Ηγουμενίτσα: Ο Γιάννης Γόγολος για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018


Με αφορμή τον " απολογισμό πεπραγμένων έτους 2017" την Δημοτικής Αρχής την οποία παρουσίασε σήμερα 5 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος Ιωάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Γόγολος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

" Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Με τέσσερις διαφορετικούς Δημάρχους.

Ομολογώ, πως είναι η πρώτη φορά που το "τίποτε" του έργου μιας δημοτικής αρχής, περιγράφεται σε ένα τόσο μεγάλο κείμενο απολογισμού.

Αναλώθηκε ο χρόνος ανάγνωσης του, σε παράθεση αριθμών. Καμία αναφορά σε έργα υποδομής, τουρισμό, καθημερινότητα, καινοτομίες ή αναβάθμιση υπηρεσιών. Προβλήματα για τα οποία, δεν γίνεται καμία αναφορά.

Διέκρινα μια αγωνία να γεμίσουν οι τριάντα δύο σελίδες του απολογισμού.

Δεν έλαβαν υπ´ όψιν στη συνταξή του, ούτε τη διαχρονική ρήση των αρχαίων Ελλήνων: " Ουκ εν το πολλώ το εύ..."

Επί της ουσίας όμως, διευκρινίζω, πως η τοποθέτησή μου για τον απολογισμό, ήταν καθαρά πολιτική, διότι ως άνθρωπο σέβομαι τον κ. Δήμαρχο. Αποτελεί όμως θεσμικό μου καθήκον να τον κρίνω για το έργο του.

Πρωτίστως αναγνωρίζω ως θετική την ενέργεια της πρώην αντιδημάρχου οικονομικών κ. Δηλαβέρη να συνεχίσει την προσπάθεια του προκατόχου της κ. Τσώλη στο θέμα της ένταξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου προς τρίτους. Μια προσπάθεια που είχε αποδώσει καρπούς καταφέρνοντας να μειώσει το αρχικό χρέος των πέντε δήμων που συνενώθηκαν με τον «Καλλικράτη», από 16 εκατομμύρια σε 8, που εσείς παραλάβατε και η κ. Δηλαβέρη αντιλαμβανόμενη πως η δημοτική αρχή αποτελεί συνέχεια, συνέχισε αυτή την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα της σημερινής Δημοτικής αρχής το αναμένουμε.

Δευτερευόντως επικροτώ την ένταξη των εργασιών αποπεράτωσης του γηπέδου Καστρίου, οι οποίες ξεκίνησαν από το αίτημα της διοίκησης του συλλόγου και την αρωγή του βουλευτή κ. Κάτση να ενταχθεί το ποσό των 70.000 ευρώ.Όμως ο σημερινός απολογισμός βρίθει ανακριβειών. Κάνω αναφορά ενδεικτικά στο θέμα του καταφυγίου αδέσποτων ζώων. Ένα θέμα που ταλαιπωρεί την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας εξέδωσε προσωρινή άδεια το 2015 για καταφύγιο 37 αδέσποτων ζώων στην περιοχή Βάλτος Ραγίου, με την προϋπόθεση, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθεί η τελική άδεια.

Σήμερα έγινε αναφορά για επέκταση για επέκταση των θέσεων. Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε τίποτε. Καταθέτω το έγγραφο ανάκλησης της αδείας από 09.02.2018 της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας στο προεδρείο. Το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Ένα ακόμη γεγονός πρέπει να αναφερθεί στη σημερινή διαδικασία. Η απουσία πολιτών. Οι συμπολίτες μας, σήμερα απουσιάζαν επιδεικτικά από τη διαδικασία.

Δεν είναι τυχαίο.

Ανταπόδοσαν την αδιαφορία, που τρεισήμισυ χρόνια τώρα δείχνει η σημερινή δημοτική αρχή προς αυτούς.

Τελειώνοντας θέλω να τονίσω την ομολογία της αποτυχίας της παρούσας Δημοτικής Αρχής, όπως αυτή είναι καταγεγραμμένη στην τελευταία παράγραφο του απολογισμού:

" Στοχεύουμε στη δημιουργία ενός Δήμου σύγχρονου, λειτουργικού και ανθρώπινου αλλά και την ανάδειξή του ως πραγματικής Πύλης της χώρας μας.”

Είναι ήδη τρεισήμισυ χρόνια Δημοτική Αρχή

Ακόμη στοχεύουν..

Δικαίως, αν λάβουμε υπόψη ότι ο σημερινός απολογισμός γίνεται με καθυστέρηση σαράντα ημερών. Ενάμιση χρόνο πλέον, πριν τελειώσει η μακροβιότερη δημοτική θητεία (5 χρόνια ) που έχει καθιερωθεί από τη μεταπολίτευση και μετά, η σημερινή Δημοτική Αρχή παραμένει στη στόχευση …Μόνο σε αυτή, χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς λύσεις.

