Διακομιδή 73χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Διακομιδή 73χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε διακομιδή 73χρονου ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Read More »
Διακομιδή 73χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού Διακομιδή 73χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Δημοπρασία δεκατριών αυτοκινήτων και μιας αντίκας, από 150€, στο τελωνείο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Δημοπρασία δεκατριών αυτοκινήτων και μιας αντίκας, από 150€, στο τελωνείο Ηγουμενίτσας


Δεκατρία αυτοκίνητα και μια αντίκα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- η λίστα της δημοπρασίας που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στην Ηγουμενίτσα.
Από αυτοκίνητα πόλης και οικογενειακά μοντέλα έως και φορτηγά περιλαμβάνει η λίστα της νέας δημοπρασίας του πρώην ΟΔΔΥ που είναι προγραμματισμένη για τις 14/06/2023 και ημέρα Τετάρτη στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας (Παλαιό Λιμάνι-ισόγειο).
Ειδικότερα, -μεταξύ άλλων- θα εκποιηθούν 13 επιβατικά, 7 ελκυστήρες, 7 επικαθήμενα, δύο φορτηγά και ένα επιβατικό αντίκα, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 150 ευρώ και να φτάνουν έως και τις 8.000 ευρώ.
Το φθηνότερο επιβατικό της λίστας, στα 150 ευρώ, είναι ένα Daewoo Lanos του 2000 με κινητήρα βενζίνης 1.349 κ.εκ., ενώ με μόλις 50 ευρώ επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα Opel Vectra του 1998 με βενζινοκινητήρα 1.598 εκ. και σε ένα Opel Astra του 2000 βενζίνης/υγραερίου 1.598 κ.εκ.
Ενδιαφέρον, επίσης, συγκεντρώνει ένα Peugeot 307 (300 ευρώ) του 2001 με κινητήρα βενζίνης/υγραερίου 1.587 κ.εκ., ένα Citroen C2 (500 ευρώ) του 2004 βενζίνης 1.124 κ.εκ. και ένα Renault Clio (300 ευρώ) του 2003 βενζίνης 1.149 κ.εκ.
Στις πιο premium προτάσεις συγκαταλέγεται ένα Audi A4 (300 ευρώ) του 1998 βενζίνης 1.585 κ.εκ., όπως και μια BMW (δεν αναφέρεται το μοντέλο) με έτος κατασκευής το 2000 και κινητήρα βενζίνης 3.201 κ.εκ. Η τιμή του ανέρχεται στις 2.500 ευρώ.
Το ιστορικό όχημα που βγαίνει στο σφυρί (500 ευρώ) στην Ηγουμενίτσα είναι μία Mercedes W201 βενζίνης 1.996 κ.εκ. με έτος κατασκευής το 1992, ενώ τα μικρά φορτηγά (<4 τόνων) είναι ένα Isuzu Trooper και ένα Iveco Cosira.
Όσον αφορά, τέλος, στα φορτηγά άνω των 4 τόνων, η λίστα περιλαμβάνει μοντέλα της Volvo, της Renault, της DAF της Scania κ.ο.κ.
Η επίσκεψη στον χώρο των οχημάτων (Λιμάνι Εγνατία) επιτρέπεται για 4 εργάσιμες ημέρες πριν τη δημοπρασία, δηλαδή από τις 08/06 έως και τις 13/06/2023 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).
Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες οχημάτων για κυκλοφορία είναι 300 ευρώ και οι προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης και η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά 50 ευρώ.
Αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να καταβάλει το 20% της τιμής πλειοδοσίας. Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας.

Μπορείτε να δείτε εδώ τη λίστα όλων των αυτοκινήτων της δημοπρασίας.
Read More »
Δημοπρασία δεκατριών αυτοκινήτων και μιας αντίκας, από 150€, στο τελωνείο Ηγουμενίτσας Δημοπρασία δεκατριών αυτοκινήτων και μιας αντίκας, από 150€, στο τελωνείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Σε ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Σε ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσπρωτίας


Στα τοπικά καταστήματα της ΔΕΗ και του ΔΕΔΗΕ βρέθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου όπου συζήτησαν με εργαζομένους, τη διοίκηση και τους πολίτες για τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος σχετικά με την ενεργειακή πολιτική και την αντιμετώπιση του υψηλού ενεργειακού κόστους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έχει συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα ονόματι «Ελλάδα 2027» για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, με προστασία του αγαθού της ενέργειας και της κοινωνικής πλειοψηφίας και δεσμευόμαστε για τα εξής:


Ανακτούμε τον δημόσιο έλεγχο στη ΔΕΗ
Θέτουμε ανώτατα όρια λιανικής τιμής στην ηλεκτρική ενέργεια και στο φυσικό αέριο καθώς και ανώτατο συντελεστή κέρδους 5% στην ενέργεια. Προωθούμε υποχρεωτικό ποσοστό σταθερών συμβολαίων στη χονδρεμπορική της ηλεκτρικής ενέργειας.
Φορολογούμε άμεσα τα υπερκέρδη που έχουν συσσωρευθεί στα ταμεία των ενεργειακών εταιρειών και των διυλιστηρίων. Εξοικονομούμε 5,5 δις ευρώ για κοινωνική ευημερία.
Θεσπίζουμε Ταμείο Ενεργειακής Δημοκρατίας
- για την χρηματοδότηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας
- για την αποκέντρωση της παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ
- για τη μείωση του κόστους ενέργειας και την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για:
ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Read More »
Σε ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσπρωτίας Σε ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Και νέοι δικαιούχοι στο «Αλλάζω συσκευή»

