Τιμητική διάκριση του Θεσπρωτού ποιητή για την συμβολή του στον 19ο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017


Ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης, που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Βιβλιοθήκη Σπάρτου, έχε φτάσει σχεδόν στο τέλος του ... ''Ταξιδιού''.
Η προθεσμία για να δηλώσετε την συμμετοχή σας,με την αποστολή των ποιημάτων σας, λήγει 26 - 5 - 2017.

Ανακεφαλαιώνοντας ας γνωρίσουμε ξανά την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.


1) Βέλλης Γιάννης John Vellis
Δημοσιογράφος, Λογοτέχνης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και κριτής πανελληνίων διαγωνισμών της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών
2) Γιασουμή Αθανασία Αθανασία Γιασουμή
Ποιήτρια, Συγγραφέας, Υποψήφια Διδάκτωρ Φιλοσοφίας
3) Ζηκάκη Πέρσα Πέρσα Ζηκάκη
Φιλόλογος, Συγγραφέας
4) Μαραθιάς Διονύσης Dionysis Marathias
Εκδότης
5) Ρωμανού Αγγελίνα Αγγελίνα Ρωμανού
Ποιήτρια, Συγγραφέας Υποψήφια διδάκτωρ δημιουργικής γραφής.

Οι συμμετοχές σας στην ταχυδρομική διεύθυνση:
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΠΑΡΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Τ.Κ 30500


 
Read More »
Τιμητική διάκριση του Θεσπρωτού ποιητή για την συμβολή του στον 19ο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης Τιμητική διάκριση του Θεσπρωτού ποιητή για την συμβολή του στον 19ο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Το χειρουργείο του Θεσπρωτού Διονύση Χίσσα, που επέτρεψε στον Σλούκα να παίξει στο Final Four

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017Η χρήση των βλαστοκυττάρων, σύμφωνα με τους αθλιάτρους, τείνει να γίνει η βασική θεραπεία επιλογής στην αντιμετώπιση των σοβαρών τραυματισμών, που σε πολλές περιπτώσεις καταστρέφουν λαμπρές καριέρες αθλητών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του διεθνή μπασκετμπολίστα και πρωταθλητή Ευρώπης με την Fenerbahce Κώστα Σλουκα, ο οποίος μόλις σε 28 ημέρες μετά την θεραπεία με βλαστοκύτταρα στην Αθήνα, ήταν στην διάθεση του προπονητή του Ζέλικο Ομπραντοβιτς!

«Είναι γεγονός πλέον πως η χρήση των βλαστοκυττάρων τα τελευταία χρόνια εχει δημιουργήσει νέους ορίζοντες στην γρήγορη αποκατάσταση σοβαρών ορθοπεδικών τραυματισμών» αναφέρει ο διαπρεπής χειρουργός Διευθυντής του τμήματος Ρομποτικής Ορθοπεδικής του Νοσοκομείου Μετροπολιταν Δρ. Διονύσιος Π. Χίσσας, που χειρούργησε τον Σλούκα.
Τραυματισμός και θεραπεία Σλούκα

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας , που πριν από μερικές ημέρες στην Κωνσταντινούπολη στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, τραυματίστηκε στις 24 του περασμένου Ιανουαρίου στον αγώνα της ομάδας του Fenerbahce με την Unics kazan για την Euroleague. Ο τραυματισμός του ήταν ιδιαίτερα σοβαρός καθώς υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών της ομάδας του ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης για ένα μήνα χωρίς όμως να υπάρξει βελτίωση η θεραπεία του τραυματισμού του.Σε συνεννόηση με τον κ Χίσσα, ο οποίος είναι και επικεφαλής του Αθλητιατρικού Κέντρου του ΣΕΓΑΣ των Ενικών Ομάδων Στίβου, ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα και στις 28 Φεβρουαρίου. Αυθημερόν υποβλήθηκε στις αναγκαίες διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση της ρήξης έξω μηνίσκου.

«Την επομένη ημέρα (1η Μαρτίου) μπήκαμε στο χειρουργείο όπου ο Σλούκας υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση στο γόνατο για την αποκατάσταση της ρήξης έξω μηνίσκου με ταυτόχρονη θεραπεία βλαστοκυττάρων» εξηγεί ο κ Χίσσας.

Η διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης του μηνίσκου και της έγχυσης των βλαστοκυττάρων διήρκησε 30 λεπτά, ενώ η επέμβαση έγινε με γενική νάρκωση.

Ο Σλούκας λίγες ώρες αργότερα, την ίδια ημέρα, βγήκε από το νοσοκομείο περπατώντας χωρίς καμία υποβοήθηση και επέστρεψε στο σπίτι του!

Από την επομένη ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο κέντρο αθλητικής φυσικοθεραπείας του κ. Δημήτρη Σκορδή.

Χωρίς καμία ενόχληση κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του, σε λιγότερο από ένα μήνα από την επέμβαση, σε μόλις 28 ημέρες, επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη και τέθηκε στην διάθεση της ομάδας και του προπονητή του Ζελικο Ομπραντοβιτς.

Τα βλαστοκύτταρα έσωσαν την καριέρα του Σλούκα, ο οποίος βοήθησε καθοριστικά την ομάδα του Fenerbahce να κατακτήσει τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο.
Θεραπεία βλαστοκυττάρων

Τα βλαστοκύτταρα των ενηλίκων είναι αρχέγονα αδιαφοροποίητα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού. 
Είναι η βάση δημιουργίας ιστών και οργάνων κάθε οργανισμού, και στις βασικές ιδιότητες τους περιλαμβάνονται:
 • η ικανότητα επιδιόρθωσης ενός οργάνου,
 • η αναπαραγωγή τους καθώς και
 • η ικανότητα διαφοροποίησης τους στο είδος κυττάρων του ιστού που βρίσκονται ( πχ χονδροκύτταρα εάν τοποθετηθούν σε περιοχή ελλείμματος χόνδρου).