Δυστυχώς. Ένας ακόμη χαμένος χρόνος. Κάθ´ ομολογία τους.


Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Γιάννης Γόγολος για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσα: Ο Γιάννης Γόγολος για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018
Read More »
Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας 2017 (ΒΙΝΤΕΟ) Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας 2017 (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Σεμινάριο Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

Το Chef Club, γραφείο Πρέβεζας, σε συνεργασία με το ΚεΔιΒιΜ2 Φάσμα διοργανώνει διήμερο σεμινάριο μαγειρικής το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου με τίτλο «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα» και ώρες 10:00 – 17:30 στο BIANCO Resort στην παραλία Πάργας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Chef, μάγειρες, μπαρίστες, στελέχη χώρων εστίασης και ξενοδοχείων, ζαχαροπλάστες αλλά και σε όσους αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική τέχνη.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate/πιστοποίηση από το Κε.Δι.Βι.Μ2 ΦΑΣΜΑ Πάργας και βεβαίωση παρακολούθησης από το chef club.

Read More »
Σεμινάριο Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα Σεμινάριο Γαστρονομικές Περιπλανήσεις στην Πάργα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Αδιαφορία ή απογοήτευση;

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

Ο απολογισμός έργου της Δημοτικής Αρχής, θεωρείται σε κάθε δήμο, μία από τις κορυφαίες συνεδριάσεις.

Συνήθως δε συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την παρουσία εκπροσώπων φορέων και πολιτών…

Η Ηγουμενίτσα όμως έκανε την διαφορά…

Δημόσιο απολογισμό σε σχεδόν άδεια αίθουσα.. Και μισοάδεια έδρανα δημοτικού συμβουλίου. 

Οι περισσότεροι της αντιπολίτευσης απόντες, χωρίς να εξηγήσουν τους λόγους.

Απόντες οι φορείς, απόντες και οι πολίτες..

Αδιαφορία του κόσμου ή απλά απογοήτευση;


Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Αδιαφορία ή απογοήτευση; Δήμος Ηγουμενίτσας: Αδιαφορία ή απογοήτευση; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον αξέχαστο Ζήκο Μπούγια

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

 
Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον αξέχαστο Ζήκο Μπούγια, που έφυγε από τη μάταιη και προσωρινή αυτή ζωή σε ηλικία 62 ετών. 
Στη νεκρώσιμη ακολουθία, που τελέστηκε στον Άγιο Παντελεήμονα Ηγουμενίτσας, συμμετείχαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Παραμυθιάς πρωτοπρεσβύτερος π. Βελισσάριος Σάντας, ο αρχιμανδρίτης της Μονής Γηρομερίου π. Αλέξιος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ηγουμενίτσας πρωτοπρεσβύτερος-θεολόγος π. Ελευθέριος Κωνσταντής και άλλοι κληρικοί, καθώς και πολλά άτομα, που τον αποχαιρέτισαν με μελωδία όχι θλίψης, γιατί δεν του ταίριαζε η θλίψη, αλλά συμπάθειας και αναγνώρισης. 
Ηλεκτρονικός στο επάγγελμα είχε αναπτύξει άριστη συνεργασία με τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας και ήταν μπροστάρης στην τεχνική φροντίδα όλων σχεδόν των ραδιοφωνικών σταθμών του νομού. 
Μάλιστα είχε και ο ίδιος στα ερτζιανά εκπομπή στο ράδιο Ηγουμενίτσα, αφιερωμένη στη δημοτική μουσική, εξωτερικεύοντας μέσα απ' αυτή τα ανθρωπιστικά του αισθήματα και την προσήλωσή του στις παραδόσεις, τις οποίες διδάχθηκε από τον αλησμόνητο κληρικό πατέρα του. 
Επεδίωκε πάντα το καλύτερο, θυσιάζοντας κάτι από τον εαυτό του, προκειμένου αυτό το καλύτερο για τον εαυτό του, να σημαίνει το καλύτερο για όλους. 


 
Read More »
Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον αξέχαστο Ζήκο Μπούγια  Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον αξέχαστο Ζήκο Μπούγια Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018


Οι επιτυχίες για την τοπική αστυνομία, διαδέχονται η μία την άλλη, τις τελευταίες ημέρες. Και δεν έρχονται τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα επίπονης δουλειάς. Στην περίπτωση δε της εγκληματικής οργάνωσης που είχε στήσει μπίζνα στο Facebook, και πολύμηνης δουλειάς.

