Την Παρασκευή το ετήσιο πανηγύρι του Σπάρτακου Γραικοχώριου

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Ο Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτακος Γραικοχώριου διοργανώνει το ετήσιο πανηγύρι του, στο δημοτικό σχολείο του χωριού την Παρασκευή 17/6/2016.
 
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε,να χορέψουμε και να γίνουμε μια "Σπαρτακιώτικη" οικογένεια.
 
Είστε ευπρόσδεκτοι όλοι και θα είναι χαρά μας να δούμε φίλους και γνωστούς και μαζί να περάσουμε μια όμορφη βραδιά.

ΥΓ:Με την αγορά λαχνών εκτός του ότι θα βοηθήσετε τον σύλλογο μας θα μπαίνετε στην κλήρωση όπου θα σας περιμένουν πολλά και διάφορα δώρα.
Read More »
Την Παρασκευή το ετήσιο πανηγύρι του Σπάρτακου Γραικοχώριου Την Παρασκευή το ετήσιο πανηγύρι του Σπάρτακου Γραικοχώριου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Κακώς πλήρωσε τη κλήση ο Δήμαρχος Πάργας

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

Μπράβο στον Δήμαρχο Πάργας που ηθικά τουλάχιστον είχε την υποχρέωση να πάει να πληρώσει την κλήση του. 
 
Λυπάμαι για τους Νομικούς του συμβούλους, διότι θα έπρεπε να τον συμβουλεύσουν ότι η συμπλήρωση του εντύπου έχει ελλείψεις και συνεπώς καθίσταται ΑΚΥΡΗ. 
 
 
 
Αν το αντίγραφο της κλήσης που παρουσιάζεται στην ανωτέρω σελίδα είναι το πραγματικό, τότε η διαδικασία καταγραφής της παράβασης είναι ΑΚΥΡΗ διότι δεν φαίνεται να καταγράφεται πουθενά η διεύθυνση της παράβασης , όπως απαιτείται από την νομοθεσία. 
 
Μπορούμε να μπούμε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών http://www.ypes.gr/el/Ministry/Encyclical/… και να κατεβάσουμε την εγκύκλιο 8868/2010 όπου αναφέρονται ξεκάθαρα οι λόγοι ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ των κλήσεων .
 
 
 
ΑΚΥΡΗ κλήση δεν σημαίνει ότι δεν κάναμε την παράβαση , αλλά ότι η Υπηρεσία που την εξέδωσε έκανε λάθη κατά την σύνταξή της και δεν θα πρέπει να μας καταλογιστεί το πρόστιμο .
 
Ρ.Α.
Read More »
Κακώς πλήρωσε τη κλήση ο Δήμαρχος Πάργας Κακώς πλήρωσε τη κλήση ο Δήμαρχος Πάργας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνέντευξη με την Ευρωβουλευτή της ΝΔ κα Μαρία Σπυράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνέντευξη με την Ευρωβουλευτή της ΝΔ κα Μαρία Σπυράκη (ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Συνέντευξη με την Ευρωβουλευτή της ΝΔ κα Μαρία Σπυράκη (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Εκδήλωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Καλούνται τα μέλη των Δ.Σ. των Σωματείων του Δημοσίου Τομέα καθώς και όλοι - ες οι εργαζόμενοι – εργαζόμενες στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 7:00μμ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας . 

Θέματα: 

1. Εξελίξεις σε σχέση με την κυβερνητική πολιτική και τις επιπτώσεις της στους εργαζόμενους στο Δημόσιο. 

2. Συγκρότηση και λειτουργία του Νομαρχιακού Τμήματος Θεσπρωτίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 
Ομιλητής: Καλομοίρης Γρηγόρης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ. Υ. 

Θα ακολουθήσει συζήτηση. 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Read More »
Εκδήλωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα Εκδήλωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Στο Πάνθεον τελικά η σημερινή εκδήλωση "Παίζω μαθαίνοντας & μαθαίνω παίζοντας"

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Στο Πάνθεον θα πραγματοποιηθεί τελικά, λόγω της κακοκαιρίας, η σημερινή εκδήλωση του Κέντρο Πρόληψης Αριάδνη "Παίζω μαθαίνοντας & μαθαίνω παίζοντας".

Σας περιμένουμε όλους στις 19.30 να διασκεδάσουμε, μικροί και μεγάλοι.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Στο Πάνθεον τελικά η σημερινή εκδήλωση "Παίζω μαθαίνοντας & μαθαίνω παίζοντας" Ηγουμενίτσα: Στο Πάνθεον τελικά η σημερινή εκδήλωση "Παίζω μαθαίνοντας & μαθαίνω παίζοντας" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι της Ηγουμενίτσας μετά από 30 λεπτά βροχής

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

Κυριολεκτικά σε ποτάμια μετατράπηκαν, για ακόμα μία φορά, οι δρόμοι στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

30 λεπτά έντονης βροχόπτωσης αλλά και τα ακαθάριστα φρεάτια και οι κακοτεχνίες, ήταν αρκετά ώστε η πόλη να θυμίζει πλωτή πολιτεία.

Σοβαρά προβλήματα εντοπίστηκαν στα σύνηθες σημεία, όπως στην παραλιακή, στο ύψος της πρώην αγροτικής τράπεζας αλλά και στα πλατάνια.


