Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές διαρρήξεις - κλοπές που έγιναν σε καταστήματα στο Μαργαρίτι και στο Καρτέρι Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας, υποθέσεις διαδοχικών διαρρήξεων - κλοπών που έγιναν σε καταστήματα στο Μαργαρίτι και στο Καρτέρι Θεσπρωτίας.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 40χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών, ο οποίος είχε συλληφθεί την 17-05-2019 στην περιοχή της Αμφιλοχίας Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας (Σχετικό το από 18-05-2019 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την 14-05-2019 μετά τα μεσάνυκτα διέρρηξε διαδοχικά τρία καταστήματα, σπάζοντας τις τζαμαρίες, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Read More »
Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές διαρρήξεις - κλοπές που έγιναν σε καταστήματα στο Μαργαρίτι και στο Καρτέρι Θεσπρωτίας Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές διαρρήξεις - κλοπές που έγιναν σε καταστήματα στο Μαργαρίτι και στο Καρτέρι Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Σε 14 κοινότητες η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας - Καραγιάννης: Και τα χωριά μας, μας δίνουν παράσταση νίκης

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019


Συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεων σε κοινότητες του Δήμου, η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας του Γιάννη Καραγιάννη, βρέθηκε σε Πέντε Εκκλησιές, Πλακωτή, Πολύδροσο, Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Ζερβοχώρι, Αγορά, Σκάνδαλο, Γαρδίκι, Ξηρόλοφο, Παγκράτι, Σεβαστό και Αμπελιά, όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών.

Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις των δημοτών σε όλες τις κοινότητες, ήταν τα προβλήματα καθημερινότητας, η ανάπτυξη της αγροτοκτηνοτροφίας, η πολιτική προστασία οι βελτιώσεις της αγροτικής οδοποιίας, οι διανοίξεις αντιπυρικών ζωνών, οι παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης, οι συντηρήσεις δημοσίων κτηρίων και ο δημόσιος φωτισμός.

Οι κάτοικοι των περιοχών ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον Υποψήφιο Δήμαρχο για το πρόγραμμα έργων του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. και για μια σειρά παρεμβάσεις που προβλέπονται στο πρόγραμμα και που καλύπτουν το σύνολο των αιτημάτων που αναφέρθηκαν.

Μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης, αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν άμεσα με στόχο την ανάπτυξη της αγροτοκτηνοτροφίας όπως η ίδρυση συμβουλευτικού γραφείου προγραμμάτων χρηματοδοτησης και συντονισμού ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης με όρους αειφορίας, στις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην δημοτική και αγροτική οδοποιία και στην στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Αναφερόμενος ο Γιάννης Καραγιάννης στις επισκέψεις στις κοινότητες, μεταξύ άλλων σημείωσε: "Σε κάθε κοινότητα του Δήμου μας που επισκεπτόμαστε, γινόμαστε δέκτες της παράστασης νίκης που μας δίνουν οι συνδημότες μας. Ο ενθουσιασμός για την παράταξή μας είναι έντονος και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει δύναμη για την ολοκλήρωση του τίμιου προεκλογικού αγώνα μας. Οι συνδημότες μας όμως είναι και προβληματισμένοι για το μέλλον του τόπου μας και μας το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Σε αυτούς τους προβληματισμούς θα πρέπει να απαντούμε με συγκεκριμένες ενέργειες και όχι ευχολόγια. Οι συναντήσεις γίνονται για να γίνουμε πειστικοί στους συνδημότες μας και όχι για να βγάζουμε δελτία τύπου με βαρύγδουπες εκφράσεις και χωρίς να αναφερόμαστε στα αιτήματα των συνδημοτών μας.

Τέλος αναφερόμενος στο πρόγραμμα της παράταξης Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, ο Γιάννης Καραγιάννης σημείωσε πως πρόκειται για ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προγραμματικές θέσεις, που θα δώσουν λύσεις στην καθημερινότητα και σε ζητήματα ανάπτυξης των κοινοτήτων μας και όχι έκθεση ιδεών.
Read More »
Σε 14 κοινότητες η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας - Καραγιάννης: Και τα χωριά μας, μας δίνουν παράσταση νίκης Σε 14 κοινότητες η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας - Καραγιάννης: Και τα χωριά μας, μας δίνουν παράσταση νίκης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ για τις απαντήσεις των υποψηφίων δημάρχων στο ερωτηματολόγιο

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να στείλει, στα προσωπικά e-mail ΟΛΩΝ των υποψηφίων Δημάρχων Ν. Θεσπρωτίας, ερωτηματολόγιο, και να διατυπώσουν της θέσεις τους, αλλά και να αναπτύξουν το πρόγραμμά τους ως την Παρασκευή 17/5/2019.

