Εργαζόμενη στο νοσοκομείο Φιλιατών τραυματίστηκε από ηλεκτροπληξία

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017


Από την θέση της στην κουζίνα, στο κρεβάτι της καρδιολογικής, βρέθηκε από τη μιά στιγμή στην άλλη, γυναίκα εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Η άτυχη γυναίκα, για αδιευκρίνιστους μέχρι αυτή την ώρα λόγους, χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, όταν ακούμπησε ηλεκτρικό σκεύος στην κουζίνα του Νοσοκομείου στην οποία και εργάζεται, ενώ μεταφέρθηκε άμεσα από το νοσηλευτικό προσωπικό στην καρδιολογική κλινική στην οποία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη και έχει προκαλέσει ανησυχίες και στους υπόλοιπους εργαζόμενους στην κουζίνα του Νοσοκομείου.Read More »
Εργαζόμενη στο νοσοκομείο Φιλιατών τραυματίστηκε από ηλεκτροπληξία Εργαζόμενη στο νοσοκομείο Φιλιατών τραυματίστηκε από ηλεκτροπληξία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

6 ΧΡΥΣΑ, 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ και 2 ΧΑΛΚΙΝΑ για τον Δ.Ν.Ο.Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Θριαμβευτική εμφάνιση για τον Δ.Ν.Ο.Ηγουμενίτσας στη Ρεγκατα Μεγαλου Αλεξάνδρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Ν.Ο.Θεσσαλονίκη με 6 ΧΡΥΣΑ, 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ και 2 ΧΑΛΚΙΝΑ 
Έκλεισε έστι με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική παρουσία του για το 2017 .
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες που μας γεμίζουν ευτυχία κ αισιοδοξία για το μέλλον αλλά και στους γονείς τους για την συνεχή στήριξη !!! 
Αναλυτικά: 
Χρυσα: 
4χΚΑ ΚΑΛΤΣΑ-ΦΙΛΙΟΥ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ-ΡΑΠΤΗ 
4χΠΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΚΩΛΕΤΣΗΣ-ΒΕΝΟΣ-ΚΟΛΕΛΗΣ 
2χΠΑ2005 ΔΗΜΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
1χΠΑ2005 ΡΙΖΑΚΗΣ Ι. 
1χΚΑ2005 ΖΟΥΡΙΔΑΚΗ Ξ. 
2χΚ2005 ΚΑΡΒΟΥΝΗ-ΚΩΤΣΗ Ασημένια: 
1χΠΑ2005 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Α. 
2χΚΑ2005 ΛΥΤΡΑ-ΒΡΥΣΗ 
Χάλκινα: 
2χΠΑ ΜΠΟΤΣΗΣ-ΖΕΡΒΑΣ 
4χΠΑ ΤΣΟΛΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ-ΙΩΑΝΝΟΥ-ΤΣΑΛΛΟΣ
Συγχαρητήρια κ στους υπόλοιπους αθλητες για την συμμετοχή τους κ τις θέσεις που κατέκτησαν .


 
Read More »
6 ΧΡΥΣΑ, 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ και 2 ΧΑΛΚΙΝΑ για τον Δ.Ν.Ο.Ηγουμενίτσας 6 ΧΡΥΣΑ, 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ και 2 ΧΑΛΚΙΝΑ για τον Δ.Ν.Ο.Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Προσαραγμένο μέχρι αυτή την ώρα το φορτηγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Από τις 11 το πρωί της Δευτέρας, από όταν και προσάραξε σε αβαθή νερά στον κόλπο της Ηγουμενίτσας το φορτηγό πλοίο ''ALI M'', συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκόλλησης του.
Στην προσπάθεια συμμετέχουν 4 ρυμουλκά, το ένα από την Ηγουμενίτσα και τα αλλά τρία από την Κέρκυρα, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας:

 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ ''ALI M'' σημαίας Cook Islands, για περιστατικό προσάραξης του εν λόγω πλοίου σε αμμώδη αβαθή, κατά την είσοδό του στον κόλπο Ηγουμενίτσας, με επιβαίνοντες είκοσι τέσσερις (24) αλλοδαπούς, μέλη πληρώματος, καλά στην υγεία τους. 

