Εκδήλωση κατά της Ευρώπης, με ... Ευρωπαϊκά μηχανήματα

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015
Εκδήλωση κατά της Ευρώπης, με ... Ευρωπαϊκά μηχανήματα


ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ, ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙΣ, ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ

Και μην πάει ο νους σας στο πονηρό !!!!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που δίνεις είναι η ψήφος σου και οι δωρεάν υπηρεσίες σου με ξένα μηχανήματα , πληρωμένα από "αντιπάλους" σου. 
Δηλαδή μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.

Στην παρακάτω φωτογραφία , ο βιντεοπροβολέας που βλέπετε και που χρησιμοποιήθηκε στην χθεσινή εκδήλωση των υποστηρικτών του ΟΧΙ, αγοράστηκε από τον Δήμο Ηγουμενίτσας με Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα , επί Δημαρχίας Θωμά Πιτούλη 6000 ευρώ περίπου ! 
Αυτόν τον βιντεοπροβολέα ο τέως Δήμαρχος Γιώργος Κάτσινος τον "χάρισε" σε ιδιώτη , δήθεν συνεργάτη του Δήμου . 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο ιδιώτη, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, είχε χαρίσει και ένα λάπτοπ αξίας άνω των 1000 ευρώ τότε.


Αυτός είναι λοιπόν ο Ευρωπαϊκός βιντεοπροβολέας που χρησιμοποιήθηκε στο ΟΧΙ στην Ευρώπη, μάρκας SANYO και ανήκει στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας , η αγορά του προέρχεται από Ευρωπαϊκό πρόγραμμα .
Η σημερινή Δημοτική Αρχή φαίνεται ανίκανη μέχρι στιγμής να συγκεντρώσει την σκόρπια περιουσία του Δήμου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα κ. Καστίλη.

Η χειρότερη ξεφτίλα και υποκρισία του συγκεκριμένου ιδιώτη, και κατ' επέκταση των διοργανωτών της εκδήλωσης που τον εμπιστεύτηκαν, είναι η παρακάτω φωτογραφία, όπου φαίνεται πως δεν είχαν το θάρρος να πούνε την αλήθεια για την προέλευση του συγκεκριμένου μηχανήματος:


Αυτό που βλέπετε στον κύκλο είναι κάποια αυτοκόλλητα του ΟΧΙ που μπήκαν εκεί κακότεχνα για να σκεπάσουν την Ευρωπαϊκή Σημαία ! 
Κάθε μηχάνημα που προέρχεται από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα υποχρεούται να φέρει αυτοκόλλητο με την Ευρωπαϊκή Σημαία και τον τίτλο του προγράμματος για κάποια χρόνια μετά την εκτέλεσή του .

Ας ελπίσουμε ότι ο Δήμαρχος θα κάνει επιτέλους κάτι.
 
Από ενημέρωση που είχαμε από τους διοργανωτές της εκδήλωσης των υποστηρικτών του ΟΧΙ, την χθεσινή κάλυψη της εκδήλωσης με ήχο και εικόνα, την έκανε προσφορά ο "πολιτιστικός" σύλλογος ΕΣΤΙΑΖΩΝΤΕΣ 
Δεν μάθαμε όμως εάν έγινε αφιλοκερδώς.
Read More »
Εκδήλωση κατά της Ευρώπης, με ... Ευρωπαϊκά μηχανήματα Εκδήλωση κατά της Ευρώπης, με ... Ευρωπαϊκά μηχανήματα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Εξόφθαλμη προπαγάνδα του Δήμου Ηγουμενίτσας για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να μην ψηφίσουν "ΟΧΙ"

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015
Εξόφθαλμη προπαγάνδα του Δήμου Ηγουμενίτσας για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να μην ψηφίσουν "ΟΧΙ"


 
Το να έχει ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προσωπική άποψη για το τι θα ψηφίσει στο αυριανό δημοψήφισμα, είναι θεμιτή επιλογή του.