Σε ποτάμια μετατράπηκαν και η οδός Ελευθερίας, μπροστά από το παλιό Δημαρχείο αλλά και η οδός Κύπρου.
Read More »
Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι της Ηγουμενίτσας μετά από 30 λεπτά βροχής Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι της Ηγουμενίτσας μετά από 30 λεπτά βροχής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα μείνει κλειστή η οδός Πίνδου

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016Παρατείνονται μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της οδού Πίνδου, καθώς συνεχίζεται η εκτέλεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ».
Για ακόμα μία φορά ο Δήμος Ηγουμενίτσας κάνει κακό προγραμματισμό, ταλαιπωρώντας με αυτό το τρόπο τους κατοίκους και τους οδηγούς, αφού η αρχική απόφασή του, μιλούσε για διακοπή της κυκλοφορίας από τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 με καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των εργασιών στο εν λόγω τμήμα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα μείνει κλειστή η οδός Πίνδου Ηγουμενίτσα: Μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα μείνει κλειστή η οδός Πίνδου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα με ποινή κάθειρξης πέντε ετών

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Συνελήφθη, χθες (12-06-2016) το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του διωκτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 26χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Πρωτοδικείου Αθηνών, διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, ληστρική κλοπή, πλαστογραφία και αντίσταση.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Ο 26χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Read More »
Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα με ποινή κάθειρξης πέντε ετών Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα με ποινή κάθειρξης πέντε ετών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

5.007 τροχαίες παραβάσεις και 4 νεκροί το Μάιο στην Ήπειρο

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Με στόχο την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για το Μάιο του 2016, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 12 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 9 το 2015).
 
Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
 • 3 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα (έναντι ενός το 2015)
 • 4 τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (έναντι 2 το 2015)
 • 5 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι 6 το 2015)

Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 23 παθόντες (έναντι 18 το 2015). Ειδικότερα, καταγράφηκαν:
 • 4 νεκροί (έναντι ενός το 2015)
 • 7 σοβαρά τραυματίας (έναντι 2 το 2015)
 • 12 ελαφρά τραυματίες (έναντι 15 το 2015)
Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
 • οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
 • υπερβολική ταχύτητα
 • παραβίαση προτεραιότητας
 • κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας
 • λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς
β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης

Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (5.007) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Βεβαιώθηκαν :
· 824 για υπερβολική ταχύτητα.
· 46 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).
· 54 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
· 130 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση.
· 147 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.
· 34 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
· 3 για παραβίαση προτεραιότητας.
· 52 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
· 43 για αντικανονικό προσπέρασμα.
· 36 για αντικανονικούς ελιγμούς.
· 24 για φθαρμένα ελαστικά.

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (127) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (144) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.
Read More »
5.007 τροχαίες παραβάσεις και 4 νεκροί το Μάιο στην Ήπειρο 5.007 τροχαίες παραβάσεις και 4 νεκροί το Μάιο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Νέα επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας - Εντοπίστηκαν 50.000 λαθραία τσιγάρα

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Σε μία ακόμα σημαντική σύλληψη, προχώρησαν άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr, σε έλεγχο που διενεργήθηκε έχτες το βράδυ, στην πύλη εισόδου του Λιμένα Ηγουμενίτσας, σε φορτηγό αυτοκίνητο  με Βουλγάρικες πινακίδες και που οδηγούσε Βούλγαρος υπήκοος, περίπου 35 χρονών , εντοπίστηκαν 2 παλέτες με λαθραία τσιγάρα.

Από τη πρώτη καταμέτρηση που διενεργήθηκε, τα λαθραία τσιγάρα φτάνουν σε αριθμό, τα 50.000 πακέτα.

Από το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, κατασχέθηκαν τα λαθραία τσιγάρα και το φορτηγό, ενώ συνελήφθη ο 35χρονος οδηγός του, ο οποίος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Θεσπρωτίας, στα πλαίσια του αυτόφωρου.

Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Νέα επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας - Εντοπίστηκαν 50.000 λαθραία τσιγάρα Νέα επιτυχία του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας - Εντοπίστηκαν 50.000 λαθραία τσιγάρα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Tην Παρασκευή 24 Ιουνίου η παράσταση της σχολή χορού Danza

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Η σχολή χορού & εκγύμνασης Danza  συμπληρώνει τα πρώτα της 10 χρόνια!!! 

Σας προσκαλούμε  στην ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση που διοργανώνουμε,την Παρασκευή 24 Ιουνίου & ώρα 21:15 στο δασάκι Ηγουμενίτσας! 

Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Χορηγός επικοινωνίας: thespro.gr
Read More »
Ηγουμενίτσα: Tην Παρασκευή 24 Ιουνίου η παράσταση της σχολή χορού Danza Ηγουμενίτσα: Tην Παρασκευή 24 Ιουνίου η παράσταση της σχολή χορού Danza Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Βραβεία αριστείας έφερε για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας ο Πανελλήνιος διαγωνισμός φυσικών δημοτικού «Αριστοτέλης» 2016

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, όπως είχε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση, έλαβε μέρος, με μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, στις 17 Μαρτίου 2016 στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικών δημοτικού «Αριστοτέλης» 2016. 
 
Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τμήμα φυσικής, με την ευκαιρία της ανακήρυξης από την UNECO του έτους 2016 ως «ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ». 
 
Οι μαθητές μας, οι οποίοι έλαβαν μέρος, όπως είχαμε ήδη ανακοινώσει στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, πέτυχαν σημαντικά αποτελέσματα, ενώ μετά από επιλογή που έγινε, με βάση την αξιολόγηση των γραπτών των μαθητών, συνέχισαν στη δεύτερη φάση πανελλήνιας εμβέλειας, όπου και τώρα έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι κατέκτησαν βραβεία αριστείας και εύφημους μνείες.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής της Στ΄ τάξης, Κάντας Φώτης κατέκτησε τρίτο βραβείο αριστείας, ενώ έξι (6) μαθητές μας βραβεύτηκαν από την Πανελλήνια Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού με Εύφημον Μνεία. 
 
Οι μαθητές αυτοί είναι: Κωστή Αγγελική (Ε΄ Τάξη), Λουτσάρης Μιχάλης (Ε΄ Τάξη), Παπάζογλου Απόστολος (Ε΄ Τάξη), Λιώνη Ειρήνη (ΣΤ΄ Τάξη), Βασιλείου Νικόλαος (ΣΤ΄ Τάξη), Τσάτσας Λεωνίδας (ΣΤ΄ Τάξη). 
 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά αλλά και στις οικογένειές τους. Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί από το σχολείο μας με την έναρξη του επόμενου σχολικού έτους (Σεπτέμβριος 2016).

Επισημαίνουμε δε ότι, η συμμετοχή των μαθητών σε αυτόν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Αριστοτέλης» 2016, δεν στόχευε στην όποια συγκυριακή βαθμολογική κατάταξή τους, ούτε οι καλές επιδόσεις ήταν αυτοσκοπός. 
 
Η συμμετοχή τους στόχευε στην εξοικείωσή τους με ένα περιβάλλον άμιλλας, ευρύτερο του σχολείου τους, με συνθετικές ερωτήσεις αυξημένης κατά κανόνα δυσκολίας, οι οποίες περιείχαν απαραίτητα και ερωτήσεις πειραματισμού, όπως επιβάλλουν οι διεθνείς πρακτικές της εκπαίδευσης στις Φυσικές Επιστήμες. 
 
Γι’ αυτό και δεν απαιτούνταν ειδική προετοιμασία των μαθητών για τον διαγωνισμό αυτό, αλλά ανάπτυξη κριτικής και δημιουργικής σκέψης, με βάση τις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες, που αποκόμισαν οι μαθητές στο μάθημα των Φυσικών επιστημών και τη δυνατότητά τους να τις χρησιμοποιούν κατάλληλα, ώστε να ερμηνεύουν τον κόσμο γύρω τους. 
 
Μέσα από αυτή τη διαδικασία οι μαθητές δεν αντιμετωπίζουν πια τα φυσικά φαινόμενα τυχαία και αποκομμένα από την πραγματικότητα, αλλά καλούνται με μεθοδικό τρόπο να παρατηρήσουν και να καταγράψουν την εξέλιξή τους και να μάθουν να οργανώνουν τις παρατηρήσεις τους, ώστε να ερμηνεύουν σωστά τον κόσμο γύρω τους, χωρίς προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες.

Με το πέρας του διαγωνισμού, αισθάνομαι, επίσης, την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα τμήματα της Ε΄ και Στ΄ τάξης του σχολείου μας, κ.κ. Θεολόγου Στέφανο, Μπάζιου Γιαννούλα, Κωνσταντάκου Γεωργία και Μυριούνη Δωροθέα, γιατί με τη στάση τους και τη βοήθειά τους, οδήγησαν τα παιδιά με επιτυχία σε αυτή τη διαδικασία.

Ο Διευθυντής του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας
Read More »
Βραβεία αριστείας έφερε για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας ο Πανελλήνιος διαγωνισμός φυσικών δημοτικού «Αριστοτέλης» 2016 Βραβεία αριστείας έφερε για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας ο Πανελλήνιος διαγωνισμός φυσικών δημοτικού «Αριστοτέλης» 2016 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Φωτιά σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου, σε καφετέρια που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά οφείλετε σε βραχυκύκλωμα στο υπόγειο του καταστήματος, το οποίο την ώρα αυτή ήταν κλειστό.

Ευτυχώς, η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής αλλά και περιοίκων οι οποίοι από τη πρώτη στιγμή επενέβησαν με πυροσβεστήρες, περιόρισαν άμεσα τη φωτιά, χωρίς να υποστεί μεγάλες ζημιές το κατάστημα.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια της φωτιάς, διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Read More »
Φωτιά σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Φωτιά σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Καταστράφηκε ολοσχερώς το συσκευαστήριο ψαριών του Νηρέα στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Πυρκαγιά ξεσπασε τα ξημερώματα, στο μεγάλο συσκευαστήριο ψαριών του Νηρέα, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας.
 
Η φωτιά μέσα σε λίγα λεπτά πήρε τεράστιες διαστάσεις και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανδρλων της Πυροσβεστικής, το συσκευαστηριο καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
Η ζημιά που έγινε, εκτιμάται ότι ξεπερνά το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ!!!
 
Έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς, πραγματοποιεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ηγουμενίτσας, αν και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.
 
Από τη φωτιά καήκανε και 20 τόνοι ψαριών, τα οποία ήταν έτοιμα για παράδοση.
Read More »
Καταστράφηκε ολοσχερώς το συσκευαστήριο ψαριών του Νηρέα στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Καταστράφηκε ολοσχερώς το συσκευαστήριο ψαριών του Νηρέα στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Αλεπουδάκι τρώει από το χέρι πελατών, στο κάμπινγκ Δρέπανο στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Ένα μικρό αλεπουδάκι έχει γίνει η μασκότ στο κάμπινγκ Δρέπανο στην παραλία της Ηγουμενίτσας.

Το αλεπουδάκι, έδω και δύο εβδομάδες, κάθε βράδυ στις 21.30, κάνει την εμφάνισή του στο εστιατόριο του κάμπινγκ, αναζητώντας κάποιο μεζεδάκι.

Και δεν του χαλάνε το χατήρι, τόσο οι πελάτες του εστιατορίου, όσο και ο μάγειράς του, ο οποίος κάθε μέρα περιμένει το αλεπουδάκι με τις νοστιμότερες λιχουδιές του.

Η μικρή αλεπού, έχει εξοικειωθεί με τους ανθρώπους αλλά και με μία γάτα του μαγαζιού, χωρίς να δείχνει σημάδια φόβου.

Δεν διστάζει μάλιστα να κινηθεί ανάμεσα στα τραπέζια, αλλά και να τραφεί από το χέρι ενός πελάτη.

Δείτε το μεγαλείο της φύσης, στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του thespro.gr, το βράδυ του Σαββάτου:


Read More »
Αλεπουδάκι τρώει από το χέρι πελατών, στο κάμπινγκ Δρέπανο στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Αλεπουδάκι τρώει από το χέρι πελατών, στο κάμπινγκ Δρέπανο στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016Αγαπητοί Συνάδελφοι – Φίλοι καταναλωτές

Το Δ/Σ του συνδέσμου μας, τον τελευταίο καιρό δέχεται από αρκετά μέλη μας εισηγήσεις - καταγγελίες για παράνομη εργασία ακόμα και πρώην συναδέλφων, διαγραμμένα μέλη του συνδέσμου που είτε συνταξιοδοτήθηκαν, είτε έχουν κάνει παύση εργασιών, οι οποίοι προφανώς εργάζονται παράνομα ή καλυπτόμενοι από κάποιους νόμιμα εργαζόμενους, μέλη του συνδέσμου μας ή μέλη της Ε.Τ.Ε.Μ. ή και του Τ.Ε.Ε.

Το Δ/Σ σε πρόσφατη συνεδρίαση του, αποφάσισε να ενημερώσει τα μέλη του αλλά και όλους όσους διαγράφηκαν τα τελευταία 5 χρόνια ότι η νομοθεσία που θα πρέπει να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις παράνομης εργασίας, είναι αυστηρή και σκληρή όχι μόνο προς όλες της πλευρές που αναφέραμε παραπάνω, αλλά και προς τους καταναλωτές.

Το Δ/Σ του συνδέσμου λαμβάνοντας υπόψη τους Νόμους και το καταστατικό του, οφείλει να προστατέψει και να προασπίσει την ασφάλεια και την περιουσία των καταναλωτών, καθώς και τα συμφέροντα των συναδέλφων μελών του!

Συνεπώς είμαστε αναγκασμένοι να παύσουμε τους συναισθηματισμούς και να δράσουμε σύμφωνα με τα παραπάνω.

Σαν ύστατη προσπάθεια πριν την εφαρμογή της νομοθεσίας, κρίνουμε αναγκαίο να απευθύνουμε ένα κοινό μήνυμα στο καταναλωτικό κοινό, τα μέλη μας και όλους αυτούς που ανήκουν στις παραπάνω περιπτώσεις και οι οποίοι ή εργάζονται παράνομα ή καλύπτουν παράνομα εργαζόμενους σε πάσης φύσεως ηλεκτρικές εργασίες.

«Φίλοι καταναλωτές, μην αναθέτεται εργασίες σε παράνομους και κατά τίτλο μόνο ηλεκτρολόγους, μην ρισκάρετε τα χρήματα σας και την ασφάλεια σας από μια κακής ποιότητας και χωρίς εγγύηση εργασίας.

Αναθέστε τις εργασίες σας σε υπεύθυνους επαγγελματίες, οι οποίοι σας προσφέρουν 2ετή εγγύηση, σε επαγγελματίες οι οποίοι έχουν Διεύθυνση και Ονοματεπώνυμο στην Εφορία και αποδίδουν φόρους όπως και εσείς.

Συνάδελφοι, όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι, κανείς από εμάς δεν ευθύνεται για τις πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων, παλεύουμε όλοι για τον βιοπορισμό μας με νόμιμα και θεμιτά μέσα.

Είτε έχετε την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία και καλύπτετε τρίτους, είτε δεν την έχετε και παρανομείτε σε βάρος της τοπικής κοινωνίας, σε βάρος των Νομοταγών ηλεκτρολόγων, θα πρέπει όσο είναι καιρός να αναθεωρήσετε, να ενταχτείτε σε νόμιμα σχήματα συνεργειών/συνεταιρισμών ή να ενταχτείτε στη μισθωτή εργασία ή και να αποχωρήσετε από το επάγγελμα.

