Ηγουμενίτσα: Έγκυος γυναίκα πάτησε χρησιμοποιημένη σύριγγα στην παραλία του Δρεπάνου

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019


Ξινή βγήκε για ζευγάρι παραθεριστών, η εξόρμηση στην παραλία του Δρεπάνου, το μεσημέρι της Κυριακής.

Και αυτό διότι φτάνοντας στην παραλία, στο Μακρυγυάλι Δρεπάνου, η σύζυγος πάτησε στην αμμουδιά, χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Μάλιστα η κυρία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Άμεσα, εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους, για μία δροσερή βουτιά στη θάλασσα και μετέβησαν στο ΤΕΠ στην Ηγουμενίτσα, μεταφέροντας μαζί τους την σύριγγα που είχε πατήσει.

Οι γιατροί, προχώρησαν σε καθαρισμό του σημείου όπου τρυπήθηκε η άτυχη γυναίκα, καθησυχάζοντάς την ταυτόχρονα, αφού έκριναν πως η σύριγγα ήταν παλιά.

Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει συνεχής ιατρική παρακολούθηση, μέχρι και τον τοκετό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παραθεριστής αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα, αφού και στο παρελθόν έχουν συμβεί αντίστοιχα περιστατικά, είτε πάλι από σύριγγα, είτε από σπασμένα γυαλιά.

Ελπίζουμε όμως να είναι η τελευταία και οι αρμόδιοι να προχωρήσουν στον απαραίτητο καθαρισμό των ακτών. 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Έγκυος γυναίκα πάτησε χρησιμοποιημένη σύριγγα στην παραλία του Δρεπάνου Ηγουμενίτσα: Έγκυος γυναίκα πάτησε χρησιμοποιημένη σύριγγα στην παραλία του Δρεπάνου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019 Rating: 5

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - Υποψηφίου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019Φίλες και φίλοι. 
Θεσπρωτοί συμπατριώτες

Ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, για το νομό Θεσπρωτίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Δηλώνω παρών, ενώνοντας τις δυνάμεις μου με τους άλλους τρείς (3) συνυποψηφίους και τους προοδευτικούς πολίτες του νομού Θεσπρωτίας. Προοδευτικούς πολίτες κάθε γενιάς και ενδεχομένως από διαφορετικές πολιτικές καταγωγές ή κομματικές διαδρομές. Ήταν ανάγκη σήμερα να δημιουργηθεί ένα νέο κοινωνικό ρεύμα, όπως αυτά που πρωταγωνίστησαν στις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές στη διαδρομή της ιστορίας μας. Ο δημοκρατικός κόσμος και η Αριστερά αποτέλεσαν πάντοτε την κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία, η οποία άλλαξε το πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας. Όφειλε να ξανασυμβεί τώρα. Με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε.

Είναι χρέος όλων των προοδευτικών πολιτών, με ορμή, δύναμη και αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε μπροστά, όντας πιο σοφοί από τον χρόνο διακυβέρνησης της χώρας και γνωρίζοντας καλά πλέον το πολιτικό περιβάλλον. Το άνοιγμα προς την κοινωνία ήταν αναγκαίο και έγινε πραγματικότητα. Η προοδευτική παράταξη έδειξε ότι ακολουθεί τις εξελίξεις. Δεν αναμασά ιδέες και μεθόδους που την κρατούν πίσω. Η προοδευτική παράταξη είναι τολμηρή και πρωτοπόρος Το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά. Η προοδευτική παράταξη στο νομό Θεσπρωτίας ενώθηκε και είναι εδώ παρούσα. Είναι αυτή που στο κάθε δύσκολο πολιτικό σταυροδρόμι που συναντά, ξέρει την κατεύθυνση και το έχει αποδείξει σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι σήμερα.

Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να αντιπαρατεθούμε σε επίπεδο προγραμμάτων και προτεραιοτήτων. Τί έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4 χρόνια και το τί έκαναν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ με την εναλλαγή τους για 40 χρόνια στην εξουσία. Ποιά είναι η στόχευση και οι προτεραιότητες για μας στη μεταμνημονιακή εποχή και ποιές είναι οι προθέσεις του κ. Μητσοτάκη και των εταίρων του για την επόμενη μέρα.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Σταθερός στις ιδέες και τη συμπεριφορά μου, όπως με γνωρίζεται χρόνια τώρα που ασχολούμαι με την πολιτική. Δώστε μου τη δυνατότητα με την ψήφο σας, να μπορώ από καλύτερη θέση να αγωνιστώ για την προοπτική και το μέλλον της πατρίδας, αλλά και να υπηρετήσω τα δικά σας δίκαια αιτήματα. Θα είμαι δίπλα σας κάθε φορά που με χρειάζεστε και διεκδικητικός όταν αυτό απαιτείται για το νομό.

Φίλες και φίλοι
Στις 7 Ιουλίου, αποφασίζουμε για το μέλλον μας !
Στις 7 Ιουλίου με τις επιλογές μας, αποφασίζουμε για την προοπτική της Θεσπρωτίας!

Read More »
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - Υποψηφίου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - Υποψηφίου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019 Rating: 5

Μάριος Κάτσης: Αυτα κάναμε για τις δημοσιες δομές υγείας της Θεσπρωτίας

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019

Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συμπολίτες,

Με χαρά θα σας παρουσιάζω σε 8 ξεχωριστές ενότητες και τομείς, ένα συνοπτικό απολογισμό, το ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ δηλαδή, ολόκληρη την περίοδο 2015-2019 που είχα την τιμή να εκπροσωπήσω το νομό μας ως κυβερνητικός βουλευτής.