Να χρησιμοποιεί όμως τη θέση του για να επηρεάσει του πολίτες της πόλης στην οποία είναι επικεφαλής, λέγετε προπαγάνδα.

Ας ξεκαθαρίσουμε όμως σε τι αναφερόμαστε.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηγουμενίτσας και την οποία υπογράφει ο Δήμαρχος, εχτές 3 Ιουλίου 2015, δύο μόνο ημέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα (Δείτε ΕΔΩ), ενημερώνει του πολίτες πως :

"Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση των πολιτών, για τη διακοπή εκτέλεσης τόσο των έργων επί της οδού 49 Μαρτύρων όσο και των υπολοίπων έργων στο Δήμο Ηγουμενίτσας, λόγω της πολιτικο-οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες.
Ευελπιστούμε σε μία άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης, ώστε να επαναρχίσουν και να ολοκληρωθούν τόσο τα παραπάνω έργα, όσο και αυτά που βρίσκονται σε διαγωνιστικές διαδικασίες ή οι εργασίες τους έχουν ανασταλεί κατά τους προηγούμενους μήνες."
 


Η παραπάνω ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας, είναι φανερό πως αποσκοπεί στη τρομοκράτηση του κόσμου, ώστε στο Δημοψήφισμα, να μην κάνουν την επιλογή του ΟΧΙ, αφού έτσι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, θα σταματήσουν όλα τα έργα στην Ηγουμενίτσα .

Το συγκεκριμένο έργο όμως είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Έχει εγκατεστημένο εργολάβο ο οποίος θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρώσει τις εργασίες του, στις 16 Ιουνίου. (Δείτε ΕΔΩ)

Και επειδή θα τρέξει να μας διαψεύσει λέγοντας πως δεν του ήρθαν τα χρήματα για να πληρώσει τον εργολάβο ώστε να συνεχίσει το έργο, τον γλιτώνουμε από τον κόπο και τον προστατεύουμε ώστε μην εκτεθεί περισσότερο, δημοσιεύοντας την 9η εντολή πληρωμής του εργολάβου με ημερομηνία 3 Ιουλίου 2015 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

ΝΑΙ καλά διαβάσατε.

Την ίδια ημέρα που έβγαλε την ανακοίνωση πως δεν έχει χρήματα και το έργο "παγώνει" είχε δώσει στον εργολάβο του έργου 86.000€

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Read More »
Εξόφθαλμη προπαγάνδα του Δήμου Ηγουμενίτσας για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να μην ψηφίσουν "ΟΧΙ" Εξόφθαλμη προπαγάνδα του Δήμου Ηγουμενίτσας για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να μην ψηφίσουν "ΟΧΙ" Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Νεκρός 52χρονος ορειβάτης που είχε εγκλωβιστεί μαζί με φίλο του, σε δύσβατο σημείο

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015
Νεκρός 52χρονος ορειβάτης που είχε εγκλωβιστεί μαζί με φίλο του, σε δύσβατο σημείο

 
Νεκρός εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο πεζοπόρους που είχαν εγκλωβιστεί σε δύσβατο σημείο, στην Ολύτσικα, πάνω από το χωριό Δωδώνη.

Πρόκειται για έναν 52χρονο δημόσιο υπάλληλο, από τα Γιάννινα.

Η Πυροσβεστική έχει ξεκινήσει ήδη την επιχείρηση προκειμένου να ανασύρει τη σορό του, για να ακολουθήσει νεκροψία νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Ο δεύτερος ορειβάτης έχει εντοπιστεί κι είναι καλά στην υγεία του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις δύο, όταν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων σήμανε συναγερμός. 
 
Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και οχήματα όπως και ο διοικητής Ιωαννίνων Γιώργος Χαβέλας, ο οποίος συντονίζει την επιχείρηση.
Read More »
Νεκρός 52χρονος ορειβάτης που είχε εγκλωβιστεί μαζί με φίλο του, σε δύσβατο σημείο  Νεκρός 52χρονος ορειβάτης που είχε εγκλωβιστεί μαζί με φίλο του, σε δύσβατο σημείο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ"

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015
Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ"


Και το φετινό Καλοκαίρι, ζήστε μοναδικές και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ", που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Η παραλία Δρέπανος μαζί με το Μακρυγιάλι είναι μια τεράστια ενιαία παραλία που φτάνει σχεδόν τα 4 χιλιόμετρα από άκρη σε άκρη.
 