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Και νέοι δικαιούχοι στο «Αλλάζω συσκευή»


Μήνυμα (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο για επιταγές που αφορούν την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών λαμβάνουν σήμερα οι νέοι δικαιούχοι του προγράμματος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή» .

Παράλληλα επισημαίνεται πως οι νέοι δικαιούχοι θα μπορούν να αντικαταστήσουν 3 ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές, με νέες πιο αποδοτικές. Υπενθυμίζεται δε πως το Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές και σε αυτό συμμετέχουν μόνο οι ακόλουθες κατηγορίες συσκευών:
Κλιματιστικά
Ψυγεία
Καταψύκτες

Διευκρινίζεται δε πως για να είναι δυνατή η επιχορήγηση της αγοράς μίας νέας ηλεκτρικής συσκευής, θα πρέπει αντίστοιχα να πραγματοποιείται απόσυρση προς ανακύκλωση μίας παλιάς, που ανήκει στην ίδια κατηγορία με την επιχορηγούμενη.
Επίσης επισημαίνεται πως το πρόγραμμα αυτό αφορά τους καταναλωτές που έχουν τοποθετημένη στην οικία τους (και όχι σε επαγγελματικό χώρο), παλαιά ηλεκτρική συσκευή (συγκεκριμένα: κλιματιστικό ή ψυγείο ή καταψύκτη) την οποία επιθυμούν να αντικαταστήσουν με άλλη, νεότερης τεχνολογίας και ενεργειακά αποδοτικότερη,

Η επιδότηση
Από 30% έως και 50% είναι το ποσοστό επιδότησης που δίνεται για την αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές. Αυτό βέβαια διαμορφώνεται ανάλογα με την εισοδηματική κατηγορία του ωφελούμενου.
Read More »
Και νέοι δικαιούχοι στο «Αλλάζω συσκευή» Και νέοι δικαιούχοι στο «Αλλάζω συσκευή» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας: Κείμενο υποστήριξης 101 ατόμων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας: Κείμενο υποστήριξης 101 ατόμων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου


Σε αυτές τις εκλογές δεν κρίνονται μόνο κόμματα και πρόσωπα. Κρίνεται η ζωή μας. Δίνουμε μια μάχη που θα κρίνει ποιος και με ποιο πρόγραμμα θα κυβερνήσει τη χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στόχος μας, να ανατρέψουμε το δυσμενή συσχετισμό. Να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε αυτές τις εκλογές αντιπαρατίθενται δυο σχέδια διακυβέρνησης. Αυτό της ΝΔ που οφελεί τους ισχυρούς και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που στηρίζει τους μη προνομιούχους.
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι θετική ψήφος. Είναι ψήφος στην προοδευτική κυβερνητική εναλλακτική λύση.
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ψήφος στο κοινωνικό κράτος. Είναι ψήφος σε ένα κράτος που προστατεύει τους πιο φτωχούς και την μεσαία τάξη. Είναι ψήφος για δημόσια δωρεάν Υγεία και Παιδεία, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες συμβαδίζοντας με τα ευρωπαϊκά στάνταρ.
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ψήφος για πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, προστασία της αγοραστικής δύναμης και ποιοτικές νέες θέσεις εργασίας. Είναι ψήφος για μια ανάπτυξη της οποίας τα οφέλη θα συμπεριλαμβάνουν όλους. Είναι ψήφος για να φορολογηθούν τα υπερκέρδη της αισχροκέρδειας των κολοσσών της ενέργειας και να ελαφρυνθούν οι εργαζόμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ψήφος υπεράσπισης της δημοκρατίας. Είναι η μόνη ψήφος που μπορεί να δημιουργήσει ισχυρό θεσμικό και κοινωνικό αντίβαρο ενάντια στην παντοκρατορία μιας ανεξέλεγκτης Δεξιάς.
Είναι ψήφος για να μην περάσει μια αντιδραστική αναθεώρηση του συντάγματος που θα καταργήσει τις μεγάλες δημοκρατικές κατακτήσεις της Μεταπολίτευσης.
Είναι ψήφος για να εκφραστούν τα δίκια των πολλών στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.
Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ψήφος για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους.

