Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε από συγχωριανό του 60χρονος στο Σεβαστό Παραμυθιά

Σάββατο, Μαΐου 16, 2015
Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε από συγχωριανό του 60χρονος στο Σεβαστό ΠαραμυθιάΗ νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει από το Εργαστήρι Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αναμένεται να δώσει την ακριβή απάντηση για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου ενός 60χρονου, από το χωριό Σεβαστό της Παραμυθιάς. 
 
Ο 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός από έναν συγχωριανό του, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. 
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών που έσπευσαν στην περιοχή, ο θάνατος προήλθε από χτυπήματα που έφερε ο 60χρονος, κυρίως στο κεφάλι. 
 
Εκτιμάται ότι είχε ξεκινήσει από το σπίτι του με προορισμό ένα εικονοστάσι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. 
 
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα τραύματα προήλθαν από πτώση σε σημείο όπου ήταν πετρώδες και από τα μέχρι τώρα στοιχεία ο θάνατός του αποδίδεται σε ατύχημα. 
 
Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα προκύψουν από τη νεκροτομή που θα ακολουθήσει. 
 
Ο 60χρονος κατάγεται από το χωριό αλλά έμενε στην Αθήνα. Στο Σεβαστό βρίσκονταν για μερικούς μήνες το χρόνο
Read More »
Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε από συγχωριανό του 60χρονος στο Σεβαστό Παραμυθιά Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε από συγχωριανό του 60χρονος στο Σεβαστό Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 16, 2015 Rating: 5

ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ECOLI

Σάββατο, Μαΐου 16, 2015
ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ECOLI


Ανώνυμα και ανυπόγραφα, όπως το συνηθίζει τελευταία, η ηγεσία της ΔΕΥΑΗ, αντί να σπεύσει, από τη μια να προστατέψει την υγεία ή και τη ζωή των καταναλωτών της, που  πληρώνουν πανάκριβα το νερό, από τυχόν ακαταλληλότητα και επικινδυνότητα του νερού, και από την άλλη την πιθανότητα πανικού, επιχειρεί, με γενικότητες, να επιρρίψει τις ευθύνες αλλού.

Συγκεκριμένα επιχειρεί να επιρρίψει τις δικές της ευθύνες, στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσπρωτίας, όχι γιατί δεν την ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών εξετάσεων, από το Χημείο του Κράτους, αλλά γιατί την ενημέρωσε τηλεφωνικά και όχι γραπτά!!! 
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη, εξέφρασε τη δυσφορία του για τον τρόπο συνεργασίας, από πλευρά της ΔΕΥΑΗ.
Ο ίδιος, όταν ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το Γενικό Χημείο του Κράτους, (το οποίο έσπευσε να ενημερώσει τηλεφωνικά πριν την επίσημη έγγραφη παράδοση των αποτελεσμάτων κρίνοντας πως έπρεπε να μην χαθεί χρόνος), επικοινώνησε εσπευσμένα και ο ίδιος τηλεφωνικά με την ΔΕΥΑΗ, όπου τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του Γ.Χ.Κ., ζητώντας τους να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.

Στην απάντησή της η ΔΕΥΑΗ δηλώνει πως "ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ" αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως τα αποτελέσματα του ΓΧΚ που παρήγγειλε η ΠΕ Θεσπρωτίας είναι ψευδή και πως "υπηρετεί άλλους στόχους και όχι αυτούς της προστασίας της Δημόσιας Υγείας".

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, την Δευτέρα το πρωί, θα προβεί σε επίσημη ενημέρωση των πολιτών, μέσω του τύπου, προφανώς με συνέντευξη που θα παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ

Επιβαρημένη ηθικά και νομικά η ηγεσία της ΔΕΥΑΗ, δίχως να απαλλαγεί η Δημοτική Αρχή, από την πολύμηνη σιωπή που επέλεξε, στα αγωνιώδη ερωτήματα των καταναλωτών – πολιτών, για την ποιότητα του νερού (από τον Δεκέμβριο του προηγούμενου χρόνου, αρνείται να πληροφορήσει τους κατοίκους, για το αν και κατά πόσο προέβη στον καθαρισμό των δεξαμενών της και τα αποτελέσματα των μηνιαίων αναλύσεων) δείχνει πως κάτι φοβάται και γι’ αυτό δεν προβαίνει σε έγκυρη, έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση.