«Η αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των θεραπειών με βλαστοκύτταρα από τον μυελό των οστών (Bone Marrow Stem Cells ) είναι διαπιστωμένη από πολυάριθμες έρευνες εδώ και πολλά χρόνια» καταλήγει ο κ Χίσσας.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων ( FDA) οι θεραπείες με βλαστοκύτταρα πρέπει να γίνονται σε ένα στάδιο (δηλαδή η λήψη, ο διαχωρισμός, και η εφαρμογή τους να πραγματοποιείται την ίδια ώρα ).

Δεν επιτρέπεται manipulation των βλαστοκυττάρων στο εργαστήριο. Η διαδικασία διενεργείται αναίμακτα, ανώδυνα, χωρίς να απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο.

Η χρήση των βλαστοκυττάρων για την αντιμετώπιση τραυματισμών και παθήσεων γίνεται σε:
 • Αρχόμενη και ενδιάμεσης βαρύτητας χονδροπάθεια / οστεοαρθρίτιδα ( συνηθέστερα γόνατος ,ισχίου ή ώμου),
 • Μερική ρήξη Προσθίου ή Οπίσθιου χιαστού στο γόνατο,
 • Μερική ρήξη μηνίσκων,
 • Άσηπτη νέκρωση μηριαίας κεφαλής στο ισχίο σε αρχικά στάδια,
 • Οστικά ελλείμματα,
 • Καθυστερημένη πώρωση καταγμάτων,
 • Μερική ρήξη τενόντων ( πχ Υπερακανθίου , Αχιλλείου τένοντα, Επιγονατιδικού τένοντα, κλπ),
 • Θλάσεις μυών.


 
Read More »
Το χειρουργείο του Θεσπρωτού Διονύση Χίσσα, που επέτρεψε στον Σλούκα να παίξει στο Final Four Το χειρουργείο του Θεσπρωτού Διονύση Χίσσα, που επέτρεψε στον Σλούκα να παίξει στο Final Four Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017


Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:

Τρίτη (06-06-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.

Τετάρτη (07-06-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.


Πέμπτη (08-06-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.

Παρασκευή (09-06-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.

Κυριακή (11-06-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί - Γλυκή. 


 
Read More »
Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Πολιτιστικός σύλλογος Πέρδικας - Το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017


Ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Πέρδικα με αφορμή το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς (2016-2017) των τμημάτων του παραδοσιακού χορού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας. 


 
 
Read More »
Πολιτιστικός σύλλογος Πέρδικας - Το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Πολιτιστικός σύλλογος Πέρδικας - Το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φιλιατών - Του Πέτρου Μίντζα

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017


Σε μία περίοδο που η εικόνα στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία λόγω έλλειψης ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού και της περικοπής δαπανών είναι τριτοκοσμική, καθώς στερούνται πολλά δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα πλέον βασικά αναλώσιμα υλικά (γάζες, σύριγγες, βαμβάκι κ.λ.π.).

Η κυβέρνηση ΡΙΖΑΝΕΛ σπαταλά μερικά εκατομμύρια ευρώ για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, του οποίου την αναγκαιότητα λειτουργίας, κανένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται.

Θα μπορούσαν κάλλιστα τα χρήματα αυτά να τα διαθέσουν για την αγορά σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, για τις πρωτοβάθμιες δομές υγείας και το νοσοκομείο Φιλιατών ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Θεσπρωτών.


Η απόφαση της συγκυβέρνησης να δαπανήσει καμιά δεκαριά εκατομμύρια ακόμη από τα δανεικά -τη στιγμή μάλιστα που οι πρωτοβάθμιες δομές υγείας είναι υπό διάλυση (για αυτό έγινε και η συγχώνευση τους) και το νοσοκομείο Φιλιατών έχει σοβαρές ελλείψεις σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό-για να λειτουργήσει ένα μικρό νοσοκομείο κοντά σε ένα μεγάλο, στερείται λογικών επιχειρημάτων.

Είναι προφανές ότι ο τοπικός κυβερνητικός Βουλευτής και τα τοπικά κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ, που λειτουργούν με τη μικροκομματική και στενόμυαλη λογική, θέλουν να βολέψουν τους ημέτερους, αδιαφορώντας για την υποβάθμιση της νοσοκομειακής περίθαλψης και εν γένει της ποιότητας ζωής και των παροχών υγείας στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Γι’ αυτό αγαπητοί συντοπίτες, στις επόμενες εκλογές (βουλευτικές, περιφερειακές-δημοτικές) πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε τον τόπο μας και ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους του, να τιμωρήσουμε με την ψήφο μας αυτούς τους αιρετούς (Βουλευτές, Δημάρχους, Περ. Συμβούλους και Δημ. Συμβούλους), οι οποίοι είτε με τη σιωπή τους είτε με δημόσια παρέμβασή τους, συμβάλουν στην αποδυνάμωση –υποβάθμιση του μοναδικού νοσηλευτικού ιδρύματος της Θεσπρωτίας.

