Παράνομη ρευματοκλοπή στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας - Τι έχει κάνει η δημοτική αρχή (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018

Μια φορά και έναν καιρό , σε διάφορες υπηρεσίες υπήρχε το ¨ΚΥΤΙΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ¨, που συνήθως , έγραφες το πρόβλημά σου, το έριχνες μέσα και συνήθως δεν το διάβαζε κανείς. Τις παλιές καλές εποχές συνήθως υπήρχε και ένας υπάλληλος , που έπαιρνε το ανάλογο επίδομα επικινδυνότητας, προκειμένου να πετάει τα παράπονα στα σκουπίδια.
Οι καιροί άλλαξαν. Η τεχνολογία μπήκε και σε αυτόν τον τομέα. Το ΚΥΤΙΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ μετατράπηκε σε NOVOVILLE.
NOVOVILLE είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί και ο Δήμος μας προκειμένου οι πολίτες, όταν εντοπίζουν διάφορα προβλήματα ( λακκούβες , υδρορροές, έλλειψη φωτισμού, σπασμένα δέντρα κλπ) να στέλνουν το ανάλογο μήνυμα και φυσικά, σύμφωνα με το σχεδιασμό του προγράμματος , να ενημερώνεται το ανάλογο τεχνικό τμήμα προκειμένου να επιδιορθώσει τη ζημιά.
Αρκετές φορές μέχρι σήμερα, αξιοποιώντας τα δικαιώματά μου ως πολίτης, έστειλα τα ανάλογα μηνύματα και υπήρξε άμεση ανταπόκριση και αποκατάσταση της ζημιάς.
Δεν μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστη την παρακάτω περίπτωση.
Στις 3 Αυγούστου, κάνοντας τη βόλτα μου στον ποδηλατόδρομο, διαπίστωσα ότι στο ύψος που είναι το εμπορικό ( πωλήσεις καρπουζιών) υπήρχε απόλυτο σκοτάδι με δυο κολώνες φωτισμού να μην ανάβουν. Ακόμα και ο συμπολίτης μας που πουλά καρπούζια δεν είχε φως στο εμπορικό του.
Τι πιο φυσιολογικό να στείλω μέσω του novoville το ανάλογο μήνυμα ,με την ανάλογη φωτογραφία (απόλυτο σκοτάδι) το οποίο πήρε αύξοντα αριθμό αναφοράς #156259.
Λόγω του ότι 3 Αυγούστου ήταν Παρασκευή, θεώρησα λογικό ότι ζημιά θα επιδιορθωνόταν τη Δευτέρα 6 Αυγούστου.
Πραγματικά, τη Δευτέρα διορθώθηκε η ζημιά από τον ηλεκτρολόγο του Δήμου (αυτό φαντάζομαι , εφόσον υπήρχε καταγγελία για βλάβη) με ένα μικρό λάθος ( Λάθος; Αμέλεια; Παράβλεψη; Σκοπιμότητα; Ας το βρουν οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.)
Το λάθος ήταν ότι από το Δημοτικό φωτισμό του ποδηλατόδρομου φωτίστηκε το εμπορικό που πουλάει καρπούζια και οι δυο προβληματικές κολώνες δεν ανάψανε.
Την επόμενη, με το φως της ημέρας , από περιέργεια πήγα να δω τι έγινε.
Σας παραθέτω φωτογραφίες με τα καλώδια να υπερίπτανται στον πλάτανο, να έχουν ενώσεις μέσα στα καλάμια, να έχει γίνει αυλάκι και να είναι θαμμένα τα καλώδια στο χώμα και να είναι τυλιγμένος ο στύλος με μονωτικές ταινίες.
Κάποιος με γνώσεις ηλεκτρολογικές έκανε αυτές τις συνδέσεις και αν δεν ήταν ο ηλεκτρολόγος του Δήμου που τα έκανε , είναι σίγουρο ότι τα είδε και θα έπρεπε να πράξει ανάλογα.
Σήμερα, 16 ημέρες μετά, η αναφορά μου στο novoville παραμένει εκκρεμής, το μανάβικο έχει κανονικά φωτισμό, οι 2 κολώνες στον ποδηλατόδρομο παραμένουν σβηστές και τα καλώδια τυλιγμένα με μονωτικές ταινίες μέσα στα καλάμια, πλάι στο θαλασσινό κύμα περιμένοντας κάποιο παιδάκι που θα παίζει δίπλα, να πάθει ηλεκτροπληξία και να αρχίσουμε να ρίχνουμε ο ένας τα βάρη στον άλλο.
thespro.gr: Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Ηγουμενίτσας (ηλεκτρολόγο), μας διαβεβαίωσε πως ήδη, σαν υπηρεσία, έχει προβεί σε τρεις διακοπές παράνομης σύνδεσης στο συγκεκριμένο σημείο, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους προϊσταμένους του. (Δείτε ΦΩΤΟ)