Μην βάζετε σε κίνδυνο τη ζωή και την περιουσία των καταναλωτών, μην ενισχύεται την φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή, διότι σε κάθε περίπτωση, ο σύνδεσμος θα κάνει το καθήκον του με κάθε νόμιμο μέσο και προς οποιανδήποτε κατεύθυνση.»

Read More »
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Οι τακτικές συναντήσεις των μελών της συμμετοχικής ομάδας πολιτών Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Την Τετάρτη 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη τακτική συνάντηση μελών της συμμετοχικής ομάδας πολιτών Θεσπρωτίας, στην πρώην μαθητική εστία Ηγουμενίτσας.
 
Θέματα:
1. Προγραμματισμός συναντήσεων
2. Επαφή με άλλες συλλογικότητες
3. Δημιουργία φυλλαδίου με βασικές θέσεις συλλογικότητας
4. Δημιουργία εκδήλωσης με θέμα τις κατασχέσεις-πλειστηριασμούς
5. Κοινοποίηση θέσεων ομάδας
 
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου αποφασίστηκαν:
1. Κάθε 1η και 3η Τετάρτη του μήνα στις 20:30 στα γραφεία της ομάδας (πρώην μαθητική εστία, δεξιά σκάλα, δεύτερο όροφο αριστερά) να γίνεται η τακτική συνάντηση των μελών. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε η αίθουσα να είναι ανοιχτή κάθε Τετάρτη στις 20:30. Κατ ΄ εξαίρεση γι΄ αυτό το μήνα, η επόμενη τακτική συνάντηση θα γίνει την 4η Τετάρτη του μήνα 22 6 2016.
2. Να οργανωθεί μια συνάντηση με συλλογικότητες των Ιωαννίνων και της Κέρκυρας όπου ήδη έχουμε έρθει σε επαφή και έχει διαπιστωθεί σύμπλευση σε πολλές απόψεις και στόχους. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας.
3. Άμεσα μέλη της ομάδας θα δημιουργήσουν ένα φυλλάδιο με τις βασικές αρχές της ομάδας και τις επιδιώξεις (επιγραμματικά).
4. Μέλη της ομάδας ανέλαβαν να βρούνε ανθρώπους που θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν για το τι ισχύει σήμερα στις κατασχέσεις- πειστηριασμούς. Ταυτόχρονα αποφασίστηκε (αν είναι δυνατό) να πραγματοποιήσουμε παρέμβαση με σκοπό τη ματαίωση πλειστηριασμού που θα αφορά πρώτη κατοικία για συμπολίτες που αντικειμενικά έχουν αδυναμία εξόφλησης και στερούνται παράλληλά οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου και ιδιαίτερα ακινήτων.
5. Η ομάδα θα ενημερώνει τους πολίτες για τις θέσεις της στα τρέχοντα θέματα της πόλης, είτε με παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο είτε υπό τη μορφή ψηφισμάτων, ή με φυλλάδια και διανομή στους πολίτες. Παράλληλα θα καλεί τους συμπολίτες να συμμετέχουν στην ομάδα.
Read More »
Οι τακτικές συναντήσεις των μελών της συμμετοχικής ομάδας πολιτών Θεσπρωτίας Οι τακτικές συναντήσεις των μελών της συμμετοχικής ομάδας πολιτών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

 
Ακόμα ένα "ΑΝΤΑΜΩΜΑ" της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά πέρασε στην ιστορία. 
 
Τετρακόσιοι (400) περίπου συμπατριώτες, με τα κουμάντα τους απόλαυσαν την δροσιά και την ηρεμία του πάρκου Τρίτση στο Ίλιον. 
 
Με τους ήχους απ' το κλαρίνο του Βασίλη Τόλη, όλοι γίνανε μια παρέα, κάποιοι θυμηθήκανε τα παλιά, κάποιοι άλλοι κάνανε καινούργιες παρέες, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλοι το απόλαυσαν και το καλοκαίρι θα έχουμε πολλές αλληλοεπισκέψεις στα χωριά μας. 
 
Στα τοπικά πανηγύρια και στις εκδηλώσεις, που με πολύ μεράκι οργανώνουν οι τοπικοί σύλλογοι, οι Αδελφότητες με την Ομοσπονδία Καλαμά.
 
Το φετινό Αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, Κώστας Κονής, Κώστας Ζηκόπουλος, Κώστας Μάτσιας, Μαρία Καραγιώργου και Μένια Βαζούκη, η πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου Μαρίκα Γκόνη. 
 
Συμπατριώτες από τα χωριά μας, Αετόπετρα, Βασιλόπουλο, Δαφνότυτο, Δεσποτικό, Δολιανά, Ιερομνήμη, Κουκλιοί, Κούρεντα, Κουρνόραχη, Λίθινο, Μαυρονόρος, Μικρό Σουλόπουλο, Παρακάλαμος, Ράϊκο, Σουλόπουλο, Φωτεινό, Χρυσόραχη. 
 
Μας τίμησαν και συμπατριώτες από τα γύρω χωριά όπως το Ριζό και οι Πέντε Εκκλησιές Θεσπρωτίας.
 