Όσον αφορά τις υποσχέσεις των κομματικών επιτελείων του ΣΥΡΙΖΑ, ότι κανείς

γιατρός-νοσηλευτής δεν θα μετακινηθεί από το νοσοκομείο Φιλιατών προς το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, είναι απολύτως βέβαιο πως δεν πρόκειται να τηρηθούν, όπως και αυτές που μοίρασαν προεκλογικά στον Ελληνικό λαό, ότι θα καταργήσουν μονομερώς μνημόνια, χρέη και δάνεια.

Η κυβέρνηση της «αριστεράς», η οποία δηλώνει ότι η δημόσια υγεία είναι βασικός πυλώνας της πολιτικής της, δεν έδωσε λύση ούτε στο απλό θέμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων στα χωριά –που δεν έχει οικονομικό κόστος- με συνέπεια να ταλαιπωρούνται ιδίως οι ηλικιωμένοι χαμηλοσυνταξιούχοι, καθώς είναι αναγκασμένοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για πάνε στο νοσοκομείο Φιλιατών ή στο κέντρο υγείας στην Ηγουμενίτσα, προκειμένου να γράψουν τα φάρμακά τους.

Συνεπώς, μην περιμένετε να βρείτε γιατρειά από αυτή την κυβέρνηση!

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία! 
Πέτρος Μίντζας  Read More »
Όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φιλιατών - Του Πέτρου Μίντζα Όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φιλιατών - Του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Μία ακόμη πανελλήνια διάκριση για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017


Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε στους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και φίλους του σχολείου μας, ότι η σχολική μας μονάδα συμμετείχε στο διαγωνισμό , τον οποίο διοργάνωσε η Ελληνκή Καρδιολογική Εταιρεία, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος με θέμα: «Τα παιδιά ζωγραφίζουν μία ζωή χωρίς κάπνισμα». Στο διαγωνισμό αυτό κέρδισε το πρώτο βραβείο, με ατομικό έργο ζωγραφικής, η μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, Μπουτάση Δάφνη.
Αξίζουν, γι αυτό, πολλά συγχαρητήρια ιδιαίτερα στη μαθήτρια, Μπουτάση Δάφνη, για την εικαστική απεικόνιση του ιατρικού θέματος. 


Η διάκριση αυτή της μαθήτριάς μας, είχε ως αποτέλεσμα, η κριτική επιτροπή να επιχορηγήσει το σχολείο μας με χρηματικό ποσό, το οποίο θα αξιοποιηθεί για την αγορά εποπτικού υλικού για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σχολικής μας μονάδας. Ευχαριστούμε γι αυτό όλοι την μαθήτρια του σχολείου μας, τους γονείς της και την δασκάλα εικαστικών, κ. Γκαλντέμη Δήμητρα και δεσμευόμαστε ότι το σχολείο μας θα συνεχίσει να έχει ουσιαστική παρουσία σε όλα τα πολιτιστικά ιστορικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν προσφέρει μόνον γνώσεις στους μαθητές του, αλλά αποτελεί το ίδιο σημαντικό πνευματικό φάρο για τη μικρή μας κοινωνία.
Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας


 
Read More »
Μία ακόμη πανελλήνια διάκριση για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Μία ακόμη πανελλήνια διάκριση για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Ακούστε το νέο τραγούδι της Δέσποινα Μαύρου "Ήχος Μαγικός" σε στίχουυς του Θεσπρωτού Σωτήρη Λ. Δημητρίου

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017

Read More »
Ακούστε το νέο τραγούδι της Δέσποινα Μαύρου "Ήχος Μαγικός" σε στίχουυς του Θεσπρωτού Σωτήρη Λ. Δημητρίου Ακούστε το νέο τραγούδι της Δέσποινα Μαύρου "Ήχος Μαγικός" σε στίχουυς του Θεσπρωτού Σωτήρη Λ. Δημητρίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες στίβου "6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ" - Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017

Οι αγώνες 6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που διεξήχθησαν την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία . 
Με την συμμετοχή 750 αθλητών και αθλητριών από όλες τις κατηγορίες από 18 σωματεία το γήπεδο της Ηγουμενίτσας γέμισε από κόσμο .
Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας που ήταν συνδιοργανωτής των αγώνων 6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ , τους συλλόγους ,αθλητές και αθλήτριες, προπονητές που συμμετείχαν και τον κόσμο που παρακολούθησε και χειροκρότησε τις προσπάθειες των συμμετεχόντων .

