Συλλυπητήριο μήνυμα της Έ.Α.Υ. Θεσπρωτίας για το θάνατο του Γιάννη Μποροδήμου

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Συλλυπητήριο μήνυμα της Έ.Α.Υ. Θεσπρωτίας για το θάνατο του Γιάννη Μποροδήμου


Η Ένωση μας με λύπη αποχαιρετά τον Ανθυπαστυνόμο ε.α. ΜΠΟΡΟΔΗΜΟ Ιωάννη του Τυλεμάχου γεννημένο το 1957, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας.
Το ήθος του και η καλοσύνη του θα συνοδεύουν για πάντα τις αναμνήσεις μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 05-02-2024 και ώρα 14:00’ στον Ιερό Αγίου Ιωάννη στο Παλαιοκκλήσι Φιλιατών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
NAKOΣ Βασίλειος ΚΕΦΑΛΑ Χρήστος
Read More »
Συλλυπητήριο μήνυμα της Έ.Α.Υ. Θεσπρωτίας για το θάνατο του Γιάννη Μποροδήμου Συλλυπητήριο μήνυμα της Έ.Α.Υ. Θεσπρωτίας για το θάνατο του Γιάννη Μποροδήμου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Ποια πιστοποιητικά σχεδιάζεται να μην εκδίδουν οι πολίτες από την άνοιξη

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Ποια πιστοποιητικά σχεδιάζεται να μην εκδίδουν οι πολίτες από την άνοιξη


Την κατάργηση έκδοσης και προσκόμισης πιστοποιητικών από τον πολίτη εντός της άνοιξης σχεδιάζει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό έκδοσης των πιστοποιητικών δημοτολογίου σε μηνιαία βάση. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε διάστημα μόνον ενός μήνα, συγκεκριμένα τον περασμένο Δεκέμβριο, εκδόθηκαν συνολικά 176.645 πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, 41.070 πιστοποιητικά γέννησης, 1.087 πιστοποιητικά ιθαγένειας, 12.203 πιστοποιητικά εγγύτερων, 9.868 ληξιαρχικές πράξεις γάμου, 18.700 ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, 1.460 ληξιαρχικές πράξεις συμφώνου συμβίωσης, 11.813 ληξιαρχικές πράξεις θανάτου, 33.306 αντίγραφα ποινικού μητρώου, 1.984 δηλώσεις απώλειας ταυτότητας, 1751 ονοματοδοσίες, 997 δηλώσεις βάπτισης, 250 άδειες πολιτικού γάμου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα πιστοποιητικά που υπάρχουν σήμερα και εκδίδονται είναι εκατοντάδες και προέρχονται από πληθώρα φορέων της δημόσιας διοίκησης. Για παράδειγμα μέσω του gov.gr και των ΚΕΠ έχουν εκδοθεί τελευταία 4 χρόνια περισσότερα από 8,6 εκατ. πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και περισσότερα από 2 εκατ. πιστοποιητικά γέννησης, χωρίς καν να υπολογίζονται αυτά που έχουν εκδοθεί από τους ίδιους τους δήμους.

Τα πιστοποιητικά που αναμένεται να σταματήσουν να εκδίδουν οι πολίτες, καθώς δεν θα χρειάζεται, είναι τα πιστοποιητικά δημοτολογίου, όπως γέννησης, οικογενειακής κατάστασης, ιθαγένειας. Πηγές του υπουργείου επισημαίνουν ότι στα σχέδια του υπουργού, Δημήτρη Παπαστεργίου είναι να εκδίδονται αυτόματα και να αντλούνται απευθείας από τους αρμόδιους φορείς ηλεκτρονικά για λογαριασμό του πολίτη, ώστε να περιοριστεί η ψηφιακή γραφειοκρατία.

