Δείτε τα ρεκόρ θερμοκρασίας τον Ιούνιου στην Ηγουμενίτσα από το 2007 μέχρι σήμερα

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Δείτε τα ρεκόρ θερμοκρασίας τον Ιούνιου στην Ηγουμενίτσα από το 2007 μέχρι σήμεραΜέγιστες θερμοκρασίες Ιουνίου στην Ηγουμενίτσα από το 2007 μέχρι σήμερα....
25/06/2007 .......... 38,1 °C
20/06/2012 .......... 37,8 °C
29/06/2017 .......... 39,4 °C

Σημερινή Μέγιστη θερμοκρασία στην Ηγουμενίτσα 32.8 °C και καταγράφτηκε στις 14:08. 
Και επίσημα λοιπόν καλό Καλοκαίρι....

Θοδωρής ΚυρίτσηςRead More »
Δείτε τα ρεκόρ θερμοκρασίας τον Ιούνιου στην Ηγουμενίτσα από το 2007 μέχρι σήμερα Δείτε τα ρεκόρ θερμοκρασίας τον Ιούνιου στην Ηγουμενίτσα από το 2007 μέχρι σήμερα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου ΗγουμενίτσαςΟι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν: στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΠΑΝΘΕΟΝ» την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 από τις 5.00 μ.μ. ως τις 9.00 μ.μ. και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 από τις 2.00 μ.μ. ως τις 7.00 μ.μ Read More »
Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Δείτε τώρα ζωντανά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Ηγουμενίτσας για τις κινητοποιήσεις για τη χερσαία ζώνη

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Δείτε τώρα ζωντανά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Ηγουμενίτσας για τις κινητοποιήσεις για τη χερσαία ζώνηRead More »
Δείτε τώρα ζωντανά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Ηγουμενίτσας για τις κινητοποιήσεις για τη χερσαία ζώνη Δείτε τώρα ζωντανά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Ηγουμενίτσας για τις κινητοποιήσεις για τη χερσαία ζώνη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Οι ειδικότητες στο ΕΠΑΛ Φιλιατών

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Οι ειδικότητες στο ΕΠΑΛ ΦιλιατώνΣας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2021-2022 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω Τομείς (στην Β’ τάξη) και Ειδικότητες (στην Γ’ τάξη):
Α) Τομέας ‘Πληροφορικής’, με Ειδικότητα ‘Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής’
Β) Τομέας ‘Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού’, με Ειδικότητα ‘Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων’
Γ) Τομέας ‘Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας’
Δ) Τομέας ‘Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος’

Στην Β’ Τάξη δύναται να εγγράφονται:
α) μαθητές που έχουν προαχθεί από την Α’ Τάξη του Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου
β) κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή ισοτίμων με τα απολυτήρια αυτά τίτλων σπουδών
γ) απόφοιτοι Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.) για απόκτηση απολυτηρίου και πτυχίου

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με χρήση κωδικών taxis από τους ίδιους τους μαθητές ή από τους κηδεμόνες τους εφόσον αυτοί είναι ανήλικοι, μέχρι και 2 Ιουλίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

Στους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο δίνεται η δυνατότητα να διαμένουν και να σιτίζονται στη Μαθητική Εστία ή στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Φιλιατών.

Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών 
Τηλ./ Fax : 26640 22257
Read More »
Οι ειδικότητες στο ΕΠΑΛ Φιλιατών Οι ειδικότητες στο ΕΠΑΛ Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Χωρίς το απαραίτητο πτυχίο ο διορισμός του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ (?) - Επώνυμη αναφορά κατά του κ. Πορφύρη

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Χωρίς το απαραίτητο πτυχίο ο διορισμός του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ (?) - Επώνυμη αναφορά κατά του κ. ΠορφύρηΑναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, κατά του διορισμού του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, κατατέθηκε επώνυμα την Πέμπτη 10 Ιουνίου.
Η αναφορά κοινοποιείται προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, την Εισαγγελία Εφετών Κέρκυρας, την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
Με την αναφορά, ζητείται να εξεταστεί εάν έχει τηρηθεί ο Νόμος 2932/01 που προβλέπει ότι "τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κατάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πτυχίο Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αλλοδαπής" και κατά επέκταση το αν είναι νόμιμος ο διορισμός του κ. Πορφύρη στην θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΗΓ Α.Ε.. 
Εάν δηλαδή διέθετε το 2019 το απαραίτητο πτυχίο Πανεπιστημίου/ΑΕΙ.
Σε περίπτωση που η αναφορά ισχύει, αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στον Οργανισμό, την ώρα μάλιστα που βρίσκεται σε εξέλιξη η Β' Φάση του διαγωνισμού ιδιωτικοποίησης, αφού τότε θα πρέπει να εξεταστεί και το εάν είναι νόμιμες οι πράξεις και οι ενέργειες του όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε την επώνυμη αναφορά:

ΑΝΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΣ:
κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΚΟΙΝ.:
1. Υπουργό Ναυτιλίας
2.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
3.Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
3.Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.
3.ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, Λένορμαν 195 και Αμφιαράου , 104 42, Αθήνα

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με το Ν. 2932/01 «Ελεύθερη παροχή υπηρεσιών στις θαλάσσιες ενδομεταφορές – Σύσταση Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής – Μετατροπή Λιμενικών Ταμείων σε Ανώνυμες Εταιρείες και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε το 2001 τα Λιμενικά Ταμεία Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηρακλείου, Ηγουμενίτσας, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας μετατράπηκαν σε Α.Ε. 

Σύμφωνα με τον Ν.2932/10 :
Η εταιρεία είναι κοινής ωφέλειας με σκοπό την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας.
Στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) μεταφέρθηκαν μετοχές, που αντιστοιχούν στο 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΛΗΓ ΑΕ, δυνάμει της με αριθμό 222/5-11-2012 απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΦΕΚ Β΄ 2996/2012).

Από τον Νόμο 2932/01 προβλέπεται ότι:
«ΝΟΜΟΣ 2932/2001 ( όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)
Άρθρο εικοστό δεύτερο
Για κάθε Οργανισμό Λιμένα Α.Ε. του προηγούμενου άρθρου του παρόντος νόμου εγκρίνεται το καταστατικό του, που έχει το ακόλουθο περιεχόμενο:

«… Αρ. 11 παρ. 2
2. Ο Διευθύνων Σύμβουλος προσλαμβάνεται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μετά από δημόσια προκήρυξη της θέσης." Τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κατάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πτυχίο Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αλλοδαπής, με επαγγελματική εμπειρία στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ….»

Επίσης η ΟΛΗΓ ΑΕ συμπεριλαμβάνεται στις εταιρείες του Ν. 3429/05
NOMOΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3429 ΦΕΚ Α΄ 314/27.12.2005 Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμοί (Δ.Ε.Κ.Ο.). Εκεί προβλέπεται ότι :
« Άρθρο 3 του Ν. 3429/2005:
9. Ο διευθύνων σύμβουλος πρέπει να είναι τουλάχιστον πτυχιούχος Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής και να έχει τουλάχιστον πενταετή εμπειρία σε θέση σημαντικής ευθύνης και απαιτήσεων στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα. Ο διευθύνων σύμβουλος δύναται να ασκεί παράλληλα και καθήκοντα Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή." Σημ.: όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 33 Ν.3697/2008, ΦΕΚ Α 194/25.9.2008.»

Επιπλέον σύμφωνα με τον Ν. 2916 ΦΕΚ Α' 114/11.6.2001
“ Διάρθρωση της ανώτατης εκπαίδευσης και ρύθμιση θεμάτων του τεχνολογικού τομέα αυτής.
Άρθρο 1 Διάρθρωση της ανώτατης εκπαίδευσης
1. γ) Όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται ο όρος "Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα" νοούνται τα ιδρύματα που ήδη λειτουργούν, τα οποία ανήκουν στον πανεπιστημιακό τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης και θα αποκαλούνται εφεξής "Πανεπιστήμια".
Σχετικό:με το άρθρο 2 παρ.1β Ν.3549/2007,ΦΕΚ Α 69/20.3.2007.”
Ειδικά όσον αφορά τα Πολυτεχνικά τμήματα 5ετούς φοίτησης (π.χ. Μηχανικοί) ακόμα και οι προτάσεις των συλλόγων αποφοίτων ΤΕΙ μιλούν για εξέταση σε επιπλέον μαθήματα για την εξίσωσή τους .