Σε αυτό το κάλεσμα ανταποκριθήκαν οι εξής :

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηγουμενίτσα
– Δώρης Δήμας- Λαϊκής Συσπείρωσης
– Λώλος Ιωάννης – Δύναμη Προοπτικής
– Γόγολος Ιωάννης -Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία
– Θωμάς Δημητρίου –Αλλαγή πορείας

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σουλίου
– Κουτσής Ηλίας -Λαϊκής Συσπείρωσης
– Γώγος Νίκος – Δύναμη Ελπίδας
– Νικόλας Κάτσιος – Τόπος Αξιών
– Καραγιάννης Γιάννης – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φιλιατών
– Ρέγκας Λαέρτης – Λαϊκής Συσπείρωσης

Δεν ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα οι εξής :
– Παππάς Σπύρος
– Σκεύης Δημήτρης
– Νίκος Αθανασίου
Read More »
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ για τις απαντήσεις των υποψηφίων δημάρχων στο ερωτηματολόγιο Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ για τις απαντήσεις των υποψηφίων δημάρχων στο ερωτηματολόγιο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Εγκάρδια υποδοχή του Νικόλα Κάτσιου σε Ραχούλι, Ξηρόλοφο και Καρβουνάρι

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019


Μέσα σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα υποδέχτηκαν οι πολίτες στο Ραχούλι, τον Ξηρόλοφο και το Καρβουνάρι τον υποψήφιο δήμαρχο Σουλίου Νικόλα Κάτσιο, ενδεικτικό του κλίματος νίκης που έχει παγιωθεί στα χωριά όλων των Δημοτικών Ενοτήτων στο δήμο Σουλίου.

Στην περιοδεία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου 2019, ο επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών» μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στους κτηνοτρόφους της περιοχής τις δεσμεύσεις του προγράμματος του για την ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα και να συζητήσει μαζί τους και τα ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους.

Η βελτίωση των υποδομών για τους παραγωγούς, η αναδιάρθρωση των καλλιεργειών, η μείωση του κόστους παραγωγής, η πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, η διασύνδεση των κλάδων παραγωγής, η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η χρήση της καινοτομίας, η δημιουργία Κτηνοτροφικού Πάρκου και η ενίσχυση της εξωστρέφειας με στόχο τη διεύρυνση των αγορών για τα μοναδικής ποιότητας τοπικά προϊόντα με χαρακτήρα «Brand-Σούλι», ήταν τα σημεία στα οποία περιστράφηκε ο γόνιμος διάλογος που αναπτύχθηκε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους παραγωγούς ο Ν. Κάτσιος: «Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα στο δήμο Σουλίου θα έρθει μέσα από γόνιμο διάλογο, έχοντας την αμέριστη στήριξη μου ως ο επόμενος δήμαρχος, την έγκυρη επιστημονική καθοδήγηση ως στρατηγικό σύμβουλο και αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία. Δεν θα γίνει τίποτα στο οποίο δεν θα συμφωνήσετε εσείς οι παραγωγοί. Γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν, σας ανέλυσα τις δυνατότητες που έχετε, στο χέρι μας είναι να συνεργαστούμε και να ανατάξουμε την τοπική παραγωγή, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αγροτικό εισόδημα όλων σας».

Στο Ραχούλι και τον Ξηρόλοφο τη συζήτηση απασχόλησε η ανάγκη εκτέλεσης έργων αντιπλημμυρικής προστασίας του ποταμού Κωκυτού, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται καταστροφές σε περιουσίες και κατοικίες, ενώ στο Καρβουνάρι ο Ν. Κάτσιος δεσμεύτηκε να δώσει οριστική λύση στο πολύχρονο πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα.
Read More »
Εγκάρδια υποδοχή του Νικόλα Κάτσιου σε Ραχούλι, Ξηρόλοφο και Καρβουνάρι Εγκάρδια υποδοχή του Νικόλα Κάτσιου σε Ραχούλι, Ξηρόλοφο και Καρβουνάρι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Ιωάννα Λεοντάρη: Γιατί υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νικόλα Κάτσιο

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019


Η κριτική είναι εύκολη. Καθόμαστε συχνά με την παρέα μας και συζητάμε όλα τα στραβά και λάθη που κάνουν όσοι συμμετέχουν με τα κοινά.

Όμως μόνο με την συμμετοχή μας μπορούμε να έχουμε λόγο και να παρέμβουμε εκεί που θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό ή καλύτερο.

Αυτή την φορά αποφάσισα να πάρω θέση.

Ύστερα από σκέψη, αποφάσισα να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Νίκης “Τόπος Αξιών” και τον Νικόλα Κάτσιο.

Αποφάσισα να συνεισφέρω τις δυνάμεις μου με μοναδικό κριτήριο την αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος με ανησυχίες, προβληματισμούς και φιλοδοξίες όπως πολλοί άλλοι νέοι που ζουν εδώ. Πιστεύω στον τόπο μας, στους ανθρώπους του και στην δυναμική που έχει.

Μαζί με τον Νικόλα Κάτσιο και την ομάδα του, θα προσπαθήσουμε ώστε νέοι άνθρωποι σαν εμένα να παραμείνουν εδώ και να ζήσουν ποιοτικά.

Ο τόπος μας μπορεί να προσφέρει πολλά. Είναι στο χέρι μας να τον φτάσουμε εκεί που πραγματικά αξίζει.

Read More »
Ιωάννα Λεοντάρη: Γιατί υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νικόλα Κάτσιο Ιωάννα Λεοντάρη: Γιατί υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νικόλα Κάτσιο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019


Συνελήφθησαν, το Σάββατο (18-05-2019) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Αναλυτικότερα, ο 21χρονος, αργά το βράδυ του Σαββάτου , πήγε σε περίπτερο στην πόλη της Ηγουμενίτσας και αποπειράθηκε να αγοράσει είδη καπνού, καταβάλλοντας ως αντίτιμο πλαστό χαρτονόμισμα των (50) ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος προμηθεύτηκε το ανωτέρω χαρτονόμισμα από 28χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Το πλαστό χαρτονόμισμα κατασχέθηκε ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Read More »
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Σε κλίμα νίκης οι περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου σε Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Καμίνι και Ζερβοχώρι

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019


Λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου το κλίμα νίκης είναι διάχυτο στις περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου, υποψήφιου δημάρχου Σουλίου. Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών» μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του περιόδευσαν στο Καρυώτι, τη Χρυσαυγή, το Προδρόμι, το Καμίνι και το Ζερβοχώρι, όπου οι συνδημότες τους υποδέχτηκαν εγκάρδια στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στήριξης τους στις εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Ο Ν. Κάτσιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για ακόμη μία φορά με τους συνδημότες και μέσα σε έναν εποικοδομητικό διάλογο παρουσίασε το πρόγραμμα των 100 δεσμεύσεων της παράταξης «Τόπος Αξιών».

Στο Καρυώτι και τη Χρυσαυγή η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ανάγκη ανάπτυξης της τουριστικής φυσιογνωμίας της περιοχής, που θα βασιστεί στα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τοπικού φυσικού και πολιτισμικού πλούτου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου δεσμεύτηκε για την ένταξη των μοναδικών ιστορικής και φυσιολατρικής αξίας μονοπατιών της περιοχής σε δίκτυα οργανωμένων περιπατητικών διαδρομών “Trail” στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού πρώτα γίνουν οι απαιτούμενες βελτιώσεις των μονοπατιών προς το Σπήλαιο του Αγ. Αρσενίου, προς την πίστα του παρα-πέντε, προς τον Σταυρό και προς το Κάστρο της Αρχαίας Ελαίας.

Στο Προδρόμι, το Καμίνι και το Ζερβοχώρι κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς με κυρίαρχο αυτό της ανάγκης παραγωγικής ανασυγκρότησης του κάμπου της Παραμυθιάς.

Ο Ν. Κάτσιος επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι ως η επόμενη δημοτική αρχή θα στηρίξει τους αγρότες του δήμου μας, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το ποιοτικό καλλιεργητικό άλμα και αφήνοντας πίσω ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος να περάσουν σε μια νέα εποχή κερδοφορίας, μέσα από νέες δυναμικές και λιγότερο κοστοβόρες καλλιέργειες.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ανέφερε στους συνδημότες αγρότες ότι: «Διαβουλευόμαστε εδώ και μήνες με τους παραγωγούς τους τόπου μας, με υπηρεσιακούς φορείς αλλά και ειδικούς επιστήμονες. Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα στο δήμο Σουλίου, όμως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία τον έχετε εσείς. Τον έχει ο ίδιος ο παραγωγός. Και αυτό γιατί η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι πραγματικά δική σας υπόθεση».

Τη συζήτηση στο Προδρόμι απασχόλησε και η ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων προστασίας των κάτοικων στο τμήμα του οδικού επαρχιακού δρόμου που διέρχεται από το χωριό κόβοντάς το στη μέση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου επανέλαβε τη δέσμευσή του για άμεσες ουσιαστικές παρεμβάσεις από τον Σεπτέμβριο, για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας των πεζών, τη μείωση ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, μέσα από την κατασκευή πεζοδρομίων και τη βελτίωση του υφιστάμενου οδοφωτισμού.

Οι περιοδείες νίκης της παράταξης «Τόπος Αξιών» συνεχίζονται καθημερινά με βάση το πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί.
Read More »
Σε κλίμα νίκης οι περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου σε Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Καμίνι και Ζερβοχώρι Σε κλίμα νίκης οι περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου σε Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Καμίνι και Ζερβοχώρι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Επιτέλους κ. Δήμαρχε, Όχι άλλα παραμύθια - Του Σωτήρη Γιάκη

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019


Η ολίγιστη Δημοτική Αρχή του κ. Λώλου και των Συνεργατών του πνέει τα λοίσθια. Πλατσουρίζουν στον λαϊκισμό και στον βερμπαλισμό, έχοντας την ψευδαίσθηση πώς θα εξαφανιστούν, 5 ολόκληρα χρόνια πλήρους απραξίας σ΄ενα Μatrix , εικονικής πραγματικότητας!

Επιχειρούν μάταια να σταματήσουν το φυλλορρόημα υιοθετώντας έναν νοσηρό πολιτικό λόγο, παραποίησης της αλήθειας και παραπλάνησης των πολιτών, στα εξής πεδία:

Πεδίο 1ο Η περίφημη εξυγίανση των οικονομικών.

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ-> Δηλώνουν ότι `` πετύχαμε την οικονομική εξυγίανση του δήμου΄΄


Επισήμανση 1η Οι επιχορηγήσεις ήταν μνημονιακή υποχρέωση εξόφλησης ληξιπρόθεσμων χρεών των Δήμων της χώρας.

Οι πληρωμές προς τρίτους έγιναν μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων απευθείας προς τους δικαιούχους από το κράτος.

Η συμβολή της Δημ. Αρχής του κ. Λώλου ήταν, κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες γραφειοκρατικού τύπου.

Επισήμανση 2η Όταν ο κ. Λώλος και οι συνεργάτες του, επιδιώκουν να ’’δρέψουν δάφνες’’ χρηστής διαχείρισης απομείωσης του χρέους, προφανώς δεν αναφέρονται στα έτοιμα που διευθετήθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών ως μνημονιακή υποχρέωση, αλλά σε αυτά που με ιδία διαχειριστική ικανότητα εξοικονόμησαν.

Μιλάμε δηλ. για το ’’τεράστιο ποσό’’ των 261,448 Ε σε μια ολόκληρη 5ετία, όταν η Δημοτική Αρχή του κ .Γεωργίου Κάτσινου εξοικονόμησε 6.500.000 Ε, με περιστολή δαπανών και νοικοκύρεμα, σε μόλις 3 ½ χρόνια! Έχοντας συγχρόνως να διαχειριστεί, το κολοσσιαίο έργο της συνένωσης τεσσάρων δήμων!

Πεδίο 2ο ΤΑ ΕΡΓΑ

Δηλώνουν ότι ``Δρομολογήσαμε πλειάδα έργων ’’

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:

Α) Δρομολόγησαν κάποια έργα, αλλά δεν υλοποίησαν τίποτα. Άλλωστε και επίσημα δια στόματος του κ. Λώλου, παραδέχονται ότι ’’η αλήθεια είναι πως δε γίνανε τα έργα που θα θέλαμε’’.