Όπως έχει τονίσει, ο κ. Παπαστεργίου το επόμενο βήμα που προγραμματίζει και ετοιμάζει το υπουργείο είναι από τη διακίνηση πιστοποιητικών να περάσουμε στην διακίνηση δεδομένων με τη σύμφωνη άδεια και έγκριση του πολίτη, ο οποίος θα λαμβάνει ένα sms στο κινητό του και θα απαντά καταφατικά δίνοντας την έγκρισή του στη δημόσια υπηρεσία να «τραβήξει» τα στοιχεία του.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου, στόχος της πολιτικής ηγεσίας είναι να προχωρήσει η διαδικασία όσο το δυνατόν πιο άμεσα, αφού όμως πρώτα γίνουν οι απαραίτητες θεσμικές παρεμβάσεις σε συνεργασία με τα εκάστοτε συναρμόδια υπουργεία. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, ζητούμενο είναι η κατάργηση να αρχίσει αφού πρώτα δοθεί ένα σύντομο χρονικό πλαίσιο στις αρμόδιες υπηρεσίες για να προσαρμοστούν.

Όσον αφορά στη στρατηγική της κατάργησης έκδοσης και προσκόμισης των πιστοποιητικών δημοτολογίου από το gov.gr, όπως έχει δηλώσει και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, αυτή βασίζεται στη διευκόλυνση των πολιτών, στην εγκαθίδρυση ενός πιο φιλικού κράτους για τους Έλληνες, μιας πιο ευέλικτης δημόσιας διοίκησης με λιγότερη γραφειοκρατία, της επίλυσης των περιπτώσεων όπου η υπάρχει αλληλοεπικάλυψη των αρμοδιοτήτων, αλλά και της εφαρμογή της αρχής «Μόνο ‘Απαξ» που θα διακινεί πληροφορίες και όχι και σφραγίδες. Παράλληλα, ο σχεδιασμός της κατάργησης και προσκόμισης πιστοποιητικών θα συντελέσει και στην εξοικονόμηση πόρων και χρόνου για τη δημόσια διοίκηση και για τους πολίτες.
Read More »
Ποια πιστοποιητικά σχεδιάζεται να μην εκδίδουν οι πολίτες από την άνοιξη Ποια πιστοποιητικά σχεδιάζεται να μην εκδίδουν οι πολίτες από την άνοιξη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Ανήλικος στην Άρτα συνελήφθη για απειλές σε συνομήλικό του-Με χειροπέδες και οι γονείς!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Ανήλικος στην Άρτα συνελήφθη για απειλές σε συνομήλικό του-Με χειροπέδες και οι γονείς!


Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν οι γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελία που διατυπώθηκε σε βάρους από έτερο ανήλικο για απειλές που είχε εκφράσει σε βάρος του μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης την προηγούμενη ημέρα (2-2-2024), ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


Πηγή  epiruspost.gr
Read More »
Ανήλικος στην Άρτα συνελήφθη για απειλές σε συνομήλικό του-Με χειροπέδες και οι γονείς! Ανήλικος στην Άρτα συνελήφθη για απειλές σε συνομήλικό του-Με χειροπέδες και οι γονείς! Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Μετέφερε σε καρότσα τέσσερις παράτυπους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα – Κατασχέθηκαν όχημα, 350 ευρώ και κινητά

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Μετέφερε σε καρότσα τέσσερις παράτυπους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα – Κατασχέθηκαν όχημα, 350 ευρώ και κινητά


Συνελήφθη χθες (3-2-2024) το πρωί στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα παράτυπων μεταναστών.

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο σε τράκτορα, που διενήργησαν υπάλληλοι του Τελωνείου Κακαβιάς με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και με τη χρήση κατάλληλων τεχνικών μέσων, τον οποίο οδηγούσε ο αλλοδαπός, εντοπίστηκαν στην επικαθήμενη καρότσα του, ανάμεσα σε εμπορεύματα, τέσσερις παράτυποι μετανάστες.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν το όχημα, 350 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του οδηγού καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης ΔελβινακίουRead More »
Μετέφερε σε καρότσα τέσσερις παράτυπους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα – Κατασχέθηκαν όχημα, 350 ευρώ και κινητά Μετέφερε σε καρότσα τέσσερις παράτυπους μετανάστες ανάμεσα σε εμπορεύματα – Κατασχέθηκαν όχημα, 350 ευρώ και κινητά Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Συντονίζονται στην Γλυκή για την νέα τουριστική σεζόν

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Συντονίζονται στην Γλυκή για την νέα τουριστική σεζόν