Φυσικά αξίζουν τα εύσημα στον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας Ηλία Ντόντη καθώς και στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κώστα Σκούμα, ο οποίος έχει την ευθύνη για τον συντονισμό σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Όμως αξίζουν κυρίως στους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς που αφιέρωσαν πολλές ώρες έρευνας, δουλειάς, που ξεπέρασαν δυσκολίες, που χρησιμοποίησαν τα μέσα που διαθέτει η σύγχρονη τεχνολογία, για να φτάσουν στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης.

Γιατί οι επιτυχίες δεν έρχονται ούτε τυχαία, ούτε συμπτωματικά..


 
Read More »
Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα «Δυσκολίες Μάθησης – Αναπτυξιακές διαταραχές: Μια ολιστική προσέγγιση»

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Επιμορφωτικό Σεμινάριο διοργανώνει η Σχολική Σύμβουλος ΠΕ 02 Θεσπρωτίας κα. Μαρία Παπαευσταθίου που απευθύνεται κυρίως στους Εκπαιδευτικούς, αλλά μπορεί να παρακολουθήσει και το γενικό κοινό με θέμα: «Δυσκολίες Μάθησης – Αναπτυξιακές διαταραχές: Μια ολιστική προσέγγιση» 
Ομιλητές : 
1. Στράτος Αλεξάνδρου, Εργοθεραπευτής SI.T. : «Από την αυτονομία στην απόκτηση της γνώσης». 
2. Αναστάσιος Μώκας, Λογοθεραπευτής SI, Εκπαιδευτικός - Μετεκπαιδευθείς στις Μαθησιακές Δυσκολίες : «Τι είναι οι μαθησιακές δυσκολίες. Διαφοροδιάγνωση και δευτερογενείς δυσκολίες».
3. Παναγιώτα Βορδώνη, Ειδική Παιδαγωγός Msc.: «Μαθησιακές δυσκολίες. Τοπίο στην ομίχλη». 
Οι εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν σε συζήτηση-διάδραση με τους προσκεκλημένους Ειδικούς Επιστήμονες. 
Συντονίζει η Σχολική Σύμβουλος Μαρία Παπαευσταθίου. 
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09-03-2018 στις 12:30 – 15:00μ.μ., στο «ΠΑΝΘΕΟΝ» της Ηγουμενίτσας . 
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 
Είσοδος ελεύθερη 
Με εκτίμηση 
Μαρία Παπαευσταθίου 
Σχολική Σύμβουλος 
Φιλολόγων Θεσπρωτίας


Read More »
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα «Δυσκολίες Μάθησης – Αναπτυξιακές διαταραχές: Μια ολιστική προσέγγιση» Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα «Δυσκολίες Μάθησης – Αναπτυξιακές διαταραχές: Μια ολιστική προσέγγιση» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ- ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018


Μετά την 24η πρωινή ώρα ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
Η 24ωρη εφημερία αρχίζει στις 8 π.μ. και λήγει στις 8 π.μ την επόμενη ημέρα 


 
1 ΠΕΜΠΤΗ ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΚΙΟΥ
3 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΚΟΝΤΟΣ – ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ – ΛΙΑΚΟΥ  
3μ.μ έως  πρωί ΚΟΝΤΟΣ
4 ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠ.
5 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
6 ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΣΙΟΣ
7 ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΥΡΗ
8 ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜ.
9 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΤΙΝΑ ΧΡ.
10 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΚΟΥΦΑΛΑΣ – ΠΑΠΠΑΣ Δ. – ΚΑΤΣΙΟΣ
3μ.μ έως  πρωί ΚΟΥΦΑΛΑΣ
11 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΚΡΙΔΗ
12 ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΙΑΚΟΥ
13 ΤΡΙΤΗ ΠΑΠΠΑΣ
14 ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
15 ΠΕΜΠΤΗ ΜΠΕΚΙΟΥ
16 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΟΣ
17 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ.ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠ. – ΜΠΕΚΙΟΥ – ΠΑΠΠΑΣ
3μ.μ έως  πρωί ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠ.
18 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
19 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΣΙΟΣ
20 ΤΡΙΤΗ ΚΟΥΡΗ
21 ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΠΠΑΣ Δ.
22 ΠΕΜΠΤΗ ΚΟΤΙΝΑ ΧΡ.
23 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΦΑΛΑΣ
24 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΜΑΚΡΙΔΗ – ΚΟΤΙΝΑ ΧΡ. – ΚΟΥΡΗ  
3μ.μ έως  πρωί ΜΑΚΡΙΔΗ
25 ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΙΑΚΟΥ
26 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΠΠΑΣ
27 ΤΡΙΤΗ ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
28 ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΠΕΚΙΟΥ
29 ΠΕΜΠΤΗ ΚΟΝΤΟΣ
30 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΣΠΙΩΤΗ ΣΠ.
31 ΣΑΒΒΑΤΟ 8 π.μ.-3μ.μ. ΜΑΣΤΟΡΑΣ–ΚΟΝΤΟΣ – ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ
3μ.μ έως  πρωί ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Read More »
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ- ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ- ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα ''Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ'' το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Οδηγού του προγράμματος με θέμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 11:00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ του Δ. Ηγουμενίτσας (παραλιακή οδός Ηγουμενίτσας) και προσκαλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που το αντικείμενό τους εμπλέκεται με το έργο να την παρακολουθήσει.