Όλοι/ες εμείς δίνουμε αυτόν τον αγώνα με πίστη και αυτοπεποίθηση, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, μέχρι την τελευταία ψήφο, για μια δίκαιη κοινωνία.
ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

1. Αντωνίου Παύλος Οικοδόμος 2. Βαλάκου Εύη Δασκάλα 3. Βασιάρης Ερλίντ Ξενοδοχοϋπάλληλος 4. Βασιλειάδης Γεώργιος Καθηγητής – Πρόεδρος ΕΛΜΕ 5. Βέλη Μαρία έμπορος 6. Βένος Σταύρος Έμπορος 7. Βένου Χριστίνα Καθηγήτρια Μαθηματικός 8. Βίλιας Παύλος Αγρότης 9. Γαλανοπούλου Ελεωνόρα Φιλόλογος – Αυτοδιοικητικός 10. Γιώγου Λαμπρινή Γεωλόγος 11. Γιώγου Ελεωνόρα Ιδ. Υπάλληλος 12. Γκατζιός Θανάσης Δασολόγος 13. Δημητρίου Θωμάς Δημ. Σύμβουλος -Μαθηματικός 14. Δημητρίου Κων/νος Πολ. Μηχανικός 15. Διαμάντης Γιώργος Φυσικός - Φροντιστής 16. Δόσης Ευάγγελος Ιατρός Γυναικολόγος 17. Ζαραβούτσης Θεόδωρος Γεωπόνος 18. Ιωάννου Αθηνά Στέλεχος Αυτοδιοίκησης 19. Καλιαμούρης Απόστολος Παραγωγός εσπεριδοειδών 20. Κάλλος Αριστείδης Οικοδόμος 21.Καραμπίνας Θρασύβουλος Ελεύθ. Επαγγελματίας 22. Καραπάνος Ευάγγελος καθηγητής Φυσικός 23. Καρβούνης Θωμάς Επιχείριση Εστίασης 24. Κάτσης Σπύρος Δημ. Σύμβουλος - Μαθηματικός 25. Κάτσικας Χρήστος Λογιστής 26. Κολιομίχος Χρυσοβαλάντης Παραγωγός εσπεριδοειδών 27. Κολιός Λεωνίδας Διδάκτωρ Φυσικός 28. Κοτζαπαναγιώτου Κων/νος Ιατρός ΕΣΥ 29. Κοτσίνας Γεώργιος Φυσικός -Δ/ντής Λυκείου 30. Κουλύρα Ελένη Συνταξιούχος 31. Κοψίδης Παναγιώτης Ιδ. υπάλληλος 32. Κυπριανός Γιώργος έμπορος οικοδ. Υλικών 33. Κύριου Ελένη ιδ. υπάλληλος 34. Κωσταράς Σωτήρης Οδοντίατρος 35. Κώτση Αγγελική Δικηγόρος 36. Κώττη Αλεξάνδρα Ιδιωτ. υπάλληλος 37. Λαγός Παναγιώτης Ελεύθ. επαγγελματίας 38. Λιάγκος Σπύρος Ελαιοπαραγωγός 39. Λιανός Ευάγγελος Ελεύθ. επαγγελματίας 40. Λιόλιος Θωμάς Εκπαιδευτικός – Σκηνοθέτης 41. Μάνος Κώστας Συνταξ. Ταχυδρομικός 42. Μηλιαρέσης Σπυρίδων Οφθαλμίατρος 43. Μουσελίμης Αλέξανδρος Φιλόλογος 44. Μπαϊκούσης Ευάγγελος Πολ. Μηχανικός 45. Μπάμπας Ανδρέας Μαθηματικός - Φροντιστής 46. Μπάντιος Ελευθέριος Ελεύθ. επαγγελματίας 47. Μπέζας Χριστόφορος Οικονομολόγος 48. Μπίνας Θεοχάρης Ταχυδρομικός υπάλληλος 49. Μυλωνά Ιφιγένεια Ελεύθ. επαγγελματίας 50. Νάκος Χρήστος Μαθηματικός 51. Νάστα Ελένη Φοιτήτρια 52. Νικολάου Δημήτρης Δάσκαλος 53. Νταής Ανδρέας πρώην Δήμαρχος