Ιδιαιτέρως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές της διοργάνωσης που ήταν η ψυχή των αγώνων και συνέβαλαν ώστε να διεξαχθεί η διοργάνωση .
Επίσης στους κριτές του Σ.Κ.Κ.Α Ηπείρου για την πολύτιμη συνεισφορά τους .
Ραντεβού στα 7α ΓΙΤΑΝΕΙΑ το 2018 .
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΚΒ΄
6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ 2017
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 4 / 06 / 2017
50Μ. ΜΙΝΙ ΠΠΒ
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤ. ΓΕΝΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΔ.
1 ΛΙΟΓΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 2007 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 7,02
2 ΚΩΤΣΙΑΣ ΡΑΦΑΗΛ 2006 ΗΡΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 7,25
3 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΩΤΙΟΣ 2006 Α.Σ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 7,38
4 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 2006 ΑΓΣΙ 7,42
5 ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2006 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 7,53
6 ΡΙΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2008 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 7,59
7 ΣΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2006 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ2015 7,69
8 ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 7,75
9 ΜΙΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 7,81
10 ΝΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2006 ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 7,87
11 ΚΟYΣΟΒΙΣΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 7,91
12 ΓΙΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 2007 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 7,92
13 ΤΑΛΛΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2007 Α.Σ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 7,94
14 ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8,10
15 ΚΙΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 8,18
16 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΗΣ 2007 ΑΓΣΙ 8,26
17 ΡΙΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 8,28
18 ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ 2008 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 8,30
19 ΖΕΡΒΑΣ ΦΙΛΙΠΟΣ 2008 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 8,31
20 ΣΥΡΑΓΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 2006 Α.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 8,38
21 ΜΑΤΘΙΑΣ ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ 2006 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8,42
22 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8,42
23 ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 8,51
24 ΡΑΠΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 2007 ΑΓΣΙ 8,53
25 ΤΖΙΝΑΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 8,75
26 ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΓΕςΩΡΓΙΟΣ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8,88
27 ΚΟΛΙΟΠΗΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 8,90
28 ΜΠΑΝΤΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 9,01
29 ΑΡΓΥΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 9,04
30 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 2007 ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 9,06
31 ΤΟΜΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2006 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ2015 9,13
32 ΚΑΡΤΕΖΙΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Α.Ο ΠΡΕΒΕΖΑΣ 9,14
33 ΣΙΡΑΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Α.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 9,42
34 ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ 2008 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 9,49
35 ΧΡΥΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 9,71
36 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2006 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 9,74
37 ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 9,81
38 ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΣΙ 9,95
39 ΧΡΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 10,00
40 ΔΑΛΑΓΚΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 10,30
600 ΜΙΝΙ ΠΠΒ΄
1 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ 2006 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1,48,89
2 ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2006 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 1,52,02
3 ΜΟΣΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 1,54,15
4 ΦΑΓΟΓΕΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 2007 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 1,56,26
5 ΜΠΟΧΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΡΤΑΣ 1,57,15
6 ΚΑΡΠΑΤΣΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 2,04,48
7 ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ 2007 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2,10,20
8 ΑΤΣΟΠΑΡΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2007 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015 2,13,28
ΜΠΑΛΑ 1KG ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄
1 ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2006 ΑΓΣΙ 10,45
2 ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 10,15
3 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 2006 ΑΓΣΙ 9,20
4 ΓΡΑΒΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2006 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 9,15
5 ΤΣΙΑΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2007 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 7,90
6 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2006 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 7,80
7 ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2007 ΑΓΣΙ 7,75
ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄
1 ΚΟΚΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2006 Α.Σ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 4,30
2 ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ 2007 Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΗΣ 4,27
3 ΣΑΟΥΓΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2006 ΑΓΣΙ 4,14
4 ΤΖΑΜΗΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2006 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 3,98
5 ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,9
6 ΒΛΑΧΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,86
7 ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ 2006 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3,85
8 ΑΥΓΕΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2007 ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3,85
9 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 2007 ΑΓΣΙ 3,84
10 ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,8
11 ΛΟΥΒΡΟΣ ΝΙΚΟΣ 2007 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,7
12 ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,67
13 ΝΤΕΚΟΥΜΕΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2007 ΑΓΣΙ 3,65
14 ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2007 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ 3,64
15 ΡΑΠΤΗΣ ΤΙΜΟΣ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,62
16 ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ 2007 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3,60
17 ΤΣΙΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2007 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 3,56
18 ΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2007 Α.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 3,55
19 ΧΑΣΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 2007 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3,52
20 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΠΑΡΗΣ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,5
21 ΓΩΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2007 ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 3,48
22 ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2007 ΑΓΣΙ 3,38
23 ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 2008 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 3,36
24 ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2006 ΑΓΣΙ 3,32
25 ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,22
26 ΠΑΠΑΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 2008 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3,21
27 ΒΗΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2007 ΑΓΣΙ 3,17
28 ΧΟΛΕΒΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ 2006 ΑΓΣΙ 3,14
29 ΣΤΡΑΒΟΡΑΒΔΗΣ ΤΟΜΠΙΑΣ 2007 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,14
30 ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 2,16
50 Μ ΜΙΝΙ ΠΚΒ΄
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤ. ΓΕΝΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΔ.
1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2007 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 7,48
2 ΒΡΥΣΕΛΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 2006 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 7,80
3 ΚΟΝΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2006 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 7,82
4 ΠΑΙΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2006 ΑΓΣΙ 7,82
5 ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ 2006 ΑΓΣΙ 7,85
6 ΚΑΣΙΟΥΜΗ ΦΕΡΕΝΙΚΗ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 7,88
7 ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 7,90
8 ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΡΙΑΔΝΗ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 7,90
9 ΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 2006 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7,94
10 ΤΣΑΚΙΡΗ ΝΑΤΑΛΙΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8,02
11 ΡΕΚΑΤΣΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ 2006 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 8,04
12 ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΜΙΡΓΙΑΝΑ 2006 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 8,07
13 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 2007 ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 8,12
14 ΚΑΡΡΑ ΑΛΙΣΙΑ 2006 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015 8,14
15 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ 2006 ΑΓΣΙ 8,14
16 ΜΑΛΑΤΟΥ ΜΑΓΔΑ 2007 ΑΓΣΙ 8,16
17 ΓΕΡΑΣΗ ΑΡΙΑ 2007 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8,22
18 ΠΑΠΠΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8,23
19 ΒΛΕΤΣΑ ΕΛΕΝΗ 2007 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 8,25
20 ΓΕΩΡΓΟΠΕΤΡΗ ΡΕΓΓΙΝΑ Α.Ο ΠΡΕΒΕΖΑΣ 8,39
21 ΝΤΟΥΣΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΓΣΙ 8,40
22 ΤΣΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 2008 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 8,43
23 ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 2007 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8,47
24 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΛΙΔΙΑ 2007 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8,60
25 ΡΑΠΑ ΜΠΛΕΡΙΝΑ 2007 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 8,61
26 ΠΑΪΠΕΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 8,64
27 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΙΚΗ ΑΓΣΙ 8,67
28 ΘΕOΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8,74
29 ΤΣΕΚΑ ΕΛΕΑΝΑ 2006 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 8,80
30 ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2007 Α.Σ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 8,80
31 ΚΑΜΗΝΑ ΕΛΛΗ 2007 ΑΓΣΙ 8,91
32 ΜΙΧΑΛΑ ΜΑΤΙΝΑ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8,92
33 "ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΒΙΛΕΛΒΙΝΗ
" 2007 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 9,00
34 ΧΗΤΑ ΜΑΡΙΑ ΑΓΣΙ 9,03
35 ΓΙΩΤΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 9,04
36 ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 9,07
37 ΚΑΜΠΕΡΗ ΕΛΛΗ ΑΓΣΙ 9,07
38 ΒΕΛΛΑ ΑΝΘΗ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ 2007 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 9,18
39 ΜΠΑΜΠΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 9,38
40 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 9,52
41 ΝΤΙΝΗ ΕΥΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 9,52
42 ΤΣΙΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Γ.Ε ΘΙΝΑΛΙΩΝ 9,52
43 ΝΤΟΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 9,64
44 ΤΣΟΜΠΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 9,67
45 ΜΥΛΩΝΑ ΕΛΕΝΗ 2006 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 9,90
46 ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 2006 ΑΓΣΙ 10,21
47 ΚΟΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ DNF