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκε το Ρ/Κ “ΘΥΕΛΑ” Ν.Π. 4422, καθώς και έτερο Ρ/Κ προς παροχή συνδρομής. 

Aπό το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ALI M'', μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.


 
Read More »
Προσαραγμένο μέχρι αυτή την ώρα το φορτηγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Προσαραγμένο μέχρι αυτή την ώρα το φορτηγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Φορτηγό πλοίο, έμφορτο με σιτάρι, προσάραξε στον κόλπο της Ηγουμενίτσας.

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017
Φορτηγό πλοίο, έμφορτο με σιτάρι, προσάραξε πριν από περίπου μία ώρα (11.30) σε αβαθή σημείο, μέσα στον κόλπο της Ηγουμενίτσας.

Το φορτηγό πλοίο "ALI M" είναι σημαίας Cook Islands και σε αυτό επιβαίνει 24μελές πλήρωμα, αλλοδαπής καταγωγής.

Στο σημείο έχει σπεύσει σκάφος του Λιμενικού, καθώς και ρυμουλκό, ενώ αναμένεται να συνδράμει και δεύτερο ρυμουλκό.


Read More »
Φορτηγό πλοίο, έμφορτο με σιτάρι, προσάραξε στον κόλπο της Ηγουμενίτσας. Φορτηγό πλοίο, έμφορτο με σιτάρι, προσάραξε στον κόλπο της Ηγουμενίτσας. Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Το θέμα του δρόμου Ηγουμενίτσα - Πλαταριά, κυριάρχησε στην ενημέρωση των φορέων από τον κ. Σπίρτζη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017
Read More »
Το θέμα του δρόμου Ηγουμενίτσα - Πλαταριά, κυριάρχησε στην ενημέρωση των φορέων από τον κ. Σπίρτζη (ΒΙΝΤΕΟ) Το θέμα του δρόμου Ηγουμενίτσα - Πλαταριά, κυριάρχησε στην ενημέρωση των φορέων από τον κ. Σπίρτζη (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 26 - 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017


Με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο Δήμος Φιλιατών σε συνεργασία με το 628 ΜΤΠΦ, με τους ιερείς και με τις εκκλησιαστικές επιτροπές των Ιερών Ναών της πόλης των Φιλιατών διοργανώνει τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο των Επετειακών, θρησκευτικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα, στο εν λόγω τριήμερο, από τους προαναφερόμενους φορείς θα πραγματοποιηθούν τα κάτωθι:

Από τον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου:
Στις 26/10/2017

1. Ώρα 17:45 π.μ. Εσπερινός.

2. Ώρα 18:30 π.μ. Λιτάνευση Ιεράς Εικόνας Αγίου Δημητρίου.
Στις 27/102017

1. Ώρα 11:00 π.μ. Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων.
Στις 28/10/2017

1. Ώρα 7:30 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της Εκκλησίας.

2. Ώρα 10:00 π.μ. Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων.

Από το 628 ΜΤΠ Φιλιατών
Στις 26/10/2017

1. Ώρα 11:30 π.μ. Θα προσφερθεί δωρεάν γεύμα ( Φασολάδα ) προς όλους τους παρευρισκόμενους στην Κεντρική Πλατεία Φιλιατών.
Στις 28/10/2017

1. Ώρα 8:30 π.μ. Έπαρση της σημαίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φιλιατών και ώρα 17:30

Υποστολή της σημαίας.

2. Ώρα 11:00 Συμμετοχή Τμήματος του 628 ΜΤΠΦ στην Παρέλαση της πόλης των Φιλιατών.

Από το Δήμο Φιλιατών
Στις 27/10/2017

1. Ώρα 8:00 π.μ. Γενικός Σημαιοστολισμός και Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες όλων των οδών και πλατειών της Πόλης των Φιλιατών και συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής στην έπαρση της σημαίας στη ΛΑΦΦ.