 
Απορίας άξιο είναι γιατί δεν έχει γίνει ακόμα καταγγελία από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας και την δημοτική αρχή, τόσο προς στην αστυνομία, όσο και προς την Δημόσια Υπηρεσία Ηλεκτρισμού.
Απάντηση δεν περιμένουμε. (Εκλογές έρχονται)
Άλλωστε, εμείς, οι φορολογούμενοι δημότες θα κληθούμε να πληρώσουμε το κλεμμένο ρεύμα αλλά και να εκλέξουμε και την επόμενη δημοτική αρχή...
Αλλά και να πληρώνουμε 5000€ ετησίως για κάθε Novoville, περιμένοντας να έρθει κάποιος από μακριά για να σώσει την μικρή μας Σμόλβιλ. 

Read More »
Παράνομη ρευματοκλοπή στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας - Τι έχει κάνει η δημοτική αρχή (+ΦΩΤΟ) Παράνομη ρευματοκλοπή στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας - Τι έχει κάνει η δημοτική αρχή (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018 Rating: 5

Άγριος ξυλοδαρμός εχτές το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο στην Ηγουμενίτα - Δύο συλλήψεις

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018

Για άγνωστους λόγους, δύο παρέες θαμώνων νυχτερινού κέντρου διασκεδάσεως στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου.

Στο σημείο κλήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας

Με την παρουσία των αστυνομικών  οργάνων τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τους ανεξέλεγκτους νέους να επιτίθενται λεκτικά στα αστυνομικά όργανα, απειλώντας τους και υβρίζοντάς τους.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε 10 προσαγωγές από τις οποίες οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις για εξύβριση, απειλή και αντίσταση.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, ανάδειξε για ακόμη μία φορά, το πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, για ακόμα μία φορά είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν στις εισαγγελικές αρχές, καθώς η  ηχητική όχληση που προκαλούν τα συγκεκριμένα καταστήματα, έχουν καταστήσει την καθημερινότητά τους αφόρητη. Read More »
Άγριος ξυλοδαρμός εχτές το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο στην Ηγουμενίτα - Δύο συλλήψεις Άγριος ξυλοδαρμός εχτές το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο στην Ηγουμενίτα - Δύο συλλήψεις Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018 Rating: 5

Π.Υ. Ηπείρου: Άσκοπη μετακίνηση οχημάτων από την περιφέρεια μας - Επιστολή για παρέμβαση βουλευτών

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018Κκ Βουλευτές της Περιφέρειας Ηπείρου

Χρίζει η άμεση ενεργοποίηση σας , τέλος η τυφλόμυγα που παίζετε

Για άλλη μία φορά οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Ηπείρου καλούνται να συνδράμουν φεύγοντας τα ξημερώματα της Κυριακής , με οχτώ (8) οχήματα και τριάντα δυο (32) άτομα πληρώματα από τους Νομούς Ιωαννίνων – Πρέβεζας – Θεσπρωτίας - Άρτας για προληπτική πυρασφάλεια στην Αττική στην Κόρινθο και την Πάτρα , γεγονός που αποδυναμώνει την περιφέρεια Ηπείρου.

Μία περιφέρεια που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχει πάνω από 500.000 τουρίστες , αυξημένη κίνηση οχημάτων στις Ε.Ο – Εγνατία οδό- Ιόνια οδό , αυξημένη κίνηση στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας , υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας – Ακτίου , αυξημένα δρομολόγια στο αεροδρόμιο του Ακτίου , πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιφέρεια μας όπου καλούνται να συνδράμουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις . Έναν τεράστιο δασικό και δύσβατο δασικό ανάγλυφο , 3 αισθητικά δάση και μεγάλο αστικό ιστό .