Υπόσχεση της Ομοσπονδίας είναι να είμαστε καλά για το καινούργιο ΑΝΤΑΜΩΜΑ του χρόνου και το σίγουρο είναι ότι μέχρι τότε θα ανταμώνουμε το καλοκαίρι.
Read More »
Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Τρία κιλά ηρωίνη που είχαν προορισμό την Ελλάδα σταμάτησαν στα σύνορα

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016


Τρία κιλά ηρωίνη κατασχέθηκαν στην Κακαβιά, κατά τον έλεγχο που έκαναν Αλβανοί αστυνομικοί, σε αυτοκίνητο που είχε προορισμό την Ελλάδα.

Το όχημα κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών και έτσι ξεκίνησαν να το κάνουν φύλλο και φτερό.

Στο ταμπλό του οχήματος και σε ειδική κρύπτη που είχε διαμορφωθεί εντοπίστηκαν τρία κιλά ηρωίνη, σε έξι διαφορετικές συσκευασίες.

Τα ναρκωτικά και το όχημα κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθη ο 39χρονος οδηγός του.
Read More »
Τρία κιλά ηρωίνη που είχαν προορισμό την Ελλάδα σταμάτησαν στα σύνορα Τρία κιλά ηρωίνη που είχαν προορισμό την Ελλάδα σταμάτησαν στα σύνορα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Κοσμοπολίτικα ... και με τους δρόμους τους, τα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016

Κοσμοπολίτικα και με τη βούλα του Δήμου.. Ο λόγος για τα Σύβοτα, τα οποία, όπως είναι γνωστό, χρόνο με το χρόνο κατακτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Αυτό προφανώς είχαν στο μυαλό τους, οι αρμόδιοι του Δήμου, που αποφάσισαν τα ονόματα των οδών της περιοχής.

Πολλοί οι δρόμοι είναι αλήθεια, αλλά και η φαντασία πλούσια!

Αφού εξήντλησαν την μυθολογία, τον Όμηρο, την ιστορία, τους εθνικούς ευεργέτες και τη γεωγραφία, κατέφυγαν στην τέχνη.

Έτσι στα Σύβοτα, πέρα από Τσιτσάνη και Χατζιδάκι, θα βρείτε Μότσαρτ και Βιβάλντι, θα βρείτε Μαρία Κάλας, όπως επίσης Βαν Γκογκ και Γκι Λαρός..

Πολυμαθέστατα τα μέλη της Επιτροπής ή απλά εξήντλησαν την αναζήτηση στο google. Και το Δημοτικό Συμβούλιο που συναίνεσε σίγουρα εντυπωσιάστηκε από το βάθος και το πλάτος των γνώσεων.


Αναλυτικά η ονομασία των οδών στην Τοπική Κοινότητα Συβότων έχει πλέον ως εξής :

Α     ΟΝΟΜΑ  ΔΡΟΜΟΥ                         ΘΕΣΗ  ΣΤΟ  ΧΑΡΤΗ       
1.         ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ                                 ΟΤ9Α, 8Α – ΟΤ 10
2.         ΝΕΣΤΟΡΟΣ                                                   ΟΤ 17
3.         ΑΙΑΝΤΟΣ                                                     ΟΤ6,17 – ΟΤ6, 6Α
4.         ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ                                       ΟΤ6Α – ΟΤ 1
5.         ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ                                                ΟΤ2Γ – ΟΤ8, 9
6.         ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ                                             ΟΤ8Β – ΟΤ 8Β,8Δ
7.         ΜΕΝΕΛΑΟΥ                                                ΟΤ8Δ
8.         ΑΛΚΙΝΟΟΥ                                                 ΟΤ8Δ – ΟΤ8Γ
9.         ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ                                                OΤ2Γ,9 - ΟΤ8,8Β
10.       ΟΔΥΣΣΕΩΣ                                                   ΟΤ9Α,2Γ – ΟΤ9Α,9
11.       ΟΡΦΕΩΣ                                                        ΟΤ1,9Α – ΟΤ7,9Α
12.       ΖΕΦΥΡΟΥ                                                     ΟΤ1,3 –ΟΤ4,4Δ
13.       ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ                       ΟΤ1,2  -  ΟΤ 4,7
14.       ΦΕΙΔΩΝΟΣ                                                   ΟΤ6,7
15.       ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ                             ΟΤ6
16.       ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ                                                 ΟΤ4
17.       ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ                                              ΟΤ6Α,3Α – ΟΤ6,3Α
18.       ΦΙΛΙΠΠΟΥ                                                   ΟΤ2,2Α
19.       ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΥΒΟΤΩΝ                           ΟΤ10- ΟΤ117Β
20.       ΑΧΙΛΛΕΩΣ                                                   ΟΤ117,112- ΟΤ123
21.       ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ                                              ΟΤ112,115Α-ΟΤ123Α,120    
22.       ΗΡΟΔΟΤΟΥ                                                  ΟΤ115Α,114 – ΟΤ15,17
23.       ΗΠΕΙΡΟΥ                                                      ΟΤ117Β,117-ΟΤ117Β,117Α
24.       ΑΙΟΛΟΥ                                                        ΟΤ118,119
25.       ΕΚΤΟΡΟΣ                                                      ΟΤ118,116 – ΟΤ119,116
26.       ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ                                               ΟΤ116,115 - ΟΤ119,115
27.       ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ                                              ΟΤ118,121Α – ΟΤ119,121 
28.       ΕΦΥΡΑΣ                                                        ΟΤ121,122
29.       ΠΡΙΑΜΟΥ                                                     ΟΤ122,123
30.       ΚΑΛΥΨΟΥΣ                                                 ΟΤ116,112-ΟΤ115,112
31.       ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΥΡΡΟΥ                                  ΟΤ111Α
32.       ΛΑΕΡΤΗ                                                        ΟΤ111Α,109-ΟΤ111,109
33.       ΕΚΑΒΗΣ                                                        ΟΤ111,112
34.       ΔΟΜ.ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ                       ΟΤ108,107-ΟΤ111,110
35.       OΜΗΡΟΥ                                                      ΟΤ108,109-ΟΤ13,113
36.       ΑΘΗΝΑΣ                                                       ΟΤ106,107-ΟΤ110,113
37.       ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-MAGNA GRECIA ΟΤ108,11-ΟΤ106,11
38.       ΚΙΡΚΗΣ                                                         ΟΤ11,13-ΟΤ106,13
39.       ΦΑΙΑΚΩΝ                                                     ΟΤ13,15-ΟΤ113,15
40.       ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ                                             ΟΤ11Β,10-ΟΤ31,32
41.       ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ                             ΟΤ11,11Β
42.       ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ                                                  ΟΤ10,12
43.       ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ                                              ΟΤ12Α-ΟΤ16Α
44.       ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ                                     ΟΤ12,14
45.       ΛΕΩΝΙΔΑ                                                      OΤ14,16Α
46.       ΠΕΛΑΣΓΩΝ                                                  ΟΤ114
47.       ΑΛΚΑΙΟΥ                                                     ΟΤ16,16Α – ΟΤ24
48.       ΑΙΣΧΥΛΟΥ                                                  ΟΤ18Α – ΟΤ19Α
49.       ΑΙΣΩΠΟΥ                                                     ΟΤ18Α,19 – ΟΤ18,21
50.       ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ                                             ΟΤ16,18
51.       ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ                                          ΟΤ18,20-ΟΤ46,59Α
52.       ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ                                              ΟΤ20,22
53.       ΘΑΛΗ                                                            ΟΤ22,29-ΟΤ26,27
54.       ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ                                                  ΟΤ23,24-ΟΤ27,28
55.       ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ                                            ΟΤ25-ΟΤ27,30
56.       ΓΚΥ ΛΑΡΟΣ  - GUY LAROCHE                ΟΤ30-ΟΤ31
57.       ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ                                         ΟΤ19,19Α-ΟΤ21,23
58.       ΠΙΝΔΑΡΟΥ                                                   ΟΤ25,26
59.       ΕΥΚΛΕΙΔΟΥ                                                ΟΤ24,25-ΟΤ24,26
60.       ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ                                 ΟΤ36,44-ΟΤ32,48
61.       ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ                                            ΟΤ32,33
62.       ΚΩΝ. ΠΑΡΘΕΝΗ                                         ΟΤ34,35Α-ΟΤ34,35
63.       ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ                                 ΟΤ35Α,36Α-ΟΤ44,45
64.       ΚΝΩΣΣΟΥ                                                     ΟΤ49-ΟΤ46,60Α
65.       ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΟΣ                                   ΟΤ47,48Α –ΟΤ48,49
66.       ΜΑΝΟΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ                         ΟΤ47,49
67.       ΑΒΔΗΡΩΝ                                                     ΟΤ50-ΟΤ59,60
68.       ΜΥΚΗΝΩΝ                                                   ΟΤ50,59-ΟΤ60Α
69.       ΣΜΥΡΝΗΣ                                                     ΟΤ57Α,62Α – ΟΤ61
70.       ΓΕΩΡ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ                           ΟΤ36,41- ΟΤ66,67
71.       ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑΚΗ                               ΟΤ45,46
72.       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ                       ΟΤ57Α –ΟΤ56Α,57
73.       ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ                                               ΟΤ68-ΟΤ67
74.       ΜΟΤΣΑΡΤ                                          ΟΤ61,68
75.       ΒΙΒΑΛΝΤΙ                                                    ΟΤ67,68
76.       ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ                                             ΟΤ51,5Α-ΟΤ64Α,66Α