Ασφαλώς και η Δημοτική Αρχή, οφείλει Α Μ Ε Σ Α, να πάρει θέση για το θέμα, ως πολιτικά και νομικά πολιτική ηγεσία της Επιχείρησής της και να προσφύγει στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, χωρίς να αρνηθεί και τις τυχόν δικές της ευθύνες, προκειμένου οι πολίτες και να ησυχάσουν και να ικανοποιηθεί το δίκαιό τους, που τόσο βάναυσα δοκιμάστηκε από την ηγεσία της ΔΕΥΑΗ.

Για να επανέλθουμε στην προσπάθεια της ηγεσίας της ΔΕΥΑΗ να επιχειρήσει να επιρρίψει τις ευθύνες στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, παριστάνοντας έτσι, πως μ’ αυτόν τον τρόπο, ενημερώνει τους καταναλωτές, ας σταθούμε στην τελευταία παράγραφο του ανώνυμου και ανυπόγραφου δελτίου: «Η ΔΕΥΑΗ ως όφειλε δρομολόγησε έλεγχο και έκτακτη δειγματοληψία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης, τα οποία εξέδωσε η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είναι σύμφωνα με την Υ2/2600/2001, χαρακτηρίζει το νερό πόσιμο και ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΚΩΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ E-COLI».

Αυτό και μόνο το κείμενο της συγκεκριμένης παραγράφου, αν ερμηνευτεί ως αγωνιώδες προσπάθεια αποποίησης ευθυνών, καθιστά την ηγεσία της ΔΕΥΑΗ «ΑΝΕΥΘΥΝΗ» μέχρι τον βαθμό της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ. 
Και αυτό γιατί, όπως θα δείτε στα έγγραφα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων που έκανε η ΔΕΥΑΗ και επισυνάπτονται στην απάντησή της, δείχνουν ως ημέρα λήψης των δειγμάτων την 7/5/2015 (την ημέρα δηλαδή που ενημερώθηκε από την Π.Ε. Θεσπρωτίας).
Αν παρατηρήσετε όμως στην αρχή των εγγράφων, η ημερομηνία έκδοσης αναθεώρησης είναι 1/12/2014
Σημαντικό είναι και το ότι από τα έγγρφα των αποτελεσμάτων, απουσιάζει ο αριθμός του δείγματος.

Δεν γνωρίζουμε τη σημαίνει η
ημερομηνία έκδοσης αναθεώρησης, ούτε μπορούμε να πούμε πως η ΔΕΥΑΗ πλασάρει αποτελέσματα του Δεκεμβρίου ως σημερινά.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας πραγματοποιεί μικροβιολογικές & χημικές αναλύσεις δειγμάτων νερού σε τουλάχιστον 8 σημεία δειγματοληψίας από το δίκτυό της, τόσο στην πόλη της Ηγουμενίτσας όσο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα 1 φορά το μήνα.
Θα πρέπει λοιπόν να δώσει ΣΗΜΕΡΑ στην δημοσιότητα τα μηνιαία αποτελέσματα , του Δεκεμβρίου, του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου, του Μαρτίου, του Απριλίου και του Μαΐου, και από τα 8 σημεία δειγματοληψίας, τόσο από το Εργαστήριο του Τμήματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όσο και από το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας (ΠΕΔΥ)
 
Από το site της ΔΕΥΑΗ

Αλλιώς, και σε περίπτωση που η υπόθεση διαφύγει της ενημέρωσης ή της προσοχής της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, η Δημοτική Αρχή και η ΠΕ Θεσπρωτίας, οφείλει να προσφύγει στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, προκειμένου (και) να προλάβει τυχόν επιδημία μηνύσεων και αγωγών, όπως ήδη ακούγεται. 


Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ


Με αφορμή ανυπόγραφη Δημοσίευση – Ανακοίνωση – Κάλεσμα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και υπηρετεί άλλους στόχους και όχι αυτούς της προστασίας της Δημόσιας Υγείας, ενημερώνουμε τους δημότες- καταναλωτές ότι ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ.

Η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας πραγματοποιεί μικροβιολογικές & χημικές αναλύσεις δειγμάτων νερού σε τουλάχιστον 8 σημεία δειγματοληψίας από το δίκτυό της, στην πόλη της Ηγουμενίτσας όσο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα 1 φορά το μήνα περίπου. Επίσης σε ετήσια βάση γίνονται αναλυτικές χημικές αναλύσεις από τις πηγές, τις γεωτρήσεις και τις δεξαμενές του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Τα δείγματα εξετάζονται από το Εργαστήριο του Τμήματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και από το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας (ΠΕΔΥ) που είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) για μικροβιολογικές και φυσικοχημικές εξετάσεις.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Υ2/2600/2001, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ.

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από τη ΔΕΥΑΗ και στις 23/04/15.

Όσον αφορά το μικροβιολογικό αποτέλεσμα του δημοσιεύματος που αφορά δειγματοληψία που πραγματοποίησε το Τμήμα Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας στις 28/04/15 και ανιχνεύει ολικά κολοβακτηρίδια και μικροοργανισμό Ε-coli έχουμε να σας δηλώσουμε αυτό που και το Αποτέλεσμα Εξέτασης Δείγματος αναγράφει αυτολεξεί «ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ».

Με βάση την οδηγία για το πόσιμο νερό κάθε θετικό αποτέλεσμα αποτελεί ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ παρουσίας παθογόνων μικροοργανισμων και επομένως χρήζει άμεσης αντιμετώπισης

Ακριβώς λόγω του χαρακτήρα της ένδειξης, η Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας που πραγματοποίησε τη σχετική δειγματοληψία στις 28/04/15, της οποίας τα αποτελέσματα εκδόθηκαν στις 04/05/15 δε μας τα κοινοποίησε έως και σήμερα επίσημα, αλλά αρκέστηκε σε μια τηλεφωνική ενημέρωση προκειμένου να προβούμε στην απαραίτητη υγειονομική αναγνώριση, στον έλεγχο χλωρίωσης και πιθανώς στον εντοπισμό προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ.

Η ΔΕΥΑΗ ως όφειλε δρομολόγησε έλεγχο και έκτακτη δειγματοληψία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης τα οποία εξέδωσε η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είναι σύμφωνα με την Υ2/2600/2001, χαρακτηρίζει το νερό πόσιμο και ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Ε- COLI.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ.Read More »
ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ECOLI ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ECOLI Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 16, 2015 Rating: 5

Πρόβλημα με κολοβακτηρίδια στο νερό και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Μαΐου 16, 2015
Πρόβλημα με κολοβακτηρίδια στο νερό και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας


Πρόβλημα με κολοβακτηρίδια στο νερό και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, όπως προκύπτει και με νέο έγγραφο που δημοσιεύει το Ράδιο Ηγουμενίτσα.

Η ανάλυση έγινε μετά από παραγγελία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, από το Γενικό Χημείο του Κράτους, σε δείγμα νερού από το Β' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, στις 28/4/2015.

Στα αποτελέσματα του ΓΧΚ εντοπίστηκαν ολικά κολοβακτηριοειδή, σε ποσοστό 9 cfu's/100ml, με το νομοθετικό όριο να είναι  0 cfu's/100ml.

 

Σε αυτό το δείγμα δεν εντοπίστηκε το επικίνδυνο βακτήριο Ecoli, όπως στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου.