600 ΜΙΝΙ ΠΚΒ΄
1 ΖΙΜΠΙΛΙΔΟΥ ΖΩΗ 2006 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 1,50,38
2 ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2007 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 1,57,66
3 ΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ 2006 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 1,58,64
4 ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΙΣΣΥ 2006 ΑΓΣΙ 2,05,05
5 ΝΤΟΥΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑ 2006 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 2,05,67
6 ΜΕΞΑ ΣΟΦΙΑ 2007 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015 2,07,36
7 ΓΚΙΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 2006 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 2,08,14
8 ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ 2006 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 2,09,61
9 ΚΟΥΝΑΒΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 2006 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 2,12,13
10 ΚΟΕΝ ΣΑΡΑ 2006 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 2,12,47
11 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΕΡΗ 2007 Α.Σ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 2,13,73
12 ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 2006 ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 2,21,92
13 ΤΣΕΚΑ ΕΛΕΑΝΑ 2006 Α.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 2,22,94
ΜΠΑΛΑ 1KG ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄
1 ΤΥΜΠΑΚΙΑΝΑΚΗ ΝΑΝΤΙΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 10,20
2 ΚΙΤΣΙΟΥ ΑΝΝΑ 2006 ΑΓΣΙ 9,00
3 ΧΑΣΙΩΤΗ ΑΝΘΗ - ΕΛΕΝΗ 2006 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 8,60
4 ΣΤΕΡΙΑΔΗ ΛΟΥΚΙΑ 2006 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 8,45
5 ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 2006 ΑΓΣΙ 8,40
6 ΧΗΤΟΥ ΕΥΗ 2006 ΑΓΣΙ 7,80
7 ΚΟΚΟΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 2006 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 7,75
8 ΤΖΑΚΟΥ ΑΛΕΞΙΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 7,40
9 ΜΠΙΝΑ ΣΟΦΙΑ -ΜΑΡΙΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 7,30
10 ΜΑΛΑΚΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 7,15
11 ΒΛΑΣΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ 2007 Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΗΣ 6,95
12 NIKΟΛΑΟΥ ΔΗΝΗΤΡΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 6,90
13 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 6,75
14 ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΕΛΙΝΑ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 6,45


ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄
1 ΚΟΤΣΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΗΡΩ 2006 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 4,27
2 ΓΚΑΝΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 4,22
2 ΦΩΤΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 2006 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 4,21
5 ΛΙΟΓΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ 2007 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 4,21
1 ΤΣΙΜΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 2006 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 4,12
28 ΤΣΑΛΟΥ ΛΥΔΙΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,96
7 ΚΟΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2006 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3,94
9 ΚΑΤΣΙΝΟΥ ΕΛΕΝΑ 2006 ΑΓΣΙ 3,9
22 ΓΑΡΝΕΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2006 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ 3,80
26 ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ 2007 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 3,78
24 ΙΩΑΝΝΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,76
32 ΣΙΑΝΗ ΑΘΗΝΑ 2007 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,75
16 ΠΗΓΗ ΛΟΥΚΙΑ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,66
33 ΣΙΝΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,62
11 ΓΕΩΡΓΟΠΕΤΡΗ ΡΕΓΓΙΝΑ 2006 ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3,58
ΔΟΚΟΥ ΣΟΦΙΑ 2006 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,57
25 ΜΑΥΡΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 2006 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ 3,52
27 ΣΤΕΜΠΑΡΙ ΜΑΡΙΝΕΛΑ 2006 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3,46
10 ΝΤΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ 2006 ΑΓΣΙ 3,41
8 ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ 2007 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3,32
30 ΔΡΑΚΑΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 2007 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 3,31
15 ΠΛΑΣΤΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,30
21 ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 2007 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,25
29 ΤΣΙΟΤΣΙΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ 2008 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3,22
17 ΜΟΥΡΤΣΙΝΟΥΔΗ ΖΩΗ 2006 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,20
23 ΠΙΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΕΛΛΑ 2007 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,07
60 Μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤ. ΓΕΝΝ ΑΡ. ΜΗΤΡ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΔ.
1 ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2004 ΣΕΓΑΣ ΑΓΣΙ 7,83
2 ΛΙΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2005 355774 Α.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 8,29
3 ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 2004 356615 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 8,59
4 ΒΛΑΣΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 2005 346482 Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΗΣ 8,78
5 ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2004 348446 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 9,02
6 ΠΑΚΤΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 2005 349347 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 9,19
7 ΚΟΝΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 2005 ΣΕΓΑΣ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 9,49
8 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝIΚHΦΟΡΟΣ 2005 367968 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 9,52
9 ΣΥΡΑΓΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2005 361714 Α.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 9,66
10 ΔΗΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2005 359333 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 10,28
11 ΔΗΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2005 359333 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 10,28
1000Μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄
1 ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2004 354316 ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3,08,99
2 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2004 344265 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,09,10
3 ΣΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2004 357061 ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 3,14,89
4 ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2005 366227 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,15,85
5 ΣΤΕΜΠΑΡΙ ΠΕΤΡΟΣ 2004 344258 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,16,16
6 ΒΑΡΕΛΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ 2005 350372 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015 3,17,26
7 ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2004 342418 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ 3,37,14
8 ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2005 348800 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 3,40,30
9 ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2005 361846 Α.Σ.Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 3,40,86
10 ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2005 362071 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 3,42,96
11 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2005 355842 ΑΓΣΙ 3,48,49
ΜΗΚΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄
1 ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2004 ΣΕΓΑΣ ΑΓΣΙ 5,35
2 ΛΙΟΥΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2004 349001 ΑΓΣΙ 5,14
3 ΜΑΛΑΤΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ 2005 368350 ΑΓΣΙ 4,96
4 ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 2004 350041 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 4,90
5 ΚΛΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2004 357573 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ 4,74
6 ΣΒΕΤΖΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2005 353849 ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4,70
7 ΧΥΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2005 ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 4,50
8 ΚΟΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2004 341504 ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 4,26
9 ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2004 359225 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 4,16
10 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 2005 354659 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,85
11 ΜΠΛΑΤΣΙΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ 2005 ΣΕΓΑΣ ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 3,82
12 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 2005 355857 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2,98
ΣΦΑΙΡΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄
1 ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 2004 356615 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 10,94
2 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2004 ΑΓΣΙ 9,30
3 ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 2004 360063 Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑΣ 8,86
4 ΒΛΑΣΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2004 342870 Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΗΣ 8,34
5 ΛΟΥΣΑΪ ΟΡΕΣΤΗΣ 2005 ΣΕΓΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 5,34
ΥΨΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄
1 ΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 2004 342351 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 1,40
2 ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 2004 340877 ΑΓΣΙ 1,20
60 Μ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤ. ΓΕΝΝ ΑΡ. ΜΗΤΡ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΔ.
1 ΚΟΝΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 2005 355616 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 8,48
2 ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 2004 343476 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8,56
3 ΝΤΟΥΛΙΑ ΕΥΗ 2004 359344 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 8,73
4 ΣΑΚΑΒΙΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 2005 366331 ΑΓΣΙ 8,8
5 ΛΙΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ 2004 349098 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8,87
6 ΑΛΒΑΝΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ 2005 362810 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 9,08
7 ΚΙΟΣΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 2005 357366 Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΗΣ 9,33
8 ΝΤΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ 2007 353741 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 9,33
9 ΓΕΡΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 2004 ΣΕΓΑΣ ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 9,41
10 ΠΑΠΠΑ ΛΥΔΙΑ 2005 355858 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 9,49
11 ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΜΑΡΙΑ 2005 360887 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015 9,61
12 ΤΥΜΠΑΚΙΑΝΑΚΗ ΦΡΙΝΤΑ 2005 347705 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 9,70
13 ΚΑΜΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 2005 355844 ΑΓΣΙ 9,83
14 ΝΑΣΙΟY ΕΛΕΝΑ 2005 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 9,9
15 ΖΗΚΟΥ ΟΛΓΑ ΑΘΗΝΑ 362334 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 10,46
16 ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ 2005 368518 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015 10,62
17 ΚΟΛΛΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΑ 2005 365715 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015 10,89
18 ΧΑΣΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2005 362431 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 11,05
19 ΧΑΣΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2005 362431 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 11,051000Μ. ΠΚΒ΄