Αλήθεια σας ενδιαφέρει η περιφέρεια σας ή μόνο όταν είναι η εκλογική περίοδος θυμάστε ότι είστε Βουλευτές Ηπείρου ;

Επειδή εμάς μας ενδιαφέρει η πυρασφάλεια της περιοχής μας και λόγο ότι πριν λίγες ημέρες το προσωπικό και τα οχήματα μας είχαν σταλεί πάλι για τον ίδιο λόγο προληπτικής πυρασφάλειας σε άλλες περιφέρειες με τεράστια καταπόνηση του είδη μειωμένου προσωπικού μας αλλά και των υπό κατάρρευση οχημάτων, σας καλούμε να το δείξετε σταματώντας τώρα την αποδυνάμωση της Ηπείρου. Είδη τρία (3) οχήματα που είχαν μεταβεί για προληπτική πυρασφάλεια βγήκαν σε ακινησία από την Π.Υ Φιλιππιάδας . Δεν υπάρχουν πολυτέλειες για να χαλάσουν και άλλα. Να χαλάσουν από την πολύωρη εργασία όταν είναι σε κατάσβεση πυρκαγιάς όχι για περιπολικά σε άλλες περιφέρειες.

Επειδή δεν θέλουμε να έχουμε στην περιοχή μας ανάλογο περιστατικό και να θρηνήσουμε θύματα όπως στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής ζητάμε από εσάς το αυτονόητο να προστατέψετε την Ήπειρο κρατώντας τις Πυροσβεστικές δυνάμεις εδώ.

Σταματήστε το σύστημα πλημμύρα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε αυτό που επικρατεί. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος .Δεν είναι δυνατόν να στέλνονται προληπτικά δυνάμεις μόνο στην Αττική και την Πελοπόννησο . Με το ίδιο σκεπτικό και στην περιοχή μας μπορεί να ξεσπάσει μια καταστροφική πυρκαγιά ανά πάσα στιγμή. Μακάρι να γνωρίζαμε πότε θα ξεκινήσει μία φωτιά και σε πιο σημείο ώστε να γίνει επέμβαση και άμεση καταστολή αυτής από το πρώτο λεπτό .

Δυστυχώς με ψέματα δεν γίνετε δουλεία δηλαδή να μετακινούμε το προσωπικό από όλη την Ελλάδα για να μπαλώσουμε τα κενά στο προσωπικό και επειδή δεν έχουν δοθεί χρήματα να επισκευαστούν τα οχήματα που είναι ακινητοποιημένα στα συνεργεία και στους σταθμούς επειδή έχουν κόψει από τον κρατικό προϋπολογισμό τα ανάλογα κονδύλια για επισκευές των οχημάτων.

Βουλευτή αγαπάς την Ήπειρο ; Απόδειξε το

Με τιμή
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΒΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣRead More »
Π.Υ. Ηπείρου: Άσκοπη μετακίνηση οχημάτων από την περιφέρεια μας - Επιστολή για παρέμβαση βουλευτών Π.Υ. Ηπείρου: Άσκοπη μετακίνηση οχημάτων από την περιφέρεια μας  - Επιστολή για παρέμβαση βουλευτών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018 Rating: 5

Στον «αέρα» η αποκομιδή απορριμμάτων - Αποφάσεις με… πολιτικό άρωμα!

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018


Αντιμέτωποι με ένα οξύτατο πρόβλημα, το οποίο έχει και σοβαρές πολιτικές διαστάσεις βρίσκονται όσοι Δήμοι της Ηπείρου ανέθεταν τα τελευταία χρόνια την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτες. Κι αυτό επειδή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, ακυρώνει τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων για τους σχετικούς διαγωνισμούς, υποστηρίζοντας ότι οι Δήμοι είχαν την δυνατότητα να προσλάβουν προσωπικό και να στελεχώσουν τις υπηρεσίες τους ενώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος τους δίνεται η ευκαιρία να προβούν και στην αγορά μηχανημάτων.

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι Δήμοι της Ηπείρου έχουν αναθέσει την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτες καθώς είναι αδύνατο να καλύψουν με ίδια μέσα τεράστιες γεωγραφικές περιοχές.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη και σε τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών (Δημοτικές Ενότητες Παμβώτιδας και Μπιζανίου για παράδειγμα) η αποκομιδή γίνεται με τον ίδιο τρόπο.

