https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δείτε όλους τους υποψήφιους που διεκδικούν την ψήφο μας στη Θεσπρωτία στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου

Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015
Δείτε όλους τους υποψήφιους που διεκδικούν την ψήφο μας στη Θεσπρωτία στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου
Read More »
Δείτε όλους τους υποψήφιους που διεκδικούν την ψήφο μας στη Θεσπρωτία στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου Δείτε όλους τους υποψήφιους που διεκδικούν την ψήφο μας στη Θεσπρωτία στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015 Rating: 5

Μπέζας: Ο λουστράκος της κινητής τηλεφωνίας

Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015
Μπέζας: Ο λουστράκος της κινητής τηλεφωνίας


"Δεν θα τυπώσω προσωπικά ενημερωτικά φυλλάδια και γενικά δεν θα αποστείλω έντυπο προεκλογικό υλικό για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, γιατί πιστεύω ότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν στη σημερινή συγκυρία άσκοπη και προκλητική σπατάλη. Άλλωστε, στον τόπο μας όλοι γνωριζόμαστε."

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Υφυπουργός Ανεργίας (πλην της συζύγου βεβαίως) Αντώνης Μπέζας.

Έχεις δίκιο κ. Μπέζα. Στον τόπο μας όλοι γνωριζόμαστε.

Για ποια προκλητική σπατάλη μιλάς, όταν τα φυλλάδιά σου (αυτά ντε που κυκλοφορούν σε όλη την Αλβανία) στα έχει τυπώσει ΔΩΡΕΑΝ το τυπογραφείο του πεθερού σου;

Για ποια άσκοπη σπατάλη μιλάς όταν βομβαρδίζεις καθημερινά με χιλιάδες SMS τα κινητά όλων των Θεσπρωτών και των Βορειοηπειρωτών;

Δεν πείθεις κανέναν με το προφίλ που λανσάρεις ως φτωχός λουστράκος.

Υ.Γ. Υπουργέ, σε κλέβει και σε κοροϊδεύει εύκολα η εταιρία που έχει αναλάβει την αποστολή των SMS. Στέλνει το ίδιο μήνυμα 3 και 4 φορές στα ίδια κινητά. Ακόμα και στα τηλέφωνα πολιτικών σου αντιπάλων. Φαντάζομαι τι σου κάνουν τα αφεντικά σου της Τρόικας.
Read More »
Μπέζας: Ο λουστράκος της κινητής τηλεφωνίας Μπέζας: Ο λουστράκος της κινητής τηλεφωνίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015 Rating: 5

Σε Φιλιάτι και Ηγουμενίτσα αύριο ο Αντώνης Σαμαράς

Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015
Σε Φιλιάτι και Ηγουμενίτσα αύριο ο Αντώνης ΣαμαράςΑπό το νοσοκομείο Φιλιατών θα ξεκινήσει την περιοδεία του στο Νομό Θεσπρωτίας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Αρχικά θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Φιλιατών και στη συνέχεια το Δημαρχείο Φιλιατών.

Αμέσως μετά θα επισκεφτεί την πόλη της Ηγουμενίτσας όπου θα συναντηθεί με στελέχη και τους υποψήφιους του κόμματος και θα κάνει βόλτα στον πεζόδρομο της Ηγουμενίτσας, ενώ στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα όπου στις 18.30 έχει προγραμματιστεί η κεντρική ομιλία του στην Ήπειρο.
Read More »
Σε Φιλιάτι και Ηγουμενίτσα αύριο ο Αντώνης Σαμαράς Σε Φιλιάτι και Ηγουμενίτσα αύριο ο Αντώνης Σαμαράς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συμφώνησαν τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, για πολιτικό πολιτισμό στην προεκλογική περίοδο Πότε θα γίνουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις

Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015
Ηγουμενίτσα: Συμφώνησαν τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, για πολιτικό πολιτισμό στην προεκλογική περίοδο
Πότε θα γίνουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις Συμφώνησαν όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στην διακομματική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, πλην ΚΚΕ, για πολιτικό πολιτισμό στην προεκλογική περίοδο. (Δείτε παρακάτω τα σημεία της συμφωνίας)

Στην διακομματική συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του Ποταμιού.

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ δήλωσε πως δεν δεσμεύεται με την 4η παράγραφο που αφορά την απαγόρευση αφισοκόλληση, δηλώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, πως θα γεμίσει την πόλη με αφίσες.
 
Βέβαια του βεβαιώθηκε άμεσα από τον Δήμαρχο πως κάτι τέτοιο θα ενεργοποιήσει τον κανονισμό του Δήμου που προβλέπει πολύ βαριά πρόστιμα.
 
Καιρός είναι το ΚΚΕ να ξεκολλήσει από πολιτικές τακτικές περασμένων και κακόγουστων εποχών.
 
Ως προς τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, όλα τα κόμματα ζήτησαν να τις κάνουν σε κλειστό χώρο, στο ΠΑΝΘΕΟΝ.
 
Συγκεκριμένα πρώτο θα πραγματοποιήσει την συγκέντρωσή του το ΚΚΕ την Πέμπτης 15 Ιανουαρίου,  θα ακολουθήσει η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, το ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, το Ποτάμι την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου και η Νέα Δημοκρατία την τελευταία ημέρα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου.

