Οινοπερπατήματα στη Νάουσα - 2ημέρες

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 20192 ήμερη οδική εκδρομή στη Νάουσα με επίσκεψη στο κτήμα Κυρ' Γιάννη όπου θα έχουμε την δυνατότητα ξενάγησης και γευσιγνωσίας δοκιμάζοντας διαφορετικούς οίνους.Πρόγραμμα εκδρομής

1ημέρα: Συγκέντρωση στο Πνευματικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Νάουσα μέσω της Εγνατίας οδού (όπου θα γίνει στάση καθ΄ οδόν ). 

Άφιξη στο κτήμα Κυρ ‘ Γιάννη.

Απολαύστε την μαγευτική θέα των αμπελιών στις πλαγιές του όρους Βέρμιο, περπατήστε ανάμεσα στα αμπέλια του Ξινόμαυρου, γευθείτε τα κρασιά στον τόπο παραγωγής. Οι νέες επισκέψιμες εγκαταστάσεις σας προσφέρουν την ευκαιρία για ξεχωριστές εμπειρίες οινικού τουρισμού.

Μετά την ξενάγηση και τις δοκιμές των ξεχωριστών οίνων του κτήματος ΚΥΡ ‘ ΓΙΑΝΝΗ αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας στη Νάουσα "Dellagio Hotel". Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση.

2ημερα: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας αναχωρούμε για το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Στη συνέχεια παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφή για Ηγουμενίτσα μέσω της Εγνατίας οδού (όπου θα γίνει στάση καθ΄ οδόν ).

Άφιξη στην Ηγουμενίτσα το απόγευμα, τέλος εκδρομής


Κόστος κατ’ άτομο Δίκλινο 1κλινο
16/02 70 € +10 €

Περιλαμβάνονται:
Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό σε δίκλινα δωμάτια
Μετακινήσεις – περιηγήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελή πούλμαν
Συνοδός του γραφείου μας
Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
Ο φόρος διαμονής ανά δωμάτιο είναι 1,5
Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους

Κάντε κράτηση τηλεφωνικά στο 2665024209 η στο γραφείο μας | 
Ηγουμενίτσα, 46100 - 8ης Δεκεμβρίου 11Α

Για Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
Read More »
Οινοπερπατήματα στη Νάουσα - 2ημέρες Οινοπερπατήματα στη Νάουσα - 2ημέρες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζητούνται υπάλληλοι για θερμοκήπιο

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019Ζητούνται υπάλληλοι για θερμοκήπιο.
Άμεση πρόσληψη με μόνιμη θέση.

Προϋποθέσεις 
  • Δίπλωμα αυτοκινήτου
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2664300550
Email: adorkos@yahoo.gr
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζητούνται υπάλληλοι για θερμοκήπιο Ηγουμενίτσα: Ζητούνται υπάλληλοι για θερμοκήπιο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μοναδικές προσφορές από την Τυποργάνωση

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019

Read More »
Ηγουμενίτσα: Μοναδικές προσφορές από την Τυποργάνωση Ηγουμενίτσα: Μοναδικές προσφορές από την Τυποργάνωση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Κοπή πίτας στην 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019

Την καθιερωμέμη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. στα γραφεία της στην Ηγουμενίτσα.
Την κοπή τίμησαν με την παρουσία τους οι : κ.Νταης Ανδρέας Διευθύνων Σύμβουλις Ο.Λ.ΗΓ. ,κ.Πάσχος Αλέκος Πρόεδρος επιμελητηρίου Θεσπρωτίας , κ.Ντίνης Φώτιος Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας , κ.Μάζη Αντώνιο Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας , κ. Γκιόκα Λεωνίδα Διοικητής Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας, κ.Καρατζιό Χρήστο Διοικητής του 628 Τ.Π. Φιλιατών ,κ.Μπακολιάς Σταύρος Τουριστικός Πράκτορας της ANEK LINES σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα, κ.Κανάτσος Νικολαος εκπρόσωπος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΒΔ Ελλάδος, Προϊσταμένοι τομέων του Κ/Λ Ηγουμενίτσας και Στελέχη της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.
Το λόγο πήρε ο Διοικήτης της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος όπου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους ,εξήρε την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμο των Στελεχών αλλά και των υπηρεσιών της 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ,τα θετικά αποτελέσματα για το έτος 2018 στις διάφορες καταστάσεις οι οποίες υπήρξαν και στο τέλος ευχήθηκε για το έτος 2019 υγεία σε όλους και καλές υπηρεσίες.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Κοπή πίτας στην 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Ηγουμενίτσα: Κοπή πίτας στην 3η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Γέμισαν τα ποτάμια με νεκρά πλατάνια

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από την Περιφέρεια Ηπείρου οι παρεμβάσεις για τον καθαρισμό στις κοίτες των ποταμών από τους πεσμένους κορμούς και τα κλαδιά πλατάνων.

