505 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
505 νέα κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 70
ΠΕ Θεσπρωτίας 63
ΠΕ Ιωαννίνων 297
ΠΕ Πρέβεζας 75

Read More »
505 νέα κρούσματα στην Ήπειρο 505 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: Εγκρίθηκαν έργα δικτύων ύδρευσης σε κοινότητες του Δήμου Φιλιατών

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
Β. Γιόγιακας: Εγκρίθηκαν έργα δικτύων ύδρευσης σε κοινότητες του Δήμου Φιλιατών


Εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενός ακόμη έργου υποδομής στη Θεσπρωτία, σύμφωνα με ενημέρωση του Βασίλη Γιόγιακα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Το έργο αφορά την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της περιοχής Σκάλας του Δήμου Φιλιατών, προϋπολογισμού 1.470.000 ευρώ, για την κάλυψη των υδατικών αναγκών των οικισμών Παλαιοχωρίου Γολάς, Παλαιοκκλησίου και Κοκκινιάς καθώς και την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης από τον Κάτω Αετό μέχρι τη Φτελιά κατά μήκος της Λωρίδας στην Κοινότητα Σαγιάδας, προϋπολογισμού 312.096 ευρώ. 

Άλλα 30.000 ευρώ έχουν προϋπολογιστεί για ανασκαφικές εργασίες και αρχαιολογικές έρευνες κατά την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης της Σκάλας Φιλιατών.
Read More »
Β. Γιόγιακας: Εγκρίθηκαν έργα δικτύων ύδρευσης σε κοινότητες του Δήμου Φιλιατών Β. Γιόγιακας: Εγκρίθηκαν έργα δικτύων ύδρευσης σε κοινότητες του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο ΦιλιατώνΚαλείστε σε δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (Ελευθερίου Βενιζέλου 8), στις 9 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 μ.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018, τις σχετικές Εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ (μεικτή συνεδρίαση - δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) και τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Συμμετοχή του δήμου σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (Ε.Ο.Ε.Σ.) υπό την επωνυμία «ΕΟΕΣ ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ» και ορισμός εκπροσώπων».
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

2. Ορισμός εκπροσώπων που θα αποτελέσουν μέλη (τακτικό και αναπληρωματικό) της Συμβουλευτικής Επιτροπής Πεζοπορικών Ορειβατικών Δραστηριοτήτων (Σ.Ε.Π.Ο.Δ.).
- Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

3. Έγκριση 1ης υποχρεωτικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

4. Έγκριση υποχρεωτικής αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ ) οικ. έτους 2022.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

5. Έγκριση 2ης αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

6. Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης έκτασης στην Κοινότητα Κυπαρίσσου .
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς

7. Εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων στην Κοινότητα Κεστρίνης.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς

8. Απευθείας ανάθεση εκμίσθωσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας Δήμου Φιλιατών στην Κοινότητα Σμέρτου του οποίου η δημοπράτηση απέβηκε άγονη.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς

9. Ένταξη Κοινοτήτων Δήμου Φιλιατών στο Πρόγραμμα Δακοκτονίας έτους 2022.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς
Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Διακομιδή 13χρονης από τους Παξούς στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
Διακομιδή 13χρονης από τους Παξούς στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικούΜε μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε διακομιδή 13χρονης, από τον λιμένα Γαϊων ν. Παξών στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Read More »
Διακομιδή 13χρονης από τους Παξούς στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού Διακομιδή 13χρονης από τους Παξούς στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Θεσπρωτία: Διανομή ΤΕΒΑ και στους τρεις Δήμους

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
Θεσπρωτία: Διανομή ΤΕΒΑ και στους τρεις ΔήμουςΗ Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Θεσπρωτίας, μέσω της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, παρέλαβε και θα παραδώσει στους Εταίρους της, Δήμο Ηγουμενίτσας, Δήμο Σουλίου και Δήμο Φιλιατών νέες ποσότητες από
ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
Για να θα διανεμηθούν την επόμενη εβδομάδα στους δικαιούχους του κάθε Εταίρου, στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ) του ΤΕΒΑ, της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών μέτρων, ετών 2015-2016 και 2018 -2019» με κωδικό MIS: 500138 και 5029413 αντίστοιχα.
Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη
Read More »
Θεσπρωτία: Διανομή ΤΕΒΑ και στους τρεις Δήμους Θεσπρωτία: Διανομή ΤΕΒΑ και στους τρεις Δήμους Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με 219 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρα

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με 219 αφορολόγητα πακέτα τσιγάραΣτη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για παράβαση του ν. 2960/01.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό τον ανωτέρω, εντοπίστηκε κρυμμένη εντός του οχήματος, η ποσότητα διακοσίων δέκα εννέα (219) πακέτων με τσιγάρα χωρίς να φέρουν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Τα πακέτα ήταν επιμελώς κρυμμένα εντός μιας τροχήλατης βαλίτσας, καλυμμένα με διάφορα είδη ένδυσης και περιμετρικά της ρεζέρβας στον χώρο αποσκευών του οχήματος, με σκοπό ο ανωτέρω να τα μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα, όπως επίσης και η εν λόγω ποσότητα τσιγάρων.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με 219 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρα Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με 219 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Περίπατος στο πλαίσιο του προγράμματος «Γυναίκα και Άθληση»

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
Ηγουμενίτσα: Περίπατος στο πλαίσιο του προγράμματος «Γυναίκα και Άθληση»Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκαν την άνοιξη οι συμμετέχουσες στο τμήμα «Γυναίκα και Άθληση» του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. Δήμου Ηγουμενίτσας.
Οι αθλούμενες., συνοδεία του γυμναστή και υπεύθυνου του προγράμματος, κ. Απόστολου Γκουντούλα, πήραν μέρος σε έναν οργανωμένο περίπατο στα μονοπάτια του περιαστικού δάσους της πόλης μας, επισκέφθηκαν τη λεγόμενη «Σπηλιά του Κύκλωπα» και κατέληξαν στο υπό κατασκευή ύπαιθρο θέατρο στη θέση Τσιπουρίκι.
Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας, με στόχο την επαφή των δημοτών με τη φύση και την άθληση, θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις συνδυάζοντας την άσκηση με το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. Δήμου Ηγουμενίτσας
Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου
Read More »
Ηγουμενίτσα: Περίπατος στο πλαίσιο του προγράμματος «Γυναίκα και Άθληση» Ηγουμενίτσα: Περίπατος στο πλαίσιο του προγράμματος «Γυναίκα και Άθληση» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδαΚέρδη άνω των 2,1 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 21 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2022, τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.156.192 ευρώ.
Ανάμεσα στους νικητές ήταν δύο τυχεροί παίκτες σε Θήβα και Αθήνα, οι οποίοι κέρδισαν έπαθλα των 10.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΙΚΗΤΕΣ». Τρεις τυχεροί σε Κύμινα, Χανιά και Αττική κέρδισαν από 2.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», ενώ 26 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.
Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.
H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ τριών κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific Games Int'l και Intralot Α.Ε.

ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

INTRALOT
Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online. Η INTRALOT έχει λάβει τη σημαντική πιστοποίηση υπεύθυνου παιχνιδιού “WLA Responsible Gaming Framework” για τις διεθνείς δραστηριότητές της από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA).

Scientific Games Int’l
Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας μια ιστορία 40 χρόνων σε μια κατηγορία που δημιουργήθηκε από την Scientific Games, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, την τεχνολογία, την εκτύπωση, την ασφάλεια και το ηλεκτρονικό εμπόριο, η Scientific Games συνδυάζει μια κουλτούρα καινοτομίας με μια μοναδική εμπειρία διαχείρισης σε διάφορους κλάδους.
Η εταιρεία αναπτύσσει, ειδικά για τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις μάρκετινγκ οι οποίες υποστηρίζονται από τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών που αποτελούν πρότυπα στην αγορά.
Read More »
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Σύλληψη 51χρονου στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
Σύλληψη 51χρονου στην ΗγουμενίτσαΣτη σύλληψη ενός 51χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα πλαστό έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 51χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 51χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στην ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στην ΔΕΥΑ ΗγουμενίτσαςΑπό σχετικές αναρτήσεις σε τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, πληροφορηθήκαμε την επίσκεψη δύο Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ηγουμενίτσας (Γιάννη Γόγολου και Κώστα Κοτζαπαναγιώτου) στον Πρόεδρο του ΔΣ και στον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΗ. Προφανώς, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν κάθε δικαίωμα να συναντούν τις διοικήσεις νομικών προσώπων του Δήμου, αφού κάτι τέτοιο είναι εντός του πλαισίου των καθηκόντων τους.