Ξεκινάμε λοιπόν με την 1η ενότητα, αυτή της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
Το έργο μας, αποτελεί και την έμπρακτη απόδειξη, ότι πρέπει να συνεχίσουμε μαζί στο δρόμο αυτό, πηγαίνοντας μπροστά!
 
Read More »
Μάριος Κάτσης: Αυτα κάναμε για τις δημοσιες δομές υγείας της Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης: Αυτα κάναμε για τις δημοσιες δομές υγείας της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για τις δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019


TO ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, υποστηρίζοντας ενεργά την ανάγκη δικτύωσης και συνεργασίας με κοινωνικούς φορείς της Θεσπρωτίας, πραγματοποίησε συνάντηση την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 στον χώρο του Συμβουλευτικού Σταθμού στην Ηγουμενίτσα.

Στόχος της συνάντησης ήταν η γνωριμία με τους νέους φορείς της περιοχής, η ενημέρωση για το πλαίσιο λειτουργίας, τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού, ενώ παρουσιάστηκαν και απολογιστικά στοιχεία από τις προηγούμενες χρονιές. Στη συνάντηση, επίσης, έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη λειτουργία και τις υπηρεσίες των άλλων φορέων, εκτέθηκαν προβληματισμοί για κοινωνικά ζητήματα της περιοχής, με προεξάρχον θέμα τις εξαρτήσεις, ενώ προτάθηκαν και πιθανές δράσεις από κοινού. 
 
Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συγκεκριμένα:
Βοήθεια στο Σπίτι Δ. Ηγουμενίτσας
Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών
ΕΚΑΒ
Κέντρο Κοινότητας Σουλίου
Κέντρο Κοινότητας Ηγουμενίτσας
Κέντρο Προστασίας παιδιού Ηγουμενίτσα
Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη»
Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας- Ιωάννινα
Κέντρο Ψυχικής Υγείας
ΚΕΠ Υγείας – ΚΗΦΗ
Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνικό Φαρμακείο
ΤΟΜΥ

Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για τις δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για τις δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019 Rating: 5

Γονείς και παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας καθάρισαν τον ποδηλατόδρομο

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019


Ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουνίου, καθάρισε τον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας από τα σκουπίδια, με τη συμμετοχή μεγάλων και μικρών. 
 
Τα απορρίμματα, που συγκέντρωσαν από την είσοδο του ΤΕΙ ως το κατάστημα "Μαϊστράλι" δεν ήταν λίγα. 
Τα παιδιά, μέσα από τη δική τους ευαισθητοποίηση, έστειλαν το μήνυμα ότι η καταστροφή και η ρύπανση του περιβάλλοντος αποτελεί ένα σοβαρό, οξύ, υγειονομικό και κοινωνικό πρόβλημα. 
 
Αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε όλοι και να μην αφήνονται ανεξέλεγκτα σκουπίδια σ' ένα όμορφο φυσικό τοπίο, όπου πολλοί Ηγουμενιτσιώτες απολαμβάνουν το περίπατό τους ή κάνουν ποδηλατάδα.
Read More »
Γονείς και παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας καθάρισαν τον ποδηλατόδρομο Γονείς και παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας καθάρισαν τον ποδηλατόδρομο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019 Rating: 5

ΚΑ.Ε Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Ανοιχτές Δωρεάν Προπονήσεις για παιδιά 7-13 ετών

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019

 
Ο σύλλογος ΚΑ.Ε Πρωτέας Ηγουμενίτσας διοργανώνει δωρεάν ανοιχτές προπονήσεις για παιδιά από 7 έως 13 ετών στο κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη 20 Ιουνίου ώρα 16:00 - 17:30
Τρίτη 25 Ιουνίου ώρα 16:00 - 17:30
Πέμπτη 27 Ιουνίου ώρα 16:00 - 17:30
Read More »
ΚΑ.Ε Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Ανοιχτές Δωρεάν Προπονήσεις για παιδιά 7-13 ετών ΚΑ.Ε Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Ανοιχτές Δωρεάν Προπονήσεις για παιδιά 7-13 ετών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019 Rating: 5

Βρέθηκε και η 2η γυναίκα για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019


Συμπληρώθηκε το καρέ των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ στο νομό Θεσπρωτίας, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρέθηκε και δεύτερη γυναίκα που θα κατέλθει στις εκλογές του Ιουλίου.

Πρόκειται για την Σταματία Δάλλα, εκπαιδευτικό στο επάγγελμα, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα και είναι 28 χρονών.

Η κα Δάλλα θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο, μαζί με τους Αλέκο Πάσχο, Σπύρο Μπότο και Μαρία Σαμίου.


Read More »
Βρέθηκε και η 2η γυναίκα για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία Βρέθηκε και η 2η γυναίκα για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Θρήνος στην Παν. Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών - Νεκρός 27χρονος στο Δρέπανο

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019

 
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ότι 27χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, κινούμενος επί της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας-Δρεπάνου, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πτώση του στη λιμνοθάλασσα, δεξιά του δρόμου. 
 
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του γραφείου Τροχαίας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 27χρονος, ο οποίος είχε ήδη ανασυρθεί από προσωπικό του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 
 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Θρήνος στην Παν. Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών - Νεκρός 27χρονος στο Δρέπανο Ηγουμενίτσα: Θρήνος στην Παν. Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών - Νεκρός 27χρονος στο Δρέπανο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2019 Rating: 5

Σελίδες