Ηγ/τσας 54. Ντάνης Κώστας Πολ. Μηχανικός 55. Ντάφλου Ελευθερία Τουριστικές επιχειρήσεις 56. Ντόκος Δημήτρης Ελεύθ. επαγγελματίας 57. Ντόλος Φώτης Ιδ. υπάλληλος 58. Ντούσιας Θωμάς Ξενοδόχος 59. Οικονομίδης Σπύρος Δασολόγος 60. Οικονόμου Γεώργιος Δικηγόρος - πρώην πρόεδρος Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας 61. Πάντος Παναγιώτης Τοπογράφος Μηχανικός 62. Παπαζώη Αγλαΐα Γραμματέας Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας 63. Παπαναγιώτου Γεώργιος Χημικός Μηχανικός 64. Παπανδρέου Κώστας Δημόσιος υπάλληλος 65. Παπαρούνας Παύλος Ταχυδρομικός υπάλληλος 66. Παπαφωτίου Νικόλαος Οικονομολόγος - υπάλληλος ΔΟΥ 67. Παππάς Πέτρος Δάσκαλος 68. Παππάς Λουκάς Μηχανικός software 69. Πούλος Δημήτρης Πληροφορική 70. Προβιδάκη Αγγελική Φαρμακοποιός 71. Ράπτη Βεατρίκη Φιλόλογος 72. Ράπτη Ζωή Έμπορος 73. Ράπτης Ηλίας Συνταξ. Δημοσίου 74. Σακαρέλης Δημήτρης Γεωπόνος – Περιφερειακός Σύμβουλος 75. Σακαρέλης Αλέκος Οδοντίατρος 76. Σακαρέλης Δονάτος Δάσκαλος 77. Σιέκα Ελισάβετ ελεύθ. επαγγελματίας 78. Σιόλου Δώρα Έμπορος 79. Σκεύης Δημήτρης Δημοτ. Σύμβουλος Φιλιατών, επικεφαλής μείζωνος αντιπολίτευσης 80. Σταυράτης Γρηγόρης Ταχυδρομικός υπάλληλος 81. Σταύρου Ανδρέας Έμπορος-Αντ/δρος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 82. Σταύρου Μαρία Φιλόλογος 83. Σωτηρίου Όλγα Νοσηλεύτρια 84. Τάμπας Δημήτρης Συνταξ. Δημοσίου 85. Τάσιος Γεώργιος ελεύθ. επαγγελματίας 86. Τατάλιας Στράτος Λογιστής 87. Τζομάκας Μιχάλης Ιατρός ΕΣΥ 88. Τζουμανίκας Κων/νος Γεωπόνος 89. Τρουμπάτας Γεώργιος Παραγωγός εσπεριδοειδών 90. Τρουμπάτας Βασίλης Αγρότης 91. Τσακίρη Αστυρόπη Συνταξιούχος 92. Τσαμπούκογλου Αναστασία ελεύθ. επαγγελματίας 93. Τσιάκος Σπύρος ελεύθ. επαγγελματίας 94. Τσόγκας Βασίλης Αρχιτέκτων 95. Τσότσης Βασίλης φοιτητής 96. Φατούρου Χαρά Ιατρός Ακτινολόγος 97. Φλίνδρης Κων/νος Γεωλόγος 98. Φωτίου Ηλίας Τουριστικές Επιχειρήσεις 99. Χίσσας Ευάγγελος Χημικός 100. Χρήστου Αλέξανδρος Τεχνολόγος Γεωπόνος 101. Χρόνης Σπύρος ελεύθ. επαγγελματίας
Read More »
ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας: Κείμενο υποστήριξης 101 ατόμων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας: Κείμενο υποστήριξης 101 ατόμων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