O πρόεδρος της Γλυκής μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο, συναντήθηκε με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο τεμάχιο 21 και συγκεκριμένα στα τουριστικά περίπτερα. Εγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου οι μισθωτές εξέφρασαν τα προβλήματα τους . Αυτό που επιθυμούν είναι να λυθούν τα χρόνια προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τους βοηθήσει. Τόνισε μάλιστα ότι δεν μπαίνει σε πολιτικά – κομματικά καλούπια ούτε επιτρέπει κάτι τέτοιο και πως βλεπει όλους τους ανθρώπους το ίδιο χωρίς διακρίσεις. Τελος ανέφερε ότι το ίδιο θα ήθελε να γίνεται και από τους εκλεγμένους συμβούλους του Αχέροντα, να έχουν ξεκάθαρη γνώμη για τα πράγματα και να μην κοιτάνε μονόπλευρα, γιατί οι δημότες μας εμπιστεύτηκαν και εμείς πρέπει να φανούμε αντάξιοι τους.


Ο Πρόεδρος της Γλυκής
Παναγιώτης Παππάς

Read More »
Συντονίζονται στην Γλυκή για την νέα τουριστική σεζόν Συντονίζονται στην Γλυκή για την νέα τουριστική σεζόν Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Στα 90 εκατομμύρια το κόστος του άξονα Ηγουμενίτσα-Μαυρομάτι.. Σε διαβούλευση η ΜΠΕ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Στα 90 εκατομμύρια το κόστος του άξονα Ηγουμενίτσα-Μαυρομάτι.. Σε διαβούλευση η ΜΠΕ


Στα 91 εκατομμύρια εκτιμάται το κόστος του οδικού άξονα Ηγουμενίτσας- Μαυροματίου και είναι η πρώτη φορά που δίνεται μία σαφής εικόνα του προυπολογισμού του έργου που συζητείται επί 20 περίπου χρόνια.

Το στοιχείο προκύπτει από την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που επιτέλους ολοκληρώθηκε από την Εγνατία ΑΕ και είναι σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Στο διάστημα αυτό θα κληθούν να γνωμοδοτήσουν οι Δήμοι, άλλοι φορείς και βέβαια η Περιφέρεια Ηπείρου.

Από την μελέτη προκύπτει πλέον ο προυπολογισμός του έργου και συνάμα επισημαίνεται ότι «δεν υπάρχει προς το παρόν πληροφόρηση για τον τρόπο χρηματοδότησής του».

Από τον συνολικό προυπολογισμό τα 22 εκατομμύρια αφορούν στα μεγάλα τεχνικά έργα που περιλαμβάνονται στον συγκεκριμένο οδικό άξονα.

Ως αρχή της οδού ορίστηκε το τέλος της παράκαμψης Ηγουμενίτσας κάτι που σημαίνει ότι στο κόστος αυτό δεν περιλαμβάνεται αυτό για το συγκεκριμένο έργο το οποίο έχει μελετηθεί ξεχωριστά ενώ τον περασμένο Μάιο είχε δημοσιοποιηθεί η ΜΠΕ.

Το συνολικό μήκος της νέας οδικής αρτηρίας είναι 19,2 χιλιόμετρα. Η νέα χάραξη που προτείνεται αποφεύγει τις δομημένες εκτάσεις, διερχόμενη στις υπώρειες της λοφώδους περιοχής.

Περιλαμβάνει ισόπεδους κόμβους, έναν που θα συνδέει την σχεδιαζόμενη από το Δήμο Ηγουμενίτσας προς το Δρέπανο και έναν δεύτερο που θα συνδέει τον δρόμο με τον οικισμό του Ραγίου. Επίσης ισόπεδος κόμβος προβλέπεται για τη σύνδεση με το Σμέρτο όπως και το Ασπροκκλήσι. Τέλος ένας ακόμη κόμβος προβλέπεται για τη σύνδεση της Σαγιάδας.

