Οκτάχρονο στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιδική χαρά Άρον άρον «μπάλωσαν» τα παιχνίδια

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Οκτάχρονο στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιδική χαρά
Άρον άρον «μπάλωσαν» τα παιχνίδια 


ampelokipoi1ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το αθώο παιδικό παιχνίδι εξελίχθηκε σε πολύ δυσάρεστη περιπέτεια... Ένα οκτάχρονο αγοράκι, τραυματίστηκε, πέφτοντας από τις σπασμένες σανίδες που υπήρχαν σε τσουλήθρα, στην παιδική χαρά της Πλατείας Χατζή.
Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου παρέμεινε για προληπτικούς λόγους. Τα τραύματα του ευτυχώς δεν είναι σοβαρά.
ampelokipoi2Το ατύχημα με το αγοράκι ήταν το δεύτερο που έγινε στο ίδιο ακριβώς σημείο τις τελευταίες ημέρες.
Στο προηγούμενο ένα άλλο παιδάκι είχε χτυπήσει αρκετά σοβαρά καθώς έπεσε με το πρόσωπο πάνω στην πλαστική τσουλήθρα και στη συνέχεια στο έδαφος.
Μετά το ατύχημα με το οκτάχρονο, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, η οργή των κατοίκων ξεχείλισε.
Οι διαμαρτυρίες προς το δήμο ήταν πολλές με αποτέλεσμα να γίνει το αυτονόητο. Να τοποθετηθούν δηλαδή πριν το μεσημέρι της Τετάρτης ορισμένες σανίδες και να κλείσουν οι «τρύπες» που είχαν ανοίξει και αποτελούσαν παγίδες για τα παιδάκια.
ampelokipoi3
Μόνο που κι αυτό έγινε με μεγάλη προχειρότητα. Οι ίδιοι οι γονείς άλλωστε, λίγες ώρες μετά την πρόχειρη επιδιόρθωση, υποδεικνύουν άλλα σημεία, πραγματικές παγίδες, στα λιγοστά παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Χατζή.
ampelokipoi4Κενά ανάμεσα στα ξύλα, βάσεις παιχνιδιών στον αέρα αλλά κι ένας σωρός από πέτρες, ο ρόλος των οποίων είναι άγνωστος... Εκτός αν κάποιοι αποφάσισαν να μυήσουν τα πιτσιρίκια στον πετροπόλεμο, ελλείψει άλλων παιχνιδιών.
ampelokipoi5
Στη συγκεκριμένη παιδική χαρά δεν υπάρχει καμία πινακίδα από τις γνωστές που προειδοποιούν τους γονείς και φυσικά ούτε λόγος μπορεί να γίνει για πιστοποίηση...
ampelokipoi6
Τίποτα από όλα αυτά δεν απαλλάσσει το δήμο από τις ευθύνες του, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν εξαντλούνται στις λίγες ξύλινες σανίδες που τοποθέτησε.

Read More »
Οκτάχρονο στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιδική χαρά Άρον άρον «μπάλωσαν» τα παιχνίδια Οκτάχρονο στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιδική χαρά  Άρον άρον «μπάλωσαν» τα παιχνίδια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση του 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση του 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές της θεατρικής ομάδας του 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας.

Μας έδειξαν πως η αγάπη τους για το θέατρο, η λαχτάρα τους – ανάγκη να ξεφύγουν από τα στενά όρια των σχολικών απαιτήσεων, η συνεργασία μα και η δημιουργικότητα της νιότης μπορούν να κάνουν τον μικρόκοσμο μας ποιοτικό και την καθημερινότητα μας ευχάριστη.

Οι Καθηγήτριες: Δήμου Χαρίκλεια, Χαντζάρα Δήμητρα.
Συμμετείχαν στην παράσταση οι μαθητές του σχολείου μας :

Σωσάννα Δροσοπούλου( Βουλευτής Φερέκης )
Κατερίνα Κωστούλα ( Τζένη )
Νικόλαος Μαρτίνης ( Ψευτοθόδωρος )
Μαρία Γιανέλλου ( Ζωζώ )
Αλέξανδρος Τσίτσος ( Βρασίδας- Άγης )
Σίσσυ Λιάκου ( Πιπίτσα )
Επαμεινώνδας Χεκίμογλου ( Πατατιάς )
Ηρώ Μπούση ( Κούλα )


Read More »
Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση του 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση του 1ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Παίζοντας με τα αστέρια στην Πέρδικα

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Παίζοντας με τα αστέρια στην Πέρδικα


Απολαύσαμε μία από τις πιο όμορφες νύχτες χθες, μαζί με τον καλό μου φίλο τον Τάσσο. 