Σχετικό δελτίο τύπου 20/10/2020:
« Πρόταση φορέων για την αντιστοίχιση πτυχίων ΤΕΙ με τα πτυχία των πανεπιστημιακών τμημάτων. ….. Β. Αντιστοίχιση Τετραετών τμημάτων Τ.Ε.Ι. με Πενταετή τμήματα Πανεπιστημίων. Τμήματα Τ.Ε.Ι. τετραετούς φοίτησης με αντίστοιχο νέο ή προϋπάρχον τμήμα Πανεπιστημίου πενταετούς φοίτησης ως εξής:
Οι Πτυχιούχοι Τεχνολογικού Τομέα τετραετούς φοίτησης θα έχουν τη δυνατότητα αντιστοίχισης του πτυχίου τους με τα Πτυχία Πανεπιστημιακών Τμημάτων Πενταετούς φοίτησης, ομοειδούς ή συναφούς επιστημονικού πεδίου, με μέγιστο αριθμό εξεταζόμενων μαθημάτων τα έξι (6), χωρίς υποχρεωτική παρακολούθηση, με δωρεάν και εξ αποστάσεως εκπαίδευση σεμιναριακού χαρακτήρα (στα πλαίσια της εκπαίδευσης ενηλίκων), ανεξαρτήτως των εξαμήνων σπουδών και χωρίς χρονικό περιθώριο εξέτασής τους και λήψης του νέου πτυχίου, εφόσον υπάρχει πλήρης συνάφεια με την ειδικότητα του πτυχιούχου. Εάν δεν υπάρχει συνάφεια, ο αριθμός των εξεταζόμενων μαθημάτων θα είναι οκτώ (8), με τους ίδιους όρους παρακολούθησης. Ταυτόχρονα το κάθε ίδρυμα οφείλει να αναγνωρίσει την αποδεδειγμένη εμπειρία, ως προς τα εξεταζόμενα μαθήματα…»

Είναι σε πλήρη γνώση των αποφοίτων ΤΕΙ κατεύθυνσης Μηχανικών ότι τα πτυχία τους δεν είναι αντίστοιχα των Πολυτεχνείων ( 5-έτους φοίτησης).

Η δε πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για την αντιστοίχηση των απόφοιτων ΤΕΙ ( η οποία ουδέποτε έγινε πράξη ) προέβλεπε, ( Δελτίο τύπου Υπ. Παιδείας 21/06/2019):
«Το υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατέληξε στα βασικά κριτήρια που θα πρέπει να πληρούνται ώστε ένα τμήμα Σχολής Μηχανικών να θεωρηθεί αντίστοιχο με Τμήμα Πολυτεχνικής Σχολής.
Τα κριτήρια, όπως ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, έχουν ως εξής:
Τμήματα μηχανικών Πανεπιστημίων θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις, προκειμένου να θεωρούνται αντίστοιχα με τμήματα Πολυτεχνικής Σχολής και να απονέμουν διπλώματα μηχανικών:
α. Το πρόγραμμα σπουδών πρώτου κύκλου να είναι πενταετές.
β. Το περιεχόμενο σπουδών και επομένως και ο τίτλος του διπλώματος που απονέμεται να αντιστοιχεί σε βασική ειδικότητα μηχανικού.
γ. Στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνονται μαθήματα ώστε να διασφαλίζεται:
αα) η θεμελίωση στις βασικές επιστήμες, ββ) η ανάπτυξη των μαθημάτων κορμού της ειδικότητας σε όλο το εύρος του σχετικού γνωστικού αντικειμένου, γγ) η εμβάθυνση και η εμπέδωση σε υψηλό επίπεδο των γνώσεων στο εύρος του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητας, δδ) η απόκτηση γνώσεων ως προς τη μεθοδολογία λύσεων προβλημάτων και τη μεθοδολογία ανάλυσης, σύνθεσης και σχεδιασμού συστημάτων και εφαρμογών ,εε) η ανάπτυξη ερευνητικών ικανοτήτων
δ. Στο πρόγραμμα σπουδών προβλέπεται η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας διάρκειας ενός (1) ακαδημαϊκού εξαμήνου κατ' ελάχιστον σε αντικείμενο συναφές με τα γνωστικά αντικείμενα του Τμήματος .
ε. Τουλάχιστον το 80% των μελών Δ.Ε.Π. του Τμήματος να έχει γνωστικό αντικείμενο σε αντικείμενα μηχανικού.
στ. Το Τμήμα να έχει οργανωμένα και εξοπλισμένα εργαστήρια στα οποία θα γίνεται η εκπαίδευση στα γνωστικά αντικείμενα του μηχανικού.
Η τήρηση των παραπάνω προϋποθέσεων θα πιστοποιείται βάσει του εγκεκριμένου από την οικεία Σύγκλητο προγράμματος σπουδών και βεβαίωση της Συγκλήτου για την ύπαρξη των αναγκαίων υποδομών για τη λειτουργία των εργαστηρίων.»

Από τα παραπάνω προκύπτει ο σαφής διαχωρισμός μεταξύ πτυχίου ΑΕΙ και πτυχίου ΑΤΕΙ ή ΤΕΙ.

Σύμφωνα λοιπόν με την κείμενη νομοθεσία η θέση του διευθύνοντος συμβούλου απαιτεί τουλάχιστον πτυχίο ΑΕΙ δηλαδή Πανεπιστημιακού τομέα (και αν πρόκειται για Πολιτικό Μηχανικό, δίπλωμα Πολυτεχνείου της ημεδαπής ή ισότιμου της αλλοδαπής )!

