Στην Αθήνα για την κοπή της πίτας της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών ο Γ. Καραγιάννης

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Στην Αθήνα για την κοπή της πίτας της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών ο Γ. ΚαραγιάννηςΣήμερα βρέθηκα στην Αθήνα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Πολιτιστική Ένωση Παραμυθιωτών Αθήνας.
Συνάντησα φίλους αλλά και συμπατριώτες και είδα στα μάτια τους την αγάπη για τον τόπο τους καθώς και μέσα από συζητήσεις τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς για την περιοχή μας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν αλλά και όσους διοργάνωσαν αυτήν την όμορφη εκδήλωση καθώς και οποιαδήποτε άλλη δράση που πραγματοποιούν, έτσι ώστε να μην ξεχάσουν ποτέ τον τόπο τους αλλά και να μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη για την Παραμυθιά και στις νέες γενιές!
Read More »
Στην Αθήνα για την κοπή της πίτας της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών ο Γ. Καραγιάννης Στην Αθήνα για την κοπή της πίτας της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών ο Γ. Καραγιάννης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Θεσπρωτία: Γκάλοπ για τις εθνικές εκλογές

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Θεσπρωτία: Γκάλοπ για τις εθνικές εκλογές


Καθώς ξεκινά η τελική αντίστροφη μέτρηση για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, το thespro.gr διενεργεί το πρώτο διαδικτυακό γκάλοπ. 

Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά, χωρίς να γίνεται καταγραφή των προσωπικών σας στοιχείων.

Read More »
Θεσπρωτία: Γκάλοπ για τις εθνικές εκλογές Θεσπρωτία: Γκάλοπ για τις εθνικές εκλογές Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Μόλις 11 κρουαζιερόπλοια έδεσαν το 2022 στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Μόλις 11 κρουαζιερόπλοια έδεσαν το 2022 στην Ηγουμενίτσα


Μικρή αύξηση κατέγραψαν οι κρουαζιέρες στην Ήπειρο κατά το 2022 σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ένωση Λιμένων Ελλάδος. Όμως η διαφορά με άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας στις αφίξεις είναι τεράστια.
Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το 2022 έδεσαν μόλις 11 κρουαζιερόπλοια που είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός από το 2019. Οι αφίξεις επιβατών ήταν 4.323.
Περισσότερα κρουαζιερόπλοια επέλεξαν την Πάργα καθώς ανήλθαν σε 13 με μικρότερο αριθμό αφίξεων αφού αυτές ήταν μόλις 1.348.

Την πρωτιά στην χώρα έχει η Σαντορίνη με 686 κρουαζιερόπλοια και αφίξεις που ξεπερνούν τις 800 χιλιάδες.
Και για να υπάρξει μέτρο σύγκρισης και να καταφανεί το τεράστιο έλλειμμα της Ηπείρου αρκεί να αναφερθεί ότι στην Κέρκυρα έδεσαν 392 κρουαζιερόπλοια και οι αφίξεις ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο, ενώ στις πρώτες θέσεις βρίσκονται η Μύκονος, το Ηράκλειο, το Κατάκολο, τα Χανιά, η Ιθάκη και η Κεφαλονιά, η Πάτμος και το Ναύπλιο.

