Προτάσεις ύψους 4.500.000€ κατέθεσε ο Δήμος Φιλιατών στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
Προτάσεις ύψους 4.500.000€ κατέθεσε ο Δήμος Φιλιατών στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"



Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλιατών κατατέθηκαν οι παρακάτω προτάσεις στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".

Οι προτάσεις αφορούν έργα αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 1.743.000€ σε αγροτικές περιοχές του Δήμου,

την ύδρευση των κοινοτήτων περιοχής "Σκάλας" προϋπολογισμού 1.500.000€,

την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή "Λωρίδα" κοινότητας Σαγιάδας προϋπολογισμού 315.000€,

τη μετατροπή και ανακατασκευή του εμβληματικού κτιρίου "Εστία Ζούλα" σε πολιτιστικό κέντρο-ξενώνα προϋπολογισμού 860.000€

και τέλος στη διαμόρφωση αύλιων χώρων και παιδικών χαρών προϋπολογισμού 150.000€.

Ευχαριστούμε τις τεχνικές υπηρεσίες και τους εργαζόμενους στο Δήμο μας για τις προσπάθειές τους ώστε έγκαιρα να ετοιμαστούν και να κατατεθούν οι παραπάνω προτάσεις.
Read More »
Προτάσεις ύψους 4.500.000€ κατέθεσε ο Δήμος Φιλιατών στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" Προτάσεις ύψους 4.500.000€ κατέθεσε ο Δήμος Φιλιατών στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

Μ. Κάτσης: Φιάσκο η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του τελωνείου Μαυροματίου

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
Μ. Κάτσης: Φιάσκο η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του τελωνείου Μαυροματίου



Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε πολλούς να πανηγυρίζουν για τη δήθεν συμβολή τους στην επαναλειτουργία του τελωνίου του Μαυροματίου, μετά από έναν σχεδόν χρόνο που παρέμενε κλειστό. Σήμερα όμως που ήρθε η μέρα της επαναλειτουργίας, αποκαλύφθηκε η ανοργανωσιά, η ανικανότητα, και η έλλειψη στοιχειώδους προετοιμασίας, ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί ομαλά και με ασφάλεια.

Δεν έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα plf για να το συμπληρώνουν οι διερχόμενοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εισέλθει κανείς από τη γειτονική Αλβανία. Από το αρμόδιο Υπουργείο δεν έχει έρθει κάποια επίσημη ενημέρωση, ούτε έχει εκδοθεί Υπουργική Απόφαση που να επιτρέπει την εμπορική κίνηση και τη διέλευση φορτηγών και εμπορευμάτων, ενώ προς το παρόν το μόνο που γίνεται είναι να βγαίνουν ΙΧ από τη χώρα μας χωρίς να γνωρίζουν ωστόσο αν μπορούν να επιστρέψουν λόγω plf από το τελωνείο Μαυροματίου, ή αν πρέπει να πάνε από Κακαβιά για να ξαναμπούνε στην Ελλάδα.

Ας αφήσουν λοιπόν οι «αρμόδιοι» τους επικοινωνιακούς πανηγυρισμούς, κι αφού πρώτα δώσουν άμεσες λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πλήρης απουσία σχεδιασμού για την επαναλειτουργία του τελωνείου, ύστερα να απολογηθούν στην τοπική κοινωνία, στις επιχειρήσεις της περιοχής, και στα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, γι’ αυτό το μπάχαλο.
Read More »
Μ. Κάτσης: Φιάσκο η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του τελωνείου Μαυροματίου Μ. Κάτσης: Φιάσκο η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του τελωνείου Μαυροματίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

10 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
10 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο



Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 0
ΠΕ Θεσπρωτίας 1
ΠΕ Ιωαννίνων 8
ΠΕ Πρέβεζας 1






Read More »
10 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο 10 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

5.557 τροχαίες παραβάσεις τον Μάιο στην Ήπειρο

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
5.557 τροχαίες παραβάσεις τον Μάιο στην Ήπειρο