Ο Εισηγητής της εκδήλωσης κος Αχιλλέας Τηλέγραφος, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, Στέλεχος Μονάδας Β, Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Υ.Π.ΕΝ, Τομέα Ενέργειας, αφού παρουσιάσει συνοπτικά τον οδηγό του προγράμματος, θα απαντήσει σε απορίες και ερωτήσεις των μελών μας προκειμένου να επιτευχθεί η πληρέστερη πληροφόρηση και κατανόηση των απαιτήσεων του Οδηγού του προγράμματος. 

Ενδεικτικά επαγγέλματα που αφορά κυρίως η συγκεκριμένη δράση είναι τα οικοδομικά επαγγέλματα (π.χ. οικοδομικών εργασιών, αλουμινο-σιδηρο κατασκευαστών, ελαιοχρωματιστών, πλακάδων, υδραυλικών, ηλεκτρολόγων, στεγανοποιήσεις κλπ) και υπηρεσιών και εμπορίου συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας (π.χ. ψύξης / θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων κλπ).

Η εκδήλωση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα μέλη μας (Τακτικά και εκ του Νόμου).

Πρόγραμμα εκδήλωσης: 
11:00-11:10 Προσέλευση 
11:10-11:30 Εισήγηση
11:30-12:30 Ερωτήσεις – Απαντήσεις.

Υπενθυμίζεται οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από τους υποψηφίους και υποχρεωτικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Προγράμματος https://exoikonomisi.ypen.gr και ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 08/03/2018.
 
Εκ της Διοικήσεως 


Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα ''Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ'' το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα ''Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ'' το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Απότακτος αστυνομικός ο "εγκέφαλος" της σπείρας - Εύποροι Ευρωπαίοι τα θύματα

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018


Απότακτος αστυνομικός, σύμφωνα με έγκυρες και εξακριβωμένες πληροφορίες είναι ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης που μέσω του Facebook, είχε αναπτύξει διεθνή δράση με δεκάδες θύματα, σε τέσσερις Ευρωπαικές χώρες. Πρώην αστυνομικός όμως υπήρξε ένα ακόμη μέλος της σπείρας με κομβικό ρόλο στην απάτη που είχε στηθεί. Το στρατηγείο τους ήταν στην Αθήνα ενώ κομβικούς σταθμούς αποτέλεσαν η Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα.

Ο απότακτος αστυνομικός, ο οποίος κατάγεται από την Θεσπρωτία, υπηρετούσε στην Αττική και διώχθηκε από το σώμα για υποθέσεις πλαστογραφίας αλλά κι ανάμειξης με ναρκωτικά. Ο δεύτερος είχε εγκαταλείψει οικειοθελώς το σώμα, μόλις ολοκλήρωσε τον υποχρεωτικό χρόνο υπηρεσίας.

Γνώστης της γερμανικής γλώσσας ο ένας, αναζητούσε τα θύματα ανάμεσα σε εύπορους Ευρωπαίους, που μιλούσαν γερμανικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βασικές χώρες δράσεις είναι η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελβετία και το Λιχτενστάιν.

Η σπείρα παρακολουθούσε μέσω του Facebook προφίλ ανυποψίαστων πολιτών. Όταν έκρινε ότι η οικονομική τους επιφάνεια είναι ικανοποιητική αναλάμβανε δράση.

Έστηναν ένα παράλληλο προφίλ ή παραβίαζαν το πραγματικό, έστελναν αιτήματα φιλίας στους διαδικτυακούς φίλους του θύματος με σκοπό την υφαρπαγή των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια έστελναν email επικαλούμενοι άμεση οικονομική ανάγκη και υπόδειξη λογαριασμού για κατάθεση χρημάτων.
Συνήθως υποστήριζαν ότι βρίσκονταν στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους. Επικαλούνταν μπλοκάρισμα της πιστωτικής τους κάρτας ή απώλεια και έτσι έπειθαν ευκολότερα τον "εύπορο φίλο" να κάνει την κατάθεση για διευκόλυνση λίγων ημερών.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, πραγματοποιούσαν παραγγελίες σε διαδικτυακές επιχειρήσεις που αφορούσαν την αγορά κυρίως συσκευών κινητών τηλεφώνων μεγάλης αξίας αλλά και ράβδων χρυσού και υποδείκνυαν στα θύματα να καταθέσουν χρηματικό ποσό με το πρόσχημα της οικονομικής ανάγκης στο λογαριασμό του διαδικτυακού καταστήματος.