6 συλλήψεις στην Ήπειρο το τελευταίο 10ήμερο για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
6 συλλήψεις στην Ήπειρο το τελευταίο 10ήμερο για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά


Συνολικά (6) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 10ήμερο στην Ήπειρο, στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων και δράσεων για την αποτροπή της διάδοσης των ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες (8-6-2023) στα Ιωάννινα συνελήφθη ημεδαπός από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 191,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 150 ευρώ.

Εξάλλου, για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθησαν:
· 3 ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα,
· ημεδαπός στα Ιωάννινα και
· αλλοδαπός στην Άρτα.

Σημειώνεται ότι η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Read More »
6 συλλήψεις στην Ήπειρο το τελευταίο 10ήμερο για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά 6 συλλήψεις στην Ήπειρο το τελευταίο 10ήμερο για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Δικογραφία από το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για τις παρεμβάσεις στην παραλία Μακρυγιαλίου

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Δικογραφία από το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για τις παρεμβάσεις στην παραλία Μακρυγιαλίου


Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, των… παρεμβάσεων που έγιναν στην πιο πολυσύχναστη παραλία της Ηγουμενίτσας, στο Μακρυγιάλι, είναι αν μη τι άλλο αποκαλυπτικές: Ένα βαρέως τύπου μηχάνημα, επενέβη στην παραλία, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του και αφήνοντας πίσω του ένα… καλοοργωμένο χωράφι!
Είναι άγνωστο με τίνος πρωτοβουλία έγινε η παρέμβαση αν και πολλοί πιστεύουν ότι έγινε με τις ευλογίες του ΟΛΗΓ, καθώς ανήκει στη χερσαία ζώνη την οποία διαχειρίζεται ο Οργανισμός. . 
Είναι άγνωστο αν η παρέμβαση αυτή είχε τη σύμφωνη γνώμη του ΟΦΥΠΕΚΑ μιας και πρόκειται για προστατευόμενη περιοχή Natura. Είναι άγνωστο αν εκπονήθηκε και εγκρίθηκε κάποια μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και βάση αυτής έγινε η παρέμβαση.
Γνωστό σε όλους είναι βέβαια ότι το Δρέπανο και το Μακρυγιάλι τα τελευταία χρόνια εμφανίζουν έντονα φαινόμενα διάβρωσης και είναι ορατός ο κίνδυνος κάποια στιγμή η θάλασσα να ενωθεί με τη λιμνοθάλασσα καταπίνοντας τη λίγη άμμο που απέμεινε.
Γνωστές είναι επίσης οι συστάσεις του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και άλλων επιστημονικών οργανώσεων προς τοπικούς φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους διαχειριστές ακτών και παραλιών που αναφέρουν ότι οι θημώνες Ποσειδωνίας πρέπει να διατηρούνται άθικτοι στις παραλίες και ακτές, ενώ η χρήση κάθε βαρέως μηχανικού εξοπλισμού και η εφαρμογή πρακτικών που σκάβουν οργώνουν, ή ισοπεδώνουν την ακτή, θα πρέπει να αποφεύγονται. Μόνο τα ανθρώπινα απορρίμματα θα πρέπει να αφαιρούνται χειρωνακτικά, ή με τη χρήση ελαφριών εργαλείων χειρός. Σε πολυσύχναστες ακτές χωρίς διάβρωση ενδείκνυται η αφαίρεση μικρών τμημάτων θημώνων για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των λουόμενων στη θάλασσα. Όταν υπάρχουν πολύ μικρές ποσότητες ξεβρασμένων φύλλων Ποσειδωνίας ενδείκνυται η επί τόπου ταφή τους κάτω από την άμμο, ή η επιστροφή τους στη θάλασσα (υπό ευνοϊκές συνθήκες ανέμου και κύματος).
Στις παραλίες εξ’ άλλου σχηματίζονται οι αμμοθίνες, που παίζουν τεράστιο ρυθμιστικό ρόλο τόσο στην προστασία από τη διάβρωση της παραλίας, συγκρατώντας την άμμο (από τη δράση του ανέμου και των κυμάτων), όσο και στην οικολογική ισορροπία του παράκτιου οικοσυστήματος. Οι αμμοθίνες δημιουργούν ενδιαιτήματα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία φυτών, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στο αμμώδες έδαφος και στη θαλασσινή αρμύρα, ενώ παράλληλα φιλοξενείται και ανάλογη πανίδα. Επομένως, η εξαφάνιση των αμμοθινών σημαίνει την εξαφάνιση και των φυτών ή των ζώων που φιλοξενούν. Η χρήση βαριών μηχανημάτων για την απομάκρυνση των φυκιών και άλλης βλάστησης από την παραλία έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των αμμοθινών, τη συμπίεση της άμμου και, συνεπώς, τον θάνατο ζώων που συμβιούν κάτω από την άμμο (σαλιγκάρια, σαύρες κ.λπ.).
Φαίνεται όμως, ότι όλα αυτά δεν απασχόλησαν εκείνους που αποφάσισαν να βάλουν στο Μακρυγιάλι ένα… ερπυστριοφόρο για να το… καθαρίσουν (;;;) και να δημιουργήσουν… άπλα για καντίνες, ξαπλώστρες, ομπρέλες και τραπεζοκαθίσματα!
Κι έτσι το θέμα θα απασχολήσει, μετά από αίτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας αλλά και τις εισαγγελικές αρχές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, συντάσσεται σχετική δικογραφία.
Κι έτσι ίσως απαντηθεί, ποιος φορέας τελικά έχει στη δικαιοδοσία του, διαχειρίζεται και παρεμβαίνει στις ακτές της Ηγουμενίτσας…
Read More »
Δικογραφία από το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για τις παρεμβάσεις στην παραλία Μακρυγιαλίου Δικογραφία από το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας για τις παρεμβάσεις στην παραλία Μακρυγιαλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα στα Γιάννενα

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα στα Γιάννενα


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στα Γιάννενα τη Δευτέρα 12/6/2023 στις 18:30 στην πλατεία Μαβίλη.

Read More »
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα στα Γιάννενα Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα στα Γιάννενα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Σε θέση μάχης το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας | Συνεδρίασε η επιτροπή εκλογικού αγώνα

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Σε θέση μάχης το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας | Συνεδρίασε η επιτροπή εκλογικού αγώνα

