Ο Γιάννης Παπαγιάννης ο 3ος υποψήφιος της ΝΔ στη Θεσπρωτία

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Ο Γιάννης Παπαγιάννης ο 3ος υποψήφιος της ΝΔ στη Θεσπρωτία


Με τον Γιάννη Παπαγιάννη συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας στο νομό Θεσπρωτίας, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του thespro.gr.
Ο κ. Παπαγιάννης που συμμετείχε και στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσπρωτίας, έχει καταγωγή από την Πετροβίτσα Θεσπρωτίας, είναι δικηγόρος δραστηριοποιούμενος κυρίως στα Ιωάννινα και στον Νομό Θεσπρωτίας και είναι γεννημένος το 1981.
Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, κατετάχθει 3ος, λαμβάνοντας 880 σταυρούς.
Επομένως, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσπρωτίας, θα απαρτίζεται από τον σημερινό βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα, την Έρρικα Ντούμα και τον Ιωάννης Παπαγιάννη.Read More »
Ο Γιάννης Παπαγιάννης ο 3ος υποψήφιος της ΝΔ στη Θεσπρωτία Ο Γιάννης Παπαγιάννης ο 3ος υποψήφιος της ΝΔ στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου για την αποδυνάμωση του παραμεθόριου Λιμενικού Σταθμού Σαγιάδας

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου για την αποδυνάμωση του παραμεθόριου Λιμενικού Σταθμού Σαγιάδας


Αξιότιμε κε Υπουργέ
Με αφορμή ενημέρωσή μας από τον Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας και τον Φορέα Διαχείρισης Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιέργειας (Π.Ο.Α.Υ.) Θεσπρωτίας, διαμαρτυρόμαστε για την απόφασή σας να μετακινήσετε το μοναδικό σκάφος που διέθετε ο ακριτικός Λιμενικός Σταθμός Σαγιάδας σε περιοχή εκτός Θεσπρωτίας!
Ο Λιμενικός Σταθμός Σαγιάδας βρίσκεται εγκατεστημένος στο άκρο της Ελληνικής μεθορίου με την Αλβανία, εποπτεύει την ευρύτερη περιοχή των θαλάσσιων συνόρων με την γείτονα χώρα και με την παρουσία σκάφους περιπολίας ενισχύει την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή, αφενός στα θαλάσσια σύνορα καταπολεμώντας παράνομες ενέργειες κι αφετέρου στην ασφαλή λειτουργία των μονάδων υδατοκαλλιέργειας που βρίσκονται εγκατεστημένες στην περιοχή Λωρίδα Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών.
Προς ενημέρωσή σας, στην περιοχή Λωρίδα Σαγιάδας δημιουργήθηκε το 2022 με Π.Δ. η ΠΟΑΥ συγκεντρώνοντας στο σύνολο των μονάδων υδατοκαλλιέργειας του νομού, οι οποίες παράγουν ετήσια περίπου το 3% της Ευρωπαϊκής παραγωγής προϊόντων Υδατοκαλλιέργειας απασχολώντας άνω των τετρακοσίων εργαζομένων σε απόσταση αναπνοής από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα!
Λαμβάνοντας υπόψη την ευαίσθητη περιοχή που περιπολεί το σκάφος του Λ.Σ. Σαγιάδας αλλά και την βαρύτητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας αυτής της ακριτικής περιοχής για την τοπική και εθνική οικονομία, σας καλούμε να ενισχύσετε άμεσα το Λιμενικό Σταθμό Σαγιάδας με επιχειρησιακά λειτουργικό σκάφος που θα επιτρέπει στο ΛΣ την εκτέλεση των καθηκόντων του.
Read More »
Διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου για την αποδυνάμωση του παραμεθόριου Λιμενικού Σταθμού Σαγιάδας Διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου για την αποδυνάμωση του παραμεθόριου Λιμενικού Σταθμού Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Συνάντηση Καχριμάνη με αποστολή Γερμανών βουλευτών

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Συνάντηση Καχριμάνη με αποστολή Γερμανών βουλευτών


Συνάντηση είχε σήμερα Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με αντιπροσωπεία Γερμανών βουλευτών της Κάτω Σαξονίας, που επισκέπτονται την περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης μετέφερε στην γερμανική αποστολή τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης της περιοχής, υπογραμμίζοντας τους βασικούς πυλώνες: τον πρωτογενή τομέα και την παροχή υπηρεσιών, με έμφαση στον τουρισμό και τις δράσεις καινοτομίας/ τεχνολογίας. Αναφορά έγινε στον σχεδιασμό για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, καθώς και στην ανάπτυξη των οδικών υποδομών, όπως η κατασκευή της οδού Στ. Νιάρχου.
Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην προβολή της Ηπείρου ως προορισμός «τεσσάρων εποχών» και στην προώθηση των ποιοτικών τοπικών προϊόντων της Ηπείρου στη γερμανική αγορά μέσω της συμμετοχής της Περιφέρειας σε μεγάλες τουριστικές εκθέσεις της χώρας, όπως η έκθεση Anuga.


Παράλληλα, μετέφερε το αίτημα τοπικών φορέων και πολιτών για την απευθείας αεροπορική σύνδεση του Αεροδρομίου Ιωαννίνων με τη Γερμανία. Μάλιστα, εκ μέρους της γερμανικής αποστολή εκφράστηκε η πρόθεση να συνδράμουν σε αυτή την πρωτοβουλία με την επιστροφή τους στη Γερμανία.
Οι Γερμανοί βουλευτές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους στην περιοχή, τις ορεινές και παραθαλάσσιες διαδρομές, «τις ομορφιές της Ηπείρου».

* Την Γερμανική αποστολή αποτελούσαν οι βουλευτές κα Ines Saborowski (επικεφαλής), κα Sandra Gockel, κ. Stephan Hösl, κ. Kay Ritter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Christian von Skrbensky, και ο Διευθυντής του Γραφείου Ελλάδας και Κύπρου του Ινστιτούτου Konrad-Adenauer-Stiftung κ. Marian Wendt.
Read More »
Συνάντηση Καχριμάνη με αποστολή Γερμανών βουλευτών Συνάντηση Καχριμάνη με αποστολή Γερμανών βουλευτών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Προσοχή στις περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Ηγουμενίτσα: Προσοχή στις περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών


Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης τοπικών επιχειρήσεων, εφιστούμε την προσοχή των συνδημοτών μας, ώστε να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κατά την πραγματοποίηση των οικονομικών συναλλαγών τους.
Προς αποφυγή περιπτώσεων παραπλάνησης, διευκρινίζουμε ότι οι οικονομικές συναλλαγές με τον Δήμο Ηγουμενίτσας πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις ρητές διατάξεις του νόμου και αποκλειστικά και μόνο από τις αρμόδιες υπηρεσίες που λειτουργούν εντός του Δημαρχείου.
Σε περίπτωση απόπειρας απάτης, καλούμε τους συνδημότες μας να ενημερώνουν άμεσα τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Προσοχή στις περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών Ηγουμενίτσα: Προσοχή στις περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Αύριο το πασχαλινό bazaar του ΕΕΕΚ Παραμυθιάς

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Αύριο το πασχαλινό bazaar του ΕΕΕΚ ΠαραμυθιάςRead More »
Αύριο το πασχαλινό bazaar του ΕΕΕΚ Παραμυθιάς Αύριο το πασχαλινό bazaar του ΕΕΕΚ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Με επιτυχία η ημερίδα στο Προδρόμι για την Παγκόσμια Ημέρα Φροντιστών Ατόμων με Άνοια

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Με επιτυχία η ημερίδα στο Προδρόμι για την Παγκόσμια Ημέρα Φροντιστών Ατόμων με Άνοια


Το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” του Δήμου Σουλίου σε συνεργασία με το Μ.Ε.Σ. Προδρομίου και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας του Γ.Ν.Κ.Υ. Φιλιατών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φροντιστών Ατόμων με Άνοια , πραγματοποίησε συγκέντρωση με σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των φροντιστών.
Η σημαντικότητα του ζητήματος αντικατοπτρίστηκε στην αθρόα προσέλευση και στο μεγάλο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, ένδειξη ότι το θέμα της άνοιας και εκείνων που επωμίζονται τις ευθύνες αφορά όλο και περισσότερους. Το μήνυμα από τη σημερινή κουβέντα είναι να μιλάμε ανοιχτά, να μη μπαίνει η ζωή των φροντιστών σε δεύτερη μοίρα.

Ευχαριστούμε θερμά τις εισηγήτριες
Τσέλιου Δώρα, Νευρολόγος Γ.Ν.-Κ.Υ.Φιλιατών
Πέτσιου Σπυριδούλα, Ψυχολόγος – Επιστημονικά Υπευθυνη Κ.Ψ.Υ.
Αθανασίου Ελεάννα , ψυχολόγος Κ.Ψ.Υ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους παρευρέθησαν και κατάθεσαν την δίκη τους εμπειρία, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους .

Τέλος, ευχαριστούμε τον φιλόξενο χώρο του Πανοράματος.

Μ.Ε.Σ. Προδρομίου
Read More »
Με επιτυχία η ημερίδα στο Προδρόμι για την Παγκόσμια Ημέρα Φροντιστών Ατόμων με Άνοια Με επιτυχία η ημερίδα στο Προδρόμι για την Παγκόσμια Ημέρα Φροντιστών Ατόμων με Άνοια Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Στη Βουλή μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολόφου Παραμυθιάς

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Στη Βουλή μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολόφου Παραμυθιάς


Στην Βουλή βρέθηκαν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολόφου Παραμυθιάς, στο πλαίσιο εκδρομής στην πρωτεύουσα

Ο Βασίλης Γιόγιακας υποδέχθηκε τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς και γωνίες του σχολείου, συνομίλησε μαζι τους και τους ξενάγησε στο κτήριο του κοινοβουλίου.

Read More »
Στη Βουλή μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολόφου Παραμυθιάς Στη Βουλή μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολόφου Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Η παλιότερη ίσως θεατρική παράσταση στη Θεσπρωτία (+ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Η παλιότερη ίσως θεατρική παράσταση στη Θεσπρωτία (+ΦΩΤΟ)


Φιλιάτες 25η Μαρτίου 1931
Είναι η παλαιότερη φωτογραφία Θεατρικής παράστασης στο Φιλιάτι και πιθανόν στη Θεσπρωτία Την εκδήλωση διοργάνωσε το ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟ Φιλιατών, το οποίο ήταν κάτι σαν Ακαδημία, έβγαζε δασκάλες- νηπιαγωγούς, λειτούργησε απο το 1926 έως το 1936 με δ/ντρια την Σουζάνα Ζαμπίρη. Μεταξύ των απόφοιτων ήταν και οι: Αλίκη Οικονόμου Βενέτη, Νίκη Πασχόπουλου- Αγαρτζίδη, Μαγδαληνή Μαρκατσέλη, Ευφροσύνη Γούση- Κομιανού από τη Φανερωμένη, Τερψιχόρη Τσόγκα από τη Σαγιάδα σύζυγος Βασιλείου Μικρούλη, Δημητρούλα Ντέντε από του Τσαμαντά σύζυγος του δάσκαλου Βασιλείου Μάκκα, Ευγενία Τσιροπούλη από το Φιλιάτι κόρη του Λάμπρου Τσιροπούλη, Κούλα Στεργίου από το Πλαίσιο, Ελένη Κούλη από το Πλαίσιο, Θεοφανώ, Τσανακλίδου Μαρίκα, Κοντυλένια Βασιάδη από το Φιλιάτι, Γιαννούτσου από το Πλαίσιο, Κλεονίκη Γώγου από του Τσαμαντά μητέρα του δάσκαλου Γεράσιμου Γώγου, Ευγενία Κύρκου συζυγος Λεωνίδα Στολάκη, Ελένη Σούλη από του Τσαμαντά σύζυγος του Κυράτση, Περσεφόνη Γάτου από το Γηρομέρι και άλλες που δεν γνωρίζουμε ονόματά και θα θέλαμε βοήθεια ή και διόρθωση, σε πιθανά λάθη μας…


Η επόμενη είναι του 1932
Read More »
Η παλιότερη ίσως θεατρική παράσταση στη Θεσπρωτία (+ΦΩΤΟ) Η παλιότερη ίσως θεατρική παράσταση στη Θεσπρωτία (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση Επιχειρήσεων για την Πρακτική Άσκηση Ωφελούμενων Ανέργων

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση Επιχειρήσεων για την Πρακτική Άσκηση Ωφελούμενων ΑνέργωνΥποβολή αιτήσεων έως και την Κυριακή 30/04/2023.

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να διαθέσουν θέσεις Πρακτικής Άσκησης σε Ωφελούμενους Άνεργους της Πράξης «Πρόγραμμα Προώθησης Ανέργων στην Αγορά Εργασίας» με Κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5070063 που υλοποιεί το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ως δικαιούχος να υποβάλλουν την αίτησή τους.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από σήμερα 28 Μαρτίου 2023 και λήγει την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 και ώρα 23:59.

Οι επιχειρήσεις που θα δεχθούν τους ωφελούμενους άνεργους για την υλοποίηση της Πρακτικής τους Άσκησης ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα (μισθοδοσία, ασφάλιση κλπ) και ούτε δεσμεύονται για την πρόσληψη των ωφελούμενων που θα υποδεχθούν για την διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης.
Η συνολική διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης είναι 240 ώρες (περίπου 2,5μήνες) κι αναμένεται να εκκινήσει η σύνδεση Ανέργων – Επιχειρήσεων στα μέσα Μαΐου.
Η Πράξη περιλαμβάνει τέσσερα (4) προγράμματα Κατάρτισης 150 ανέργων, 340 ωρών έκαστο (100 ώρες θεωρία και 240 ωρών πρακτικής άσκησης) που αφορούν την απόκτηση γνώσεων, βασικών και ειδικών επαγγελματικών δεξιοτήτων σε αντικείμενα που σχετίζονται με τις ακόλουθες ειδικότητες:
e-Commerce-Hospitality Sales & Marketing
Στέλεχος ανάπτυξης & προώθησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού
Στέλεχος Διαχείρισης & Εμπορίας Βιολογικών Προϊόντων
Υπεύθυνος διοίκησης επισιτιστικών επιχειρήσεων