Όταν όμως μια επίσκεψη λαμβάνει επίσημα χαρακτηριστικά και ακολουθείται από ανακοινώσεις στα ΜΜΕ, που δημιουργούν μια στρεβλή εικόνα για το ποια είναι η πραγματική κατάσταση στη ΔΕΥΑΗ, τότε δικαιούμαστε να διαμαρτυρηθούμε γιατί οι δύο αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι (ο ένας εκ των οποίων μάλιστα είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης) δεν επεδίωξαν να συναντηθούν και με το ΔΣ των Σωματείου Εργαζομένων, για να ακούσουν και τη δική μας άποψη, σε μια περίοδο μάλιστα όπου τα προβλήματα έχουν λάβει τέτοια έκταση, κάτι που προκάλεσε – μεταξύ άλλων – και την παρέμβαση της ΓΣΕΕ. Αν άκουγαν και την δική μας πλευρά, τότε δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι θα κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι όλα βαίνουν καλώς και δεν θα μοίραζαν αφειδώς τα συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΔΕΥΑΗ.

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων σταθερά επιδιώκει την ανάδειξη των προβλημάτων των εργαζομένων, αλλά και της Επιχείρησης γενικότερα και πάντα καλωσορίζει κάθε κίνηση που προσελκύει το ενδιαφέρον των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και κάθε άλλου φορέα. Αρκεί το ενδιαφέρον να είναι ειλικρινές, κάτι που αποδεικνύεται από τη διάθεση να ακουστούν όλες οι απόψεις, καθώς και από την ύπαρξη συγκεκριμένων προτάσεων, Δυστυχώς, στην προκειμένη περίπτωση δεν είδαμε τίποτα από τα δύο.

Το ίδιο ευπρόσδεκτο είναι το ενδιαφέρον και της Δημοτικής Αρχής, η οποία έως τώρα δεν έχει επιδείξει την δέουσα προσοχή στα προβλήματά μας. Επισημαίνεται, ότι η ΔΕΥΑΗ είναι νομικό πρόσωπο του Δήμου και η λειτουργία της εποπτεύεται από αυτόν. Το δε Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΗ ορίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο είναι και υπόλογο.

Εμείς, είμαστε πάντα στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής και όλων των Δημοτικών Συμβούλων ανεξαρτήτως παρατάξεων, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένου πολίτη, για να παρέχουμε πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑΗ και τα οποία την εμποδίζουν να αναπτυχθεί περαιτέρω και να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες. Και προφανώς, είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε στο πλαίσιο κοινά αποδεκτών προτάσεων για την αναβάθμιση της λειτουργίας της Επιχείρησης.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΗ
Read More »
Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στην ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στην ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα για τον Μάρτιο

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022
Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα για τον ΜάρτιοΟ Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν τους μαζικούς δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα των δωρεάν ελέγχων, για όλο το μήνα Μάρτιο, διαμορφώνεται ως εξής:
Ηγουμενίτσα (Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον»): Καθημερινά έως και Πέμπτη 31 Μαρτίου, 09:00 – 17:00
Πέρδικα (Κοινοτικό Κατάστημα): Κάθε Δευτέρα του Μαρτίου, 10:00 – 14:00, εκτός της Καθαράς Δευτέρας 7 Μαρτίου
Πλαταριά (Δημαρχείο): Κάθε Τετάρτη του Μαρτίου, 10:00 – 14:00
Σύβοτα (Κοινοτικό γραφείο): Κάθε Παρασκευή του Μαρτίου, 10:00 – 14:00, εκτός της Παρασκευής 25 Μαρτίου
Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test, σε περίπτωση που αυτό βγει θετικό. Τα τεστ θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Read More »
Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα για τον Μάρτιο Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid test στην Ηγουμενίτσα για τον Μάρτιο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022 Rating: 5

Σελίδες