Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 63 σε όλη την Ήπειρο

Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021
Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 63 σε όλη την Ήπειρο
Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 10
ΠΕ Θεσπρωτίας 4
ΠΕ Ιωαννίνων 35
ΠΕ Πρέβεζας 14


Read More »
Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 63 σε όλη την Ήπειρο Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 63 σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021 Rating: 5

Θετική σε rapid test 20χρονη στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021
Θετική σε rapid test 20χρονη στην ΗγουμενίτσαΤην Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 124 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 64 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 26.495 rapid test και ανευρέθηκαν 707 θετικά (2.67%). Από τις 707 περιπτώσεις, οι 354 αφορούν άνδρες και οι 353 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 28.35 έτη.

ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
26 αρνητικά rapid test

ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΠΑΝΘΕΟΝ”, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
148 rapid test με 1 θετικό (0.68%) αφορά σε 1 γυναίκα 20 ετών
Read More »
Θετική σε rapid test 20χρονη στην Ηγουμενίτσα Θετική σε rapid test 20χρονη στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021 Rating: 5

Ναυμαχία… στο Δρέπανο!

Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021
Ναυμαχία… στο Δρέπανο!Μία ακόμη ναυμαχία στο Δρέπανο… Πρωταγωνιστές ο Δήμος και ο ΟΛΗΓ… Η παραλία έχει γεμίσει καντίνες, γεγονός που επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου..

Και βέβαια καταλόγισε ευθύνες στον ΟΛΗΓ για την κατάσταση που επικρατεί, τονίζοντας ότι γίνεται μικροπολιτική..

Ο Δήμος από την πλευρά του έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις υπηρεσίες καθαριότητας.. Κι αυτό γιατί είναι εκτός δικαιοδοσίας του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος δεν έχει λογική άλλος να εισπράττει (ΟΛΗΓ) κι άλλος να φροντίζει (Δήμος)…

Η αντιπαράθεση για το Δρέπανο κρατάει καιρό και όσο το θέμα της χερσαίας ζώνης δεν λύνεται δεν πρόκειται η κατάσταση στην παραλία να αλλάξει!
Read More »
Ναυμαχία… στο Δρέπανο! Ναυμαχία… στο Δρέπανο! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021 Rating: 5

9 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 4 σε καταστήματα

Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021
9 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 4 σε καταστήματα Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (13) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:

 (9) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
 1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
 5 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
 1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(4) παραβάσεις σε ισάριθμα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις Περιφερειακές Ενότητες Άρτας και Ιωαννίνων, όπου επιβλήθηκαν πρόστιμα των (300) ευρώ για μη αναγραφή του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών στον εσωτερικό χώρο.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
9 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 4 σε καταστήματα 9 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 4 σε καταστήματα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021 Rating: 5

«Η Γυναίκα της Ζάκυνθος» την Πέμπτη στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021
«Η Γυναίκα της Ζάκυνθος» την Πέμπτη στην ΗγουμενίτσαΤο Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει, ότι η επετειακή παράσταση «Η Γυναίκα της Ζάκυνθος» του Διονυσίου Σολομού που θα παρουσιάσει ο Χρήστος Χρήστου την Πέμπτη 29-07-2021 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021, θα είναι με ελεύθερη είσοδο.
Read More »
«Η Γυναίκα της Ζάκυνθος» την Πέμπτη στην Ηγουμενίτσα «Η Γυναίκα της Ζάκυνθος» την Πέμπτη στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021 Rating: 5

Κριτήρια για την επιλογή Στοιχηματικής Εταιρίας

Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021
Κριτήρια για την επιλογή Στοιχηματικής ΕταιρίαςΗ έξαρση της Πανδημίας του Κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας και κατ’ επέκταση τις τεράστιες απώλειες στον τζίρο των στοιχηματικών εταιριών. Η προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα έχει φέρει μία ηρεμία στην αγορά του διαδικτυακού τζόγου όπου παρατηρείται μία σταθερή αύξηση το τελευταίο διάστημα. Εταιρίες όπως η Novibet και άλλες κορυφαίες της Ελληνικής αγοράς συνεχίζουν να επενδύουν στο online στοίχημα με σκοπό να αυξήσουν το πελατολόγιό τους. Ο σκληρός ανταγωνισμός απαιτεί καινοτόμες εφαρμογές και υπηρεσίες με στόχο την προσέλκυση νέων παικτών. Ποια είναι όμως τα κριτήρια που πρέπει να μπαίνουν αρχικά για την επιλογή της καλύτερης στοιχηματικής εταιρίας στο διαδίκτυο;

Ασφάλεια και Νομιμότητα
Από τα βασικά κριτήρια που πρέπει να βάζει ο παίκτης πριν ανοίξει λογαριασμό σε μία στοιχηματική εταιρία. Εξασφαλίστε πως ο bookmaker που έχετε επιλέξει για το παιχνίδι σας βρίσκεται μέσα στη λίστα με τις νόμιμα αδειοδοτημένες εταιρίες που λειτουργούν στη χώρα μας. Το νομικό πλαίσιο είναι ιδιαίτερα αυστηρό και η συμμετοχή σε μη νόμιμες ιστοσελίδες τιμωρείται αυστηρά. Τσεκάρετε πως πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας και αξιοπιστίας στο παιχνίδι σας. Οι έγκυρες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και την τιμιότητα στο παιχνίδι σας.
Κάνοντας μία μικρή παρένθεση στα κριτήρια που βάζουμε κατά την επιλογή μας να τονίσουμε πως το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει κάθε εταιρία πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Η συνεργασία της Novibet για παράδειγμα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι μία κίνηση που έχει πολλά να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Η προσφορά του The GiANT Heart είναι ένας ανιχνευτής φλεβών για την Ογκολογική Κλινική του Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα. Δώρο ζωής από μία εξαιρετική συνεργασία.