2. Ώρα 11:00 π.μ. Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων, ενός λεπτού σιγή σε μνήμη των Αθανάτων Νεκρών μας και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Δημοτική Φιλαρμονική Φιλιατών.
Στις 28/10/2017

1. Ώρα 730:00 έως 8:00 π. μ .η Φιλαρμονική του Δήμου θα περιέλθει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης παιανίζοντας θούριους και εμβατήρια και ανακρούοντας τον Εθνικό Ύμνο στην έπαρση της σημαίας μπροστά από την ΛΑΦΦ.

2. Ώρα 10:00 Παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Παππά, στην τέλεση της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και κατάθεση στεφάνων υπό των Αρχών, Συλλόγων, Σωματείων και Οργανώσεων, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των Αθανάτων Ηρωικών Νεκρών μας και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Δημοτική Φιλαρμονική.

3. Ώρα 11:00 π.μ. Παρέλαση προ των επισήμων Αρχών της Πόλης στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα σχολεία της πόλης μας και Τμήμα του 628ΜΤΠΦ. Μετά την Παρέλαση θα ακολουθήσει δεξίωση, των επίσημων προσκεκλημένων, από το Δήμο στη ΛΑΦΦ.

4. Ώρα 12:30 μ.μ. Θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών στην Κεντρική Πλατεία ( Παντελή Κουφάλα ) της πόλης μας.

5. Υποστολή της σημαίας στη ΛΑΦΦ με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής.


Read More »
ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 26 - 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 26 - 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Σπ. Στάβερη για τη φυγή των Αλβανών προς την Ελλάδα πριν 26 χρόνια

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017


Πραγματικά αποκαλυπτικές είναι φωτογραφίες του Σπύρου Στάβερη για τη μεγάλη φυγή των Αλβανών προς την Ελλάδα πριν 26 χρόνια... 
Τότε είχαν φιλοξενηθεί και στο στάδιο Φιλιατών και στις κατασκηνώσεις Σαγιάδας. Άνθρωποι πονεμένοι και καταπιεσμένοι, που ήθελαν να βρουν μια αχτίδα φωτός... 
Η ανθρωπιστική συμπαράσταση προς αυτούς και των κατοίκων της Θεσπρωτίας ήταν μεγάλη, κυρίως σε τρόφιμα και ρουχισμό. 
Κάποιοι φυγάδες, εργαζόμενοι σκληρά στην Ελλάδα, κατόρθωσαν και έκαναν πραγματικότητα το όνειρο για μια καλύτερη ημέρα.


 

Read More »
Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Σπ. Στάβερη για τη φυγή των Αλβανών προς την Ελλάδα πριν 26 χρόνια Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Σπ. Στάβερη για τη φυγή των Αλβανών προς την Ελλάδα πριν 26 χρόνια Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

18 μόνιμες θέσεις εργασίας στους δήμους της Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 20176.667 μόνιμες προσλήψεις θα γίνουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Οι 6.667 μόνιμες θέσεις, αφορούν αιτήματα από τη συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της χώρας, έχουν συγκεντρωθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και αποτελούν τη μεγαλύτερη προκήρυξη μόνιμων θέσεων που έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια. Τα αιτήματα των δήμων έχει επικυρώσει με υπογραφή του, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ θα περάσουν και από το γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των μόνιμων υπαλλήλων, όπως είναι γνωστό θα προχωρήσει μέσω ΑΣΕΠ και αφορά αποκλειστικά τα αιτήματα των δήμων, προκειμένου να καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά κύριο λόγο στον τομέα της καθαριότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα έγιναν από τους δήμους, όταν κρίθηκε αντισυνταγματική η ανανέωση συμβάσεων στους υπαλλήλους που δουλεύουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, όπως ο τομέας της καθαριότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αιτήματα των δήμων για τις 6.667 θέσεις θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για το νέο διαγωνισμό με την προκήρυξη να αναμένεται να βγει στον αέρα προς το τέλη του 2017.Ειδικότητες

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

Στην Ήπειρο οι θέσεις είναι 86 και είναι στους δήμους:
Ηγουμενίτσας 4
Φιλιατών 1
Σουλίου 13
Ιωαννιτών 11
Νικολάου Σκουφά 9
Πρέβεζας 9
Ζαγορίου 7
Πάργας 6
Ζηρού 4
Μετσόβου 4
Γεωργίου Καραϊσκάκη 3
Πωγωνίου 3
Ζίτσας 2
Κεντρικών Τζουμέρκων 2