77.       ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ                                            ΟΤ66,66Α
78.       ΣΙΚΕΛΙΑΣ                                                     ΟΤ66,66Α
79.       ΟΔΗΣΣΟΥ                                                     ΟΤ62,62Α
80.       ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ                                              ΟΤ55,56
81.       ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ                             ΟΤ63Β- 64Α
82.       ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΛΥΤΡΑ                                 ΟΤ58,63- ΟΤ65
83.       ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΝΤΖΑΡΟΥ                       ΟΤ36Α,39-ΟΤ53,54
84.       ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ                                               ΟΤ51,53-ΟΤ58,53
85.       ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ                                         OΤ51,58
86.       ΙΚΑΡΟΥ                                                        ΟΤ41,51-ΟΤ42,53
87.       ΔΑΙΔΑΛΟΥ                                                   ΟΤ41,42
88.       ΚΩΣΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ                                 ΟΤ36,36Α
89.       ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ                           ΟΤ54,65- ΟΤ6965Α
90.       ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ                          ΟΤ65,65Α
91.       ΒΙΚΥΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ                                 ΟΤ54Α,65
92.       ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ                                  ΟΤ54,69
93.       ΔΟΜΝΑΣ ΣΑΜΙΟΥ                                      ΟΤ43,54-ΟΤ52,70
94.       ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΡΑΤ                                      ΟΤ69,70
95.       ΘΕΟΦΙΛΟΥ                                                  ΟΤ43,52- ΟΤ74,72
96.       ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ                    ΟΤ52,72-ΟΤ70,71
97.       ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΥΖΗ                                      ΟΤ71,71Α-ΟΤ84
98.       ΜΑΡΙΚΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ                                      ΟΤ71,72Α – ΟΤ78,84
99.       ΚΑΤΙΝΑΣ ΠΑΞΙΝΟΥ                                               ΟΤ102,102Α-ΟΤ84
100.     ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ                                         ΟΤ63,64-ΟΤ63Β,64
101.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ                                  ΟΤ63,63Β
102.     ΦΕΙΔΙΑ                                                          ΟΤ73,43Α – ΟΤ76,43
103.     ΙΚΤΙΝΟΥ                                                       ΟΤ39Α,74-ΟΤ76,73
104.     ΑΝΘΕΜΙΟΥ                                                  ΟΤ43,43Α
105.     ΙΣΙΔΩΡΟΥ                                                    ΟΤ73,74
106.     ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ                                       ΟΤ37,38-ΟΤ71,75
107.     ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ                            ΟΤ17-ΟΤ37,39
108.     ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΒΟΥ                                     ΟΤ38,86-ΟΤ90,86
109.     ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ                                       ΟΤ17,38-ΟΤ17,90
110.     ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ                                         ΟΤ38,90
111.     ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ                                            ΟΤ39,40-ΟΤ39,39Α
112.     ΛΙΝΟΥ                                                           ΟΤ40,76-ΟΤ40Α,76
113.     ΔΩΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ                                        ΟΤ39Α,40-ΟΤ40Α,40
114.     ΜΟΥΣΩΝ                                                      ΟΤ39Α,40Α-ΟΤ39Α,76
115.     ΔΙΟΣ                                                               ΟΤ77,84-ΟΤ75,84
116.     ΗΡΑΣ                                                              ΟΤ75,77
117.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦΕΡΗ                                    ΟΤ17
118.     ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ                                       ΟΤ93,93Α-ΟΤ82,82Α
119.     ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ                                              ΟΤ82Β,83-ΟΤ82,83
120.     ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΡΝ                                        ΟΤ78,79-ΟΤ78,80
121.     ΜΑΝΟΥ ΚΑΤΡΑΚΗ                                    ΟΤ85,87-ΟΤ79,80
122.     ΚΥΒΕΛΗΣ                                                     ΟΤ85,79
123.     ΚΑΛΛΙΔΙΚΗΣ                                                          ΟΤ80,81
124.     ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ                                                 ΟΤ87,88-ΟΤ88,88Α
125.     ΕΛΛΗΣ ΛΑΜΠΕΤΗ                                     ΟΤ81,87-ΟΤ80,88
126.     ΑΡΕΩΣ                                                           ΟΤ87,89-ΟΤ88,89Α
127.     ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ                                                 ΟΤ83-ΟΤ103
128.     ΗΦΑΙΣΤΟΥ                                                   ΟΤ97-ΟΤ103
129.     ΕΡΜΟΥ                                                          ΟΤ97,92-ΟΤ92,93
130.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΣΙΜΩΝΟΣ ΣΙΝΑ                  ΟΤ93Α,89
131.     ΖΩΗ ΚΑΠΛΑΝΗ                                          ΟΤ96,97-ΟΤ97,98
132.     ΑΦΩΝ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ                                   ΟΤ93,94-ΟΤ96,98
133.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΒΕΡΩΦ                                   ΟΤ93,96-ΟΤ94,98
134.     ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ                        ΟΤ95,96
135.     ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΖΑΠΠΑ                                ΟΤ94,102Α-ΟΤ98,99
136.     ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΡΣΑΚΗ                             ΟΤ99,100-ΟΤ99,101
137.     ΛΥΚΑΟΝΟΣ                                                ΟΤ99,102Α-ΟΤ100Α,102
138.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ                                 ΟΤ100,100Α
139.     ΑΛΚΗ ΑΛΚΑΙΟΥ                                        ΟΤ10Α,101
140.     ΝΙΚΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ                                    ΟΤ102,82Α-ΟΤ103,104
141.     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΒΑΦΗ                     ΟΤ102,104
142.     ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΥ    ΚΟΡΝΑΡΟΥ                     ΟΤ103,82Α 

Την  ονομασία των πλατειών ως εξής:
ΟΝΟΜΑ  ΠΛΑΤΕΙΑΣ                               ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
1          ΑΝΑΒΡΑΣ                                                     ΟΤ 8Α       
2.         ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ & ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ                 ΟΤ 10Α          
3.         ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ                                                ΟΤ 111Α   
3.         ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ                                        ΟΤ 12Γ  
4.         ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ                                              ΟΤ 20
5.        ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                     ΟΤ 35Α
Read More »
Κοσμοπολίτικα ... και με τους δρόμους τους, τα Σύβοτα Θεσπρωτίας Κοσμοπολίτικα ... και με τους δρόμους τους, τα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2016 Rating: 5

Σελίδες