Β) Καλώς ενέταξαν κάποια έργα ωστόσο, οι γλίσχρες επιδόσεις τους, δεν αποτελούν εγγύηση υλοποίησης των έργων.

Εμείς σαν Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία έχουμε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε.

Γ) Μπορεί να μας πει η δημοτική αρχή του κ. Λώλου ποιά ήταν η συμβολή της στην ωρίμανση έργων;

Ένα παράδειγμα: Για το μεγάλο έργο με τίτλο ‘’Έργα συλλογής μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων για την εξυπηρέτηση των οικισμών Σύβοτα ,Πλαταριά, Πέρδικα, Αρίλλα Δήμου Ηγουμενίτσας’’ προϋπολογισμού 37.000.000Ε είχε γίνει η μελέτη, είχε εγκριθεί το έργο και είχε υποβληθεί για χρηματοδότηση στην περιφέρεια από την προηγούμενη Δημ. Αρχή του κ. Γεωργίου Κάτσινου.

Ημερομηνία 15/11/1013 ΑΔΑ:ΒΙΨΞΟΡ8Μ-2ΙΖ

Πεδίο 3Ο ΤΟ ΟΡΑΜΑ
Παραπλάνηση πολιτών à
Δηλώνουν ότι: `` Διεκδικούμε την συνέχιση υλοποίησης του οράματος μας για τον Δήμο’’

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:

Στα 5 χρόνια αυτοδιοικητικής διακυβέρνησης, δεν κοινοποίησαν ουδέποτε πρόγραμμα, δεν επικοινώνησαν ουδένα όραμα!

Πρόκειται ενδεχομένως, για μια ακούσια εννοιολογική σύγχυση, όπου δεν έχουν αντιληφθεί, οτι η διαφορά των οραμάτων από τα όνειρα, είναι ότι τα οράματα τα βλέπει κανείς όχι στον ύπνο του, άλλα ξύπνιος!!

Αντί … «οραμάτων» … «θερινής νυχτός», ας κάνουν επιτέλους την αυτοκριτική τους κι εμείς όλοι οι πολίτες ας αναρωτηθούμε …

«Μου αρέσει η Ηγουμενίτσα που ζω σήμερα?»!

« Μου αξίζει η καθημερινότητα που μου παραδίδουν

μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης του Δήμου?»!

« Θα τους εμπιστευθώ άλλα 4 χρόνια, από την ζωή μου και από την ζωή των παιδιών μου?»!
Read More »
Επιτέλους κ. Δήμαρχε, Όχι άλλα παραμύθια - Του Σωτήρη Γιάκη Επιτέλους κ. Δήμαρχε, Όχι άλλα παραμύθια - Του Σωτήρη Γιάκη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 59χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019
 
Στη σύλληψη ενός 59χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άνευ θεώρησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN καθώς και πλαστή άδεια διαμονής , με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 59χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 59χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μηχανική βλάβη στον καταπέλτη πλοίου

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες εχτές, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΛΚΙΝΟΟΣ” Ν.Π. 10789, ότι κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης του πλοίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, προερχόμενο από λιμένα Κέρκυρας, διαπιστώθηκε αδυναμία καθόδου του καταπέλτη επιβίβασης/αποβίβασης.
Το ανωτέρω πλοίο προσέδεσε ασφαλώς στη ράμπα Νο1 του λιμένα Ηγουμενίτσας και το πλήρωμα κατέβασε χειροκίνητα τον καταπέλτη, αποβιβάζοντας τους εκατόν τριάντα οκτώ (138) επιβάτες και εκφορτώνοντας είκοσι τέσσερα (24) Ι.Χ.Ε. οχήματα, ένα (01) λεωφορείο , ένα (01) δίκυκλο και πέντε (05) Φ/Γ οχήματα.
Άμεσα μετέβη επί του πλοίου, τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων το οποίο διαπίστωσε κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης, την ανωτέρω βλάβη.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του “ΑΛΚΙΝΟΟΣ”, αλλά κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί επετράπη η συνέχιση πλόων του πλοίου .
Read More »
Ηγουμενίτσα: Μηχανική βλάβη στον καταπέλτη πλοίου Ηγουμενίτσα: Μηχανική βλάβη στον καταπέλτη πλοίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Σελίδες