Επίσης στον σύνδεσμο Ύδρευσης Ιωαννίνων 8 θέσεις. 
Read More »
18 μόνιμες θέσεις εργασίας στους δήμους της Θεσπρωτίας 18 μόνιμες θέσεις εργασίας στους δήμους της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Η Ηγουμενίτσα συνδέει Ε.Ε. - Μέση Ανατολή

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017Κέντρο διαμετακόμισης για εμπορευματικές μεταφορές μεταξύ της Ε.Ε. και της Μέσης Ανατολής μπορεί να γίνει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που είναι ήδη σταθμός για τη διακίνηση σε ετήσια βάση 2,5 εκατ. επιβατών και περίπου 230.000 φορτηγών από και προς το εξωτερικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη «Ν» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ) Ανδρέας Νταής, η εδραίωση του λιμένα Ηγουμενίτσας ως σημαντικού κόμβου συνδυασμένων μεταφορών αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους της διοίκησης.

Μεγάλη ώθηση στη δραστηριότητα του λιμανιού θα δώσει το εμπορευματικό κέντρο/επιχειρηματικό πάρκο Ηγουμενίτσας το οποίο υλοποιείται μέσω του έργου ADRI-UP. Σύμφωνα με τον κ. Νταή, στόχος του έργου είναι η αύξηση της προσβασιμότητας του διάδρομου Αδριατικής-Ιονίου, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη συνοχή και την ενσωμάτωση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων με την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη και είναι ενταγμένο στον τομέα χρηματοδότησης «Συνδέοντας την Ευρώπη» - CEF της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με συνολικό προϋπολογισμού 23 εκατ. ενώ στο ελληνικό σκέλος αναλογούν 12 εκατ. ευρώ. 
Οι κύριοι ειδικοί στόχοι αυτής της δράσης περιλαμβάνουν:
Μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης,
Εξορθολογισμό των εμπορευματικών ροών,
Βελτίωση της διαλειτουργικότητας και της συν-τροπικότητας, της χρήσης δηλαδή των διαφόρων μέσων μεταφοράς, μεμονωμένα και σε συνδυασμό με στόχο να επιτευχθεί η βέλτιστη και βιώσιμη χρήση των πόρων,
Διευκόλυνση της συνδυασμένης ποιότητας των ροών και ενσωμάτωση της εφοδιαστικής αλυσίδας,
Αύξηση της ασφάλειας στους λιμένες.

Το έργο προβλέπει:
Κατασκευή επιχειρηματικού πάρκου/ εμπορευματικού κέντρου Ηγουμενίτσας και κατασκευή της οδικής σύνδεσης του κέντρου με την Εγνατία Οδό και κατ’ επέκταση με το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Μελέτες για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου και την ανάπτυξη νέου τερματικού σταθμού για πλοία Ro-Ro/ Ro-Pax στο λιμάνι της Ανκόνα.
Αναδιάρθρωση της αποβάθρας VI στο λιμάνι της Τεργέστης.
Βελτίωση της σιδηροδρομικής υποδομής στο εμπορευματικό κέντρο «Interporto di Trieste».Τι προβλέπει η παρέμβαση για το λιμάνι Ηγουμενίτσας
Η παρέμβαση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας αφορά την ανάπτυξη ενός διπολικού εμπορευματικού κέντρου εντός της περιφέρειας της Θεσπρωτίας, μεταξύ των οποίων μία περιοχή εντός της ζώνης του λιμένα της Ηγουμενίτσας και η άλλη στην περιοχή που καταλαμβάνεται σήμερα από το Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας (περιοχή Γκρίκα, Δήμος Σουλίου). 
 Το Εμπορευματικό Κέντρο Ηγουμενίτσας θα εξυπηρετήσει τις εμπορευματικές ροές από και προς τις περιοχές της Αδριατικής που ο λιμένας συνδέει, αλλά και θα ενισχύσει περαιτέρω τη βιωσιμότητας και την αποτελεσματικότητα του εκάστοτε θαλάσσιου διαδρόμου που είτε ξεκινά είτε διέρχεται από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Θα προσθέσει ένα ισχυρό κρίκο στη δόμηση της αλυσίδας λιμενικών - οδικών μεταφορών, διαμετακόμισης Αδριατικής - Ιονίου - Εγνατίας και ελληνικής ενδοχώρας, υπογραμμίζει ο κ. Νταής.