Τα εξαγόμενα πολιτικά συμπεράσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου καθώς και η οργάνωση για τις επικείμενες επαναληπτικές εκλογές ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης της επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας η οποία συνεδρίασε εχτές Πέμπτη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τα εξαγόμενα πολιτικά συμπεράσματα του εκλογικού αποτελέσματος:
Οδηγούμαστε πλέον σε ένα μονοπολικό πολιτικό σύστημα όπου απέναντι στον οργανωμένο πόλο της κεντροδεξιάς δεν υπάρχει ένας οργανωμένος πόλος της κεντροαριστεράς με αποτέλεσμα το πολιτικό σύστημα να έχει μπλοκάρει, με την ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι τεράστια διότι απέτυχε να ανταποκριθεί στο ρόλο της και οδηγήθηκε σε πρωτοφανή πολιτική κατάρρευση γιατί στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπάρχει ο λαϊκισμός, ο τοξικός λόγος, ο ανορθολογισμός, ο χρυσαυγίτικος εναγκαλισμός και οδεύει ήδη προς στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας μαζί με τον υπό παραίτηση πρόεδρο του.
Το ΠΑΣΟΚ παρόλο που στην προεκλογική περίοδο δημοσκοπικά κατατασσόταν στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων, κατάφερε με τον δομημένο προγραμματικό του λόγο που ανέδειξε τα μοναδικά σοσιαλδημοκρατικά του χαρακτηριστικά, να το εμπιστευτούν 220000 επιπλέον πολίτες και διεκδικεί πλέον τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, αποτελώντας το θεσμικό αντίβαρο απέναντι στη Ν.Δ. και σε βάθος χρόνου να καταστεί εκείνος ο πολιτικός φορέας μέσω του οποίου να εκφραστούν ξανά πλειοψηφικά τα ιδεολογικά ρεύματα του Κέντρου και της Αριστεράς.
Η Ν.Δ σήμερα παρόλο που έχει την μιντιακή υπεροπλία, μια σειρά γεγονότων που εν πολλοίς χάνονται μέσα στο ‘’θόρυβο’’ της ειδησεογραφίας είναι τα πρώτα ισχυρά δείγματα αμφισβήτησης της υπεροχής της. Οι τρεις τραγικοί θάνατοι στην Κω, στη Χαλκιδική και στην Αττική δείχνουν ότι η διάλυση και εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ. κοστίζουν ζωές. Το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για την εθνική τραγωδία των Τεμπών ανέδειξε την παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη αποδεικνύοντας ότι η γαλάζια εξαγορά ψήφων συνέβαλε στο τραγικό χαμό 53 νέων. Το δημόσιο χρέος κινείται διευρούμενο στα επίπεδα των 400 δις. και το ιδιωτικό στα 200 δις. Η δημοσιευμένη μελέτη του ΙΟΒΕ που παρήγγειλε η απελθούσα κυβέρνηση περιλαμβάνει την υπερφορολόγηση των ελ. Επαγγελματιών μέσω αντικειμενικών τεκμηρίων. Η συσσωρευμένη ακρίβεια συνεχίζει να καλπάζει.
Στον ακριτικό μας νομό ήρθε η ώρα της κανονικής αντιπολίτευσης και ο κ. Γιόγιακας θα πρέπει να ελεγχθεί για τις εφαρμοζόμενες πολιτικές του. Για το κλείσιμο των ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, για την πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας με κρυπτόμενη τη σύμβαση παραχώρησης (!), για την υποστελέχωση των μονάδων υγείας, για την κατάργηση της ώριμης σε επίπεδου μελετών σιδηροδρομικής σύνδεσης Ηγουμενίτσας-Καλαμπάκας, για τη μη εκτέλεση κανενός έργου όπως η αναβάθμιση του οδικού άξονα Πρέβεζας-Μαυροματίου μαζί με τον περιφερειακό Ηγουμενίτσας, για την πρωτοφανή μείωση του πληθυσμού του νομού μας σε μια 10ετία, κ.α.
Αν στις εκλογές της 21ης Μαΐου η Ν.Δ. συγκρίθηκε με την αποτυχημένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ακροδεξιών ΑΝΕΛ που κατέστρεψε παραγωγικές δομές και τη μεσαία τάξη, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, όσο και να μη το θέλει, θα αναγκαστεί να συγκριθεί με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
Ο Αγώνας συνεχίζεται…
Read More »
Σε θέση μάχης το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας | Συνεδρίασε η επιτροπή εκλογικού αγώνα Σε θέση μάχης το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας | Συνεδρίασε η επιτροπή εκλογικού αγώνα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Μαθητές του Β' Λυκείου Ηγουμενίτσας στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Μαθητές του Β' Λυκείου Ηγουμενίτσας στο Αρχαιολογικό ΜουσείοΣτα πλαίσια της δράσης μας με τίτλο : "Γνωριμία των μαθητών με την ιστορία του τόπου τους ", επισκεφτήκαμε, με μια ομάδα μαθητών της Β Λυκείου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας . Με μια άλλη ομάδα μαθητών , πάλι από τη Β Λυκείου, κατασκευάσαμε μια μακέτα του αρχαίου θεάτρου των Γιτάνων. Φωτογραφίες από την επίσκεψη και από τα στάδια κατασκευής της μακέτας φαίνονται παρακάτω:

 

Read More »
Μαθητές του Β' Λυκείου Ηγουμενίτσας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μαθητές του Β' Λυκείου Ηγουμενίτσας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας


Σας καλούμε, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α΄133/19.07.2018), στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 12η Ιουνίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3, δια ζώσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων, τις σχετικές Εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ και τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Απόφαση περί της κατάρτισης προσχεδίου για την τροποποίηση κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Ηγουμενίτσας για διαβούλευση.

2ο ΘΕΜΑ: Απόφαση περί της κατάρτισης προσχεδίου για την τροποποίηση κανονισμού λειτουργίας μουσικής /και μουσικών οργάνων για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Ηγουμενίτσας για διαβούλευση.

3ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για την γνωμοδότηση τροποποίησης η μη της εγκεκριμένης μηκοτομής στην 3η πολεοδομική Ενότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ.6.

4οΘΕΜΑ: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για την αποκατάσταση/ανταλλαγή ακινήτων Τζοβάρα Νικόλαου-Βρύσης Ευφροσύνης-Κωνσταντάκου Κωνσταντίνου εντός της εγκεκριμένης Πολεοδομικής Μελέτης Αναθεώρησης του εγκεκριμένου σχεδίου οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Π.Ε.Δήμου Ηγουμενίτσας.

5ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για αίτημα γνωμοδοτήσεως για εκμίσθωση δημοτικής έκτασης ,εμβαδού 11.458,67 τ.μ. τμήμα του τεμ. 950 Αγροκτήματος Γραικοχωρίου έτους 1959 που βρίσκεται στην Κοινότητα Γραικοχωρίου Δήμου Ηγουμενίτσας Π.Ε. Θεσπρωτίας με σκοπό την εναπόθεση οχημάτων .

6ο ΘΕΜΑ: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας για ολοκλήρωση ανταλλαγής έκτασης εμβαδού 1.680,00 τ.μ. από το με αριθ.978 τεμάχιο Διανομής 1959 Αγροκτήματος Γραικοχωρίου ιδιοκτησίας των κληρονόμων του κ.Τηλέμαχου Κανάκη του Θωμά με τμήμα ίσης έκτασης του με αρ. 1195 αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Προεκλογικές εξορμήσεις του Μ-Λ ΚΚΕ στη Θεσπρωτία

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Προεκλογικές εξορμήσεις του Μ-Λ ΚΚΕ στη Θεσπρωτία


Σε κινητοποίηση έχουν τεθεί οι σ. της Κ.Ο. Θεσπρωτίας του Μ-Λ ΚΚΕ, εν όψει των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιούνη, με το μοίρασμα προκηρύξεων, ανάρτηση αφίσας, χαρτονιών και πανό, με εξορμήσεις, επαφές και συζητήσεις στην Ηγουμενίτσα, στο Φιλιάτι, και στην Παραμυθιά. Ήδη προγραμματίζονται νέες εξορμήσεις, ενώ έχει προγραμματισθεί εκδήλωση-συζήτηση στην Ηγουμενίτσα, την Τετάρτη 14/6, ώρα 8.30μμ, στο «ΠΑΝΘΕΟΝ».
Read More »
Προεκλογικές εξορμήσεις του Μ-Λ ΚΚΕ στη Θεσπρωτία Προεκλογικές εξορμήσεις του Μ-Λ ΚΚΕ στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη | Από τη Μαρία Μιχαήλου

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη | Από τη Μαρία Μιχαήλου


Οι πλανήτες στον ουρανό θα δημιουργήσουν μια ποικιλία από  αστρικά πρότυπα, που θα επηρεάσουν διάφορους τομείς της ζωής σας. Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες θα είναι παρόντες στον τομέα της επαγγελματικής ανάπτυξης, της αγάπης και των σχέσεων, της προσωπικής εξέλιξης και της υγείας.
Κάθε ζώδιο θα αντιμετωπίσει αυτές τις επιρροές με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Οι προβλέψεις μας θα σας παρέχουν μια γενική εικόνα των τάσεων που επηρεάζουν το κάθε ζώδιο, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η προσωπική σας κατάσταση και οι επιλογές σας μπορούν να διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε σε αυτές τις επιρροές.
Αυτή η εβδομάδα σας προσκαλεί να είστε προσεκτικοί και ευέλικτοι. Οι αλλαγές και οι προκλήσεις μπορεί να εμφανιστούν, αλλά μην ξεχνάτε ότι κάθε πρόκληση φέρνει μια ευκαιρία για μάθηση και ανάπτυξη. Χρησιμοποιήστε την ευφυΐα, την ευελιξία και την εσωτερική σας δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.
Επισκεφθείτε την εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σας για να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που σας αναμένουν. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτήν την αστρολογική εβδομάδα και να καταστήσετε τη ζωή σας πιο ισορροπημένη, ευτυχισμένη και επιτυχημένη.
Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την αστρική ενέργεια που επικρατεί αυτήν την εβδομάδα και να επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Μην ξεχνάτε να είστε ανοιχτοί στην ενέργεια του σύμπαντος και να ακολουθείτε την εσωτερική σας καθοδήγηση. Ανακαλύψτε τη δύναμή σας και προχωρήστε μπροστά με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.
Ας ξεκινήσουμε αυτήν την αστρολογική περιπέτεια και ας ανακαλύψουμε πώς θα διαμορφωθεί η εβδομάδα για εσάς και το ζώδιό σας!