1 ΜΕΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 2004 343314 ΑΓΣΙ 3,12,92
2 ΤΖΙΒΑΝΙΔΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ-ΑΝ. 2004 341319 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,22,23
3 ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 2004 343301 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 3,22,83
4 ΓΩΓΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 2004 343473 ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 3,25,84
5 ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΑΝΝΑ 2005 359372 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 3,43,96
6 ΓΙΑΚΑΟΥΒΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2004 355279 Α.Σ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 3,47,54
7 ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 2004 361806 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 3,52,48
8 ΓΑΛΑΤΗ ΜΑΡΙΑ 2005 340876 ΑΓΣΙ 3,58,65
ΜΥΦΤΑΡΙ ΠΑΥΛΙΝΑ 2005 ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 4,06,12
ΜΗΚΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄
1 ΑΡΑΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΣΟΦΙΑ 2004 358776 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 4,78
2 ΚΟΤΣΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 2004 343300 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 4,68
3 ΕΥΚΟΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2004 354442 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 4,59
4 ΚΑΛΙΒΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 2004 346167 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 4,40
5 ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 2005 349400 ΑΓΣΙ 4,40
6 ΜΙΧΑΛΗ ΛΥΔΙΑ 2004 355277 Α.Σ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 4,39
7 ΜΠΕΣΗ ΔΑΝΑΗ 2004 343470 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 4,38
8 ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ 2005 349389 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 4,22
9 ΠΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ 2004 349384 ΑΓΣΙ 4,21
10 ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 2005 348801 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 4,20
11 ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 2005 358622 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 4,19
12 ΠΑΝΟΥ ΛΥΔΙΑ 2004 349396 ΑΓΣΙ 4,19
13 ΡΑΠΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ 2005 367960 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 4,18
14 ΧΟΛΕΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 2005 361603 ΑΓΣΙ 4,13
15 ΘΕΟΠΙΣΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ 2004 349398 ΑΓΣΙ 4,02
16 ΤΖΙΑΡΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2004 361890 ΑΓΣΙ 4,00
17 ΧΑΣΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 2004 343469 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 4,00
18 ΓΑΛΑΝΗ ΛΥΔΙΑ 2004 347800 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3,80
19 ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 2005 357072 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,67
20 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ 2004 350042 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 3,62
21 ΚΟΥΔΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 2004 357569 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ 3,59
22 ΜΠΑΜΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 2004 342746 ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 3,48
23 ΣΤΑΜΕΝΚΟΒΙΤΣ ΙΩΑΝΝΑ 2005 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 3,35
24 ΝΤΟΥΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2005 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 3,27
25 ΒΡΑΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 2005 354497 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 3,24
26 ΝΟΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 2005 367958 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 3,20
27 ΜΠΕΙΝΤΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2004 355760 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 3,14
28 ΜΑΚΑΝΤΑΝΗ ΜΑΡΙΑ 2005 348796 Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΗΣ 3,00
ΣΦΑΙΡΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄
1 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ 2004 358114 ΑΓΣΙ 9,10
2 ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΝΝΑ 2005 366269 ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 7,42
3 ΜΙΧΑΛΗ ΕΒΕΛΙΝΑ 2005 ΣΕΓΑΣ ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7,16
4 ΜΑΝΤΖΟΥΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ 2005 353479 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ 5,77
5 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 2005 ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 5,53
6 ΜΕΣΣΗΝΗ ΔΑΝΑΗ 2005 351964 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 5,19ΥΨΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄
1 ΓΡΑΨΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 2005 354842 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015 1,35
2 ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 2004 364787 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 1,25
3 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 2005 366232 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 1,25
4 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΙΑ 2005 349399 ΑΓΣΙ 1,20
5 ΑΡΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2005 359369 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 1,20
6 ΚΟΝΤΖΙΑΛΗ ΝΑΤΑΛΙΑ 2006 355573 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 1,15
80 Μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ A΄
1 ΤΣΟΥΤΣΟΠΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2002 349004 ΑΓΣΙ 9,46 (-0,6)
2 ΧΑΙΔΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 2002 340871 ΑΓΣΙ 9,66 (-0,6)
3 ΜΠΕΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2002 350252 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 9,92 (-0,6)
4 ΜΙΛΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2002 337456 Α.Σ ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ 9,94 (-0,6)
5 ΜΩΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2003 368304 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 10,01 (-0,6)
6 ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 2002 346166 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 10,66 (-0,9)
7 ΡΟΥΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2003 368352 ΑΓΣΙ 11,02 (-0,9)
8 ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2002 ΑΓΣΙ 11,07 (-0,9)
9 ΧΑΙΝΤΑΡΙ ΔΑΥΙΔ 2003 368804 ΑΓΣΙ 11,22 (-0,9)
10 ΚΩΝΣΤΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2003 366227 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 11,59 (-0,9)
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 150Μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ A΄
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤ. ΓΕΝΝ ΑΡ. ΜΗΤΡ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
1 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2002 368740 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 18,21 (-1,3)
2 ΤΣΑΝΙ ΣΑΙΜΙΡ 2003 354448 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 18,55 (-1,3)
3 ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2002 334311 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 18,56 (-1,3)
4 ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 2003 342014 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 18,66 (-1,3)
5 ΛΕΦΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2002 358486 Α.Σ ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΡΤΑΣ 18,97 (-1,3)
6 ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2003 ΣΕΓΑΣ ΑΓΣΙ 19,39 (-1,3)
7 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟΥΠΑΣ 2003 363952 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 19,53 (-1,3)
8 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝIΚHΦΟΡΟΣ 2003 354020 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 20,1 (-1,3)
9 ΜΠΑΝΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2003 367957 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 20,83 (-1,3)
600Μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ A΄
1 ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2002 336981 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 1,34,08
2 ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2002 336919 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 1,34,12
3 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΜΗΣ 2002 368257 ΑΓΣΙ 1,37,25
4 ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2003 351844 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 1,40,05
5 ΚΑΖΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2002 361601 ΑΓΣΙ 2,00,63
6 ΚΑΖΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2002 361601 ΑΓΣΙ 2,00,63
300Μ . ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ A΄
1 ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2002 360906 ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80 38,11
2 ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ 2002 350873 ΑΓΣΙ 39,61
3 ΦΙΛΗΝΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 2002 342126 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 40,03
4 ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2002 348051 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 40,09
5 ΔΟΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2003 355888 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 40,79
6 ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2002 ΣΕΓΑΣ ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80 40,93
7 ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ 2002 337126 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 41,05
8 ΜΙΓΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 2003 350040 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 42,30
9 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 2002 ΣΕΓΑΣ ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80 42,83
10 ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 2002 ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80 47,00

ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΠΠΑ΄
1 ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2003 358916 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 5,57
2 ΧΑΙΝΤΑΡΙ ΔΑΥΙΔ 2003 368804 ΑΓΣΙ 5,08
3 ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 2003 341377 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 4,77

ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΠΠΑ΄
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤ. ΓΕΝΝ ΑΡ. ΜΗΤΡ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
1 ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2002 335759 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
2 ΚΑΡΑΝΤΖΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2002 368339 ΑΓΣΙ

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΠΑ΄
1 ΒΡΑΧΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2002 332099 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 13,69
2 ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2003 358916 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 12,61
3 ΠΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 2003 348550 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 12,40
4 ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2002 369107 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 11,99
5 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 2003 348542 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 11,94
6 ΜΑΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2003 333983 ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015 9,50
7 ΤΣΟΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2002 366732 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 8,80
80Μ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ A΄
1 ΠΑΝΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ 2002 334340 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 11,01 (-0,8)
2 ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΝΑ 2002 ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 11,15 (-0,8)
3 ΣΚΑΠΕΡΑ ΑΘΗΝΑ 2004 361068 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 11,16 (-0,7)
4 ΝΟΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2003 367955 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 11,81 (-0,7)
5 ΜΑΝΤΖΟΥ ΣΟΦΙΑ 2002 335888 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 11,88 (-0,8)
6 ΖΩΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 2003 348062 ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 12,22 (-0,7)
150Μ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ A΄
1 ΡΑΠΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ 2003 343300 ΑΓΣΙ 20,04 (-0,5)
2 ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ 2002 336929 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 20,05 (-0,8)
3 ΚΟΛΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2002 331231 ΑΓΣΙ 20,46 (-0,8)
4 ΛΩΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2003 360796 ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ 21,12 (-0,8)
5 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 2003 335661 ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 21,14 (-0,8)
6 ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2004 356868 Α.Σ ΑΡΤΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ 21,2 (-0,5)
7 ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2003 343309 ΑΓΣΙ 21,36 (-0,5)
8 ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΖΩΗ 2002 332980 Γ.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 21,41 (-0,5)
9 ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 2003 335440 ΑΓΣΙ 22,56 (-0,8)
10 ΔΗΜΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ 2003 348052 ΑΓΣΙ 23,99 (-0,8)
600Μ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ A΄
1 ΜΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 2003 330325 ΑΓΣΙ 1,43,55
2 ΜΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 2003 330325 ΑΓΣΙ 1,43,55
3 ΚΑΡΚΑΜΠΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ 2003 345640 ΑΓΣΙ 1,47,41
4 ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 2003 340874 ΑΓΣΙ 1,50,18
5 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 2003 341469 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 1,50,21
6 ΜΠΑΝΙΑ ΕΛΕΝΗ 2003 354859 Α.Σ ΑΡΤΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ 1,52,11
7 ΝΟΥΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2002 334341 ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 1,52,51
8 ΤΖΙΓΚΟΥ ΔΟΝΑΤΕΛΛΑ 2002 337904 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 1,56,34
300 Μ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ A΄
1 ΝΤΑΛΙΠΑΪ ΑΛΜΑ 2003 ΣΕΓΑΣ ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80 45,39
2 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 2002 354102 ΑΓΣΙ 42,99
3 ΛΕΚΚΟΥ ΕΛΕΝΑ 2004 355215 ΑΓΣΙ 43,95
4 ΖΩΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2002 356508 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 48,21
5 ΖΑΓΑΛΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ 2003 ΣΕΓΑΣ ΑΣ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΡΤΑΣ 48,62
6 ΓΚΙΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 2003 350250 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 50,33
7 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΦΝΗ 2002 337091 ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 55,41
8 ΜΑΝΤΕΡΓΚΟΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 2002 334700 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 55,7
ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΠΚΑ΄
1 ΡΑΠΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ 2003 343306 ΑΓΣΙ 5,48
2 ΦΩΤΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2002 337318 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 5,26
3 ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ 2002 336929 ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ 5,07
4 ΠΑΝΟΥ ΖΩΗ 2002 349397 ΑΓΣΙ 4,71
5 ΤΡΟΥΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2003 334808 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ 4,48
6 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΑ 2003 366592 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 3,92
7 ΜΑΓΝΗΣΑΛΗ ΜΑΡΙΑ 2002 359365 ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 3,88
8 ΚΟΣΚΙΝΑ ΑΛΙΚΗ 2003 336859 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΠΚΑ΄
1 ΜΠΑΛΑΝΤΑΝΗ ΕΛΕΝΗ 2002 354101 ΑΓΣΙ 12,11
2 ΚΑΤΣΙΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ 2002 335746 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 11,00
3 ΓΑΓΓΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 2003 355674 Γ.Ε ΚΕΡΚΥΡΑΣ 8,73
4 ΣΙΩΖΟΥ ΧΡΥΣΑ 2002 343313 ΑΓΣΙ 8,64
5 ΤΣΙΑΒΟΥ ΗΛΙΑΝΑ 2002 335439 ΑΓΣΙ 7,87
6 ΜΑΝΤΖΟΥΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2003 336863 Γ.Ε ΘΗΝΑΛΙΩΝ 7,35
7 ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΛΕΝΗ 2003 351845 ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 7,26
ΥΨΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α
1 ΠΑΔΙΩΤΗ ΑΛΙΚΗ 2000 325701 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 1,65
2 ΚΟΥΤΛΑ ΜΑΝΤΩ 2003 352656 ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 1,38
Read More »
Ηγουμενίτσα: Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες στίβου "6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ" - Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα Ηγουμενίτσα: Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες στίβου "6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ" - Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Σελίδες