Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο"

Σάββατο, Μαρτίου 04, 2017

Πόσο ασφαλείς είμαστε κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας ;

Οι απαντήσεις δόθηκαν χθες το απόγευμα στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα : "ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ" που οργάνωσε η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τους κινδύνους και τις απειλές του διαδικτύου!!!


 
Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Παπαπροδρόμου ο οποίος μίλησε για :
α) Την αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος .

β) Τις διαδικτυακές απειλές και τα μέτρα προστασίας .

γ) Τα αδικήματα και ο τρόπος που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου .

δ) Το φαινόμενο του Διαδικτυακού Εκφοβισμού .

ε) Οι κίνδυνοι που υπάρχουν στις Σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης .

στ) Η Πρόληψη και η Αντιμετώπιση των Κινδύνων που σχετίζονται με τις Νέες Τεχνολογίες .

Τέλος μίλησε και ο Αστυνόμος Β' Γεώργιος Νάκος ειδικός ψυχολόγος .

Συμπέρασμα ότι όσοι κίνδυνοι υπάρχουν κατά την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε ένα οδικό δίκτυο τόσοι κίνδυνοι υπάρχουν κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο !!!

Δηλαδή το 98 ο/ο είναι τα θετικά και μόλις το 2 ο/ο είναι τα αρνητικά με μια σωστή πλοήγηση !!!

Όσο για τα παιδιά μας ΝΑΙ στο Διαδίκτυο αλλά με την διακριτική επίβλεψη μας !!!


 
Την ημερίδα χαιρέτησαν ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Ντόντης , ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασιλης Γιογιακας , ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος , ο Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κώστας Σιντόρης και ο Πρόεδρος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας Θεμιστοκλής Γκόγκας!!!

 Στέργιος Παλπάνης
Read More »
Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο" Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο" Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 04, 2017 Rating: 5

Δείτε την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ

Σάββατο, Μαρτίου 04, 2017Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο "ΑΝΔΡΕΟΥ PALACE " πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασιλης Γιογιακας , ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης , ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος , ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Πάπας πολλοί περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πολλά στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αλκιβιάδης Μ. Λάμπρου τίμησε τον πολιτικό και Ιστορικό στέλεχος της παράταξης που για έξι εκλογικές αναμετρήσεις εκλέχτηκε βουλευτής Θεσπρωτίας τον Ηλία Βεζδρεβάνη.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί καθώς και το βίντεο από την εκδήλωση: Read More »
Δείτε την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ Δείτε την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 04, 2017 Rating: 5

Σελίδες