Ο ουρανός ήταν απίστευτα διαυγής και ο γαλαξίας φαινόταν εύκολα, παρα την φωτορύπανση που προέρχονταν από την παραλία Αρίλλα

Γιώργος Μαλαμίδης - thesprotia3d.gr
Read More »
Παίζοντας με τα αστέρια στην Πέρδικα Παίζοντας με τα αστέρια στην Πέρδικα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι Ηπειρώτες αγρότες "Ανεπιθύμητοι στην Ήπειρο βουλευτές που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο"

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι Ηπειρώτες αγρότες
"Ανεπιθύμητοι στην Ήπειρο βουλευτές που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο"

Σήμερα 19/08 στην Άρτα και συγκεκριμένα στην περιοχή γέφυρα Καλογήρου διεξήχθη μεγάλη συνάντηση αγροτών και κτηνοτροφών από όλη την Ήπειρο, με θέμα τον συντονισμό του αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα που έρχονται με το τρίτο μνημόνιο για τον αγροτικό κόσμο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν το νέο φορολογικό, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και η αύξηση της διάρκειας της ζωής του φρέσκου γάλακτος.

Τα συμπεράσματα που βγήκαν μετά από έντονο αλλά και εποικοδομητικό διάλογο ήταν ότι:
Η ελληνική αγροτική παραγωγή μπορεί να καλύψει άνετα της διατροφικές ανάγκες όλης της χώρας χωρίς να χρειάζονται οι εισαγωγές αμφιβόλου ποιότητας αγροτικών προϊόντων, καθώς επίσης για τους βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν τα απάνθρωπα μέτρα του τρίτου μνημονίου ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ήπειρο.

Έγινε σύσταση της συντονιστικής επιτροπής αγώνα και αποφασίστηκε να έρθουν σε συνεννόηση με αγρότες όλης της Ελλάδας για την οργάνωση των επόμενων δράσεων και την συνέχιση του αγώνα κατά των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση και οι θεσμοί.
Read More »
Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι Ηπειρώτες αγρότες "Ανεπιθύμητοι στην Ήπειρο βουλευτές που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο" Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι Ηπειρώτες αγρότες "Ανεπιθύμητοι στην Ήπειρο βουλευτές που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Ξαναχτύπησε ο "μεγάλος" δημοσιογράφος Έκανε γυαλιά καρφιά το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Ξαναχτύπησε ο "μεγάλος" δημοσιογράφος
Έκανε γυαλιά καρφιά το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας


Ένα ακόμα επεισόδια στο σήριαλ της συμπεριφοράς του δημοσιογράφου και εκδότη  κ. Βαγγέλη Μάστορα, εκτυλίχθηκε τη περασμένη Δευτέρα στο ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ο κ. Μάστορας μετέβη στο ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας και ζήτησε το γνήσιο της υπογραφής του σε διάφορα έγγραφά του.

Ως γνωστόν η βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του ενδιαφερομένου γίνεται , από οποιαδήποτε διοικητική αρχή, ή τα Κ.Ε.Π. , βάσει του δελτίου ταυτότητας. 

Η υπάλληλος του ΚΕΠ, ως όφειλε, ζήτησε από τον κ. Μάστορα να επιδείξει την Αστυνομική του ταυτότητα.

Και τότε εξερράγη.

Με το γνωστό σε όλους στυλ του, "ξέρεις ποιός είμαι εγώ" άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπάει τραπέζια και καρέκλες του ΚΕΠ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων αλλά και άλλων πολιτών που προσπαθούσαν να εξυπηρετηθούν.

Μάταια προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, με τον κ. Μάστορα να απαιτεί να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής του, χωρίς να επιδείξει την ταυτότητά του.

Τελικά, το γνήσιο της υπογραφής, το βεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Λώλης, χωρίς βέβαια τη επίδειξη της ταυτότητας.

Να και μία φορά που ο Αντιδήμαρχος σκουπιδιών ασχολήθηκε πραγματικά με το αντικείμενό του.

Τα μόνα σίγουρα είναι πως ο κ. Μάστορας έχει χάσει τη μπάλα και πως η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας τρέμει μπροστά του, σε σημείο που παρανομούν για αυτόν.