Συνεχής επικοινωνία με τους χρήστες
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗΓ συμμετείχε πρόσφατα σε ένα διεθνές συνέδριο το Euromed Conventinon, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο όμιλος Grimaldi, πλοία του οποίου «πιάνουν» και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Για το συνέδριο στο οποίο ο ΟΛΗΓ βραβεύτηκε για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και το ενδιαφέρον του Ομίλου Grimaldi για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας ο κ. Νταής επισημαίνει ότι «το συνέδριο ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ φορέων και χρηστών της λιμενικής κοινότητας της ευρύτερης περιοχής Αδριατικής-Ιονίου και με αρκετά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις. Οι συνεργασία μας με τους χρήστες του λιμένα είναι συνεχής και δεχόμαστε θετικά την όποια ανατροφοδότηση αξιολογώντας τόσο τις ανάγκες των χρηστών όσο και τις προοπτικές που προσφέρουν οι συνεργασίες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας». Επιδιώκουμε, σημειώνει ο κ. Νταής, να αναπτύξουμε όχι μόνο τις δραστηριότητες του λιμένα, αλλά και τις δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής. Να αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μας δίνει τόσο η Εγνατία Οδός και η Ιονία Οδός, όσο και η προνομιακή θέση του λιμένα, προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Κόμβος συνδυασμένων μεταφορών
Η εδραίωση του λιμένα Ηγουμενίτσας ως σημαντικό κόμβο συνδυασμένων μεταφορών αποτελούν έναν από τους στρατηγικούς στόχους μας, προσθέτει και συμπληρώνει ότι σκοπός είναι η ενσωμάτωση του λιμένα σε ισχυρά δίκτυα με άλλους λιμένες, με λιμένες εσωτερικής ναυσιπλοΐας και με άλλους τερματικούς σταθμούς, καθώς και η ανάπτυξη στρατηγικών σχέσεων με άλλα κέντρα μεταφοράς εντός της ίδιας εφοδιαστικής αλυσίδας. Θα μπορέσουμε έτσι να ισχυροποιήσουμε τις συνδέσεις στο πλαίσιο των Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών και συγκεκριμένα τη διασύνδεση του Διαδρόμου Σκανδιναβίας - Μεσογείου με τον Διάδρομο Ανατολικής Μεσογείου/ Ανατολικό Διάδρομο.

Τα γεωγραφικά πλεονεκτήματα
Το ενδιαφέρον μεγάλων ναυτιλιακών ομίλων για υπηρεσίες του λιμανιού είναι αναμενόμενο καθώς η Ηγουμενίτσα γεωγραφικά είναι το πλησιέστερο λιμάνι της Ελλάδος με την Ιταλία και τις βαλκανικές χώρες της Αδριατικής Θάλασσας, αποτελώντας έτσι μία σημαντική γέφυρα ανθρώπων και εμπορευμάτων από και προς τη Δυτική Ευρώπη. Κύριες συνδέσεις του λιμένα αποτελούν οι ιταλικοί λιμένες (Μπάρι, Μπρίντιζι, Ανκόνα, Βενετία, Τεργέστη και Ραβένα), καθώς και η νήσος της Κέρκυρας.

Τo λιμάνι της Ηγουμενίτσας αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο του θαλάσσιου διαδρόμoυ (MoS) Τεργέστη-Ανκόνα-Ηγουμενίτσα ο οποίος επιτρέπει τη σύνδεση των τεσσάρων διαδρόμων TEN-T:

1) Διάδρομος Σκανδιναβίας-Μεσογείου,
2) Ανατολικός Διάδρομος/Διάδρομος Ανατολικής Μεσογείου,
3) Διάδρομος Βαλτικής-Αδριατικής,
4) Διάδρομος Μεσογείου, είναι ένα από τα βασικά λιμάνια του δικτύου TEN-T και κατέχει στρατηγική θέση στην υλοποίηση μιας βιώσιμης και αποδοτικής θαλάσσιας αρτηρίας μεταφορών.