Όπως εξηγεί και το έγγραφο - ανάλυση του Γενικού Χημείου του Κράτους, το συγκεκριμένο δείγμα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης είναι ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟ με την ΚΥΑ ΔΥΓ2/Γ.Π. οικ. 38295/2007 (ΦΕΚ 630/Β'/2007) που τροποποιεί την Υ2/οικ.2600/2001 ΚΥΑ (ΦΕΚ 892/Β'/11-7-2001), για τη Ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, ως προς την παράμετρο των ολικών κολοβακτηριδοειδών.Η ΔΕΥΑΗ, παρόλο που υπάρχει η  ΚΥΑ ΔΥΓ2/Γ.Π. οικ. 38295/2007 (ΦΕΚ 630/Β'/2007), λαμβάνει ακόμα υπόψιν της, την οδηγία του 2001, όπως ομολογεί στην απάντησή της. (Δείτε ΕΔΩ

Και για αυτές τις αναλύσεις, η ΔΕΥΑΗ έχει ενημερωθεί από την Π.Ε. Θεσπρωτίας, από τη Παρασκευή το πρωί.

Σύμφωνα με τον Δρ. Ε. Ν. ΒΕΛΟΝΑΚΗ,  ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ - ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ,  στην ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ :
 
"Οι κυριότερες παράμετροι που προβλέπονται να εξετάζονται ως μικρόβια  –  δείκτες είναι τα : 
1 . Ολικά κολοβακτηριοειδή 
2. Κολοβακτηριοειδή κοπράνων 
3. Στρεπτόκοκκοι κοπράνων 
4. Κλωστηρίδια αναγωγικών θειωδών αλάτων 
5. Καταμέτρηση των συνολικών βακτηριδίων για το πόσιμο νερό 
    5.1 στους  37  βαθμούς Κελσίου 
    5.2  στους  22  βαθμούς Κελσίου 

Η σημασία της ανεύρεσης κάθε μιας από τις παραπάνω παραμέτρους έγκειται στο ότι δίδει με αρκετή προσέγγιση πληροφορίες για το είδος της μόλυνσης που αφορά στο νερό από το οποίο έχει ληφθεί το δείγμα που εξετάσθηκε . 

Έτσι λοιπόν , ! 

Τα Ολικά Κολοβακτηριοειδή δεν προέρχονται μόνο από τα κόπρανα των ανθρώπων και ζώων αλλά και από το χώμα και τα φυτά και επόμενα μόνη η παρουσία τους ,  εφόσον δεν συνυπάρχουν και άλλες βακτηριολογικές παράμετροι στα αποτελέσματα μιας εξέτασης νερού ,  θα μπορούσε π . χ .  να υποσημαίνει ενδεχόμενη περιβαλλοντικής προέλευσης μόλυνση του νερού ."

Ας σταματήσουν λοιπόν να παίζουν στον Δήμο και στην ΔΕΥΑΗ με τη Δημόσια Υγεία και να πετάνε στο καλάθι των αχρήστων, τις αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Ας δώσουν στην τελική, τις αναλύσεις και από τα 8 σημεία δειγματοληψίας, που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, από τον Δεκέμβρη έως και τον Μάιο, ώστε να βουλώσουν τα ... κακά στόματα των "ανώνυμων" μπλόκερ, που δήθεν βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. 

Σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία την βάζουν αυτοί που λειτουργούσαν μέχρι και πριν 2 εβδομάδες, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών, 50 μέτρα από γεωτρήσεις του Δήμου, από τις οποίες υδρεύεται η πόλη της Ηγουμενίτσας. 
Read More »
Πρόβλημα με κολοβακτηρίδια στο νερό και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Πρόβλημα με κολοβακτηρίδια στο νερό και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 16, 2015 Rating: 5

Ένα νέο κατάστημα γυναικείας μόδας ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ηγουμενίτσα, εχτές το απόγευμα (+BINTEO)

Σάββατο, Μαΐου 16, 2015
Ένα νέο κατάστημα γυναικείας μόδας ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ηγουμενίτσα, εχτές το απόγευμα (+BINTEO)


Μοντέρνα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και ότι χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα για κάθε ώρα της ημέρας με τη γνωστή ποιότητα CELESTINO.