Read More »
Ξαναχτύπησε ο "μεγάλος" δημοσιογράφος Έκανε γυαλιά καρφιά το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας Ξαναχτύπησε ο "μεγάλος" δημοσιογράφος  Έκανε γυαλιά καρφιά το ΚΕΠ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Εντοπίστηκε σώα η 48χρονη Ιταλίδα

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Εντοπίστηκε σώα η 48χρονη ΙταλίδαΚαλά στην Υγεία της εντοπίστηκε πριν λίγο η 48χρονη Ιταλίδα η οποία αναζητούνταν από εχτές το απόγευμα.

Την 48χρονη εντόπισε ομάδα εθελοντών που την αναζητούσε, μαζί με άντρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, κοντά στο Κάστρο της Κιάφας.

Η 48χρονη έχασε τον προσανατολισμό της και κατευθύνθηκε προς τα χωριά του Σουλίου.

Παρά την ολονύχτια ταλαιπωρία της είναι καλά στην υγεία της και η εκδρομή της στον Αχέροντα θα της μείνει αξέχαστη.
Read More »
Εντοπίστηκε σώα η 48χρονη Ιταλίδα Εντοπίστηκε σώα η 48χρονη Ιταλίδα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών κατοικιών Βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλεμμένων κοσμημάτων και τιμαλφών

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών κατοικιών 
Βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλεμμένων κοσμημάτων και τιμαλφών 
 

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ζευγάρι ημεδαπών, ηλικίας 51 (άνδρας) και 49 (γυναίκα) ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε τρεις κλοπές και διαρρήξεις κατοικιών που έγιναν την 16-08-2015 στο χωριό Φωτεινό Ζίτσας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ζευγαριού προχθές (17-08-2015), ύστερα από συλλογή προανακριτικού υλικού και ανάλυση του τρόπου δράσης τους ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για - τα κατά περίπτωση - αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος καθώς και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί όπλων και ειδικών ποινικών νόμων.

Αναλυτικότερα, από τα στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 51χρονου συλληφθέντα σε τρεις διαρρήξεις και κλοπές μονοκατοικιών που έγιναν το απόγευμα της 16-08-2015 στο Φωτεινό Ζίτσας, από όπου αφαιρέθηκαν τιμαλφή, κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο έρευνας που έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων στο σπίτι του 51χρονου στα Ιωάννινα, όπου διαμένει με την 49χρονη σύζυγό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· πλήθος κλεμμένων κοσμημάτων, χρυσαφικών και τιμαλφών.

· εννέα μαχαίρια και μία ξιφολόγχη.

· δύο φορητοί πομποδέκτες.

· το χρηματικό ποσό των (688,90) ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο τέλεσης των κλοπών.

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ διερευνάται η προέλευση και ο τρόπος κτήσης των υπολοίπων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.
Read More »
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών κατοικιών Βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλεμμένων κοσμημάτων και τιμαλφών Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών κατοικιών  Βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλεμμένων κοσμημάτων και τιμαλφών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Τα πρώτα του δύο φιλικά θα δώσει ο Θεσπρωτός αυτή την εβδομάδα

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Τα πρώτα του δύο φιλικά θα δώσει ο Θεσπρωτός αυτή την εβδομάδα
 
 
Τα πρώτα του δύο φιλικά θα δώσει ο Θεσπρωτός αυτή την εβδομάδα 
Το πρώτο με την Φιλιππιάδα την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα έναρξης 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας και το δεύτερο την Κυριακή 23 Αυγούστου με ώρα έναρξης 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ήγουμενίτσας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα συνάντηση του Δ.Σ. της ομάδος στην οποία καθορίστηκαν οι νέες μειωμένες τιμές των διαφημιστικών πινακίδων του γηπέδου.
Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τέσσερις νέους παίκτες για κάλυψη των κενών θέσεων οι οποίοι θα έρθουν στην Ηγουμενίτσα εντός της εβδομάδος για την οριστικοποίηση της συμφωνίας συνεργασίας μαζί τους.
Υπήρξε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με παράγοντες και τεχνικούς μεγάλων συλλόγων για την δημιουργία συνεργασιών και ενίσχυση της ομάδος για την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία της στο προσεχές πρωτάθλημα.
Read More »
Τα πρώτα του δύο φιλικά θα δώσει ο Θεσπρωτός αυτή την εβδομάδα Τα πρώτα του δύο φιλικά θα δώσει ο Θεσπρωτός αυτή την εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, που διωκόταν με καταδικαστική απόφαση για διακίνηση λαθρομεταναστών