Δείτε την εισήγηση Δημάρχου Ηγουμενίτσας στη Διακομματική Επιτροπή Βουλευτικών Εκλογών Ιανουαρίου 2015 στην οποία έγινε η συμφωνία:

Οι εκλογές είναι η ύψιστη δημοκρατική έκφραση του λαού και γι αυτό επιθυμούμε να διεξαχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι θα επιδείξουν τη δέουσα σοβαρότητα και θα τηρήσουν στο έπακρο την απόφαση της επιτροπής. Για την ομαλή διεξαγωγή της προεκλογική περιόδου αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την τήρηση της νομιμότητας προτείνω τα ακόλουθα:

1. Η προβολή των πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων θα γίνει ισότιμα και όχι ανάλογα με τη δύναμη που είχαν στη Βουλή.

2. Να υπάρξει αλληλοσεβασμός μεταξύ των κομματικών επιτελείων και των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και διαπληκτισμοί.

3. Με ευθύνη των κομμάτων μπορούν να κατασκευασθούν και θα τοποθετηθούν στην πλατεία Δημαρχείου περίπτερα ή άλλες κατασκευές, οι διατάσεις των οποίων δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερες από 2X2X2 μέτρα.

4. ΔΕΝ επιτρέπεται η ανάρτηση με τη μέθοδο της διπλής αφίσας (σάντουιτς) & πετραχήλια στις κολώνες του Δήμου.

5. Ο Δήμος δίνει το δικαίωμα στα πολιτικά κόμματα ή το συνασπισμό συνεργαζομένων κομμάτων για συγκεντρώσεις στους εξής χώρους: Πλατεία Δημαρχείου, Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον, Πεζόδρομος Ηγουμενίτσας κατόπιν συνεννόησης με το Δήμο και στα οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

6. Τα κόμματα θα γνωστοποιήσουν εγκαίρως στο Δήμο και στην Αστυνομία την ημερομηνία πραγματοποίησης των κεντρικών τους εκδηλώσεων.

7. Μεγαφωνικές εγκαταστάσεις δεν παραχωρούνται από το Δήμο. Η χρήση μεγαφωνικών εγκαταστάσεων από τα πολιτικά κόμματα ή το συνασπισμό συνεργαζομένων κομμάτων θα γίνεται λελογισμένα με την προϋπόθεση της τήρησης των ωρών κοινής ησυχίας και ο βαθμός της έντασής τους δεν θα υπερβαίνει τα 70 D.B. στην πηγή εκπομπής.

8. Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό, αεροπανό και πάσης φύσεως όμοιων αντικειμένων πάνω από δρόμους, πλατείες και λοιπούς χώρους. Σε περίπτωση που τοποθετούνται πανό ή αεροπανό, ο Δήμος υποχρεώνεται για την άμεση αφαίρεσή τους εκτός εάν ενημερωθεί ο Δήμαρχος σχετικά και έγκαιρα.

9. Απαγορεύεται η χρήση χρωστικών ουσιών, όπως σπρέι χρώματα κ.λπ., και η αναγραφή συνθημάτων στις εξωτερικές επιφάνειες δημοσίων ή ιδιωτικών χώρων, όπως και σε χώρους που καθορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 2946/2001, όπως ισχύει.

10. Δεν επιτρέπεται η επικόλληση αφισών ή άλλων εντύπων σε πλαίσια καθώς και η χρήση χώρων που έχουν διατεθεί, σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, σε άλλα κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων. Αφίσες μπορούν να αναρτηθούν μόνο στους πίνακες ανακοινώσεων.

11. Τα κόμματα ή οι συνασπισμοί συνεργαζομένων κομμάτων υποχρεούνται να φροντίζουν για την ευπρεπή εμφάνιση των χώρων που τους διατέθηκαν καθώς και για τον καθαρισμό τους από τις κολλητικές ουσίες, αφίσες κ.λπ.

12. Το Σάββατο 24/01/2015 θα αφαιρεθούν από την πόλη με ευθύνη των κομμάτων όλα τα προεκλογικά υλικά πλην των περιπτέρων για τα οποία δίνεται προθεσμία απομάκρυνσης έως και τις 28/01/2015.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συμφώνησαν τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, για πολιτικό πολιτισμό στην προεκλογική περίοδο Πότε θα γίνουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις Ηγουμενίτσα: Συμφώνησαν τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, για πολιτικό πολιτισμό στην προεκλογική περίοδο Πότε θα γίνουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015 Rating: 5

Βρέθηκαν 39 κιλά χασίς σε δασώδη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας

Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015
Βρέθηκαν 39 κιλά χασίς σε δασώδη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας


Χθες (10-01-2015) το μεσημέρι, κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο (2) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (35) δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους -38- κιλών και -954- γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν κρυμμένα σε δύσβατη και δασώδη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.
Read More »
Βρέθηκαν 39 κιλά χασίς σε δασώδη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας Βρέθηκαν 39 κιλά χασίς σε δασώδη περιοχή στη Λωρίδα Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2015 Rating: 5