Στη συνέχεια, αυτοί παραλάμβαναν, μέσω εταιριών ταχυμεταφοράς, τα δέματα με τα προϊόντα που είχαν παραγγείλει και προέβαιναν στην πώλησή τους σε τιμή χαμηλότερη της αγοραστικής τους αξίας, ρευστοποιώντας έτσι άμεσα τα χρήματα από την παράνομη δραστηριότητά τους.

Με τον τρόπο αυτό είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν τουλάχιστον 24 πολίτες και να αποσπάσουν περίπου 250 χιλιάδες ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας χρειάστηκαν να αφιερώσουν πολλές ώρες και επί πολλούς μήνες στην έρευνα, προκειμένου να εξακριβώσουν τον ακριβή τρόπο δράσης της οργάνωσης και να συγκεντρώσουν όλο το αποδεικτικό υλικό που οδήγησε στη σύλληψή τους.


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Απότακτος αστυνομικός ο "εγκέφαλος" της σπείρας - Εύποροι Ευρωπαίοι τα θύματα Ηγουμενίτσα: Απότακτος αστυνομικός ο "εγκέφαλος" της σπείρας - Εύποροι Ευρωπαίοι τα θύματα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Τουρισμός στην Θεσπρωτία: Οι προκλήσεις του 2018, τα ρεκόρ και τα προβλήματα - Του Χρήστου Γκορέζη

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

Η τουριστική σεζόν που ξενικά σε 8 εβδομάδες, αναμένεται να είναι ορόσημο για τον τουριστικό προϊόν της Θεσπρωτίας, με τον νομό να κυνηγάει όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα των 33 εκ. τουριστών και των 15 δισ. ευρώ που αναμένονται φέτος στην χώρα. Ένα ορόσημο μου προκύπτει από τόσο από ενδογενείς όσο και από εξωγενείς παράγοντες.

Είναι η πρώτη χρονιά που η Θεσπρωτία θα αξιοποιήσει τον νέο οδικό άξονα της Ιόνιας Οδού άλλα και τα πλέον αναβαθμισμένα αεροδρόμια των Ιωαννίνων και της Κέρκυρας. Και το πόσο σημαντικά είναι τα παραπάνω για την τουριστική ανάπτυξη του νομού, αποδεικνύεται εύκολα από το θετικό πρόσημο που πρόσφερε προ ετών, η ολοκλήρωση της Εγνατίας και η πρόσβαση τουριστών από την βόρεια Ελλάδα άλλα και από χώρες των Βαλκανίων.

Ταυτόχρονα, η Θεσπρωτία έχει αποκτήσει την φήμη του ποιοτικού τουρισμού για εγχώριους τουρίστες και μάλιστα για το ποιοτικότερο κομμάτι των τουριστών που επιλέγουν οικογενειακές διακοπές και που μεταφέρονται με τα δικά τους οχήματα, αφού έρευνες έχουν αποδείξει πως οι τουρίστες με την μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη, είναι αυτοί που μετακινούνται με τα δικά τους οχήματα.

Το διαχρονικό πρόβλημα της έλλειψης κλινών, είναι πλέον παρελθόν, αφού από την μια οι συνεχείς επενδύσεις και από την άλλη η Airbnb, έχουν τριπλασιάσει την τελευταία 5ετία, την δυναμικότητα φιλοξενίας στον νομό.

Τρανταχτό παράδειγμα για την θετική εξέλιξη των τελευταίων ετών στον τουρισμό, είναι πως η TUI και ο Thomas Cook, έχουν προσθέσει την Θεσπρωτία στους βασικούς ελληνικούς προορισμούς, με την TUI μάλιστα, να προσφέρει από φέτος για πρώτη χρονιά, θέσεις εργασίας αμειβόμενες απευθείας από την TUI, για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Ταυτόχρονα, ελληνικά τουριστικά γραφεία, έχουν βάλει την Θεσπρωτία στον χάρτη των προορισμό τους, προσφέροντας δελεαστικά πακέτα διαμονής.