Στον αριθμό επιβατών προηγούνται η Σαντορίνη, η Μύκονος, ο Πειραιάς, η Κέρκυρα, η Ρόδος, το Ηράκλειο και το Κατάκολο, ενώ ψηλά βρίσκονται επίσης τα Χανιά, η Κεφαλονιά-Ιθάκη, η Πάτμος, το Λαύριο, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος και το Ναύπλιο. Είναι αξιοσημείωτο ότι σε σχέση με το 2021, παρατηρείται αύξηση στις αφίξεις σε όλους τους προορισμούς και ιδιαίτερα στο Λαύριο κατά 291%, στη Θεσσαλονίκη και στη Σαντορίνη κατά 259%, στη Μύκονο κατά 141%, στο Βόλο κατά 114%, στην Κέρκυρα 96%, στη Ρόδο 95% και στο Ηράκλειο κατά 92%. Σημαντικά ενισχυμένο εμφανίζεται και το homeporting στα ελληνικά λιμάνια του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, του Λαυρίου, της Κέρκυρας και του Ηρακλείου, όπου προσφέρεται η σχετική δυνατότητα στους επιβάτες.
Το έτος 2022 οι συνολικές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στα Ελληνικά λιμάνια ανήλθαν στις 4.614 και ο αριθμός επιβατών σε 4.381.876. Η αύξηση στις αφίξεις σε σχέση με το 2021 ήταν κατακόρυφη και ανέρχεται σε ποσοστό 123,5%, ενώ στους επιβάτες ακόμη μεγαλύτερη στο 209%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Λιμένων θετική είναι και η πορεία των συνολικών εσόδων από την κρουαζιέρα. Και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις τοπικές κοινωνίες, για τις περιφέρειες αλλά και συνολικά για τη χώρα, όσον αφορά την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Παράλληλα, οι προοπτικές για το 2023, με βάση τα σημερινά στοιχεία είναι πολύ ευοίωνες με μία μεσοσταθμική αύξηση περίπου 15% στις κρατήσεις στο σύνολο σχεδόν των προορισμών.
Read More »
Μόλις 11 κρουαζιερόπλοια έδεσαν το 2022 στην Ηγουμενίτσα Μόλις 11 κρουαζιερόπλοια έδεσαν το 2022 στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων ΘεσπρωτίαςRead More »
Το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας Το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Περδικιώτικο Καρναβάλι 2023

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Περδικιώτικο Καρναβάλι 2023Read More »
Περδικιώτικο Καρναβάλι 2023 Περδικιώτικο Καρναβάλι 2023 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία και τους τρεις δήμου της

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία και τους τρεις δήμου της

Τους υποψηφίους βουλευτές που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του για το Νομό Θεσπρωτίας ανακοίνωσε το ΚΚΕ. Παράλληλα ανακοίνωσε και τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Υποψήφιοι βουλευτές:
  1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΗΙΔΑ 32 ετών μέλος της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟ Παραμυθιας
  2. ΔΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 32 ετών μέλος της ΟΕΒΣΔΕΝ, γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας και γραμματέας της ΚΟ επισιτισμού τουρισμού και μέλος της ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ
  3. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ 35 ετών μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, Προέδρος του συνδικάτου γάλακτος τροφίμων και ιχθυοκαλλιεργειών ν. Θεσπρωτίας και μέλος του γραφείου ΚΟ ι/υ 

Υποψήφιοι δήμαρχοι
  • ΔΗΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γενικός γραμματέας του ΔΣ συνταξιούχων ΟΑΕΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Ηγουμενίτσας
  • ΚΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Σουλίου.
  • ΡΕΓΚΑΣ ΛΑΕΡΤΗΣ μέλος της ΕΠ ΗΠ, ΚΕΡ, ΛΕΥΚ ΤΟΥ ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Φιλιατών.
Read More »
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία και τους τρεις δήμου της Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία και τους τρεις δήμου της Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Νέα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας | Κατασχέθηκαν 125 κιλά κάνναβης

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Νέα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας | Κατασχέθηκαν 125 κιλά κάνναβης


Τη διακίνηση σημαντική ποσότητας ναρκωτικών απέτρεψε χθες (11-02-2023) το απόγευμα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Θεσπρωτίας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο κατηγορούμενος.


Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν -89- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -126- κιλών και -380- γραμμαρίων.
Ακόμη, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ημεδαπού, καθώς και χρηματικό -650- ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Το προσδοκώμενο όφελος από τη διακίνηση της κατασχεθείσας ποσότητας υπολογίζεται ότι ανέρχεται έως το χρηματικό ποσό των 315.950 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Νέα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας | Κατασχέθηκαν 125 κιλά κάνναβης Νέα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας | Κατασχέθηκαν 125 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Έφυγε από τη ζωή το σκυλί "θρύλος" του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Έφυγε από τη ζωή το σκυλί "θρύλος" του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας


Έφυγε από τη ζωή, το θηλυκό σκυλί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας "ΛΕΣΥ", η οποία, για σειρά ετών υπηρέτησε δίπλα στους συναδέλφους της, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.
Πριν από λίγες ημέρες είχε βραβευτεί από τον Υπουργό Ναυτιλίας για το έργο της και την υπηρεσίας της, μαζί με το συνοδό της Τσάκαλο Χαράλαμπο.


Την είδηση έκαναν γνωστή οι απόστρατοι του ΛΣ ΒΔ Ελλάδος, οι οποίοι και αποχαιρετούν τη συνάδελφό τους με ένα συγκινητικό μήνυμα:
"Πριν ημέρες βραβεύτηκε για το έργο της και τις ικανότητες της από τον ΥΝΑΝΠ η σκυλίτσα ΛΕΣΥ Κ19 του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας μαζί με τον καθοδηγητή της και συνοδό συνάδελφο Τσάκαλο Χαράλαμπο. 
Σήμερα δυστυχώς μάθαμε τον θάνατο της και λυπούμαστε πολύ. Επί χρόνια η ΛΕΣΥ ήταν η προέκταση της πείρας και της ασύγκριτης τεχνικής δραστηριότητας του συνοδού της, με πολλές επιτυχίες στη δίωξη και τον εντοπισμό ναρκωτικών. Θα την θυμόμαστε με αγάπη. 
Στο νέο αντικαταστάτη της, ΒΛΑΝΤ, ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο της".

Read More »
Έφυγε από τη ζωή το σκυλί "θρύλος" του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Έφυγε από τη ζωή το σκυλί "θρύλος" του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Απαγόρευση αλιείας καραβίδας στα ποτάμια και τις λίμνες της Ηπείρου

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Απαγόρευση αλιείας καραβίδας στα ποτάμια και τις λίμνες της Ηπείρου


Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνει ότι η αλιεία της καραβίδας σε όλες τις λίμνες, τα ποτάμια, τους παραποτάμους και τα λοιπά εσωτερικά ύδατα απαγορεύεται από 15 Φεβρουαρίου ως 15 Μαϊου 2023.
Read More »
Απαγόρευση αλιείας καραβίδας στα ποτάμια και τις λίμνες της Ηπείρου Απαγόρευση αλιείας καραβίδας στα ποτάμια και τις λίμνες της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας


Ο πρόσφατος σεισμός στην Τουρκία και στην Συρία και οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου, προκαλούν οδύνη.
Οι εικόνες παιδιών, γυναικών, συνανθρώπων μας πλακωμένοι από τόνους τσιμέντο θα παραμείνουν δυστυχώς για χρόνια χαραγμένα στο μυαλό μας και θα ξυπνούν άσχημες μνήμες από τις στιγμές που ο εγκέλαδος δοκίμαζε τις αντοχές της δικής μας πατρίδας.
Μπροστά σε αυτή την ανθρωπιστική καταστροφή, δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές και πρέπει να συνδράμουμε με όσα ο καθένας μπορεί.
Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν την προσπάθεια για συγκέντρωση αγαθών του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και εκείνη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσπρωτίας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Δηλαδή:
Παπλώματα, Κουβέρτες, Σεντόνια, Μαξιλάρια, Πετσέτες.
Χειμερινά ρούχα (Μπουφάν, πουλόβερ κλπ.).
Τρόφιμα (μακράς διαρκείας), Παιδικές Τροφές, Γάλα - χυμούς μακράς διαρκείας.
Αρτοσκευάσματα (παξιμάδια- φρυγανιές-μπισκότα-κουλουράκια).
Διάφορα τυποποιημένα γλυκίσματα-σνακ, Δημητριακά, Κονσέρβες, Μαρμελάδες- μέλι, Ζάχαρη.
Είδη Ατομικής Υγιεινής (Χαρτί υγείας-ρολό κουζίνας).
Βρεφικές πάνες, Μωρομάντηλα, Σερβιέτες.