Το μοναδικό πλέον κατάστημα που λειτουργεί από τον Μάιο του 2009 σε όλη τη παραλία (πέρα από το οργανωμένο κάμπινγκ), είναι το  Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ"
Τα πολύ ρηχά και ζεστά νερά της παραλίας μπροστά από το  "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ", καθώς και ο ναυαγοσώστης που διαθέτει, το κατατάσσει στους ιδανικούς καλοκαιρινούς προορισμούς για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς και για ηλικιωμένους.

Οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν για τους πελάτες του καταστήματος, ο καφές και η μπύρα έχουν μόνο 2,5 ευρώ, τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε εκτός από το μπαράκι του, και πάνω στην παραλία.

Το μπαρ του καταστήματος

Στο εστιατόριο θα βρείτε Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα καθώς και φρέσκα θαλασσινά, σε πολύ προσιτές τιμές.
 
Τέλος αναλαμβάνει και τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας, όπως βαφτίσεις και γενέθλια, ενώ διαθέτει και παιδική χαρά.

Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλέφωνο - 2665027495
Email - infobarkabas@gmail.com
Facebook: https://Kentrikon.Drepano
 
Read More »
Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ" Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ" Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Δημοψήφισμα: Ουρές στα ΑΤΜ στην Ηγουμενίτσα μέσα στη μαύρη νύχτα (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015
Δημοψήφισμα: Ουρές στα ΑΤΜ στην Ηγουμενίτσα μέσα στη μαύρη νύχτα (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, ώρα 00:30 - Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική), Ηγουμενίτσα

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής η κίνηση στα ΑΤΜ των τραπεζών στην πόλη της Ηγουμενίτσας, εμφανιζόταν αυξημένη. 
 
Όσο περνούσε η ώρα και οι εξελίξεις γίνονταν όλο και πιο δραματικές, οι ουρές στα ATM αυξάνονταν.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει το Ράδιο Ηγουμενίτσα, είναι τραβηγμένη εχτές τα μεσάνυχτα, στις 00:30, έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς (πρώην Αγροτική).
 
Σε 24 ώρες ακριβώς ανοίγουν οι κάλπες, για την σημαντικότερη απόφαση που έχουν κληθεί να πάρουν οι ίδιοι οι πολίτες από τη μεταπολίτευση και μετά.

Ωστόσο η ψηφοφορία θα γίνει σε κλίμα πόλωσης και αγωνίας, με τις τράπεζες κλειστές, χωρίς κανένας να είναι σε θέση να πει στους πολίτες πότε θα ξανανοίξουν, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Read More »
Δημοψήφισμα: Ουρές στα ΑΤΜ στην Ηγουμενίτσα μέσα στη μαύρη νύχτα (+ΦΩΤΟ) Δημοψήφισμα: Ουρές στα ΑΤΜ στην Ηγουμενίτσα μέσα στη μαύρη νύχτα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Κόντρα σε καλικάντζαρους και δαίμονες Μάχη για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015
Κόντρα σε καλικάντζαρους και δαίμονες
Μάχη για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας

Γράφει ο Μητσέλος Σπύρος

Γενικευμένη αντεπίθεση που αγγίζει τα όρια του μιντιακού και τραπεζικού πραξικοπήματος έχει εξαπολύσει το Μέτωπο των δανειστών και της ελληνικής διαπλοκής μπροστά στη βεβαιότητα επικράτησης του ΟΧΙ την προσεχή Κυριακή. 
Σύμπαν το χρεωκοπημένο πολιτικό προσωπικό από τον Σημίτη και τον συντοπίτη μας Παπαδόπουλο έως τον Βασίλη Λεβέντη, τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη, ανασταίνεται σε ζωντανή σύνδεση και αλωνίζει τα κανάλια σπέρνοντας τον τρόμο και την παραπληροφόρηση. 
Και από κοντά ένας εσμός αδρά αμειβόμενων αλλά ηθικά αδίστακτων παπαγάλων επιτίθεται με απίστευτη εμπάθεια, υπεροψία και ταξικό μίσος απέναντι στους αδύναμους και την Κυβέρνηση. 
Όλη η μνημονιακή μαφία και η αστική παρακμή επί σκηνής!