Με στόχο τη διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Μάιο του 2021, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν -9- τροχαία ατυχήματα (έναντι -5- το 2020). Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
κανένα θανατηφόρο τροχαίο ατυχήματα (όπως και το 2020)
κανένα τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (όπως και το 2020)
-9- τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι -5- το 2020)

Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 11 παθόντες (έναντι -6- το 2020). Ειδικότερα, καταγράφηκαν:
κανένας νεκρός (όπως και το 2020)
κανένας σοβαρά τραυματίας (όπως και το 2020)
-11- ελαφρά τραυματίες (έναντι -6- το 2020)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
υπερβολική ταχύτητα
παραβίαση STOP
λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης
Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (5.557) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν :
1.314 για υπερβολική ταχύτητα
311 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση
225 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση
73 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση
62 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη)
37 για αντικανονικό προσπέρασμα
26 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
9 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (152) παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, (77) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (625) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.
Read More »
5.557 τροχαίες παραβάσεις τον Μάιο στην Ήπειρο 5.557 τροχαίες παραβάσεις τον Μάιο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

Διαμαρτυρία κατοίκων της Νέας Σελεύκειας για το Πράσινο Σημείο

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
Διαμαρτυρία κατοίκων της Νέας Σελεύκειας για το Πράσινο Σημείο



Με την παρούσα μας εκφράζουμε την έντονη αντίθεση και εναντίωσή μας, στην δημιουργία και εγκατάσταση του ΜΕΓΆΛΟΥ ΠΡΆΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΊΟΥ στην είσοδο της Κοινότητας μας , διότι ο χώρος που επιλέχθηκε βρίσκεται σε οικιστική περιοχή και υποβάθμιση την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Η λειτουργία του Πράσινου Σημείου είναι αναγκαία μεν, αλλά η επιλογή είναι λανθασμένη από την τοπική αρχή. Τέλος σάς υπενθυμίζουμε ότι δεν υπήρξε καμία διαβούλευση με τούς κατοίκους και κοινωνικός διάλογος είναι απαραίτητος....
Το θέμα πήρε αναβολή για την επόμενη ...
Θέμα 6ο ) Αιτήματος Δημοτικών Συμβούλων σχετικά με την απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Σελεύκειας για ανάκληση χωροθέτησης πρασίνου σημείου Δήμου Ηγουμενίτσας την έκταση 4 στρεμμάτων του τεμαχίου 416 τμήματος Νέας Σελεύκειας σύνολο εμβαδόν 24,686 στρεμμάτων.
α ) ο επικεφαλής της παράταξης ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία
κ. Ιωάννης Γόγολος,
β ) ο επικεφαλής της παράταξης αλλαγή Πορείας κ. Θωμάς Δημητρίου.
Read More »
Διαμαρτυρία κατοίκων της Νέας Σελεύκειας για το Πράσινο Σημείο Διαμαρτυρία κατοίκων της Νέας Σελεύκειας για το Πράσινο Σημείο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

Συνεχίζονται τα καθημερινά δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
Συνεχίζονται τα καθημερινά δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας του πληθυσμού, συνεχίζουν τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 σε πεζούς.

Τα τεστ θα πραγματοποιούνται καθημερινά, από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου, 10:00 έως 14:00, στην πλατεία Δημαρχείου, στην Ηγουμενίτσα.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Τέλος, γνωστοποιούμε ότι την εβδομάδα 31 Μαΐου - 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν 403 rapid test και ήταν όλα αρνητικά.

* Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών τα τεστ θα πραγματοποιηθούν μπροστά από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Συνεχίζονται τα καθημερινά δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα Συνεχίζονται τα καθημερινά δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 1ου ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 1ου ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ



Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και έντονη αντίθεσή μας στην απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας για το θέμα της ίδρυσης πρότυπου ΕΠΑΛ.

