Παγετός και πολικές θερμοκρασίες στην Ήπειρο (+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2019Στην «κατάψυξη» βρίσκονται οι περισσότερες περιοχές της Ηπείρου, ενώ χιονοπτώσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε πεδινές περιοχές.


Στην πόλη των Ιωαννίνων αυτήν την ώρα ο υδράργυρος είναι στους -5 βαθμούς ενώ στο Μέτσοβο, την Βωβούσα και άλλα ορεινά χωριά κυμαίνεται από -7 έως -11 βαθμούς.


Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου συνιστά στους οδηγούς που κινούνται ειδικά στο επαρχιακό δίκτυο, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.


Το πρωί χιόνισε και στην πόλη της Ηγουμενίτσας.


Σε όλο το οδικό δίκτυο της Ηπείρου δουλεύουν πυρετωδώς τα μηχανήματα ρίψης αλατιού καθώς λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών σε πολλά σημεία των δρόμων υπάρχει πάγος.
 
Read More »
Παγετός και πολικές θερμοκρασίες στην Ήπειρο (+ΒΙΝΤΕΟ) Παγετός και πολικές θερμοκρασίες στην Ήπειρο (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2019 Rating: 5

Γιορτή λουκουμάδων στη Νέα Σελεύκεια

Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2019

Read More »
Γιορτή λουκουμάδων στη Νέα Σελεύκεια Γιορτή λουκουμάδων στη Νέα Σελεύκεια Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2019 Rating: 5

Χιονίζει αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2019

Χιονόπτωση ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής, ακόμα και στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, χωρίς να έχει προκαλέσει για την ώρα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Δείτε το βίντεο από την περιοχή της Κόκλυζας:Read More »
Χιονίζει αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Χιονίζει αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 04, 2019 Rating: 5

Σελίδες