Τα σημεία συγκέντρωσης είναι:
1. Στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, Π. Τσαλδάρη 18 (ώρες 9.00 π.μ. έως 13.00μ.μ.)
2. Στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Ηγουμενίτσας (πρώην Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας) από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 09:00 έως τις 14:00
3. Στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, καθημερινά από τις 9πμ - 12μμ και 6μμ - 8μμ.
Read More »
Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Βιέννη και Βαρσοβία οι επόμενες «αγορές- στόχοι» της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου

Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023
Βιέννη και Βαρσοβία οι επόμενες «αγορές- στόχοι» της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου


Συνεχίζοντας την υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος για την προβολή και προώθηση του προορισμού «Ήπειρος» σε παλιές και νέες αγορές, πρόκειται να συμμετάσχει ως συνεκθέτης με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Βιέννης και της Βαρσοβίας.

Αναλυτικά στοιχεία για τις δύο εκθέσεις:

1. Η Έκθεση FERIENMESSE WIEN της Βιέννης Αυστρίας θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-19 Μαρτίου 2023. Η Περιφέρεια στοχεύει στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στην Ήπειρο από την Αυστρία, με δεδομένο ότι Ελλάδα είναι ο δεύτερος αγαπημένος προορισμός των Αυστριακών μετά την Ισπανία. Πέρυσι η συγκεκριμένη Έκθεση- στην οποία επίσης είχε δηλώσει συμμετοχή η Περιφέρεια Ηπείρου- ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.
Περισσότερες πληροφορίες https://www.ferien-messe.at/,

2. Η Έκθεση I.T.T.F.W. στη Βαρσοβία Πολωνίας θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 16-18 Μαρτίου 2023. Θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Ηπείρου στη συγκεκριμένη Έκθεση, έχοντας όμως ήδη παρουσία σε άλλες διοργανώσεις της Πολωνίας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στην Ανατολική Ευρώπη, με συμμετοχή δεκάδων χωρών και στην οποία παρουσιάζεται όλο το φάσμα του τουρισμού. Περισσότερες πληροφορίες \https://ittfwarsaw.pl/pl/dla-zwiedzajacych/wazne-informacje/co-gdzie-kiedy/,

Η Περιφέρεια θα φιλοξενήσει στα περίπτερά της ως συνεκθέτες, εκπροσώπους Δήμων, Επιμελητηρίων, Ενώσεων Ξενοδόχων και γενικά φορέων και επιχειρήσεων του τουρισμού. Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και υλικό προβολής. Επισημαίνεται ότι το ύφος του περιπτέρου της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΕΟΤ είναι συγκεκριμένο και επομένως δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, στο email: ch.kazakos@php.gov.gr με την συμπλήρωση της προβλεπόμενης φόρμας συμμετοχής.
Η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό (μέχρι 30 τεμάχια) των επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στις εκθέσεις το οποίο πρέπει να είναι στην Αγγλική γλώσσα ή στη γλώσσα της χώρας που απευθύνεται, εφόσον υπάρχει. Το υλικό θα πρέπει να το προσκομίσουν συσκευασμένο οι ενδιαφερόμενοι στο γραφείο 143 του διοικητηρίου της Περιφέρειας (πλατεία Πύρρου 1), αναγράφοντας ποια έκθεση αφορά, το αργότερο έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.
Read More »
Βιέννη και Βαρσοβία οι επόμενες «αγορές- στόχοι» της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου Βιέννη και Βαρσοβία οι επόμενες «αγορές- στόχοι» της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες