πλαίσιο του προγράμματος: "Θεματική εβδομάδα για τα Γυμνάσια".

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,
Κοτσώνη Αλεξάνδρα
-Υπεύθυνη Σ.Σ.Ν. Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας
-Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας - "ΑΡΙΑΔΝΗ"
Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα η ημερίδα με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία - Ανθρώπινα δικαιώματα" Ηγουμενίτσα: Σήμερα η ημερίδα με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία - Ανθρώπινα δικαιώματα" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Άκης Φατήρας σήμερα στο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ στο Δρέπανο

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Άκης Φατήρας σήμερα στο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ στο Δρέπανο Ηγουμενίτσα: Ο Άκης Φατήρας σήμερα στο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ στο Δρέπανο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στο Ράγιο Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017
Read More »
Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στο Ράγιο Θεσπρωτίας Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στο Ράγιο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017Πωλείται στην περιοχή των Συβότων Θεσπρωτίας στην θέση Αγία Παρασκευή γεωτεμάχιο εμβαδού 5.1880,00 τμ σε απόσταση 350 μ από την θάλασσα με οικοδομική άδεια, κατάλληλο και για τουριστικές επενδύσεις. 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Παιδική παράσταση "Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια" - Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017Πιστό στο ραντεβού του το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ έπειτα από τις τεράστιες επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις , Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια ,Το Ασχημόπαπο & "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έπειτα έρχεται για 7η χρονιά στην πόλη μας με το πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps


Ο ΛΥΚΟΣ & ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ...ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ 

ΘΕΑΤΡΟ ΕΣΤΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ - ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΚΥΡΙΑΖΗ τηλ 26650 25554

Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109 

 Λίγα λόγια για το έργο…

Tο πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps σε μια νέα θεατρική απόδοση, όπου θα διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους. "Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες"! Τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο Λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους "κλέψει" τις λίρες! Δεν είναι τελείως μόνος αυτή την φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του ....βοηθού του!! Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους?

Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους; Η συνέχεια "Επί Σκηνής"

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοι

Γιώργος Πούλης, Ιρις Ανδριοπούλου, Άννα Γιαννακίδου ,Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Χρήστος Βασιλακόπουλος

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ Σκηνικά - Ειδικές κατασκευές : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Κατασκευή Κοστουμιών : ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Σχεδιασμός Κοστουμιών : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Δημόσιες Σχέσεις : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ Μουσική Επιμέλεια : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Διάρκεια : 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών) Πληροφορίες : 6974797109

Προπώληση : 7€ - Ταμείο : 9€ (από 2 ετών & άνω) *Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 


Read More »
Ηγουμενίτσα: Παιδική παράσταση "Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια" - Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις Ηγουμενίτσα: Παιδική παράσταση "Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια" - Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…»

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017Μετά από τις sold out παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, η απολαυστική stand up comedy παράσταση «Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…» με τον Παναγιώτη Κούδα, για μια μόνο παράσταση στην Ηγουμενίτσα, στο Θέατρο Εστία, την Δευτέρα 13 Μαρτίου.


Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…» Ηγουμενίτσα: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Πωλούνται δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017Πωλούντα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και 60τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € και 25.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλούνται δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλούνται δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Σελίδες