Το λιμάνι αποτελεί ουσιαστικά τη βασική πύλη της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας για τη διακίνηση επιβατών και εμπορευμάτων από και προς τις χώρες της Ε.Ε., μέσω Ιταλίας, παρέχοντας έτσι θαλάσσιες συνδέσεις με όλους τους πορθμειακούς λιμένες (διακίνηση Ro - Ro) των ανατολικών ακτών της Ιταλίας. Με τις κατάλληλες ενέργειες μπορεί να αποτελέσει κέντρο διαμετακόμισης για εμπορευματικές μεταφορές μεταξύ της Ε.Ε. και της Μέσης Ανατολής.

Ο ρόλος του λιμένα Ηγουμενίτσας στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών δίνει ουσιαστικά σημαντική ώθηση στην αύξηση των εμπορευματικών ροών στην περιοχή της ΒΔ Ελλάδας.

Η πορεία της β’ φάσης
Αναφερόμενος στο επενδυτικό σχέδιο ανάπτυξης του λιμένα ο Ανδρέας Νταής σημειώνει ότι σημαντική ώθηση στον λιμένα έδωσε και θα δώσει ακόμη περισσότερο η ολοκλήρωση του μεγαλύτερου τμήματος του έργου της β’ φάσης συνολικού προϋπολογισμού 62 εκατ. ευρώ (έχει ολοκληρωθεί κοντά στο 90% των εργασιών), καθώς στις ήδη υπάρχουσες υποδομές προστέθηκαν:
Λιμενικά έργα: Συνδετήριο κρηπίδωμα, κατασκευή υφάλου κυματοθραύστη προστασίας της άκρας δρεπάνου και έργα αποπεράτωσης - ανακατασκευής του μετωπικού κρηπιδότοιχου του υφιστάμενου νότιου προβλήτα του παλαιού λιμένα.
Κτηριακά έργα: Τερματικός Σταθμός Τ2, Πύλη Ακτοπλοΐας, Βόρεια Πύλη, κτήριο Η/Μ εγκαταστάσεων λιμένα.
Έργα Χερσαίας Ζώνης Λιμένα: Κατασκευή δικτύου ομβρίων στη Χερσαία Ζώνη και στο νότιο τμήμα του λιμένα, ασφαλτικά, εξωτερική οδοποιία, διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου και κατασκευή Η/Μ εγκαταστάσεων Χερσαίας Ζώνης εντός περίφραξης λιμένα και νότιου τμήματος.
Εκβάθυνση και διαπλάτυνση του διαύλου ναυσιπλοΐας
6 επιπλέον θέσεις πρυμνοδέτησης
Από τα έργα της β’ φάσης βρίσκονται ακόμη υπό κατασκευή:
Ένας προβλήτας πλαγιοπρυμνοδέτησης
Κτήριο τερματικού σταθμού T3, ο οποίος θα εξυπηρετεί ελέγχους που υπαγορεύει η Συνθήκη Schengen και θα αποτελεί τερματικό σταθμό υποδοχής κρουαζιερόπλοιων.

Οι κύριοι στρατηγικοί στόχοι του ΟΛΗΓ και οι στρατηγικές κατευθύνσεις σε σχέση και με τα έργα επέκτασης Β’ και Γ’ Φάσης είναι:
η βέλτιστη εξυπηρέτηση των διαμετακομιστικών αναγκών των περιοχών της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και γενικότερα των χωρών της νότιας Βαλκανικής.
η ενίσχυση της επιβατικής κίνησης εσωτερικού και εξωτερικού, εκμεταλλευόμενοι τις θετικές προοπτικές του τουρισμού για τα επόμενα χρόνια και αφετέρου η σημαντική αύξηση του αριθμού πλοίων που θα χρησιμοποιούν το λιμένα ως αφετήριο λιμάνι. 
Του Λάμπρου Καραγεώργου
lkar@naftemporiki.grRead More »
Η Ηγουμενίτσα συνδέει Ε.Ε. - Μέση Ανατολή Η Ηγουμενίτσα συνδέει Ε.Ε. - Μέση Ανατολή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

210.000€ τα καθαρά κέρδη του Δήμου Σουλίου από το Λάμποβο

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017


Μετά και την οριστική επιβεβαίωση των οικονομικών στοιχείων από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Σουλίου, κάνουμε γνωστό τα τελικά δεδομένα (εισπράξεις – δαπάνες) του «ΛΑΜΠΟΒΟΥ» Παραμυθιάς που πραγματοποιήθηκε και φέτος με ευθύνη και διαχείριση της Δημοτικής Αρχής .