Το πλέον σημαντικό όμως, είναι πως η Θεσπρωτία παραμένει στις χαμηλότερες θέσεις των προορισμών με ξενοδοχεία all inclusive, με αποτέλεσμα τα εισερχόμενα έσοδα, να μοιράζονται εκτός από τα ξενοδοχεία και σε όλες τις επιχειρήσεις με αντικείμενο τον τουρισμό και περισσότερο από όλες, τις επιχειρήσεις εστίασης, κάτι που δεν συμβαίνει σε ανταγωνιστικούς προορισμούς.H Airbnb στην Θεσπρωτία
Αυτή την στιγμή, αρχές Μαρτίου, συνολικά 216 κατοικίες με περισσότερες από 700 κλίνες της Θεσπρωτίας, υπάρχουν στην πλατφόρμα Arbnb, με ανοδικές τάσεις όσο πλησιάζουμε στην καλοκαιρινή σεζόν. Η ενοικίαση των καταλυμάτων στην Θεσπρωτία κυμαίνεται από 16€ την ημέρα για μεμονωμένο δωμάτιο μέχρι και 1350€ την ημέρα για ολόκληρη βίλα. Με βάση την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς και όσο θα κορυφώνεται η θερινή σεζόν, οι κατοικίες της Θεσπρωτίας που βρίσκονται στην Airbnb θα ξεπεράσουν τις 350 και οι κλίνες θα ξεπεράσουν τις 1100.

Λίγα τα 5άστερα
Πρόβλημα εντοπίζεται στην πολυτελή διαμονή, σε 5άστερα & resorts. Μόλις 2 μεγάλες μονάδες των 5 αστέρων υπάρχουν στο νομό, ενώ κυοφορούνται άλλες 2. Ελαφρός καλύτερη η κατάσταση στα 4αστερα ξενοδοχεία, που αγγίζουν τα 10 ενώ κυοφορούνται άλλα 3. Την μερίδα του λέοντος κατέχουν τα καταλύματα 2 αστέρων και οι ξενώνες που αναπτύσσονται με υψηλούς ρυθμούς σε όλη την περιφέρεια του νομού και που αυτή την στιγμή ξεπερνούν τα 170.

Η booking
152 ξενοδοχεία & καταλύματα της Θεσπρωτίας έχουν επιλέξει την πλατφόρμα της booking για την online μίσθωση. Αξίζει να σημειωθεί πως για την high season του 2018, η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Θεσπρωτίας που βρίσκονται στην booking, αγγίζει το 71%, ποσοστό που φανερώνει την εξαιρετική χρονιά του 2018.

Τα συμβόλαια
Στην Θεσπρωτία παρατηρείται μια σημαντική διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές της γειτονιάς μας. Τα συμβόλαια για το 2018 των μεγάλων ξενοδοχείων της ακτογραμμής, έκλεισαν σε ικανοποιητικά ποσά, πράγμα που φανερώνει πως ο νομός κρατά καλά στους ποιοτικούς επισκέπτες, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τα συμβόλαια των νησιών του Ιουνίου και κυρίως της Κέρκυρας, όπου ο μ/ο σημειώνει αρνητικά ρεκόρ δεκαετίας. Σε ολόκληρη την χώρα, οι προκρατήσεις κινούνται με άνοδο 15% έως 30% ανάλογα την αγορά, γεγονός που βάζει τις βάσεις για νέα χρονιά- ρεκόρ, ενώ ξενοδόχοι της Θεσπρωτίας, σημειώνουν πως οι παρακρατήσεις για τον νομό, παρουσιάζουν αύξηση μεγαλύτερη του 20%

Οι φυλές
Η Θεσπρωτία πλέον φιλοξενεί τους πάντες. Ιταλοί, Γερμανοί και Σκανδιναβοί, κατέχουν την μερίδα του λέοντος τόσο σε κρατήσεις όσο και σε αγοραστική δύναμη. 
Ακολουθούν οι Ρουμάνοι και οι Γάλλοι που την τελευταία διετία παρουσιάζουν σημαντική αύξηση, ενώ Ρώσοι, Τσέχοι, Πολωνοί και Σέρβοι, δείχνουν να σημειώνουν έντονο ενδιαφέρον για την φετινή χρονιά. Σταθεροί αλλά λίγοι είναι οι Άγγλοι και οι Τσέχοι, ενώ δειλά δειλά τα τελευταία 2 χρόνια, βλέπουμε Τούρκους, Κροάτες, Ισραηλινούς και Κινέζους.

Τα προβλήματα
4 είναι τα σημαντικότερα προβλήματα στο τουριστικό προϊόν της Θεσπρωτίας. Το σημαντικότερο από όλα να είναι η έλλειψη κοινής τουριστικής πολιτικής από τους δήμους και τους φορείς της Θεσπρωτίας. 
Μέχρι αυτή την στιγμή, ο νομός δεν έχει αποκτήσει ακόμα την τουριστική του ταυτότητα και οποιεσδήποτε δράσεις και αν υλοποιούνται, πραγματοποιούνται μεμονωμένα είτε από την αυτοδιοίκηση (κυρίως την Περιφέρεια) είτε από το επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με τον καθένα από τους φορείς, να χρησιμοποίει τις δικές του πρακτικές στην επικοινωνία του τουριστικού προϊόντος. 
Η μονόπλευρη προβολή των Ιωαννίνων και της Πρέβεζας σε βάρος της Θεσπρωτίας από την Περιφέρεια Ηπείρου, αποτελεί το 2ο σημαντικότερο πρόβλημα και αυτό θα πρέπει να περιοριστεί άμεσα. 3ο σημαντικότερο πρόβλημα, η χαώδης διαφορά της ακτογραμμής με την ενδοχώρα της Θεσπρωτίας, αφού μόνο ο Αχέροντας έχει καταφέρει να πάρει μερίδιο από τον εισερχόμενο τουρισμό αλλά δυστυχώς στην κατηγορία περιήγησης και όχι διαμονής, όπου παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. 
Τέλος, η μη αξιοποίηση της κρουαζιέρας αποτελεί το 4ο πρόβλημα στο τουριστικό προϊόν του νομού, αφού και οι αφίξεις παραμένουν σε χαμηλά νούμερα και δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να εκμεταλλευτούμε τους επιβάτες.

Θα κλείσουμε με την πρώτη παράγραφο. 
Η τουριστική σεζόν που ξενικά σε 8 εβδομάδες, αναμένεται να είναι ορόσημο για τον τουριστικό προϊόν της Θεσπρωτίας, με τον νομό να κυνηγάει όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα των 33 εκ. τουριστών και των 15 δισ. ευρώ που αναμένονται φέτος στην χώρα.


 
Read More »
Τουρισμός στην Θεσπρωτία: Οι προκλήσεις του 2018, τα ρεκόρ και τα προβλήματα - Του Χρήστου Γκορέζη Τουρισμός στην Θεσπρωτία: Οι προκλήσεις του 2018, τα ρεκόρ και τα προβλήματα - Του Χρήστου Γκορέζη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

ΑΝΟΙΞΗ: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ - ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΟΡΚΟΥ

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

Η εποχή στην οποία συντελείται μια φυσική αναγέννηση στο περιβάλλον της χωράς μας,. τα περισσότερα είδη φυτών μπαίνουν σε ανθοφορία και γεμίζουν την φύση και τους κήπους μας με χρώματα αλλά και μεθυστικά αρώματα, πράγμα που επηρεάζει θετικά τον ψυχικό μας κόσμο.

Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι πολλές καθώς ο κήπος την περίοδο αυτή έχει την τιμητική του. παρακάτω θα ασχοληθούμε με τις φροντίδες που πρέπει να γίνουν καθώς και με μερικά από τα πιο δημοφιλή λουλούδια που κοσμούν τους περισσότερους κήπους αλλά και μπαλκόνια.

Τον περισσότερο χρόνο συνήθως αυτή την εποχή θα τον αφιερώσουμε στον χλοοτάπητα. Για τα ψυχρόφιλα ήδη (αυτά που συνήθως ονομάζουμε « γκαζόν », είναι απαραίτητος ο αερισμός (με μηχανικά ή χειρονακτικά μέσα), και το χαμηλό σε ύψος κούρεμα. 
Αν χρειάζεται σε αραιούς τάπητες ακολουθεί η επισπορά καθώς και η βασική λίπανση η οποία κρίνεται απολύτως απαραίτητη. 
Συντήρηση επίσης θα χρειαστεί και το αρδευτικό μας δίκτυο καθώς την λίπανση θα πρέπει να την διαδεχθεί η άρδευση. για τους ήδη εγκατεστημένους χλοοτάπητες η συχνότητα άρδευσης της εποχής είναι δύο – τρείς φορές εβδομαδιαίως. Για τα θερμόφιλα είδη (τριφύλλι, αγριάδα ) συστήνουμε την λίπανση με αζωτούχο λίπασμα ώστε να προωθηθεί η εαρινή τους αγρύπνηση.

στον κήπο ολοκληρώνουμε τα κλαδέματα που μας έχουν μείνει από τον χειμώνα κυρίως σε φυτικούς φράκτες αλλά και σε καρποφόρα δένδρα όπως τα εσπεριδοειδή. για τους θάμνους μας είναι η εποχή στην οποία θα κάνουμε τον κλαδοκάθαρο, δηλαδή την απομάκρυνση μικρών κλαδίσκων γερασμένων ή πυκνών ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε καλύτερο αερισμό κ φωτισμό για τα φυτά μας.

η απομάκρυνση των ζιζανίων από τα φυτά και τους θάμνους μας κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την καλύτερη ανάπτυξη των φυτών. Το βοτάνισμα ακολουθεί η λίπανση των δένδρων κ των θάμνων.

