5ημερη εκδρομή από την Ηγουμενίτσα στην Κύπρο

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

13/03/17: Ηγουμενίισα-Παραμυθιά -Πτήση - Άφιξη στην Κύπρο

Αναχώρηση από Ηγουμενίτσα-Παραμυθιά και μετάβαση στο αεροδρόμιο Μακεδονία, Επιβίβαση στο αεροπλάνο και πτήση για την Κύπρο. Άφιξη στο αεροδρόμιο, παραλαβή και μεταφορά σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

14/03/17: ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Μετά το πρόγευμα ξενάγηση στην πόλη της Λευκωσίας, την μοναδική μοιρασμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Επίσκεψη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, το μνημείο των πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών στην τουρκική εισβολή του 1974 καθώς επίσης και στα Φυλακισμένα Μνήματα, τον τόπο ταφής των απαγχονισθέντων παληκαριών κατά τον αγώνα 1955-1959. Βόλτα με το λεωφορείο περνώντας από τα Βενετσιάνικα τείχη που κλείνουν την παλιά πόλη, επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη. Ελεύθερος χρόνος θα δοθεί στην παλιά πόλη όπου θα έχετε την ευκαιρία για ψώνια. Μεταφορά στη Λεμεσό και διανυκτέρευση.

15/03/17: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Μετά το πρόγευμα η πρώτη επίσκεψη θα είναι στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου. Πριν την άφιξη στην Πάφο, στάση στην Πέτρα του Ρωμιού που είναι μία από τις πιο όμορφες ακτογραμμές του νησιού. Σύμφωνα με τη μυθολογία είναι το μέρος όπου η θεά Αφροδίτη αναδύθηκε από τους αφρούς της θάλασσας. Φτάνοντας στην Πάφο, θα γίνει επίσκεψη στα Ψηφιδωτά («έπαυλη Διονύσου»] και θα δοθεί ελεύθερος χρόνος στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Επιστροφή στη Λεμεσό και διανυκτέρευση.

16/03/17: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΥΚΚΟΥ Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το φημισμένο Μοναστήρι του Κύκκου μέσω του Τρόδουε. Εκεί υπηρέτησε σαν μοναχός ο πρώτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Μακάριος  Γ.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας ζωγραφισμένη από τον Απόστολο Λουκά. Στη συνέχεια επίσκεψη στο θρονί όπου εκεί βρίσκεται ο τάφος του Μακαρίου. Επιστροφή στη Λεμεσό και διανυκτέρευση.

17/03/17: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Μεταφορά από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο της Λάρνακας για την αναχώρηση. Επιβίβαση στο πούλμαν του γραφείου μας και επιστροφή. Τέλος Ηγουμενίτσας.


Read More »

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017


Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας και οι ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ANDREOU PALACE» στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας. 

Επίσημος προσκεκλημένος θα είναι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ρεθύμνης κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ 
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Read More »

Το καρναβάλι της Ηγουμενίτσας το 1998 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017



Read More »

Το καρναβάλι της Ηγουμενίτσας το 1997 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017



Read More »

Το καρναβάλι της Ηγουμενίτσας το 1996 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017



Read More »

Το καρναβάλι της Ηγουμενίτσας το 1994 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017


Δείτε το πρώτο μεγάλο καρναβάλι της Ηγουμενίτσας το 1994, μέσα από την κάμερα του tvA



Read More »

Πωλούνται δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017



Πωλούντα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας δύο διαμερίσματα (μεζονέτες) στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και 60τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € και 25.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »

Ζητούνται υπάλληλοι για τουριστική μονάδα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017


Η τουριστική μονάδα karvouno villas στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, αναζητάει προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων, για τη τουριστική σεζόν του 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικό στο email: info@karvounovillas.gr


 
Read More »

Ηγουμενίτσα: Πωλείται ψησταριά σε τιμή ευκαιρίας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017


Πωλείται ψησταριά σε προσιτή τιμή και με λίγα λειτουργικά έξοδα. 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984554435


 
Read More »

Olde Lane TATTOO από σήμερα στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

Πάροδος Ολύμπου - Ηγουμενίτσα


Read More »

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017



Πωλείται στην περιοχή των Συβότων Θεσπρωτίας στην θέση Αγία Παρασκευή γεωτεμάχιο εμβαδού 5.1880,00 τμ σε απόσταση 350 μ από την θάλασσα με οικοδομική άδεια, κατάλληλο και για τουριστικές επενδύσεις. 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »

Φιλιάτες: Δημοτική βραδιά τη Κυριακή στο Bo's

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017




Read More »

Ηγουμενίτσα: Ο Χάρης Κωστόπουλος σήμερα ζωντανά στο SHISHA

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017



Το Σάββατο 25-02-2017 θα βρίσκεται κοντά μας ο μεγάλος καλλιτέχνης ΧΑΡΗΣ ΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.....

Σας περιμένουμε όλους για ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο!!!


Read More »

Σήμερα ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017




Read More »

Σήμερα στην Παραμυθιά, η Πίτα του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017




Read More »

Περδικιώτικο Καρναβάλι 2017

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017




Read More »

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.