Στοιχήματα και Αποδόσεις
Επιλέγω να στοιχηματίσω στο διαδίκτυο δεδομένου ότι οι επιλογές μου σε αθλητικά γεγονότα και στοιχήματα είναι περισσότερες. Οφείλω λοιπόν σαν παίκτης να διαπιστώσω πως η λίστα με τα αθλήματα καλύπτει τις ανάγκες μου. Μία επίσκεψη στη σελίδα του bookmaker θα με πείσει πως η ποικιλία των πονταρισμάτων ανά παιχνίδι είναι μεγάλη ενώ την ίδια ώρα προσφέρονται δεκάδες ειδικά στοιχήματα κάνοντας πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι μου. Εξίσου σημαντικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την τελική απόφαση ενός παίκτη είναι οι αποδόσεις που προσφέρει μία εταιρία. Συγκρίνεται τις τιμές που ανοίγουν τα στοιχήματα στις διάφορες εταιρίες και επιλέξτε αυτή με την χαμηλότερη γκανιότα.

Ζωντανό στοίχημα και υπηρεσία livestreaming
Η πλειοψηφία των παικτών επιλέγουν το διαδικτυακό στοίχημα για την ευκαιρία που τους προσφέρει να ποντάρουν σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Το live στοίχημα είναι η δημοφιλέστερη επιλογή των παικτών και είναι ικανό να εκτοξεύσει τη διασκέδασή σας. Δοκιμάστε τη συγκεκριμένη υπηρεσία πριν ανοίξετε λογαριασμό προκειμένου να τσεκάρετε τα γραφικά και τις αγορές που προσφέρει σε κάθε αναμέτρηση. Από πλατφόρμα σε πλατφόρμα υπάρχουν διαφορές τόσο στις αγορές όσο και στην εμφάνιση της σελίδας. Εξίσου σημαντικό είναι η εταιρία που επιλέγετε να προσφέρει livestreaming σε όσο περισσότερες αναμετρήσεις του κουπονιού είναι δυνατόν. Θα μπορείτε με τον τρόπο αυτό να παρακολουθείτε τα παιχνίδια που στοιχηματίζετε έχοντας άποψη για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μέθοδοι συναλλαγής και Εξυπηρέτηση Πελατών
Η ασφάλεια και οι επιλογές που έχετε για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας σε μία στοιχηματική εταιρία είναι βασικό κριτήριο για την τελική επιλογή σας. Οι σύγχρονες μέθοδοι κρυπτογράφησης και τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας εγγυώνται την απόλυτη διασκέδαση. Επιδιώξτε να συνδεθείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης για να δείτε πως η επικοινωνία είναι εφικτή. Η παρουσία του είναι απαραίτητη και εγγυάται λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.
Read More »
Κριτήρια για την επιλογή Στοιχηματικής Εταιρίας Κριτήρια για την επιλογή Στοιχηματικής Εταιρίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021 Rating: 5

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Έκφραση Συγχαρητηρίων στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ασημάκη Γεώργιο

Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021
Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Έκφραση Συγχαρητηρίων στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ασημάκη ΓεώργιοΗ Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΑΣΗΜΑΚΗ Γεώργιο για την συμμετοχή του στον επετειακό 10ο Αγώνα «Zagori Mountain Running» και ιδιαίτερα στον επίπονο και απαιτητικό αγώνα T.E.RA. 80 χιλιομέτρων και συνολικά υψομετρικά 5100 μέτρα για την καταπληκτική επίδοση που είχε με χρόνο 13:34:00.403 τερματίζοντας 39ος σε σύνολο 268 συμμετεχόντων.

Ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΑΣΗΜΑΚΗΣ Γεώργιος ο οποίος έχει καταγωγή από τις Σέρρες, είναι παντρεμένος και ζει τα τελευταία χρόνια στην Ηγουμενίτσα και υπηρετεί στα Κ.Ε.Α. Ηγουμενίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Διακρίνεται για το ήθος του ,το φιλότιμο, τον επαγγελματισμό του καθώς και τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Ως Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. είμαστε περήφανοι που έχουμε στις τάξεις μας μέλη τα οποία εκτός από τον επαγγελματισμό και την συναδελφικότητα καταφέρνουν ,παρόλο τον φόρτο εργασίας και την υποστελέχωση των υπηρεσιών, εκπληκτικές επιδόσεις και διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα δείχνοντας έτσι το αθλητικό πρόσωπο του Λιμενικού Σώματος αλλά και το ότι με την σωστή δουλειά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Συγχαρητήρια Γιώργο και σου ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.
Read More »
Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Έκφραση Συγχαρητηρίων στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ασημάκη Γεώργιο Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Έκφραση Συγχαρητηρίων στον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Ασημάκη Γεώργιο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 27, 2021 Rating: 5

Σελίδες