Τα πλατάνια ξεραίνονται και πέφτουν, χτυπημένα από την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους, η οποία οδηγεί σε οικολογική καταστροφή.

Με νέες αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας:
Αναδείχτηκε ανάδοχος (Άγγελος Τσιμπίκης) για τον καθαρισμό της κοίτης του ποταμού Αρέθουα και ενίσχυση πρανών, με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ.
Εγκρίθηκαν πιστώσεις για εργασίες καθαρισμού στους ποταμούς: Καλαμά(στη γέφυρα Κορύτιανη στην πε

ριοχή Σπόκια), Αχέροντα στην περιοχή Αχέροντα –Γλυκής, Καλλαρύτικο (στα όρια Κηπίνας), στην περιοχή Τύριας, ως επίσης στην περιοχή Μενίνα – Κορύτιανη – Άγιος Γεώργιος επί της Ε.Ο. Ηγουμενίτσας- Ιωαννίνων, σε ρέματα και τάφρους Λογγάδων και Βασιλικής,
Read More »
Γέμισαν τα ποτάμια με νεκρά πλατάνια Γέμισαν τα ποτάμια με νεκρά πλατάνια Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Λώλου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας κ. Γιώτης Παργανάς

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019


Συνεχίζουμε ενωμένοι, ισχυροί και ανοιχτοί σε νέα πρόσωπα και ιδέες.
Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού μας Δύναμη Προοπτικής, αποδεικνύοντας το άνοιγμά μας προς την κοινωνία και την πολυφωνία, ως έκφραση Δημοκρατίας.
Καλωσορίζουμε τον κ. Παργανά (Γιώτη) Παναγιώτη, Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας, άνθρωπο δραστήριο και κυρίως εργατικό, όπως τεκμαίρεται από την μέχρι σήμερα πλούσια επαγγελματική του δραστηριότητα.
Καλή επιτυχία Γιώτη!
Read More »
Υποψήφιος με τον συνδυασμό Λώλου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας κ. Γιώτης Παργανάς Υποψήφιος με τον συνδυασμό Λώλου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας κ. Γιώτης Παργανάς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Σήμερα η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019


Read More »
Σήμερα η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Σήμερα η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

4.534 τροχαίες παραβάσεις τον Ιανουάριο στην Ήπειρο

Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019


Με στόχο την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Ιανουάριο του 2019, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 3 τροχαία ατυχήματα (έναντι 7 το 2018). Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
κανένα θανατηφόρο τροχαίο (όπως και το 2018)
κανένα τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (έναντι 2 το 2018)
3 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι 5 το 2018)

Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 3 παθόντες (έναντι 12 το 2018). Ειδικότερα, καταγράφηκαν:
κανένας νεκρός (όπως και το 2018)
κανένας σοβαρά τραυματίας (έναντι 2 το 2018)
3 ελαφρά τραυματίες (έναντι 10 το 2018)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
ολισθηρότητα οδοστρώματος – καιρικές συνθήκες
έλλειψη προσοχής κατά την οδήγηση
λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς και πεζούς

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης

Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (4.534) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Βεβαιώθηκαν :
· 1.038 για υπερβολική ταχύτητα.
· 42 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).
· 44 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
· 120 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση.
· 196 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.
· 43 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
· 44 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
· 34 για αντικανονικό προσπέρασμα.
· 16 για αντικανονικούς ελιγμούς.
· 28 για φθαρμένα ελαστικά.

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (71) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (162) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.

Read More »
4.534 τροχαίες παραβάσεις τον Ιανουάριο στην Ήπειρο 4.534 τροχαίες παραβάσεις τον Ιανουάριο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2019 Rating: 5

Σελίδες