Παρακαλείσθε να ελέγξετε :
α) Αν είναι νόμιμος ο διορισμός του κ. Αθανάσιου Πορφύρη στην θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΗΓ Α.Ε.. Εάν δηλαδή διέθετε το 2019 το απαραίτητο πτυχίο Πανεπιστημίου/ΑΕΙ,
β) Εάν όχι, αν είναι νόμιμες οι πράξεις και οι ενέργειες του όλο αυτό το διάστημα και αν νομίμως λαμβάνει την προβλεπόμενη μισθοδοσία,
γ) Και εάν κατά την κρίση σας έχουν τελεστεί άλλες παράνομες πράξεις.

10/6/2021
Με τιμή,
Read More »
Χωρίς το απαραίτητο πτυχίο ο διορισμός του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ (?) - Επώνυμη αναφορά κατά του κ. Πορφύρη Χωρίς το απαραίτητο πτυχίο ο διορισμός του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ (?) - Επώνυμη αναφορά κατά του κ. Πορφύρη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Μόνο 6 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Μόνο 6 τα σημερινά κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 1
ΠΕ Θεσπρωτίας 0
ΠΕ Ιωαννίνων 5
ΠΕ Πρέβεζας 0


Read More »
Μόνο 6 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο Μόνο 6 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Ο ΟΛΗΓ για τη σημερινή Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Ο ΟΛΗΓ για τη σημερινή Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου ΗγουμενίτσαςΟ Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, ενόψει της προαναγγελθείσας στα τοπικά μέσα «Πρόσκλησης σε έκτακτης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη» με θέμα: διαμόρφωση πρότασης κινητοποιήσεων στα πλαίσια της διεκδίκησης της χερσαίας ζώνης Λιμένος Ηγουμενίτσας, παρά το γεγονός ότι έχουν κοινοποιηθεί οι σχετικές προκαταρκτικές ενέργειες του Οργανισμού μας για τον αποχαρακτηρισμό όσων τμημάτων έχουν αποφασισθεί από την ΟΛΗΓ κατά το έτος 2017 και έχουν εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε., γνωστοποιεί εκ νέου τα παρακάτω, προς έγκυρη πληροφόρηση του Δημοτικού Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας:

Επί έτη πολλά μέχρι και την ανάληψη της νέας Διοίκησης της ΟΛΗΓ Α.Ε., οι εκκρεμότητες της ΧΖΛ Ηγουμενίτσας και ιδίως ο αποχαρακτηρισμός τμημάτων που δεν είναι αναγκαία και δεν απαιτούνται για λιμενικές δραστηριότητες, δεν αποτέλεσαν ποτέ αντικείμενο προτεραιότητας.

Η παραπληροφόρηση που διαχέεται και η αρνητική χροιά που αποδίδεται στις προσπάθειες του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας για την ολοκλήρωση των σχετικών ανωτέρω διαδικασιών αποτελεί συνέχεια της παραπάνω αδράνειας, η οποία ωστόσο έχει παύσει με ενέργειες της νέας Διοίκησης του Οργανισμού οι οποίες θα οδηγήσουν:
Α) στον αποχαρακτηρισμό τμημάτων τα οποία δεν εξυπηρετούσαν λιμενικές δραστηριότητες είτε δεν κρίνονται αναγκαία για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του Λιμένα όπως αυτά αποτυπώνονται στα συνημμένα Τοπογραφικά Διαγράμματα τα οποία θεωρήθηκαν από τον τότε Δ/ντή της ΟΛΗΓ ΑΕ.
Β) στον χαρακτηρισμό ως ΧΖΛ και την ένταξη στην περιοχή δικαιοδοσίας της ΟΛΗΓ ΑΕ επιφανειών που παρά το γεγονός ότι είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του Λιμένα, δεν είχαν ενταχθεί στα όριά του μέχρι την ανάληψη της νέας Διοίκησης.
Γ) στην τροποποίηση και τον επανακαθορισμό των ορίων της ΧΖΛ με τα όρια τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της και βεβαίως δίχως να περιλαμβάνονται οι επιφάνειες που ως αστικής χροιάς, θα αποδοθούν στο Ελληνικό Δημόσιο και στην τοπική κοινωνία.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αλλά και ο Δήμαρχος προσωπικά, είναι πλήρως και εμπεριστατωμένα ενημερωμένος για τις ανωτέρω εκ του νόμου απαραίτητες διαδικασίες αλλά και για την πλήρη συνεργασία μας με τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Ναυτιλίας, για την επιτυχή ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Σημειώνεται εκ νέου ότι η διενέργεια του Διαγωνισμού για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης της ΟΛΗΓ Α.Ε., δεν συνδέεται και δεν αφορά τα ανωτέρω Τμήματα της ΧΖΛ που, ως αστικής χροιάς, ήδη προωθούνται προς αποχαρακτηρισμό,δυνάμει της αναλυτικής υπ’ αριθ. 1/27.01.2017 απόφασης του ΔΣ της ΟΛΗΓ ΑΕ, για την τροποποίηση και επανακαθορισμό των ορίων της ΧΖΛΗγουμενίτσαςαφού βεβαίως ολοκληρωθούνοι ενέργειες και διαδικασίες που υπαγορεύει ο Νόμος (τυχόν νομιμοποιήσεις επιχώσεων, επαναχάραξη αιγιαλού κ.λπ.).