Η αφύπνιση της φύσης την περίοδο αυτή έχει σαν συνέπεια την εμφάνιση των πρώτων ασθενειών και εντόμων τα οποία θεωρούνται «εχθροί» μας.

Η αντιμετώπιση τους πρέπει να γίνεται με σύνεση κ προσοχή και η χημική τους αντιμετώπιση θα πρέπει να αποτελεί την έσχατη λύση. στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιμετωπιστούν με βιολογικούς τρόπους τα περισσότερα είδη ξενιστών από τους κήπους. η συμβουλή ειδικών ανθρώπων κρίνεται απαραίτητη καθώς τα περισσότερα από τα φάρμακα που χρησιμοποιούσαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας έχουν αποσυρθεί από την αγορά.


* Τα φυτώρια Ntorkos Plants ιδρύθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80, από τον κύριο Γεώργιο Ντόρκο, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή εσπεριδοειδών και καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού χώρου.
Το έτος 2004 με την προσθήκη του κυρίου Άγγελου Ντόρκου Γεωπόνου Τ.Ε. στο ανθρώπινο δυναμικό, η επιχείρηση ξεκίνησε δυναμικά την επέκτασή της στους τομείς των λαχανικών και εποχιακών φυτών.


 
Read More »
ΑΝΟΙΞΗ: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ - ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΟΡΚΟΥ ΑΝΟΙΞΗ: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ - ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΟΡΚΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Περιφέρεια Ηπείρου: Ηλεκτροδότηση αγροτικών εκμεταλλεύσεων στον Βραχωνά Συβότων

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018


Επεκτάσεις του δικτύου ηλεκτροδότησης σε δύο ακόμη περιοχές της Ηπείρου, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια με σημερινές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν κτηνοτροφικές μονάδες. 
Η πρώτη επέκταση αφορά την περιοχή «Βραχωνά» της Τοπικής Κοινότητας Συβότων Δήμου Ηγουμενίτσας, με προϋπολογισμό 72.515 ευρώ και η δεύτερη την Τ.Κ. Ασβεστοχωρίου Δήμου Ιωαννιτών με προϋπολογισμό 17991 ευρώ.


Read More »
Περιφέρεια Ηπείρου: Ηλεκτροδότηση αγροτικών εκμεταλλεύσεων στον Βραχωνά Συβότων Περιφέρεια Ηπείρου: Ηλεκτροδότηση αγροτικών εκμεταλλεύσεων στον Βραχωνά Συβότων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Παράταση προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου δασικού χάρτη

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNfaVVyQR5mauJSB0aXzXPZZxb2ITFI9hvYdXpomaOKmmcS3C6gvam6nfqeHDyQeqKKqrhZwQX8YrciUtl6lGbZ8jTYoDCX3P2x0X6sxihehSA-ZwYQ7vLHPMjGEtcT41igMokWZhre-o/s1600/dasikoi.JPG


Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι με την υπ. αριθ. 29991/26-02-2018(ΑΔΑ: Ψ2ΣΥΟΡ1Γ-909) απόφαση της Δ/νσης Δασών Θεσπρωτίας τροποποιήθηκε η αριθ.175616/10-11-2017 απόφασή της, με θέμα «Ανάρτηση δασικού χάρτη Δημοτικής Κοινότητας Ηγουμενίτσας (προ-Καποδιστριακός ΟΤΑ Ηγουμενίτσας), Δήμου Ηγουμενίτσας Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του», κατά το τμήμα που αφορά στις προθεσμίες και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων.

Η υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του δασικού χάρτη η οποία άρχισε την 23η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη λήγει την 30η Μαΐου 2018, ημέρα Τετάρτη. Η ίδια καταληκτική προθεσμία ισχύει και για τους κατοίκους του εξωτερικού. Κατά τα λοιπά η με αριθμό 175616/10-11-2017 απόφαση της Δ/νσης Δασών Θεσπρωτίας παραμένει και ισχύει ως έχει.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στo Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη της Δ/νσης Δασών Θεσπρωτίας με έδρα τα γραφεία της Δ/νσης Δασών Θεσπρωτίας, στη διεύθυνση Παν.Τσαλδάρη 21, Τ.Κ. 46100, Ηγουμενίτσα. τηλ. 2665023100, 2665028347 και 2665022241 τηλεομοιοτυπία 2665028345, δ/νση ηλ. ταχυδρομείου (email): ddashgu@apdhp-dm.gov.gr


Read More »
Ηγουμενίτσα: Παράταση προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου δασικού χάρτη Ηγουμενίτσα: Παράταση προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου δασικού χάρτη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018 Rating: 5

Σελίδες