«Θεοί» και δαίμονες έχουν συμμαχήσει για την ρεβάνς της 25ης Ιανουαρίου με όλα τους τα όπλα. Και αυτά που διαθέτουν και αυτά που εδώ και πέντε μήνες η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τους παραχώρησε ή δεν τόλμησε να τους αφαιρέσει: την ανεξέλεγκτη λειτουργία των καναλιών, τον Πάκη Παυλόπουλο, τη διοίκηση της ΕΡΤ, τις μνημονιακές διοικήσεις των τραπεζών και των δημόσιων οργανισμών, το «στεγνωμα» των δημόσιων ταμείων λόγω των πληρωμών προς το ΔΝΤ, τη διολίσθηση σε προτάσεις ηπιότερων μνημονίων, την αποκήρυξη μονομερών ενεργειών, την αποδοχή πληρωμής του χρέους στο ακέραιο. 
 Και, οπωσδήποτε, τις ψευδαισθήσεις για αμοιβαία επωφελείς συμβιβασμούς … win -win.

Παρόλα τα λάθη το ισοζύγιο των δυνάμεων είναι ακόμη υπέρ μας. 
Η κοινωνία δεν έχει ακόμη αποφασίσει να αυτοκτονήσει ακολουθώντας τις υποδείξεις του Σουλτς . 
Στηρίζει με νύχια και δόντια αυτό το πρώτο εγχείρημα αντιλιτότητας στην Ευρώπη που σηματοδοτεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 
Το κοινωνικό και πολιτικό ρήγμα που επέφερε στη χώρα μας η μνημονιακή πολιτική διευρύνεται αντί να κλείνει και ο δισταγμός μας και οι συνεχείς υποχωρήσεις αποθρασύνουν τους «απέναντι». 
Η νίκη του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη είναι ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ανάγκη για την Αριστερά, τη χώρα και τη Δημοκρατία στην Ευρώπη. 
Να νικήσουμε, για να πάρουμε πίσω ακόμη και τα λάθη μας!
Read More »
Κόντρα σε καλικάντζαρους και δαίμονες Μάχη για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας Κόντρα σε καλικάντζαρους και δαίμονες Μάχη για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του λαού μας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Ο Μπαρμπα Γιώργος νευρίασε με τον Καραγκιόζη και φωνάζει ΟΧΙ

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015
Ο Μπαρμπα Γιώργος νευρίασε με τον Καραγκιόζη και φωνάζει ΟΧΙ

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την ... προδημοψηφισματική περίοδο ο Καραγκιόζης και το Κολητήρι.
Και τον φέρνει ξανά στο θέατρο σκιών της ... ζωής, ο συμπολίτης μας κ. Μιχάλης Σωτηράκης.

Είναι ο ίδιος κύριος, που στις 8 Απριλίου έως 9 Απριλίου 2012, είχε μοιράσει ΔΩΡΕΑΝ στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, 6,5 τόνους ρυζιού και 10 τόνους πορτοκάλια, σε μία διήμερη γιορτή που είχε οργανώσει, ώστε να διαμαρτυρηθεί για Βοοειδή που κατέστρεφαν τα προϊόντα του, χωρίς η Πολιτεία να αναλαμβάνει τις ευθύνες της

Read More »
Ο Μπαρμπα Γιώργος νευρίασε με τον Καραγκιόζη και φωνάζει ΟΧΙ Ο Μπαρμπα Γιώργος νευρίασε με τον Καραγκιόζη και φωνάζει ΟΧΙ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες