Αρνητικοί στον κορωνοϊό και οι δύο ασθενείς που διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Σάββατο, Φεβρουαρίου 29, 2020

Αρνητικοί στον κορωνοϊό και οι δύο ασθενείς που διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο


Λήξη συναγερμού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων καθώς αρνητικά στον κορωνοϊό είναι τα δείγματα και από τους δύο ασθενείς που μεταφέρθηκαν την Παρασκευή. Οι αναλύσεις ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τόσο η 41χρονη γυναίκα που είχε φτάσει από την Ιταλία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και ο 65χρονος που είχε ταξιδέψει στη Μπολόνια πριν μερικές ημέρες δεν έχουν προσβληθεί από τον επικίνδυνο ιό. Και οι δύο βρίσκονται στη Μονάδα Λοιμωδών και είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Τα συμπτώματα που έχουν αποδίδονται στην κοινή εποχική γρίπη.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρίσκονται σε εφαρμογή μέτρων περιορισμού του επισκεπτηρίου και ελέγχου όσων εισέρχονται προκειμένου να περιοριστεί κάθε κίνδυνος το διάστημα αυτό.

Ανάλογα μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή και στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.
Read More »
Αρνητικοί στον κορωνοϊό και οι δύο ασθενείς που διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αρνητικοί στον κορωνοϊό και οι δύο ασθενείς που διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 29, 2020 Rating: 5

Νέα έργα από την Περιφέρεια Ηπείρου

Σάββατο, Φεβρουαρίου 29, 2020
Νέα έργα από την Περιφέρεια Ηπείρου


Στη συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, μεταξύ άλλων προέβη στις εγκρίσεις αποτελεσμάτων διαγωνισμών για διάφορα έργα. Αναλυτικά: 

1. Κατακυρώθηκαν οι διαγωνισμοί για τα έργα: 
«Διαγραμμίσεις - Αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 160.000 €. Ανάδοχος Γ. ΚΑΡΑΚΑΞΑΣ. 
«Αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων με την κατασκευή βραχοπαγίδων επί της εθνικής οδού Άρτας – Τρικάλων στη θέση Ψηλά Δένδρα Γωνιάς Κάτω Αθαμανίου», προϋπολογισμού € 246.000. Ανάδοχος ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΤΕ. 
«Άμεση αντιμετώπιση καταπτώσεων και κατολισθητικών φαινομένων επί της εθνικής οδού Άρτας – Τρικάλων στη θέση Μελάτες», προϋπολογισμού 74.400 € Ανάδοχος ΤΕΚΑΤ Ο.Ε. 

2. Αναδείχτηκαν οι προσωρινοί ανάδοχοι των έργων: 
«Βελτίωση οδικής λειτουργίας τμήματος του οδικού δικτύου Ελεούσα – Κρύα (Ν. Ιωαννίνων)», προϋπολογισμού 485.000 €. Ανάδοχος Γεωτεχνική Μηχανική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ. 
«Ασφαλτόστρωση οδικού τμήματος στο Δ.Δ. Χόχλας του Δήμου Πάργας» προϋπολογισμού € 120.000,00 με ΦΠΑ. Ανάδοχος ΜΑΚΗΣ ΑΤΕΕ. 
«Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού και αντιστήριξη πρανών επί της οδού Άρτας –Ρετσιανών μετά από πλημμύρα», προϋπολογισμού € 74.400. Ανάδοχος Ι. ΚΑΛΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. 
«Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων 250 θέσεων στο γήπεδο Γραμμενίτσας, 150 θέσεων στο γήπεδο Καμπής και 150 θέσεων στο γήπεδο Καλαμιάς», προϋπολογισμού 54.560 €. Ανάδοχος EVEN IKE. 

3. Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου: «Αποκατάσταση Ι.Ν. Γεννεσίου της Θεοτόκου Αγίου Μηνά Ζαγορίου» προϋπολογισμού 40.000. €. 

4. Αναδείχτηκε ανάδοχος (KAFSIS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.) για το έργο «Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης ή και αποτέφρωσης κάθε είδους νεκρών ζώων και κατασχεθέντων προϊόντων και λήψη δειγμάτων εγκεφαλικού ιστού από νεκρά βοοειδή και αιγοπρόβατα» στην Περιφέρεια Ηπείρου, προϋπολογισμού 600.000 €. 

5. Αναδείχτηκε ανάδοχος (Σπ. Παναγιωτόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.) για το «πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών Π.Ε. Πρέβεζας για τα έτη 2020-2021», προϋπολογισμού € 50.000.
Read More »
Νέα έργα από την Περιφέρεια Ηπείρου Νέα έργα από την Περιφέρεια Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 29, 2020 Rating: 5

Σελίδες