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, που διωκόταν με καταδικαστική απόφαση για διακίνηση λαθρομεταναστών


Συνελήφθη, σήμερα (19-8-2015) τα ξημερώματα, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική συγχωνευτική απόφαση του Τριμελούς και Πενταμελούς Εφετείου Κέρκυρας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι (6) ετών και έξι (6) μηνών, για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Read More »
Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, που διωκόταν με καταδικαστική απόφαση για διακίνηση λαθρομεταναστών Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, που διωκόταν με καταδικαστική απόφαση για διακίνηση λαθρομεταναστών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης Ιταλίδας στον Αχέροντα

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης Ιταλίδας στον Αχέροντα


Κατά μήκος του ποταμού Αχέροντα και σε απόσταση ενάμισι χιλιομέτρου περίπου, επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και με τη συνδρομή 4 αντρών της ΕΜΑΚ Ιωαννίνων με έναν ειδικό σκύλο, για τον εντοπισμό Ιταλίδας τουρίστριας, η οποία αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης.

Η 48χρονη Ιταλίδα, η οποία βρίσκονταν στην περιοχή με τον σύζυγο και το παιδί τους, ξεκίνησε πεζοπορία, με άλλους είκοσι περίπου τουρίστες, οι οποίοι έφτασαν στη περιοχή για την εκδρομή, από ξενοδοχείο της Πάργας. 

Η διαδρομή ήταν από τις πηγές του Αχέροντα προς την Σκάλα Τζαβέλαινας. 

Στην πορεία όμως και κοντά στη γέφυρα Ντάλα, στο σημείο που διασταυρώνονται ο Αχέροντας με τον ποταμό Τσαγγαριώτικο, η 48χρονη κουράστηκε και ενημέρωσε τους υπόλοιπους πως θα περιμένει στο σημείο την επιστροφή τους.

Όταν όμως η ομάδα των 20 Ιταλών επέστρεψε στο σημείο δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Στο συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής υπάρχουν 3 μονοπάτια, στα οποία έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες, με το πρώτο φως της ημέρας. 
Read More »
Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης Ιταλίδας στον Αχέροντα Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό 48χρονης Ιταλίδας στον Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες (18-08-2015) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, εντόπισαν χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, τον 28χρονο και σε έλεγχο που του πραγματοποίησαν, βρήκαν στη κατοχή του και κατέσχεσαν μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα βουπρενορφίνης σε μορφή σκόνης και ένα ναρκωτικό χάπι.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 28χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη πέντε ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και μία τηλεκάρτα με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.


Read More »
Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού με 510€

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού με 510€


Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάστηκε κλοπή πορτοφολιού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, η οποία έλαβε χώρα προχθές (17-08-2015) το μεσημέρι στους Κωστακιούς Άρτας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονης ημεδαπής Ρομά, για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές το μεσημέρι, η 47χρονη αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης, από το εσωτερικό αυτοκινήτου 75χρονου ημεδαπού, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (510) ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού με 510€ Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού με 510€ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Ιταλίδα τουρίστρια αγνοείται στον Αχέροντα

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015
Ιταλίδα τουρίστρια αγνοείται στον Αχέροντα


Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις επτά το απόγευμα της Τρίτης, επιχείρηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, για τον εντοπισμό Ιταλίδας τουρίστριας, η οποία χάθηκε στην περιοχή του Αχέροντα.

Η επιχείρηση εξελίσσεται από την πυροσβεστική Παραμυθιάς σε συνεργασία με την πυροσβεστική Πάργας, με συνολικά 8 πυροσβέστες και με το επίκεντρο των ερευνών να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Σκάλας της Τζαβέλαινας.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με πληροφορίες του paramythia-online.gr δεν έχει εντοπιστεί η Ιταλίδα, ενώ η έρευνα της πυροσβεστικής συνεχίζεται στην δύσβατη περιοχή, με δεδομένες τις δυσκολίες που επικρατούν κατά την διάρκεια της νύχτας.
Read More »
Ιταλίδα τουρίστρια αγνοείται στον Αχέροντα  Ιταλίδα τουρίστρια αγνοείται στον Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015 Rating: 5

Σελίδες