Ήδη ολοκληρώνεται η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Βόρειο Τμήμα του Λιμένα, προκειμένου να κατατεθεί για διαβούλευση ώστε να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες επαναχάραξης του αιγιαλού κατόπιν της απαραίτητης εκ του νόμου νομιμοποίησης των τμημάτων αυτών.

Υπό εξέταση βρίσκεται και η νομιμοποίηση αυθαιρέτων προσχώσεων σε τμήμα δρόμου του Δρεπάνου καθώς και η λύση νομιμοποίησης σε αυτό το ευαίσθητο προς απόδοση στην τοπική κοινωνία τμήμα της σήμερα χαρακτηρισμένης ΧΖΛ Ηγουμενίτσας.

Επαναλαμβάνουμε ότι το εγχείρημα αυτό, δηλαδή η νομιμοποίηση των αυθαίρετων προσχώσεων, τέθηκε ως προτεραιότητα της Διοίκησής μας, διότι από τη μελέτη της σχετικής αλληλογραφίας και τις προσκλήσεις των αρμοδίων Υπηρεσιών, διαπιστώθηκε ότι, ουδεμία από τις απαραίτητες εκ του νόμου διαδικασίες νομιμοποίησης των προς αποχαρακτηρισμό τμημάτων της ΧΖΛ Ηγουμενίτσας έλαβαν χώρα στο παρελθόν, ώστε να είναι δυνατός ο αποχαρακτηρισμός τους -ούτε καν οι μελέτες για τα τμήματα που χρήζουν νομιμοποίησης-, τις οποίες η σημερινή Διοίκηση της ΟΛΗΓ διεξάγει, αποκλειστικά προς όφελος της τοπικής Κοινωνίας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Με τα ανωτέρω εξασφαλίζεται ότι κανένα τμήμα δεν θα υφίσταται παράνομα, δίνοντας τη δυνατότητα επανακαθορισμού Αιγιαλού και βεβαίως στη συνέχεια τον αποχαρακτηρισμό όσων τμημάτων έχει αποφασισθεί να αποχαρακτηρισθούν. Σαφώς αναδεικνύεται δε, ότι ο Οργανισμός μας προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ασφαλή απένταξη των τμημάτων που προορίζονται προς αποχαρακτηρισμό, τα οποία σημειώνουμε ότι ούτως ή άλλως, δεν προβλέπονται προς παραχώρηση σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα οδηγήσει στην απόδοση των τμημάτων αυτών στην τοπική κοινωνία, δεν πρέπει να λείπει η συμβολή κανενός. Όπως βεβαίως και του Δήμου Ηγουμενίτσας για την οποία είμαστε βέβαιοι.

Το παρόν έχουμε την τιμή να αποστείλουμε προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, για την ενημέρωσή του ενόψει της σημερινής Συνεδρίασής του και προς δημοσίευση από τον τοπικό τύπο και μέσα για την ενημέρωση των πολιτών.
Read More »
Ο ΟΛΗΓ για τη σημερινή Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ηγουμενίτσας Ο ΟΛΗΓ για τη σημερινή Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Σήμερα στις 20.00 η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Ηγουμενίτσας για τις κινητοποιήσεις για τη χερσαία ζώνη

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Σήμερα στις 20.00 η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Ηγουμενίτσας για τις κινητοποιήσεις για τη χερσαία ζώνηΚαλείστε σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 22 Ιουνίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00’ με το παρακάτω μοναδικό θέμα:

ΘΕΜΑ
Διαμόρφωση πρότασης κινητοποιήσεων στα πλαίσια της διεκδίκησης της χερσαίας ζώνης.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
Ο λόγος του κατεπείγοντος συνίσταται στην ανάγκη άμεσων κινητοποιήσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ

Read More »
Σήμερα στις 20.00 η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Ηγουμενίτσας για τις κινητοποιήσεις για τη χερσαία ζώνη Σήμερα στις 20.00 η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Ηγουμενίτσας για τις κινητοποιήσεις για τη χερσαία ζώνη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Σύλληψη 39χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Σύλληψη 39χρονου το βράδυ στην ΗγουμενίτσαΣτη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα είχε απαγόρευση εισόδου ή διαμονής σε έδαφος SHENGEN και επιπλέον, υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου του στη χώρα.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 39χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 39χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Στην Βουλή η μετατροπή του μοναδικού ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας σε «πρότυπο»

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Στην Βουλή η μετατροπή του μοναδικού ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας σε «πρότυπο»Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, σχετικά με την μετατροπή του 1ου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας σε «πρότυπο», κατέθεσε η Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΜέΡΑ25, Φωτεινή Μπακαδήμα.

Αναλυτικά η ερώτηση της Βουλευτού του ΜέΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα, έχει ως εξής:

“Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, επιλέχθηκαν 7 ΕΠΑΛ να μετατραπούν σε «πρότυπα». Τα ΕΠΑΛ αυτά είναι της Επανομής, του Περάματος, του Άργους, του Βελεστίνου, των Τρικάλων, της Ξάνθης και της Ηγουμενίτσας.

Ο παραπάνω σχεδιασμός φαίνεται να έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην πόλη της Ηγουμενίτσας, δεδομένου ότι είναι και το μοναδικό ΕΠΑΛ στην πόλη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηγουμενίτσας, στην 12η συνεδρίασή του στις 2 Ιουνίου 2021, συζήτησε το θέμα «Έκφραση γνώμης επί της ίδρυσης «πρότυπου» ΕΠΑΛ στην Ηγουμενίτσα» και κατέληξε στην πρόταση να ιδρυθεί νέο «πρότυπο», χωρίς να καταργηθεί το υφιστάμενο ΕΠΑΛ. Ουσιαστικά τάχθηκε ενάντια στην μετατροπή του 1ου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας σε «πρότυπο».

Ενάντια στην μετατροπή του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας σε «πρότυπο» έχουν ταχθεί ομόφωνα τόσο ο σύλλογος διδασκόντων, με την από 25 Μαΐου απόφασή του, όσο και το 15μελές του σχολείου.

Από το Δελτίο Τύπου (7 Ιουνίου 2021) του Συλλόγου Εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας φαίνεται ότι η απόφασή σας για την μετατροπή είναι ειλημμένη, ενώ προφορική φέρεται να είναι η δέσμευση ότι όλοι οι μαθητές θα γίνουν δεκτοί. Όμως, αυτή η δέσμευση αναιρεί τον ίδιο τον Ν.4763/2020, στον οποίο αναφέρεται ότι ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα είναι 22 και ότι η εισαγωγή στα Π.ΕΠΑ.Λ θα γίνεται με βάση τον απολυτήριο βαθμό του Γυμνασίου.

Τέλος, με την μετατροπή ενός ΕΠΑΛ σε «πρότυπο» καταργείται η οργανικότητα των εκπαιδευτικών και έτσι θα βρεθούν υπεράριθμοι στην περιφέρειά τους. Συνεπώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι σημερινοί εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας να κληθούν να υπηρετήσουν από την ακριτική Κόνιτσα μέχρι το απομακρυσμένο Βουλγαρέλι, οδηγώντας τους έτσι σε σωματική, ψυχική και οικονομική εξόντωση.

Κατόπιν των παραπάνω,

Ερωτάται η κα Υπουργός:
1. Ισχύει ότι σχεδιάζετε να μετατρέψετε το μοναδικό ΕΠΑΛ στην πόλη της Ηγουμενίτσας σε «πρότυπο»;
2. Υπάρχει απόφαση για τη διατήρηση των υφισταμένων τομέων και την δημιουργία τομέα Ναυτιλιακών και Γεωπονίας και Τροφίμων στο Π.ΕΠΑ.Λ Ηγουμενίτσας;
3. Δεσμεύετε ότι θα γίνονται δεκτοί όλοι οι μαθητές που θα κάνουν αίτηση για το Π.ΕΠΑ.Λ;
4. Έχει αποφασιστεί ποιο θα είναι το ωράριο των εκπαιδευτικών των «πρότυπων» ΕΠΑΛ και ισχύει ότι είναι μειωμένο κατά 4 ώρες;
5. Ποιο είναι το ύψος της χρηματοδότησης των πρότυπων ΕΠΑΛ;
6. Έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή τους και αν ναι, από πού θα προκύψουν τα χρήματα αυτά;
7. Πώς εξασφαλίζονται οι οργανικές θέσεις των εκπαιδευτικών στα ΕΠΑΛ που θα μετατραπούν σε πρότυπα;
8. Τι θα απογίνουν οι υπεράριθμοί εκπαιδευτικοί που θα προκύψουν; Σχεδιάζετε να ξεκινήσετε νέο κύκλο διαθεσιμότητας εκπαιδευτικών;
9. Ποια άμεσα μέτρα θα ληφθούν ώστε να γίνει δεκτή η πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ηγουμενίτσας για την δημιουργία νέου «πρότυπου» ΕΠΑΛ με παράλληλη λειτουργία του υφιστάμενου, 1ου ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας;