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου):
 Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στις σχέσεις και τις επαφές σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με νέους ανθρώπους και να ενισχύσετε τις υπάρχουσες σχέσεις. Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί στις ιδέες και τις απόψεις των άλλων. Οι επαγγελματικές προκλήσεις επίσης μπορεί να εμφανιστούν, αλλά είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου):
 Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στην οργάνωση και την προσαρμογή στις αλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις στο περιβάλλον σας, αλλά είστε ικανοί να προσαρμοστείτε και να βρείτε λύσεις. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να αναλάβετε έργα και πρωτοβουλίες που θα αναβαθμίσουν τις δεξιότητές σας. Αναζητήστε επίσης τρόπους για να επενδύσετε στον εαυτό σας και να βελτιώσετε την ευεξία σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου): 
Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στην επικοινωνία και την έκφραση των αισθημάτων σας. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε απόψεις με άλλους. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε νέες μορφές μάθησης και γνώσης που θα σας εμπνεύσουν. Προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικά ανήσυχοι ή ασταθείς, και βρείτε τον χρόνο να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου): 
Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στις οικονομικές και υλικές υποθέσεις σας. Μπορεί να είναι μια καλή εβδομάδα για να εξετάσετε τις οικονομικές σας στρατηγικές και να διαχειριστείτε τις οικονομικές σας πόρους με προσοχή. Είναι επίσης σημαντικό να δίνετε προσοχή στις ανάγκες των αγαπημένων σας και να επιδείξετε γενναιοδωρία και αλτρουισμό.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου): 
Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στην προσωπική σας εξέλιξη και αυτογνωσία. Μπορείτε να αναζητήσετε τρόπους να αναπτύξετε τον εαυτό σας και να επενδύσετε στην προσωπική σας ευημερία. Είναι επίσης μια ευνοϊκή περίοδος για να εκφράσετε την αυθεντικότητά σας και να εμφανίσετε το ταλέντο και τη δημιουργικότητά σας. Προσέξτε να μην υπερβάλλετε με τις ανάγκες των άλλων και να δείξετε συμπόνια και ευγένεια.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου): 
Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στις κοινωνικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μπορείτε να απολαύσετε τον χρόνο σας με φίλους και ομάδες που σας ενδιαφέρουν. Είναι μια καλή εβδομάδα για να συνεργαστείτε και να ανταλλάξετε ιδέες με άλλους. Προσέξτε να μην επιτρέψετε στις πιέσεις των άλλων να επηρεάσουν αρνητικά την ευεξία και την αυτοεκτίμησή σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου): 
Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στην επαγγελματική σας πορεία και τις επιδόσεις σας. Μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και προώθηση. Είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε τους στόχους σας και να αναγνωριστείτε για τις ικανότητές σας. Προσέξτε να μην αμελήσετε την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας λόγω της επαγγελματικής συγκίνησης.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου): 
Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στην επέκταση των γνώσεων σας και την πνευματική σας ανάπτυξη. Μπορείτε να εξετάσετε νέες πιθανότητες και να αναζητήσετε τρόπους για να επεκτείνετε τον ορίζοντά σας. Είναι επίσης μια καλή εβδομάδα για να ταξιδέψετε και να ανακαλύψετε νέες περιοχές και κουλτούρες. Προσέξτε να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ανάπτυξη και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου):
 Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στις οικονομικές σας υποθέσεις και τη διαχείριση των πόρων σας. Μπορείτε να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο δαπανάτε τα χρήματά σας και να εξετάσετε νέους τρόπους εξοικονόμησης. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές συναλλαγές και να αποφεύγετε τον υπερβολικό κίνδυνο. Επιπλέον, αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες εισοδήματος και να αναπτύξετε τις οικονομικές σας δεξιότητες.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου): 
Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στις σχέσεις σας και την κοινωνική σας δραστηριότητα. Μπορείτε να απολαύσετε τον χρόνο σας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να συνεργαστείτε και να διαπραγματευτείτε με άλλους. Προσέξτε να μην αγνοήσετε τις ανάγκες σας και να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου): 
Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στην προσωπική σας εξέλιξη και αυτοπροσωπορησία. Μπορείτε να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων και στην εξέλιξη των δεξιοτήτων σας. Είναι επίσης μια καλή εβδομάδα για να εξερευνήσετε τις παθήσεις και τα ενδιαφέροντά σας και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που σας εμπνέουν. Προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικά απομονωμένοι ή ανεξάρτητοι και να αναζητήσετε την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ανάπτυξής σας και της κοινότητας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου):
 Αυτή η εβδομάδα εστιάζετε στην επαγγελματική σας πορεία και τις επιδόσεις σας. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων και στην προώθηση της καριέρας σας. Είναι επίσης μια ευνοϊκή περίοδος για να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες εργασίας και να επενδύσετε στις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Προσέξτε να μην αφήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να διατηρήσετε μια ισορροπημένη προσέγγιση στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Αυτές είναι κάποιες γενικές προβλέψεις για τα ζώδια αυτήν την εβδομάδα. Θυμηθείτε ότι οι αστρολογικές προβλέψεις είναι υποκειμενικές και μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Σας εύχομαι μια υπέροχη εβδομάδα!
Read More »
Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη | Από τη Μαρία Μιχαήλου Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη | Από τη Μαρία Μιχαήλου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Σύλληψη 4 ατόμων το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023
Σύλληψη 4 ατόμων το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 32, 32 και 23 ετών, καθώς και του 64χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν βραδινές ώρες της Πέμπτης, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και οχήματος X-RAY VAN της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε στο χώρο του επικαθήμενου, τους έτερους αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω Φ/Γ όχημα - επικαθήμενο.
Read More »
Σύλληψη 4 ατόμων το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 4 ατόμων το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Σελίδες