Ο στόλος των δήμων, ειδικά των μικρών δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες ενώ υπηρεσίες καθαριότητας είτε δεν λειτουργούν καθόλου, είτε αποτελούνται από ελάχιστα άτομα καθώς ήταν αδύνατες οι προσλήψεις.

Ήδη ο Δήμος Ζαγορίου, εκ των πρώτων που ήρθε αντιμέτωπος με την ακύρωση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα και προσφυγή στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 152, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, «απάντησε».

Ήδη εκδόθηκε (ζητήθηκε με τα ασφαλιστικά μέτρα) προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της απόφασης της Αποκεντρωμένης και ο Δήμος έχει κινήσει τη διαδικασία-όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια- για την διενέργεια του διαγωνισμού, ώστε να ανατεθεί το έργο της αποκομιδής σε ιδιώτη.

Η σύμβαση που είχε συνάψει ο Δήμος Ζαγορίου με τον ανάδοχο έχει παραταθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της νέας ανάθεσης.

Η Αποκεντρωμένη υποστηρίζει ότι οι Δήμοι λόγω του γεγονότος ότι με την 3Κ/2018 προκήρυξη επιτράπηκαν οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, (σημειωτέον ότι ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία) άρα και στην καθαριότητα, θα πρέπει να γίνεται με ίδια μέσα η αποκομιδή σε συνδυασμό και με την προμήθεια απορριμματοφόρων, όπως επικαλείται λανθασμένα όμως, από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βασίλης Σπύρου εξήγησε ότι δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής αφού με ανάθεση σε ιδιώτη γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, ενώ για την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σημείωσε ότι στηρίζεται σε λανθασμένη εκτίμηση και ερμηνεία του νόμου για την προκήρυξη 3Κ/2018, αλλά και του προγράμματος «Φιλόδημος» για προμήθεια απορριμματοφόρων από τους ΟΤΑ, όταν σαφώς αυτά εξαιρέθηκαν και επιτρέπονται μόνο μηχανήματα έργου και άλλα οχήματα.

Ο Δήμος Ζαγορίου δεν διαθέτει τον αναγκαίο εξοπλισμό και το προσωπικό για να κάνει με ίδια μέσα την αποκομιδή στα δεκάδες χωριά και σε μια τεράστια έκταση. Από τις 7 εκκρεμείς προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα μόνο οι 3 αφορούν, προσωπικό καθαριότητας (2 θέσεις) και εργάτες καθαριότητας (1 θέση) και δεν ζητήθηκαν περισσότερες δεδομένου ότι δεν υπάρχει ο εξοπλισμός για να γίνει από το Δήμο η αποκομιδή.

«Ο Δήμος Ζαγορίου ως τουριστικός δεν μπορεί να μείνει χωρίς αποκομιδή και θα επιμείνει στη συνέχιση της διαδικασίας ανάθεσης σε ιδιώτη με διαγωνισμό, όπως γίνονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, μη διαθέτοντας τον αναγκαίο εξοπλισμό και το προσωπικό για να ανταποκριθεί με ίδια μέσα», τόνισε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε ότι το πρόβλημα αφορά πολλούς δήμους, στο Νομό Ιωαννίνων και στη χώρα και απαιτείται η παρέμβαση της ΚΕΔΕ στο Υπουργείο Εσωτερικών για να βρεθεί συνολική λύση.


 
Read More »
Στον «αέρα» η αποκομιδή απορριμμάτων - Αποφάσεις με… πολιτικό άρωμα! Στον «αέρα» η αποκομιδή απορριμμάτων - Αποφάσεις με… πολιτικό άρωμα! Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018 Rating: 5