Η ερωτώσα βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα
Η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή ΜέΡΑ25 Θεσπρωτίας
Read More »
Στην Βουλή η μετατροπή του μοναδικού ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας σε «πρότυπο» Στην Βουλή η μετατροπή του μοναδικού ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας σε «πρότυπο» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Σύλληψη μίας 24χρονης στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Σύλληψη μίας 24χρονης στην ΗγουμενίτσαΣτη σύλληψη μίας 24χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες της Κυριακής, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εσωτερικού Ηγουμενίτσας, η ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδο της στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Σύλληψη μίας 24χρονης στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη μίας 24χρονης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

“Μπαλάκι” έχει κάνει υπάλληλο του Δήμου Ιωαννιτών ο Μωυσής Ελισάφ

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
“Μπαλάκι” έχει κάνει υπάλληλο του Δήμου Ιωαννιτών ο Μωυσής ΕλισάφΑκολουθεί η ανακοίνωση των Εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων για τις συνεχείς, άσκοπες, εκδικητικές και τιμωρητικές μετακινήσεις από την δημοτική αρχή:
Είναι σε όλους γνωστό, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών έχουν έλλειψη σε προσωπικό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να διεκπεραιωθούν όλες οι υποθέσεις στη ώρα τους. Έτσι οι πολίτες διαμαρτύρονται στους υπαλλήλους που δεν μπορούν να προλάβουν τις ημερομηνίες με τις διαδικασίες που υπάρχουν και τη χαρτούρα , μισθοδοσίες μένουν πίσω , τα είδη ατομικής προστασίας θα αποδοθούν με καθυστέρηση δύο χρόνων, και μια σειρά άλλων εργασιών δεν μπορούν να ολοκληρωθούν στην ώρα τους.
Η δημοτική αρχή αντί να δει κατάματα το πρόβλημα και να στελεχώσει τις υπηρεσίες με το αναγκαίο για την λειτουργία τους προσωπικό,προχωρώντας άμεσα σε προσλήψεις, καθώς επίσης και αξιοποιώντας το υπάρχων προσωπικό με σωστό και διάφανο καταμερισμό, επιλέγει να υπονομεύσει ακόμα περισσότερο και με το χειρότερο τρόπο τη λειτουργία των υπηρεσιών.
Έτσι προχωρά σε συνεχείς, άσκοπες, εκδικητικές και τιμωρητικές μετακινήσεις.
Τέτοια είναι και η μετακίνηση του συναδέλφου Γιάννη Κράνου, αφού η Δημοτική Αρχή μέσα σε διάστημα (19) μηνών τον έχει μετακινήσει (3) φορές.
Η μετακίνηση του συναδέλφου έρχεται σε συνέχεια και άλλων εκδικητικών και τιμωρητικών μετακινήσεων Η Δημοτική Αρχή, βεβαίως και δεν έχει το δικαίωμα, να μετακινεί τους εργαζόμενους με όποιο τρόπο θέλει, όποτε θέλει και όπου θέλει .
Η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών γίνεται με την τοποθέτηση του προσωπικού στις υπηρεσίες, στην αρχή της χρονιάς για την αξιοποίηση του προσωπικού από τις διευθύνσεις,
Το συμπέρασμα είναι ότι η Δημοτική Αρχή συνειδητά “αξιοποιεί” το προσωπικό όπως θέλει, από τη μία μετακινεί ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ και παροπλίζει εργαζόμενους και από την άλλη μετακινεί εργαζόμενους ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ, παράνομα, και καταχρηστικά από το ένα τμήμα σε άλλο,(πχ από το τμήμα καθαριότητας στο αποκεντρωμένο Κατσικάς ) με αποτέλεσμα να μην παρέχουν υπηρεσία εκεί που μετακινούνται, -ποιος υπογράφει τα παρουσιολόγια ;- και να αποτελούν πρόκληση για τους άλλους εργαζόμενους. – Οι δικοί μας και οι άλλοι-
Να σημειωθεί ότι ο συνάδελφος μετά την δεύτερη μετακίνηση αιτήθηκε να φύγει από το Δήμο και η αναρτημένη στο Διαύγεια απόφαση του Δημάρχου αναφέρει ότι δεν του το επιτρέπει εξαιτίας των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών και εξαιτίας της επικείμενης συνταξιοδότησης άλλου εργαζομένου που υπηρετεί στο ίδιο τμήμα. Τελικά ο ένας συνάδελφος συνταξιοδοτείται και τον άλλο τον μετακινούν.
Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος των συναδέλφων με σκοπό να πειθαναγκάσει και να τρομοκρατήσει το σύνολο των εργαζομένων.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να πάρει πίσω την άδικη μετακίνηση του συναδέλφου και να ζητήσει προσλήψεις μόνιμου προσωπικού γιατί μόνον έτσι μπορεί να καλύψει τις πραγματικές, ανάγκες των υπηρεσιών.
Καλούμε τους πολίτες να κατανοήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς τους χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη γι’ αυτό.
Καλούμε τέλος τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Να μην ενδώσουν στις πιέσεις. Η δημοτική αρχή αξιοποιεί όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που ψήφισαν οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση, προφανώς θα αξιοποιήσει μέχρι και την τελευταία λέξη το αντεργατικό έκτρωμα που ψηφίστηκε την Τετάρτη. Η μοναδική απάντηση στον εργατικό μεσαίωνα που φτιάχνουν Κυβέρνηση και εργοδότες και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή είναι η οργάνωσή μας στο Σωματείο, η μαζικότητα και ο προσανατολισμός του αγώνα μας.

ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ

Διοικητικό Συμβούλιο 15-6-2021

Αντιπρόεδρος Ο Ταμίας
Ρένα Μπενέκου Γιάννης Τσαρακλής
Τα μέλη
χρήστος Μεντης
Ζώης Γαλατάς
Μίλτος Σαρρέας
Read More »
“Μπαλάκι” έχει κάνει υπάλληλο του Δήμου Ιωαννιτών ο Μωυσής Ελισάφ “Μπαλάκι” έχει κάνει υπάλληλο του Δήμου Ιωαννιτών ο Μωυσής Ελισάφ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Ζητείται υπάλληλος στα Σύβοτα

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Ζητείται υπάλληλος στα Σύβοτα


Ζητείται πωλητής με πολύ καλή γνώση αγγλικών για τουριστική σεζόν στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.
Ώρες εργασίας πρωινές & απογευματινές, με πολύ καλή αμοιβή!!!
Αποστολή βιογραφικών στο viografikaprosopikou@gmail.com
Read More »
Ζητείται υπάλληλος στα Σύβοτα Ζητείται υπάλληλος στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Η ΕΛΟΠΥ στη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Η ΕΛΟΠΥ στη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου ΗγουμενίτσαςΣτην μηνιαία διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου βρέθηκαν τα μέλη της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας ( ΕΛΟΠΥ) καθώς και η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της ΕΛΟΠΥ κα Μπογδάνου Ισμήνη όπου παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα φρέσκων ψαριών. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση αναφορικά με τη λειτουργία, τις δράσεις και τις ανάγκες της δομής.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας για τη μεγάλη προσφορά της σε φρέσκα ψάρια στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας καθώς και για τη σταθερή και σε μηνιαία βάση στήριξη της δομής.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Αγίου Δονάτου ( έναντι Πυροσβεστικής),
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Read More »
Η ΕΛΟΠΥ στη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηγουμενίτσας Η ΕΛΟΠΥ στη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Δωρεά από την Διεθνή Ανθρωπιστική Οργάνωση της Ελβετίας Griechenlandhilfe Schweiz στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021
Δωρεά από την Διεθνή Ανθρωπιστική Οργάνωση της Ελβετίας Griechenlandhilfe Schweiz στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου ΗγουμενίτσαςΟ Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση της Ελβετίας Griechenlandhilfe Schweiz και τον εκπρόσωπο της K.Τουζλίδη Χρήστο για την προσφορά τους σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό.
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του ( παλιό Κέντρο Υγείας ).
Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΑΓ.ΔΟΝΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ( ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ)
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσας
Τηλ.: 2665024245
Φαξ: 2665028888
Read More »
Δωρεά από την Διεθνή Ανθρωπιστική Οργάνωση της Ελβετίας Griechenlandhilfe Schweiz στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από την Διεθνή Ανθρωπιστική Οργάνωση της Ελβετίας Griechenlandhilfe Schweiz στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 Rating: 5

Σελίδες