Η ΜΠΕ προτείνει λύση για τη γεφύρωση του Καλαμά με άνοιγμα γέφυρας στα 320 μέτρα περιλαμβάνοντας και αυτό με την υφιστάμενη οδό.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που αρχίζουν να αποτελούν συνήθεια για την Ήπειρο.. Τρίιχνος δρόμος, δηλαδή με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και μία πρόσθετη σε θέσεις ανωφέρειας και κεντρική νησίδα. Το συνολικό πλάτος θα είναι τα 13 μέτρα.

Όπως επισημαίνεται στη μελέτη «ο άξονας αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός διότι συνδέει το οδικό δίκτυο της Ελλάδας μέσω της Εγνατίας και Ιονίου οδού (ΤΕΝ-Τ άξονες) με το σύστημα οδικών αξόνων των νοτίων περιοχών της Αλβανίας και των Δυτικών Βαλκανίων γενικότερα μέσω του Πανευρωπαϊκού Αξονα VIII.

Σημειώνεται, ότι τμήμα του διασυνοριακού αυτού άξονα εντός της Αλβανίας, από Μαυρομάτι έως Αγ, Σαράντα, μήκους 40 χλμ., έχει υλοποιηθεί σε μεγάλο ποσοστό (85%) με χρηματοδότηση από το Εθνικό Σχεδίο Οικονομικής Ανασυγκρότησης των Βαλκανίων (ΕΣΟΑΒ / HiPERB).

Η ολοκλήρωση του άξονα δημιουργεί αναμφίβολα νέες προοπτικές και δυναμικές στην ανάπτυξη του τουρισμού και του εμπορίου σε περιοχές που παρατηρούνται χαμηλά εισοδήματα και ρυθμοί ανάπτυξης. Επίσης προβλέπεται να καλύψει τον συνεχώς αυξανόμενο κυκλοφοριακό φόρτο στη διασυνοριακή αυτή περιοχή λόγω της της έντονης δραστηριότητας των μικροεπιχειρήσεων στην περιοχή, καθώς και του αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος κυρίως κατά την θερινή περίοδο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άξονας αυτός ως συνδετήριος κλάδος του ελληνικού διευρωπαϊκού οδικού δικτύου με το κύριο οδικό δίκτυο της Αλβανίας συμβάλλει στην πολυτροπικότητα των μεταφορικών δικτύων των δύο χωρών μέσω της δυνατότητας σύνδεσης των λιμένων Ηγουμενίτσας, Αγ. Σαράντα, Αυλώνα αλλά και των αεροδρομίων Ιωαννίνων, Καστοριάς και Τιράνων».

πηγή epiruspost.gr
Read More »
Στα 90 εκατομμύρια το κόστος του άξονα Ηγουμενίτσα-Μαυρομάτι.. Σε διαβούλευση η ΜΠΕ Στα 90 εκατομμύρια το κόστος του άξονα Ηγουμενίτσα-Μαυρομάτι.. Σε διαβούλευση η ΜΠΕ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Σύλληψη 37χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Σύλληψη 37χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας προέβησαν στη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντός του επιβατικού σταθμού στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, ο 37χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 37χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 37χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα σε περιοχές της Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα σε περιοχές της Ηγουμενίτσας


Αγαπητοί μας πελάτες,
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.
Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.


Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα σε περιοχές της Ηγουμενίτσας Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα σε περιοχές της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Σύλληψη 35χρονης στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Σύλληψη 35χρονης στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη 35χρονης αλλοδαπής προέβησαν τις πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντός του επιβατικού σταθμού στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, η 35χρονη στερούνταν σφραγίδας εισόδου σε έδαφος SCHENGEN σε ισχύ, επί του ταξιδιωτικού εγγράφου της, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Σύλληψη 35χρονης στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 35χρονης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024
Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τη απώλεια του Συντρόφου, Αντώνιου Σακαρέλη.
Ο Αείμνηστος Αντώνης, υπήρξε στον χώρο μας επι σειρά ετών ως μελος της Νομαρχιακής Επιτροπής υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια τις αξίες του κινήματος και επιδεικνύοντας μεγάλη κοινωνική προσφορά.
Η παρακαταθήκη που αφήνει στις τοπικές μας οργανώσεις, αποτελεί για εμάς αξιακό κώδικα.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Read More »
Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Σελίδες