Προσφορά από τη ψησταριά "Πεζόδρομος" - Δώρο 1 κιλό αρνί στη σούβλα*

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016
 

Σε μία ακόμα προσφορά προς στους πελάτες , προχωράει η ψησταριά "Πεζόδρομος".

Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με κάθε αγορά αξίας 50€, δώρο ένα κιλό αρνάκι στη σούβλα.

Υπενθυμίζουμε πως ισχύει και η προσφορά μας, με κάθε αγορά αξίας 4€ (δύο πίτες), παίρνετε δώρο μία Pepsi Cola.

Ψησταριά "Πεζόδρομος", στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας

Τηλέφωνο για παραγγελίες 2665021131


Read More »
Προσφορά από τη ψησταριά "Πεζόδρομος" - Δώρο 1 κιλό αρνί στη σούβλα* Προσφορά από τη ψησταριά "Πεζόδρομος" - Δώρο 1 κιλό αρνί στη σούβλα* Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Υποστήριξη Κοινωνικών Δομών στα πλαίσια των Εορτών

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορτών αποφάσισε να υποστηρίξει τις Κοινωνικές Δομές των Δήμων του Νομού με προμήθειες τροφίμων και άλλων ειδών απαραίτητων για την λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα πραγματοποίησε:

Α. Προσφορά τροφίμων στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ηγουμενίτσας, Παραμυθιάς και Φιλιατών.

Β. Προσφορά οικοσκευής για το «Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραμυθιάς» απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του.

Γ. Προμήθεια ειδών από το «Χριστουγεννιάτικο BAZAAR Αγάπης» με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των μαθητών.

Δ. Προμήθεια εξοπλισμού για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αποφάσισαν με αυτές τις ενέργειες, τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, να στηρίξουν τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο & Δημιουργικό το Νέο Έτος.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου ΘεσπρωτίαςRead More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Υποστήριξη Κοινωνικών Δομών στα πλαίσια των Εορτών Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Υποστήριξη Κοινωνικών Δομών στα πλαίσια των Εορτών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Παραμυθιά: Xριστουγεννιάτικο παζάρι για τα παιδιά της Φλόγας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016
Read More »
Παραμυθιά: Xριστουγεννιάτικο παζάρι για τα παιδιά της Φλόγας Παραμυθιά: Xριστουγεννιάτικο παζάρι για τα παιδιά της Φλόγας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 19η του μηνός Δεκέμβρη του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18: 30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Παππά Ουρανία

Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής της παρ. 4 του άρθρου 4 ΤΟΥ Π.Δ. 236/1984 (ΦΕΚ 95/α/22-6-84) «Για τις περιφράξεις γηπέδων μέσα σε ζώνη πλάτους 500 μέτρων από την ακτή ή την όχθη δημοσίων λιμνών σύμφωνα με το άρθρο 23, παρ. 1 του Ν 1337/83» στους της Περιφέρειας Ηπείρου.
Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Λύση και εκκαθάριση της Νέας Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητές : Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς και Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Απόφαση επί της αιτήσεως ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου α) για πρόωρη λύση μίσθωσης δημοτικού ξενώνα Φιλιατών, β) κατάπτωση η μη της εγγυητικής επιστολής.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

Ανάκληση της υπ΄αριθμ.70/2010 απόφασης Δ.Σ περί παραχώρησης της χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Σίδερης και νυν Ξενώνα στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Σίδερης,
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

Παραχώρηση της χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Σίδερης και νυν Ξενώνα στην Αδελφότητα των εν Αθήναις Σιδεριτών ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

Παραχώρηση της χρήσης μιας αίθουσας στο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου στο Σύλλογο Πρόνοιας Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

Διαγραφή οφειλής από χρήση Κοινόχρηστου χώρου ( Πλατείας).
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ.Παππά Ουρανία

Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Λιά για λειτουργία σταθμού σταθερής τηλεφωνίας.
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης

Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου ( αίθουσας ) στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου στους Φιλιάτες για τη λειτουργία καταστήματος ηλεκτρολογικών ειδών – υλικού.
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης

Λύση συμβάσεων εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Σμέρτου ( Εκ νέου εκμίσθωση αυτού).
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης

Υποβολή πρότασης του Δήμου Φιλιατών στη Δράση ΑΝΑΠΤΥΞΗ/ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2016 της Περιφέρειας Ηπείρου.
Εισηγητής : Δήμαρχος Παππάς Σπυρίδων

Γνωμοδότηση επί αιτήματος της εταιρείας Ιχθυοκαλλιεργειών << ΛΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε>>, για την παραχώρηση δημοσίων εκτάσεων ( από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ) με σκοπό την δημιουργία χερσαίων εγκαταστάσεων στη Λωρίδα Σαγιάδας της Τ.Κ. Σαγιάδας.
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης

Έκφραση γνώμης επί των νέων προτάσεων για την μελέτη «Προωθημένη Αναγνωριστική Μελέτη Οδοποιίας για τον Οδικό Άξονα “Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Μαυρομάτι”»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου "Βελτίωση – Εκσυγχρονισμός αρδευτικού έργου Δήμου Φιλιατών (Περιοχή Λιάτσιλα)”
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου "Συντήρηση – Βελτίωση οδικού δικτύου του Δήμου Φιλιατών Νομού Θεσπρωτίας”
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου "Αποκατάσταση δρόμου συνοικισμού Σαγιάδας”
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

Ανάκληση της υπ΄αριθμ.227/2016 απόφασης Δ.Σ Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου ο οποίος ορίστηκε με την υπ΄ αριθμ.225/2016 απόφαση της οικονομικής Επιτροπής για τον χειρισμό εκάστης υπόθεσης και Μελέτης – Σύνταξης Ενδικοφανούς Προσφυγής στην Επιτροπή Γενικής Γραμματείας Δημοσίων εσόδων ως προς την υπεράσπιση πρώην και νυν αιρετών ( Προέδρων & Αντιπροέδρων) στη Νέα Κοινωφελή επιχείρηση Δήμου Φιλιατών για τα έτη 1999 έως και σήμερα.
Εισηγητής : Δήμαρχος Παππάς Σπυρίδων

Ανάκληση της υπ΄αριθμ. 228/2016 απόφασης Δ.Σ Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου ο οποίος ορίστηκε με την υπ΄ αριθμ.229/2016 απόφαση της οικονομικής Επιτροπής για τον χειρισμό εκάστης υπόθεσης και Μελέτης – Σύνταξης της αιτήσεως αναστολής επί της ειδικής έκθεσης ελέγχου διασφάλισης συμφερόντων του δημοσίου ως προς την υπεράσπιση πρώην και νυν αιρετών ( Προέδρων & Αντιπροέδρων)στη Νέα Κοινωφελή επιχείρηση Δήμου Φιλιατών για τα έτη 1999 έως και σήμερα.
Εισηγητής : Δήμαρχος Παππάς Σπυρίδων Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Καθαρίστηκαν τα δύο ρέματα του Γραικοχωρίου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016"Υπαρχει συνεργασία" και το αποτέλεσμα της το απολαμβάνουν οι κάτοικοι όλου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Με τη βοήθεια και αρωγή λοιπόν της Π.Ε Θεσπρωτίας καθαρίστηκαν δύο ρέματα στην Δ.Κ. Γραικοχωρίου το ένα κυριολεκτικά απάτητο και τα αποτελέσματα μιας αγαστής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ηγουμενίτσας και Π.Ε Θεσπρωτίας τα απολαμβάνουμε όλοι. 
Read More »
Καθαρίστηκαν τα δύο ρέματα του Γραικοχωρίου Καθαρίστηκαν τα δύο ρέματα του Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Πανελλήνιο βραβείο λογοτεχνίας για το 2016 στον Θεσπρωτό Σωτήρη Λ. Δημητρίου, από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στην κατηγορία "Διηγήματα"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών αφού μελέτησαν και αξιολόγησαν αντικειμενικά και ο καθένας χωριστά τα υποβληθέντα προς κρίση έργα Ποίησης, Διηγήματος και Χρονικού-Μαρτυρίας.

Στην κατηγορία "Διηγήματα" το Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ έλαβε το «Χορεύοντας οι νεράιδες» που ανήκει στον Θεσπρωτό, (από την Αγία Μαρίνα Ηγουμενίτσας) κ. Σωτήρη Λ. Δημητρίου .

Η Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, συγχαίρει όλους όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό αυτό.  
Read More »
Πανελλήνιο βραβείο λογοτεχνίας για το 2016 στον Θεσπρωτό Σωτήρη Λ. Δημητρίου, από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στην κατηγορία "Διηγήματα" Πανελλήνιο βραβείο λογοτεχνίας για το 2016 στον Θεσπρωτό Σωτήρη Λ. Δημητρίου, από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στην κατηγορία "Διηγήματα" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Τρίκαλα: Μύλος των ξωτικών - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΕ 15€

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016


Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξετυλίγεται φέτος για 6 χρονιά στην πόλη των Τρικάλων. Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον « Μύλο των Ξωτικών».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε μια άλλη εποχή!

Πώς είναι άραγε οι πειρατές… Είναι όλοι άγριοι και τρομακτικοί, ή μήπως κάποιοι είναι φιλικοί και ευχάριστοι; Ταξιδεύουν μήνες και είναι πολύ κουρασμένοι, πέρασαν από πολλά λιμάνια, με τρικυμία και πολλές δυσκολίες, παρέα με παπαγάλους και μαϊμούδες, για να προλάβουν να βρίσκονται στα Τρίκαλα.

Τα ξωτικά όμως το έμαθαν, προετοιμάζονται και κρύβουν καλά τον θησαυρό του Άι Βασίλη. Θα καταφέρουν άραγε οι πειρατές να τον βρουν;

Πηδήξτε λοιπόν στο κατάστρωμα και το ταξίδι αρχίζει! Ρεσάλτο στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!
Πρόγραμμα Εκδρομής

08:30 αναχώρηση από Ηγουμενίτσα για τα Τρίκαλα μέσω Εγνατίας οδού, μέχρι τον κόμβο Παναγιάς, όπου θα πάρουμε το δρόμο Καλαμπάκας –Τρικάλων. Στάση για καφέ πριν τα Γιάννενα. Άφιξη στην πόλη των Τρικάλων και ελεύθεροι στον παραμυθένιο Μύλο των Ξωτικών για να επισκεφθούμε:
-Το Καράβι των Πειρατών
-Το Εργαστήρι Σοκολάτας
-Το σπίτι του Άη Βασίλη
-Το Εργαστήρι Μαθητευόμενου Πειρατή
-Ο Αλευρόμυλος των Ξωτικών
-Το Ταχυδρομείο των Ξωτικών
- Οι Πειρατές της PLAYMOBIL
-Ζωγραφική Προσώπου

και να κάνουμε τα ψώνια μας στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ και το φαγητό μας και να διασκεδάσουμε με τις πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Αναχώρηση από τον Μύλο των Ξωτικών για τον απογευματινό μας καφέ στον πεζόδρομο της πόλης των Τρικάλων κοντά στο Ληθαίο ποταμό.

Αναχώρηση για την πόλη της Ηγουμενίτσας με όμορφες εντυπώσεις!
Κόστος ανά άτομο  
Ενήλικας - 15 €
Παιδί έως 10 ετών - 12 €
Παιδί έως 4 ετών - Δωρεάν 
ROUSSANOGLOU TRAVEL
8ης Δεκεμβρίου 11, 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ: 2665024209 email: info@roussanoglou-travel.gr
Ζητήστε πληροφορίες εδώRead More »
Τρίκαλα: Μύλος των ξωτικών - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΕ 15€ Τρίκαλα: Μύλος των ξωτικών - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΕ 15€ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016Δεν έχει προχωρήσει κάποια ενέργεια για την ενίσχυση του Τελωνείου Μαυροματίου με εξοπλισμό, όπως είχε αναφέρει το Υπουργείο Οικονομικών απαντώντας τον περασμένο Σεπτέμβριο σε σχετική Ερώτηση του Βασίλη Γιόγιακα. 
Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας επανέρχεται με νέα Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για το πότε αναμέται να διατεθεί ο εξοπλισμός για τον οποίο είχαν ήδη δρομολογηθεί διαδικασίες. 
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ: «Καθυστερήσεις στην ενίσχυση του Τελωνείου Μαυροματίου Σαγιάδας με υλικοτεχνικό εξοπλισμό»

Πριν τέσσερις και πλέον μήνες είχε κατατεθεί Ερώτηση από τον υπογράφοντα (αρ. πρωτ. 7486/3-8-2016) σχετικά με τις ενέργειες τις οποίες θα αναλάμβανε το Υπουργείο Οικονομικών για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του Τελωνείου Μαυροματίου προκειμένου να ανταποκριθεί στη τρέχουσα και μελλοντική αύξηση των διερχόμενων οχημάτων, επιβατών και φορτίων. Συγκεκριμένα, υπογραμμιζόταν η ανάγκη κατασκευής κτιρίου ελέγχου οχημάτων και παροχή στοιχειώδους εξοπλισμού – τον οποίο δε διαθέτει – για την απρόσκοπτη εκτέλεση του ελεγκτικού έργου.

Στην απάντηση της παραπάνω Ερώτησης (αρ. πρωτ. 0007770/2215/15-9-2016) αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι «εκκρεμεί η έκδοση απόφασης από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη διάθεσή ενός ακόμα (αυτοκινήτου)» και ότι «έχει σταλεί έγγραφο για την εξασφάλιση πιστώσεων για είδη ιματισμού (ΔΣΤΕΠ Β 1102077 ΕΞ 2016/06-07-2016) για τη διεξαγωγή ελέγχων». Επίσης αναφερόταν ότι «το Τελωνείο Μαυροματίου παραμένει στον πίνακα των Τελωνείων στα οποία θα διατεθεί εφόσον πραγματοποιηθεί προμήθεια σταθερών συσκευών X-RAY ανίχνευσης για αποσκευές και δέματα» ενώ γινόταν λόγος για «μελλοντική τοποθέτηση σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών».

Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει κάποια από τις παραπάνω ενισχύσεις, ούτε καν η διάθεση οχήματος και ιματισμού για τη διεξαγωγή ελέγχων οι διοικητικές διαδικασίες για τα οποία, σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών, είχαν δρομολογηθεί.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:
  • Πότε πρόκειται να διατεθεί στο Τελωνείο Μαυροματίου νέο υπηρεσιακό όχημα και ιματισμός για τη διεξαγωγή ελέγχων,
  • Εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την τοποθέτηση σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών ή για την προμήθεια σταθερών συσκευών ακτινοσκοπικού ελέγχου (X-RAY).  
Read More »
ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Ποσότητα-μαμούθ ναρκωτικών εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε Αθήνα και Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016


Σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν χθες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηγουμενίτσα.

Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι η επιχείρηση τέθηκε σε εφαρμογή από χθες τα ξημερώματα σε Αθήνα και Ηγουμενίτσα ενώ στο στόχαστρο των αστυνομικών μπήκαν οι έμποροι κάνναβης και κοκαΐνης.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατοντάδες κιλά κάνναβης (περισσότερα από 200), ενώ έγιναν και τουλάχιστον πέντε συλλήψεις τόσο Ελλήνων όσο και ξένων υπηκόων, πιθανόν από την Αλβανία.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε και ένα σκάφος, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Αναμένονται επίσημες ενημερώσεις.
Παναγιώτης Βλαχουτσάκος - zougla.gr 
Read More »
Ποσότητα-μαμούθ ναρκωτικών εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε Αθήνα και Ηγουμενίτσα  Ποσότητα-μαμούθ ναρκωτικών εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε Αθήνα και Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

238 θέσεις εργασίας στους Δήμους της Θεσπρωτίας - Εκδόθηκε η απόφαση για την Κοινωφελή, αναμένεται η προκήρυξη

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016


 
Εκδόθηκε η απόφαση από το Υπουργείο Εργασίας για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, που θα καλύψει πλέον το σύνολο των Δήμων, πλην αυτών που συμμετείχαν στις δύο προηγούμενες δημόσιες προσκλήσεις.

Σημειώνεται ότι επιλογή του Υπουργείου ήταν να προηγηθούν δύο «πιλοτικές» εφαρμογές του προγράμματος με επιλεγμένους δήμους που είχαν χαρακτηριστεί θύλακες ανεργίας, γεγονός που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μεταξύ των φορέων της αυτοδιοίκησης.