Σεβόμαστε την απόφαση του θεσμικού οργάνου παρότι την κρίνουμε «μεσοβέζικη» ή αλλιώς «στρίβειν δια του αρραβώνος». Πέραν αυτού, μας ενοχλούν οι ανακρίβειες και όσα ανυπόστατα ακούστηκαν από υπεύθυνα θεσμικά όργανα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συμβάλλουν στην παραπληροφόρηση των πολιτών.

- «Δεν κληθήκαμε». Πράγματι δεν κλήθηκε κανείς με πρόσκληση στη συζήτηση-ενημέρωση του σχολείου μας στις 31-05-2021, διότι στάλθηκε δελτίο τύπου που καλούσε όλους τους φορείς να παραβρεθούν. Επίσης, λόγω του έκτακτου γεγονότος, ενημερώθηκαν με e-mail και τηλεφωνικά. Όλοι γνώριζαν για την εκδήλωση.

- «Κανένας τομέας δεν θα καταργηθεί, κανένα παιδί δεν θα μείνει απ’ έξω. Το εγγυώμαι προσωπικά». Για την λειτουργία ή κατάργηση τομέων στα πρότυπα ΕΠΑΛ καθώς και για τον αριθμό μαθητών που φοιτούν σε αυτά, αποφασίζουν η υπουργός με άλλους φορείς και όχι ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εκτός και αν έχει αποκτήσει και άλλες εξουσίες.

-«Θα λειτουργήσει Ναυτιλιακός Τομέας και Τομέας Γεωπονίας και Τροφίμων». Η Υπουργική Απόφαση για δημιουργία πρότυπου ΕΠΑΛ στην Ηγουμενίτσα δεν έχει ακόμα εκδοθεί. Επίσης, το αρμόδιο όργανο που εισηγείται την δημιουργία τομέων, του οποίου δεν είναι μέλος ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν έχει συνεδριάσει για το θέμα αυτό. Πώς λοιπόν εξαγγέλλει τομείς που θα λειτουργήσουν; «Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε»;

-«Δεν χάνεται καμία οργανική θέση». Η προσεκτικότερη όμως ανάγνωση της νομοθεσίας βοηθάει να μην λέμε μισές αλήθειες που αποτελούν ένα μεγάλο ψέμα. Γιατί η οργανικότητα διασφαλίζεται μόνο για τα δύο πρώτα χρόνια.

-«Τέσσερις (04) ώρες μειωμένο ωράριο για τους εκπαιδευτικούς του πρότυπου ΕΠΑΛ». Ο νόμος ορίζει ότι το ωράριο διαμορφώνεται με απόφαση υπουργού, δηλαδή νομοθετικά. Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας

Εκπαίδευσης δεν έχει αρμοδιότητα να νομοθετεί. Συνεχίζει: « … 75 καθηγητές επί 04 ώρες μειωμένο ωράριο επί 18 ώρες, που είναι το ωράριο, ίσον 16,6 νέες θέσεις εργασίας προκύπτουν»! (Παρεμπιπτόντως, οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ είναι 55 και το ωράριο κυμαινόμενο ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας. Επίσης, συμπληρώνουν το διδακτικό ωράριο και σε άλλα σχολεία)!

-Τα εκατομμύρια που θα διατεθούν για το πρότυπο ΕΠΑΛ αυξομειώνονται. Τη μια μέρα είναι ένα. Την άλλη γίνονται δύο.

-«Υπάρχουν υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί. Δεν τους πήγαμε πουθενά, δεν τους διώξαμε!» Επειδή ο κύριος Διευθυντής «υπηρετεί τις εντολές της υπουργού», μας προκαλεί ανησυχία η δημιουργία επί πλέον υπεράριθμων που επαναφέρει σε εμάς μνήμες του 2013 με τις διαθεσιμότητες.

-«Έρχονται καθημερινά 200 καθηγητές από τα Γιάννενα! Τι θα πάθουν οι δικοί μας αν πάνε Φιλιάτες ή Παραμυθιά!» Από την μια παρουσιάζεται υπερδιπλάσιος αριθμός καθηγητών που μετακινούνται από τα Ιωάννινα και από την άλλη οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας μπορεί να βρεθούν σε όλη την Ήπειρο, σύμφωνα με το νόμο.