Εκατοντάδες πιστοί στη θαυματουργή Παναγία του Κώσταρι της Β. Ηπείρου

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018


Μεγάλη ήταν η επιστροφή των Βορειοηπειρωτών στο γενέθλιο τόπο τους, κατά το φετινό Δεκαπενταύγουστο. Ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων. 
Στο Βούρκο και τα Ριζά, στο Πωγώνι και τη Δρόπολη, στη Χιμάρα, την Πρεμετή, εόρτασαν και με εκκλησιασμό και με δημοτικά ξεφαντώματα. 
Κεντρικό προσκύνημα ήταν η Παναγία του Κώσταρι στο δήμο Φοινίκης. Σύμφωνα με το Βορειοηπειρώτη δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαχρήστου "στην Παναγία του Κώσταρι, τη θαυματουργή, ήρθαν από το βορειοηπειρωτικό χώρο. 
Ολόκληρη ώρα χρειαζόσουν στην ανάβαση προς το μοναστήρι και στην κατάβαση και η προέλευση των πιστών ξεπέρασε τη χιλιάδα. 
Το προσκύνημα άρχισε από το απόγευμα, το πρωί τελέστηκε όρθρος και θεία λειτουργία και το βράδυ ακολούθησε γλέντι". 
Το μοναστήρι άντεξε σε πολέμους, αλλά και στο μένος των άθεων. 
Υπάρχει εκεί, μέσα στο βράχος, από τα βυζαντινά χρόνια και αναπαλαιώθηκε το 17 αιώνα, αλλά και στις ημέρες μας. 
Υπάρχει επάνω στο βράχο, στα σπλάχνα του βουνού, στα ερείπια μιας παλιάς εκκλησίας. 
Είναι γνωστές οι εικόνες ζωγραφισμένες στο βράχο, καθώς και διάφορα έργα τέχνης στο ξύλο με μεγάλη τέχνη και μεγάλης αξίας.
Δέχεται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου πλήθος πιστών από την επικράτεια της Βορείου Ηπείρου, αλλά και γενικότερα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ακόμη και του εξωτερικού. 


 
Read More »
Εκατοντάδες πιστοί στη θαυματουργή Παναγία του Κώσταρι της Β. Ηπείρου Εκατοντάδες πιστοί στη θαυματουργή Παναγία του Κώσταρι της Β. Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018 Rating: 5

Στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγ. Σαράντα, Γιόγιακας και Καραγκούνης

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018

Στα γραφεία της Οργάνωσης ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγ. Σαράντα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου κ. Βασίλη Κάγιου με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κωσταντίνο Καραγκούνη και Βασίλη Γιόγιακα. Οι δύο πολιτικοί έχουν διαχρονικά δείξει ενδιαφέρον για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και παρακολουθούν την προσπάθεια του μέσα στο πλαίσιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στην επίσκεψή τους εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στον πρόεδρο κ. Κάγιο για την ανάληψη των καθηκόντων του ,αλλά και τις διεργασίες στους κόλπους της Οργάνωσης που οδήγησαν στη 10η Συνδιάσκεψη.

Η συνάντηση των βουλευτών της ΝΔ με τον κ. Κάγιο και τους συνεργάτες του αποτέλεσε καλή ευκαιρία για συνοπτική ενημέρωση περί των προβλημάτων της ΕΕΜ που στις περισσότερες των περιπτώσεων άπτονται παραβιάσεων κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της.

Ειδικά έγινε αναφορά στα ζητήματα παιδείας με εστίαση στα σχολικά εγχειρίδια και προγράμματα που βρίθουν ανακριβειών και εμπεριέχουν ανθελληνισμό. Προσβάλουν έτσι την ΕΕΜ και επηρεάζουν αρνητικά την προώθηση των ελληνοαλβανικών σχέσεων. Αναλύθηκε επίσης ο διαχρονικός αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πεδίο της ακίνητης περιουσίας ιδιωτών και Εκκλησίας.

Ο κ. Κάγιος αναφέρθηκε επίσης, στο «σπάσιμο» της λογικής των αποκαλούμενων μειονοτικών ζωνών και στην εφαρμογή στην πράξη του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού για τα μέλη της ΕΕΜ παντού όπου ζουν στην Αλβανική επικράτεια.

Οι κ. Γιόγιακας και Καραγκούνης διαβεβαίωσαν για την υποστήριξη της ΝΔ και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη στην προσπάθεια και τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την στήριξη στους αγώνες της ΕΕΜ μέσω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τους δύο βουλευτές και συνολικά την ΝΔ.


 
Read More »
Στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγ. Σαράντα, Γιόγιακας και Καραγκούνης Στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγ. Σαράντα, Γιόγιακας και Καραγκούνης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018 Rating: 5

Σύλληψη αλλοδαπού εντός λιμένα Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Σύλληψη αλλοδαπού εντός λιμένα Ηγουμενίτσας Σύλληψη αλλοδαπού εντός λιμένα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018 Rating: 5

Σελίδες