Αν δεν έχεις ακόμα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα σου , ήρθε η ώρα να το κάνεις με τη νέα συλλογή του αγαπημένου γυναικείου brand, Celestino, στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας, Γρηγορίου Λαμπράκη 20.


Μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή και την εμπορία γυναικείας ένδυσης. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στις διεθνείς αγορές μόδας προσφέρει στο γυναικείο κοινό casual και elegant ενδυματολογικές επιλογές οι οποίες αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του brand και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με άποψη και στιλ. 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του brand αποτελούν η εβδομαδιαία ανανέωση των συλλογών και οι δελεαστικές τιμές!


Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια του νέου καταστήματος CELESTINO


Read More »
Ένα νέο κατάστημα γυναικείας μόδας ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ηγουμενίτσα, εχτές το απόγευμα (+BINTEO)  Ένα νέο κατάστημα γυναικείας μόδας ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ηγουμενίτσα, εχτές το απόγευμα (+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 16, 2015 Rating: 5

Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζομένους στις κοινωνικές δομές του Δήμου Φιλιατών που είναι εώς και 25 μήνες απλήρωτοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Μαΐου 16, 2015
Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζομένους στις κοινωνικές δομές του Δήμου Φιλιατών που είναι εώς και 25 μήνες απλήρωτοι (ΒΙΝΤΕΟ)


Read More »
Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζομένους στις κοινωνικές δομές του Δήμου Φιλιατών που είναι εώς και 25 μήνες απλήρωτοι (ΒΙΝΤΕΟ) Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζομένους στις κοινωνικές δομές του Δήμου Φιλιατών που είναι εώς και 25 μήνες απλήρωτοι (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 16, 2015 Rating: 5

Σήμερα στην Ηγουμενίτσα Εκδήλωση βγαλμένη από παραμύθι

Σάββατο, Μαΐου 16, 2015
Σήμερα στην Ηγουμενίτσα
Εκδήλωση βγαλμένη από παραμύθι


Το κέντρο ειδικών θεραπειών <<Κιβωτός Εξέλιξης>> ξεκινά το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο των Παραμυθιών, με εκδόσεις που έχουν θεραπευτικό στόχο. 
Το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 11:00, κάνει την πρώτη παρουσίαση Παραμυθιού, το οποίο αφορά τον φόβο στο σκοτάδι.
 
Σκοπός του εγχειρήματος αυτού, είναι η διευκόλυνση των γονέων και των φροντιστών παιδιών, σε καθημερινές τους ανάγκες.
 
Αφηγητής: Τάτση Δώρα ψυχολόγος, αφηγήτρια Παραμυθιών
Συγγραφή: Πάσχου Μαρία ψυχολόγος
Έκδοση: Κιβωτός εξέλιξης
Εικονογράφηση: Βάβουρα Ναταλία
Επιμέλεια: Σμυρόγλου Αναστασία
Φιλική συμμετοχή: Κόκκινη κλωστή, Τσικνιά Βιβή, Κονταξής Παναγιώτης
 
Μετά το πέρας της αφήγησης, στον προαύλιο χώρο του Πάνθεον τα παιδιά, θα παίξουν με κλόουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν με την ομάδα της Τίτα Μίτα.
 
Χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτική.
Μέρος των εσόδων θα δοθούν στον σύλλογο ΑμεΑ Θεσπρωτίας ΣΤΟΡΓΗ
Read More »
Σήμερα στην Ηγουμενίτσα Εκδήλωση βγαλμένη από παραμύθι Σήμερα στην Ηγουμενίτσα  Εκδήλωση βγαλμένη από παραμύθι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 16, 2015 Rating: 5

Σελίδες