Στην Ήπειρο κατά την πρώτη πιλοτική εφαρμογή, το καλοκαίρι, μετείχε ο Δήμος Άρτας και στη Δεύτερη ο Δήμος Πρέβεζας.

Πλέον η προκήρυξη, που σύμφωνα με τις δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού αναμένεται εντός των ημερών, θα καλύψει τους υπόλοιπους δεκαέξι δήμους της Ηπείρου, με αριθμό θέσεων αντίστοιχο με το προηγούμενο πρόγραμμα. 

 

Οι θέσεις στους δήμους της Ηπείρου

Οι θέσεις που έχουν κατανεμηθεί στους Δήμους της Ηπείρου και αφορούν στην κάλυψη διάφορων ειδικοτήτων είναι οι ακόλουθες:

Ζαγορίου 22 θέσεις

Βορείων Τζουμέρκων 32

Γεωργίου Καραϊσκάκη 33

Μετσόβου 33

Κόνιτσας 34

Κεντρικών Τζουμέρκων 37

Φιλιατών 42

Πωγωνίου 50

Δωδώνης 54

Σουλίου 55

Πάργας 68

Νικολάου Σκουφά 69

Ζηρού 74

Ζίτσας 79

Ηγουμενίτσας 141

Πρέβεζας 169 (μετείχε στη δεύτερη φάση του προγράμματος και ήδη ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα)

Αρταίων 230 (οι θέσεις καλύφθηκαν στην πρώτη πιλοτική φάση)

Ιωαννιτών 598

Η δράση έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της μακράς ύφεσης που υφίσταται η ελληνική οικονομία, βάσει των στοιχείων της εγγεγραμμένης ανεργίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

O ΟΑΕΔ αναλαμβάνει την κατάρτιση του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων και την υπόδειξη των επιλεγέντων ωφελουμένων με βάση τον Πίνακα Κατάταξης στους επιβλέποντες φορείς, καθώς την καταβολή του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους στους ωφελουμένους και τους επιβλέποντες φορείς αντίστοιχα. Ωφελούμενοι της δράσης

Ωφελούμενοι της δράσης είναι όσοι ανήκουν σε τουλάχιστον μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

• Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
• Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
• Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
• Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα.
• Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.
• Εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.
• Εγγεγραμμένοι άνεργοι δικαιούχοι «Κοινωνικού -Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), άλλοτε «Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος».

Το σύστημα επιλογής θα βασίζεται στη μοριοδότηση κριτηρίων, στον καθορισμό τυχόν δικαιολογητικών που πρέπει να υποβληθούν από τους δυνητικά ωφελουμένους, στον ορισμό μηχανισμού ελέγχου των δικαιολογητικών αυτών και στη βαθμολόγηση, κατάταξη και τοποθέτηση των υποψηφίων σε αντίστοιχες θέσεις με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού.

Μισθός, άδειες, ιατροφαρμακευτική κάλυψη

Ο ΟΑΕΔ θα καλύπτει το μισθολογικό κόστος των ωφελουμένων που θα απασχολήσει ο επιβλέπων φορέας στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα και τις ασφαλιστικές εισφορές (φορέα - Ωφελουμένου). Συγκεκριμένα, για κάθε ωφελούμενο που θα τοποθετηθεί από τον επιβλέποντα φορέα για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» το μισθολογικό κόστος αντιστοιχεί α) σε 19,81 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 495,25 ευρώ μηνιαίως για ωφελουμένους ηλικίας 25 ετών και άνω και β) σε 17,27 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 431,75 ευρώ μηνιαίως για ωφελουμένους ηλικίας κάτω των 25 ετών. Ο ΟΑΕΔ, εκτός από τα στην παρούσα απόφαση καταβαλλόμενα ποσά, δεν υποχρεούται να καταβάλλει οποιαδήποτε άλλη παροχή, ενίσχυση ή αμοιβή στους ωφελουμένους (όπως επίδομα αδείας κ.ά.).

Ειδικότερες ρυθμίσεις που διέπουν το Πρόγραμμα: α) Περιπτώσεις επιτρεπόμενης απουσίας ωφελουμένων από το Πρόγραμμα, άνευ περικοπής αποδοχών τους: Θα προηγείται είτε έντυπη αίτηση προς έγκρισή της από τον επιβλέποντα φορέα, με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι ωφελούμενοι θα απολαμβάνουν πλήρους ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, υπαγόμενοι στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ - ΕΤΕΑ, με εξαίρεση ωφελουμένους ασφαλισμένους μετά την 01-01-1993, που λόγω ιδιότητας ή άσκησης δραστηριότητας υπάγονται στην ασφάλιση του ΕΤΑΑ, για τους οποίους οι εισφορές αποδίδονται στους αντίστοιχους τομείς ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ και ΤΑΝ των κλάδων κύριας και επικουρικής ασφάλισης του ΕΤΑΑ.

Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις

Οι άνεργοι, κατόπιν σχετικής Δημόσιας Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ, θα κληθούν να υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στον ΟΑΕΔ μία αίτηση συμμετοχής για την απασχόλησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις, για μία ειδικότητα, επιλέγοντας από έναν μέχρι τρεις επιβλέποντες φορείς, όπως προβλέπει η εκάστοτε Πρόσκληση. Η ηλεκτρονική αίτηση θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr) και μετά τη συμπλήρωσή της οι δυνητικοί ωφελούμενοι θα την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) στον ΟΑΕΔ. Σε περίπτωση υποβολής της αίτησης με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που ορίζεται ρητά στην οικεία Πρόσκληση, ο υποψήφιος θα αποκλείεται από τη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων και, κατά συνέπεια, από τη διαδικασία τοποθετήσεων που υλοποιείται βάσει αυτού.

Η ηλεκτρονική αίτηση υποβάλλεται μέσα στην προθεσμία που θα οριστεί στην οικεία Πρόσκληση. Το εμπρόθεσμο αυτής κρίνεται με βάση την ημερομηνία της αποστολής της ηλεκτρονικής αίτησης στον ΟΑΕΔ. Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων.Read More »
238 θέσεις εργασίας στους Δήμους της Θεσπρωτίας - Εκδόθηκε η απόφαση για την Κοινωφελή, αναμένεται η προκήρυξη 238 θέσεις εργασίας στους Δήμους της Θεσπρωτίας - Εκδόθηκε η απόφαση για την Κοινωφελή, αναμένεται η προκήρυξη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Τα αποτελέσματα για το υπερεσιακό συμβούλιο ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

Read More »
Τα αποτελέσματα για το υπερεσιακό συμβούλιο ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας Τα αποτελέσματα για το υπερεσιακό συμβούλιο ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Πανελλήνιο βραβείο λογοτεχνίας για το 2016 στον Θεσπρωτό π. Ηλία Μάκο Από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στην κατηγορία "Χρονικό-Μαρτυρία"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016Το Β΄ πανελλήνιο βραβείο λογοτεχνίας στην κατηγορία "Χρονικό-Μαρτυρία" δόθηκε για το 2016 από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στο κείμενο του π. Ηλία Μάκου (πρεσβύτερου-θεολόγου) "Γυρεύοντας τον παππού και τη γιαγιά". 
 Η κριτική επιτροπή, που αξιολόγησε τα έργα, στα πλαίσια πανελλήνιου και παγκύπριου διαγωνισμού του έτους 2016, αποτελούνταν από τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Λευτέρη Β. Τζόκα, τον πρώην γενικό γραμματέα της Ένωσης Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον τ. σχ. σύμβουλο και συγγραφέα Χρήστο Γκόντζο, τακτικό μέλος της Ένωσης. 
Το χρονικό μαρτυρία του π. Ηλία Μάκου, αναφέρεται στα βιώματά του από τον ανεκτίμητο ρόλο του παππού και της γιαγιάς του (γονιών του πατέρα του), που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια, στη ζωή του. 
Επιδιώκει μέσα από συγκεκριμένες αναφορές να εκφράσει γενικά την αγάπη που έχουν μέσα τους ο παππούς και η γιαγιά για τας εγγόνια τους, μια αγάπη, που είναι πραγματικά ανεξάντλητη και αναντικατάστατη για το παιδί. 
Μεταξύ άλλων σημειώνει ο π. Ηλίας Μάκος στη βραβευμένη μαρτυρία του: "Κοιτώ, εδώ, στον τόσο γνώριμο και αγαπημένο χώρο του σπιτιού τους, ψάχνοντας τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Και μερικές φορές νομίζω (ψευδαίσθηση νάναι;) πως τους βλέπω με τα μάτια μου. Λεπτούς, με ρυτιδιασμένα πρόσωπα και άσπρα μαλλιά. Άλλες φορές μου έρχονται στο μυαλό οι ατέλειωτες εκείνες ώρες, που έζησα μαζί τους. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές...". 
Αλλού τονίζει: 
"Αξέχαστη είσαι, γιαγιούλα μου, γιατί σήκωσες αδιαμαρτύρητα το φορτίο των παθών και των ιδιοτροπιών μου. Πληγώθηκες από τα λάθη μου. Έκλαψες για τις πτώσεις μου. Έγινες μάρτυρας των αναστεναγμών μου. Άκουσες τους πόθους μου και συμμερίστηκες τα όνειρά μου. Έσταξες το βάλσαμο της παρηγοριάς μέσα μου. Η αναπόληση της γλυκιάς θωριάς σου κάνει μια νοσταλγία να αργοκυλάει στο αίμα μου και το είναι μου να σπαράσσει. Δυναμώνει το πνεύμα μου και με βυθίζει στο βάθος του ατέρμονος κόσμου σου, όπου ακτινοβολεί η φεγγοβολή της αθανασίας".  
Read More »
Πανελλήνιο βραβείο λογοτεχνίας για το 2016 στον Θεσπρωτό π. Ηλία Μάκο Από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στην κατηγορία "Χρονικό-Μαρτυρία" Πανελλήνιο βραβείο λογοτεχνίας για το 2016 στον Θεσπρωτό π. Ηλία Μάκο  Από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών στην κατηγορία "Χρονικό-Μαρτυρία" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016


Η μαγική πύλη του Χριστουγεννιάτικου ΓΡΑΙΚΟ-ΧΩΡΙΟΥ ανοίγει το Σαββατο 17 Δεκεμβρίου .
Σας περιμένει και φέτος , να ζήσετε στο Γραικο-Χωριό του Αι Βασίλη μια υπέροχη εμπειρία :
Παιχνίδια με την Έλσα
Συναυλία ζωντανής μουσικής από την Φιλαρμονική του Δήμου
Μαζορέτες και χορογραφία από το step by step ,
Χορογραφία από το ΚΔΑΠ Διαυλος ,
Χριστουγεννιάτικο παιδότοπο απο τον ΑΣΠΕ ΕΡΜΗΣ,
Εργαστήριο ευχών ,
Εργαστήριο γλυκισμάτων απο το Κδαπ Δίαυλος ,
Μπαλονοκατασκευές,
Face painting
Γκλουβάιν
και Δωράκια έκπληξη από τον Αι Βασίλη.


Read More »
Ηγουμενίτσα: Το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό Ηγουμενίτσα: Το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Classic Music Trip την Παρασκευή στο ΒΑΝΙΛΙΑ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016
Read More »
Ηγουμενίτσα: Classic Music Trip την Παρασκευή στο ΒΑΝΙΛΙΑ Ηγουμενίτσα: Classic Music Trip την Παρασκευή στο ΒΑΝΙΛΙΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή εκδήλωση του Κέντρου Λογοθεραπείας Κυπριτζόγλου Σπυριδούλα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή εκδήλωση του Κέντρου Λογοθεραπείας Κυπριτζόγλου Σπυριδούλα Ηγουμενίτσα: Ανοιχτή εκδήλωση του Κέντρου Λογοθεραπείας Κυπριτζόγλου Σπυριδούλα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 18:00, ΑΙΘΟΥΣΑ «ΠΑΝΘΕΟΝ»
Ο Σύλλογος ατόμων με αναπηρία «Στοργή», οι εκδόσεις Φίλντισι και η συγγραφές Χαρούλα Βερίγου Μπάντιου παρουσιάζουν το βιβλίο «Αύριο νυχτώνει φθινόπωρο».
Την ευθύνη για το μουσικό μέρος έχει το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας με το σχήμα «TRIO TENORO».
Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία «Στοργή»

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 16:00, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Χριστουγεννιάτικη γιορτή με παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα από τους μαθητές και καθηγητές του ωδείου για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας.

ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016,
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
Η παιδική Χορωδία του ωδείου και οι μαθητές του τμήματος φωνητικής θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα στην Πλατεία Δημαρχείου και θα δημιουργήσουν ένα γιορτινό κλίμα για όλα τα παιδιά της πόλης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 20:00, Ε.Ι.Ν.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ
Στη μαθητική Εστία θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τους μαθητές και καθηγητές του ωδείου. Ο σκοπός της συναυλίας θα είναι φιλανθρωπικός. Ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας και να προσφέρουμε από το δικό μας περίσσευμα διάφορα είδη που δεν χρειαζόμαστε αλλά που άλλοι συμπολίτες μας τα έχουν ανάγκη. Από το πρωί της Παρασκευής (11:00-18:00) θα είμαστε στο χώρο του Ε.Ι.Ν. και θα δεχόμαστε βιβλία, παιχνίδια και τρόφιμα.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.

Ακολουθεί Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τα Μουσικά Σύνολα & την Παιδική Χορωδία του ωδείου.
Σε συνδιοργάνωση με το ΠΑΚΠΠΟ & το Δήμο Ηγουμενίτσας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Μαθητές και καθηγητές του ωδείου θα πλαισιώσουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πέρδικα με Χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα.
Read More »
ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

5 Θεσπρωτοί συμμετέχουν σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016Σας προσκαλούμε στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής "Ελεύθερη Έκφραση Εικαστικών", που θα πραγματοποιηθεί με χορηγία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Σοφίας 3, υπέρ του Παπάφειου Ιδρύματος από 17 έως 21 Δεκέμβρη 2016.

Ώρες λειτουργίας από 11-00 π.μ. έως 22.00 μ.μ.

θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Εγκαίνια 17 Δεκέμβρη και ώρα 6 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6971838167 - 6938833290 

Οι συμμετέχοντες από Θεσπρωτία είναι: Σέργιος Κόκκορης, Κυρίτση Λαμπρινή, Ισαίογλου Γιώργος, Ναταλία Λίκοβιτς, Βίκυ Παντέλογλου.
 
Από Πρέβεζα: Κώστας Πιέτας, Κώστας Καλέντζης.
Διοργανωτές Κόκκορης Σέργιος και Αμπελίδου Θεοδώρα 
Read More »
5 Θεσπρωτοί συμμετέχουν σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη 5 Θεσπρωτοί συμμετέχουν σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: Εξόρμηση στην Νεμέρτσικα (Δούσκος) Πωγωνίου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο σύλλογος μας θα εξορμήσει στη Νεμέρτσικα με δύο πορείες:

Κακόλακος - πηγες - παλαιόπυργος
Β.Δ.: 2
Ώρες πορείας: 5
Υψ. διαφορά 600μ.
χιλιόμετρα 8

Κακόλακος - πηγές - κορυφή (2200) - παλαιόπυργος
Β.Δ.: 3
Ωρες πορείας 8
Υψ. διαφορά 1200μ.
χιλιόμετρα 13

Αναχώρηση 5.30 από το Πάνθεον.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θερμοκρασίες ενδέχεται να είναι χαμηλές γ αυτό και απαιτείτε σκούφος, γάντια και ρουχισμός κατάλληλος για χειμερινή ανάβαση, συμπεριλαμβανομένου και γκέτες για την διαδρομή 2 σε περίπτωση χιονόπτωσης.

Λοιπός εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια, αδιάβροχο/αντιανεμικό, μπατόν, νερό 2λιτ, κολατσιό, καπέλο, φακός, σφυρίχτρα {Δεύτερη αλλαξιά ρούχων στο λεωφορείο}

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου στην παλιά μαθητική εστία, 2ος όροφ. αριστερή πτέρυγα, 13/12-15/12 και ώρες 19.00-21.00

*Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

*ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. 
Read More »
Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: Εξόρμηση στην Νεμέρτσικα (Δούσκος) Πωγωνίου  Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας: Εξόρμηση στην Νεμέρτσικα (Δούσκος) Πωγωνίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016 Rating: 5

Σελίδες