Βραβεύτηκε το Πρόγραμμα Mandarin Expert που λαμβάνει χώρα στη Θεσπρωτία τα δύο τελευταία χρόνια (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2020
Βραβεύτηκε το Πρόγραμμα Mandarin Expert που λαμβάνει χώρα στη Θεσπρωτία τα δύο τελευταία χρόνια (+ΒΙΝΤΕΟ)Βράβευση του κ. ΑΓΓΕΛΟΥ_ΝΤΟΡΚΟΥ – Γεωπόνου στην Ηγουμενίτσα, για την επιτυχή διετή πορεία του cluster Εσπεριδοειδών.
Το βραβείο το παρέλαβε από την κ. Katarzyna Burzych, εκπρόσωπο του Grupa Azoty κατά την διάρκεια της Έκθεσης AGROTICA 2020.

To cluster σχετίζεται με
- την συμμετοχή του Κατάστηματος Αγροτικών Εφοδίων και Υπηρεσιών
- την συμμετοχή ΔΕΚΑΔΩΝ παραγωγών
- την συνεργασία του Αγροτικού Συνεταιρισμού
- την Τεχνική Υποστήριξη των Experts της COMPO EXPERT Ελλάς
- τα προϊόντα της COMPO EXPERT και
- το Branding Office της εταιρίας στον τομέα της προώθησης.

O τίτλος του Προγράμματος είναι "Mandarin.Expert" και διανύει φέτος την 3η χρονιά του. Το πρόγραμμα των ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ περνά τις εξετάσεις και μεγαλώνει, με στόχο την επέκταση του τόσο στην Αιτωλοακαρνανία όσο και την Πελοπόννησο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Παναγιώτης Χαμακιώτης της COMPO EXPERT νιώθοντας ότι η προσπάθεια δίνει αποτελέσματα δήλωσε:
"..σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Επιμένετε και συμμετέχετε και το μεγαλώνετε. Θα κοιτάξουμε και εμείς πώς να σας βοηθήσουμε να το μεγαλώσετε πολύ πιο γρήγορα και να γίνει πραγματικά κάτι που θα έχει μεγαλύτερη σημασία και στη δικιά σας τη δουλειά.,,"

Ο κ. Άγγελος Ντόρκος ως εκπρόσωπος του Cluster ευχαρίστησε τους συνεργάτες της COMPO EXPERT Ελλάς :
"Είχα αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά μου αυτά τα (2) χρόνια (αναφερόμενος για τους κκ Tasos Lontos και Dimitris Drolias), ότι ώρα και να ήταν για όποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίσαμε ήταν εκεί, το λύναμε on time, πετύχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα, οπότε ευχαριστώ την εταιρία που μου κάνει την τιμή να έχω αποκτήσει την τεχνογνωσία αυτή και να με τιμά με το δώρο μου, το βραβείο αυτό..."

Read More »
Βραβεύτηκε το Πρόγραμμα Mandarin Expert που λαμβάνει χώρα στη Θεσπρωτία τα δύο τελευταία χρόνια (+ΒΙΝΤΕΟ) Βραβεύτηκε το Πρόγραμμα Mandarin Expert που λαμβάνει χώρα στη Θεσπρωτία τα δύο τελευταία χρόνια (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2020 Rating: 5

Σελίδες