Θεσπρωτία: Αστυνομικός, βρήκε πορτοφόλι ιερωμένου με 700 ευρώ και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη

Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018


Ένας Αστυνομικός υπάλληλος του Α.Τ Παραμυθιάς, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε πορτοφόλι που άνηκε σε ιερωμένο της Ιερέας Μητροπόλεως Παραμυθιάς το οποίο περιείχε προσωπικά έγραφα και το ποσό των 700 ευρώ.

Με μια κίνηση αλτρουισμού και ανθρωπιάς, ο αστυνομικός υπάλληλος, παρέδωσε το πορτοφόλι στην υπηρεσία του, από την οποία ενημερώθηκε ο κάτοχος του.


 
Read More »
Θεσπρωτία: Αστυνομικός, βρήκε πορτοφόλι ιερωμένου με 700 ευρώ και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη Θεσπρωτία: Αστυνομικός, βρήκε πορτοφόλι ιερωμένου με 700 ευρώ και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018 Rating: 5

Δύσκολες ώρες για τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018Δύσκολες ώρες για τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα Βασιλική σε ηλικία 82 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, στις 19.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Μαζαρακιά.

Θερμά συλλυπητήρια στον κ. Λώλο και στους υπόλοιπους συγγενείς της θανούσας.Read More »
Δύσκολες ώρες για τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Δύσκολες ώρες για τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018 Rating: 5

Πράπα Μάλι: Ο επίγειος παράδεισος στη Πέρδικα Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018

 
Νότια της παραλίας Καραβοστάσι και κάτω από το Δυμόκαστρο θα βρείτε έναν επίγειο παράδεισο, τη παραλία Πράπα Μάλι!Το Πράπα Μάλλι είναι μία από τις καλύτερες παραλίες της Πέρδικας. Τα γαλαζοπράσινα νερά της κερδίζουν τις εντυπώσεις ενώ η αμμουδιά έχει ψηλή άμμο που θυμίζει εξωτικά μέρη. Για αυτό το λόγο συγκεντρώνει πολύ νεολαία οι οποία την επιλέγει και για την δυνατότητα ελεύθερου κάμπινγκ που προσφέρει. Επιπλέον έλκει επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν την γαλήνη και το φυσικό κάλος της περιοχής.Η πρόσβαση στην παραλία είναι αρκετά δύσκολη και γίνεται οδικώς μόνο μέσω 4×4 αυτοκινήτου ενώ αν δεν έχετε την παραπάνω δυνατότητα, μπορείτε να την επισκεφτείτε ενοικιάζοντας βάρκα από την παραλία Αρίλλα.


Δείτε εδώ το 3d: http://www.thesprotia3d.gr/item/παραλία-πράπα-μάλι-πέρδικα/Read More »
Πράπα Μάλι: Ο επίγειος παράδεισος στη Πέρδικα Θεσπρωτίας Πράπα Μάλι: Ο επίγειος παράδεισος στη Πέρδικα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018 Rating: 5

Σελίδες