-Η άποψη ότι «τα πρότυπα σχολεία είναι για τα καλά μυαλά, για τους φτωχούς» δεν τεκμηριώνεται, σύμφωνα με τις υπάρχουσες έρευνες.

-«Παλιότερα διατηρούσαν δύο ΕΠΑΛ. Το ίδιο θα γίνει τώρα» Τα παλιά ΕΠΑΛ ήταν ισότιμα. Τώρα θα είναι δύο διαφοροποιημένα, «καλό και κακό» ΕΠΑΛ. Οι νέοι μαθητές πού θα βρεθούν, αφού το μαθητικό δυναμικό της Θεσπρωτίας κάθε χρόνο μειώνεται;

Πολλά άλλα ανακριβή και αναληθή ακούστηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που προκαλούν απογοήτευση και ανησυχία. Η πρόταση για «δημιουργία πρότυπου ΕΠΑΛ στην Ηγουμενίτσα και η παράλληλη λειτουργία του υπάρχοντος ΕΠΑΛ» είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει από το υπουργείο την ακόλουθη μισή ανάγνωση: «δημιουργία πρότυπου ΕΠΑΛ στην Ηγουμενίτσα», όπως μισή ανάγνωση είχαν πολλά ζητήματα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι εκδόθηκε μόλις χθες η Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τον αριθμό μαθητών εισαγωγής σε πρότυπα και πειραματικά σχολεία. Σύμφωνα με αυτήν, μειώνεται δραματικά ο αριθμός των μαθητών που εισάγονται στα πρότυπα, αφού φαίνεται ότι δεν πληρούν πολλοί μαθητές τις προϋποθέσεις της αριστείας.
Read More »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 1ου ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 1ου ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

Τρεις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
Τρεις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα



Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών καθώς και του 48χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα ως συνοδού χειριστή σκύλου βιοανίχνευσης, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, κρυμμένους στο χώρο του φορτίου του επικαθήμενου, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο.
Read More »
Τρεις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Τρεις συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

Εξιχνίαση τηλεφωνικής απάτης στη Θεσπρωτία

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
Εξιχνίαση τηλεφωνικής απάτης στη Θεσπρωτία



Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, υπόθεση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος επιχείρησης τροφίμων σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Αναλυτικότερα, όπως καταγγέλθηκε, την 19-01-2021 άγνωστος άνδρας, προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με επιχείρηση τροφίμων και με το πρόσχημα ότι επίκειται να καταργηθούν κάρτες ανανέωσης συνομιλίας, έπεισε την υπάλληλο να εκτυπώσει και να του γνωστοποιήσει τους κωδικούς -44- καρτών, συνολικής αξίας -1.320- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Εξιχνίαση τηλεφωνικής απάτης στη Θεσπρωτία Εξιχνίαση τηλεφωνικής απάτης στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

Συνάντηση Καραγιάννη με τον νέο διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021
Συνάντηση Καραγιάννη με τον νέο διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας



Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής, ο δήμαρχος Σουλίου με τον νέο διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας, πύραρχο Πασχάλη Φούσκα.

Την συνάντηση όπου πραγματοποιήθηκε και με την παρουσία του προϊστάμενου της πυροσβεστικής Παραμυθιάς επιπυραγού Ευάγγελου Μπέλλου, απασχόλησε μεταξύ άλλων, η νέα αντιπυρική περίοδος, η δημιουργία δικτύου εθελοντών πολιτικής προστασία, τα υλικοτεχνικά μέσα που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργεία της πολιτικής προστασίας, η διευθέτηση και ο καθαρισμός ρεμάτων καθώς και γενικότερα θέματα που άπτονται της συνεργασίας της δημοτικής αρχής με το πυροσβεστικό σώμα.
Read More »
Συνάντηση Καραγιάννη με τον νέο διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας Συνάντηση Καραγιάννη με τον νέο διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2021 Rating: 5

Σελίδες