Οι ωφελούμενοι, με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Κατάρτισης (θεωρία & πρακτική άσκηση) και την Πιστοποίησή τους, θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το ποσό των πέντε ευρώ (5,00€) μικτά ανά ώρα κατάρτισης, μείον τις νόμιμες κρατήσεις.

Πληροφορίες για την Πράξη, την Αναλυτική Πρόσκληση Επιχειρήσεων αλλά και την Υποβολή Αίτησης επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδας της Πράξης:

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων : από Τρίτη 28 Μαρτίου έως και Κυριακή 30 Απριλίου 2023.
Τρόπος Υποβολής: Μόνο ηλεκτρονικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση Επιχειρήσεων για την Πρακτική Άσκηση Ωφελούμενων Ανέργων Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση Επιχειρήσεων για την Πρακτική Άσκηση Ωφελούμενων Ανέργων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η σύμβαση του Ο.Λ.ΗΓ. με τον GRIMALDI

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η σύμβαση του Ο.Λ.ΗΓ. με τον GRIMALDI


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι στην από 27 Μαρτίου 2023 συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της Ο.Λ.ΗΓ., όπου αυτά κλήθηκαν να λάβουν απόφαση για την παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη της Τροποποιημένης Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ του Ο.Λ.ΗΓ. και του Ελληνικού Δημοσίου, ως συνέπεια της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, στην Εταιρεία Συμμετοχών Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε. (συμφερόντων GRIMALDI) η οποία αναδείχθηκε ως αγοραστής στον σχετικό διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, σεβόμενο κατ΄ αρχήν τα μέλη του, τον επίσημο θεσμικό του ρόλο, αλλά και την σοβαρή παρουσία του στην τοπική κοινωνία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες της περιοχής και την αναπτυξιακή τροχιά της, μέσω του εκπροσώπου του στο Δ.Σ. του Ο.Λ.ΗΓ., αρνήθηκε να παράσχει θετική ψήφο για τους εξής λόγους:

1) Ουδέποτε έλαβε γνώση ο εκπρόσωπός μας των περιεχομένων της από 21.03.2023 Σύμβασης για την αγοραπωλησία των μετοχών μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και αγοραστή (GRIMALDI), καθώς και το σχέδιο της Τροποποιημένης Σύμβασης μεταξύ Ο.Λ.ΗΓ. και Δημοσίου
2) Επειδή δεν έχει αποδοθεί ακόμη στους Δήμους Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, η Χερσαία Ζώνη που δεν εξυπηρετεί λιμενικές δραστηριότητες, παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις των αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντωνεν έχει αποδοθεί
3) Επειδή δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με το επενδυτικό σχέδιο του αγοραστή για την κατασκευή της Μαρίνας Ηγουμενίτσας, για την αναβάθμιση των υποδομών και εγκαταστάσεων στα καταφύγια σκαφών Συβότων, Πλαταριάς και Σαγιάδας, καθώς και για τη λειτουργία του Εμπορευματικού Κέντρου.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ζητά να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα τα συμβατικά κείμενα που αφορούν στην μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών του Ο.Λ.ΗΓ. στην εταιρεία GRIMALDI, για να ενημερωθεί έγκυρα η τοπική κοινωνία για τις σχετικές προβλέψεις που την αφορούν άμεσα. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση δημιουργεί υποψίες και υπόνοιες για την ύπαρξη αδιαφανών και μεροληπτικών όρων υπέρ του αγοραστή και κατά των συμφερόντων του δημοσίου και της τοπικής κοινωνίας.
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ζητά τέλος, να ολοκληρωθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες και να αποδοθεί το τμήμα της χερσαίας ζώνης που δεν εξυπηρετεί λιμενικές δραστηριότητες στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατ΄ επέκταση στους κατοίκους της περιοχής για να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών και της τοπικής ανάπτυξης.
Εκ της Διοικήσεως


Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η σύμβαση του Ο.Λ.ΗΓ. με τον GRIMALDI Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η σύμβαση του Ο.Λ.ΗΓ. με τον GRIMALDI Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023 Rating: 5

Σελίδες