Tο γενικό σύνολο όλων των εσόδων που προέρχονται από μισθώσεις παραπηγμάτων στην εμποροπανήγυρη, δημοτικών χώρων, καθώς και του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Βούλγαρη, για τη λειτουργία του Λούνα Παρκ και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών, ανέρχεται στο ποσό των 252.525,00€.

Το γενικό σύνολο των εξόδων (δαπάνες για κατασκευή παραπηγμάτων, ασφάλεια χώρου, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις), ανέρχεται στο ποσό των 42.782,48€ .

Τα καθαρά έσοδα που κατατέθηκαν, βεβαιώθηκαν και υπάρχουν στο Δήμο Σουλίου, είναι 209.742,52€.


 
Read More »
210.000€ τα καθαρά κέρδη του Δήμου Σουλίου από το Λάμποβο 210.000€ τα καθαρά κέρδη του Δήμου Σουλίου από το Λάμποβο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ
«Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ»
με πρωταγωνιστή στο ρόλο του ΦΙΛΕΑ ΦΟΓΚ τον δημοφιλή μας ηθοποιό ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ!

Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ με την παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στο έργο «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ» οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα «ζωντανέψει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση – με Οδηγό τον ΦΙΛΕΑ ΦΟΝΓΚ που με τη βοήθεια του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ΗΜΕΡΕΣ θα μας γνωρίσουν ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε ΜΑΓΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής ΦΙΛΕΑΣ ΦΟΓΚ (ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την ΕΛΛΑΔΑ μία από τις πιο ΑΡΧΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η πανελλαδική πρεμιέρα της παράστασης έχει οριστεί από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που επισκέπτεται την πόλη μας για 12η συνεχή χρονιά!

Ο Θίασος του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ θα επισκεφθεί την ΗΓΟΥΜΕΙΤΣΑ για άλλη μία χρονιά.

Η παράστασεις θα γίνουν στο «ΘΕΑΤΡΟ ΕΣΤΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 6μ.μ. & 8μ.μ.

Προπώληση βιβλιοπωλείο «ΜΗΤΣΕΛΟΥ» 
Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ
Εως τότε κλείστε θέση για το πιο συναρπαστικό ταξίδι στο τηλ.: 6944 283935


 
Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Ηπείρου θα επισκεφτεί την Ηγουμενίτσα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς για να συναντηθεί με φορείς του τόπου μας.

Σας κοινοποιώ το πρόγραμμά του και σας καλώ να παρευρεθείτε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

- 10:30 με 11:30 Άφιξη στη Γλυκή Δήμου Σουλίου-Συνάντηση με κατοίκους
- 12:30 με13.15 Δημαρχείο Ηγουμενίτσας - Συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας και Δημάρχους Ηγουμενίτσας, Φιλιατών, Σουλίου
-13.15 με 13.45 Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου-Συνάντηση με Ιδιοκτήτες τοπικών, έντυπων και ηλεκτρονικών, μέσων μαζικής ενημέρωσης.
-13:45 Αναχώρηση για Γιάννενα


 
Read More »
Στην Ηγουμενίτσα σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς Στην Ηγουμενίτσα σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Δελτίο ειδήσεων ΕΡΤ: Σοβαρά προβλήματα με την ανομβρία στη Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Φωνή απόγνωσης από τους αγρότες της Θεσπρωτίας καθώς η ανομβρία των τελευταίων μηνών, έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα κυρίως στις ελιές αλλά και στα εσπεριδοειδή τα οποία κινδυνεύουν με ολική καταστροφή.

Ρεπορτάζ Βασιλική Γκόρου


 
 
Read More »
Δελτίο ειδήσεων ΕΡΤ: Σοβαρά προβλήματα με την ανομβρία στη Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ) Δελτίο ειδήσεων ΕΡΤ: Σοβαρά προβλήματα με την ανομβρία στη Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Στα Γιάννενα το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017


Στα Γιάννενα θα διεξαχθεί το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας από τον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδας το διήμερο 10-12 Νοεμβρίου. 

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και τελεί υπό την αιγίδα του ΤΕΙ Ηπείρου, του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας καθώς και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση λογοθεραπευτών αλλά και άλλων συναφών ειδικοτήτων και η ανάδειξη της πληθώρας των ερευνών που πραγματοποιούνται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας και του εξωτερικού, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία στα χέρια των ειδικών.

Πάνω από 400 σύνεδροι αναμένεται να δώσουν το παρών στο συνέδριο όπου θα ακουστούν και σημαντικές ανακοινώσεις. 

• Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο του συνεδρίου στην διεύθυνση www.synedrioselle.gr.


 
Read More »
Στα Γιάννενα το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας Στα Γιάννενα το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 40 και 29 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Γάτσιος

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017


Ο υποψήφιος Πρόεδρος του νέου, ενιαίου φορέα για την εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας, Κωνσταντίνος Γάτσιος, θα επισκεφτεί την επόμενη εβδομάδα την Κέρκυρα (Δευτέρα, 23/10), την Ηγουμενίτσα και την Παραμυθιά (Τρίτη, 24/10), τα Ιωάννινα ( Τετάρτη, 25/10) και την Άρτα και Πρέβεζα (Πέμπτη 26/10). 
Στις επισκέψεις του ο κ. Γάτσιος θα συναντηθ εί με πολίτες και φίλους τής κίνησής του, θα δώσει συνεντεύξεις τύπο υ καθώς και συνεντεύξεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στα Ιωάννινα θα μιλήσει σε δημόσια εκ δήλωση που διοργανώνουν οι φίλοι του (Ξενοδοχείο Du Lac, ώρα 19:30). Με αφορμή την έναρξη των περιοδειών του, ο κ. Γάτσιος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Με τις επισκέψεις μου στις περιφέρειες της χώρας και την άμεση επικοινωνία μου με τους πολίτες, θα μου δοθεί ευκαιρία να το υς καλέσω να συμβάλλουν στην εθνική και παραγωγική ανόρθωση της χώρας, αρχίζο ντας από την ανανέωση του πολιτικού συστήματος. 
Να συμβάλλουν στη συγκρότηση ενός νέου, ενιαίου φορέα της δημοκρατικής παράταξης που θα εκφράσει τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής και της δημιουργίας. 
Να πάρουν την τύχη της παράταξης και, κυρίως, τις τύχες τής χώρας στα χέρια τους. 
Αυτό είναι το κρίσιμο ζήτημα. 
Μόνο εάν γίνουμε παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας ως έθνος, να μη βρισκόμαστε σε επιτροπεία και εξάρτηση από εχθρούς και φίλους, συμμάχους και αντιπάλους. 
Η σύγκρουση είναι ανάμεσα στ ο νέο που έρχεται και τις ποικιλώνυμες εκδοχές του παλιού. 
Αυτή τη μάχη θα δώσω μαζί τους. 
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου στις περιφέρειες της χώρας αποφάσισα να μην ακολουθήσω την πολιτευτική πεπατημένη. 
Δεν θα πραγματοποιήσω ιδιαίτερες εθιμοτυπικές επισκέψεις και συναντήσεις με τους κατά τόπους δημάρχους, περιφερειάρχες, πρυτάνεις κλπ. 
Όχι επειδή δεν τους εκτιμώ, αλλά ακριβώς επειδή τους εκτιμώ και σέβομαι τον χρόνο τους και τη δουλειά τους. 
Δεν θεωρώ ότι οι ίδιοι και τα αξιώματά τους πρέπει να αξιοποιούνται από τους υποψηφίους ως αφορμή επιφανειακής δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων.


 
Read More »
Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Γάτσιος Στην Ηγουμενίτσα την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Γάτσιος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες