https://picasion.com/
https://picasion.com/

Μαθητής στο Νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στο σχολείο Αναζητά τους δράστες η Αστυνομία

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Μαθητής στο Νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στο σχολείο
Αναζητά τους δράστες η Αστυνομία


Ανάστατη είναι μεγάλη σχολική μονάδα των Ιωαννίνων, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε μαθητής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να έχει μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε στις δώδεκα το μεσημέρι περίπου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής δέχθηκε την επίθεση την ώρα του διαλλείματος κι ενώ είχε εξέλθει από την σχολική αυλή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το σχολείο επικράτησε πανικός. Από τη Διεύθυνση κλήθηκε η αστυνομία ενώ το παιδί μεταφέρθηκε με χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα και παραμένει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Από τις πληροφορίες που υπάρχουν, έξω από το σχολείο είχε σταθμεύσει ένα αυτοκίνητο, στο οποίο πιθανότατα επέβαιναν τρία άτομα. Κάποιοι από αυτούς, επιτέθηκαν στον μαθητή, τον ξυλοκόπησαν κι εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες με ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει στην ευρύτερη περιοχή. 

Read More »
Μαθητής στο Νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στο σχολείο Αναζητά τους δράστες η Αστυνομία  Μαθητής στο Νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στο σχολείο  Αναζητά τους δράστες η Αστυνομία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Καταστήματα Δρεπάνου μια πονεμένη ιστορία με πολλά ψέματα και τρεις μεγάλες αλήθειες

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Καταστήματα Δρεπάνου μια πονεμένη ιστορία με πολλά ψέματα και τρεις μεγάλες αλήθειεςΦίλος και νέος επιχειρηματίας νυχτερινών καταστημάτων το 1997 αποφάσισε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για την μίσθωση του «αναψυκτηρίου» στο Μακρυγιάλι το γνωστό ως Όστρια.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Μπούσης πληροφόρησε την ημέρα της δημοπρασίας όλους τους συμμετέχοντες, που δεν ήταν και λίγοι, ότι το κατάστημα θα λειτουργήσει αυστηρά ως αναψυκτήριο και συγκεκριμένα εννέα η ώρα το βράδυ θα κλείνει, ως εκ τούτου το τίμημα ήταν χαμηλό και ουσιαστικά δόθηκε στον επιχειρηματία που ακόμα το χρησιμοποιεί αχτύπητο καθώς δεν παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιχειρηματικά μόνο ως αναψυκτήριο.

Από την ίδια χρονιά λειτούργησε ως beach bar και night club – κέντρο διασκέδασης. Ήταν ένα από τα πολλά ψέματα που έχουν πει οι άρχοντες της πόλης για τα χρυσοφόρα (;) καταστήματα του Δρεπάνου.

Σχεδόν όλοι έχουν πει ότι δεν θα λειτουργούν χωρίς άδεια και πολλές φορές λειτούργησαν 
Σχεδόν όλοι έχουν πει ότι δεν θα δουλεύουν ως νυχτερινά καταστήματα και πάντα λειτουργούσαν
Σχεδόν όλοι έχουν πει ότι θα εισπράττουν όλα τα ενοίκια και τα λοιπά έσοδα του Δήμου και δεν τα εισέπραξαν
Σχεδόν όλοι έχουν πει ότι θα τα επαναδημοπρατήσουν και δεν το έπραξαν.

Θα θα θα ... πολλά θα και πολλά ψέματα.

Να ειπωθούν όμως και κάποιες αλήθειες επιτέλους γιατί ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο κάποιοι τις ψέλλισαν άλλα δεν τόλμησαν/ήθελαν να τις πουν.

Τα καταστήματα Όστρια και Soho σύμφωνα με την γνωστή απόφαση του 1968 βρίσκονται εντός χερσαίας ζώνης του Λιμένα Ηγουμενίτσας και αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει.

Άρα το νομικό καθεστώς είναι τέτοιο που μπορούν μόνο λιμενικά ταμεία ή Οργανισμοί Λιμένων να διαχειρίζονται αυτά τα καταστήματα ( Ν. 2971/01).

Με κάποιες αλχημείες την δεκαετία του 90, (αποφάσεις Λιμενικής επιτροπής κτλ...) που δεν έχουν, ειδικά μετά το 2001 και τον Ν. 2971, καμία βάση νομιμότητας, το Λιμενικό Ταμείο και ο Δήμος ήρθαν σε μια συμφωνία για να νοικιάζει ο Δήμος τα καταστήματα. 
Και θα μου πείτε όμως έγινε διοικητική αποβολή το 2010 και κέρδισε ο Δήμος;

Ένα ακόμα ψέμα η μάλλον μισή αλήθεια μας είπαν ότι ο Δήμος κέρδισε την διοικητική αποβολή της κτηματικής υπηρεσίας, τι κέρδισε δηλαδή , αποφασίστηκε ότι η έκταση είναι δική του;;;;

Όχι βέβαια, απλώς απορρίφτηκε για τυπικούς λόγους και από κάποιους κύκλους μάλιστα αιωρείται το ερώτημα αν υπήρξαν παρατυπίες ηθελημένες η αθέλητες στην σύνταξη της διοικητικής αποβολής.

Δεν κέρδισε λοιπόν τίποτα ο Δήμος και το καθεστώς παραμένει το ίδιο. Συνεπώς η πρώτη μεγάλη αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να τα επαναδημοπρατήσουν καθώς δεν ανήκουν στον Δήμο Ηγουμενίτσας αποτελούν περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου και μετά την απόδοση της ζώνης από τον ΟΛΗΓ, λόγο έχει μόνο η κτηματική υπηρεσία.

Άρα και να γίνει έξωση, αν προχωρήσει νομικά, το μόνο που θα πετύχουν είναι να μην ξανανοίξουν ούτε ως αναψυκτήρια.

Η δε πατέντα της ετησίας παραχώρησης στον Δήμο από την Κτηματική Υπηρεσία Θεσπρωτίας της ορφανής χερσαίας ζώνης ως αιγιαλού και παραλίας είναι ένα φαινόμενο που δεν συναντάται πουθενά αλλού στην Ελλάδα και συντηρήθηκε χάρις στα στραβά μάτια όλων, είναι δε βέβαιο ότι στην πρώτη προσφυγή έχει πέσει και ας ελπίσουμε ότι δεν εντάσσεται σε ένα σχέδιο μαζι με την ατυχή προσπάθεια διοικητικής αποβολής.

Δεύτερη μεγάλη αλήθεια είναι ότι την τελευταία τετραετία τα χρέη των καταστημάτων αυξήθηκαν με γεωμετρική πρόοδο, καθώς η προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε πολιτική με τα λεφτά των δημοτών πράγμα που ακούστηκε ανερυθρίαστα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον τέως Δήμαρχο «δεν προβήκαμε σε κατασχέσεις γιατί όταν ο οφειλέτης είναι ο φίλος, ο γείτονας, ο συνάδελφος δεν είναι εύκολο!!!» 
Τραγικό;;;


Τρίτη μεγάλη αλήθεια:

Αν θέλουν να λυθεί αυτό άλλα και όλα τα θέματα που αφορούν την χερσαία ζώνη η λύση είναι μία:

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των οργανισμών λιμένων Α.Ε. και δημιουργία Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και ταυτόχρονη ενσωμάτωση τους στους όμορους Δήμους.

Πράγμα που θα είναι σωτήριο για την λειτουργία της πόλης, για τα ταμεία του Δήμου και για τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της ευρύτερης περιοχής. .

Άλλωστε είναι προτιμότερο να διοικείται ο λιμένας από τον εκλεγμένο Δήμαρχο παρά από τον κάθε διορισμένο της εκάστοτε κυβέρνησης.

Η νέα αριστερή κυβέρνηση θα το κάνει ;;;
Αναγνώστης
Read More »
Καταστήματα Δρεπάνου μια πονεμένη ιστορία με πολλά ψέματα και τρεις μεγάλες αλήθειες Καταστήματα Δρεπάνου μια πονεμένη ιστορία με πολλά ψέματα και τρεις μεγάλες αλήθειες Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Σήμερα στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Σήμερα στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015
 

Σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015. 
 
Στη συνάντηση θα παραστεί και θα μιλήσει ο εθελοντής που ξεκίνησε τη δράση και είναι υπεύθυνος για τον πανελλαδικό συντονισμό του Let's do it Greece, κος Νίκος Κιούσης.
 
Σας περιμένουμε όλους
Read More »
Σήμερα στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015 Σήμερα στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let's Do It Greece 2015 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου στη Γλυκή

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Δημοπρασία για την εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου στη  Γλυκή
 
 
 
 Η Δήμαρχος του Δήμου Σουλίου

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

Δημοπρασία φανερή, πλειοδοτική και προφορική για την εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής του Δήμου Σουλίου , στις όχθες του ποταμού Αχέροντα για χρήσεις: Ράφτινγκ, Πώληση ψημένων σταχυών -Αραβόσιτος , Πώληση βιβλίων, Πώληση ειδών Λαϊκής Τέχνης και λοιπών παραδοσιακών προϊόντων, Πώληση Μελισσοκομικών προϊόντων και Καντίνα.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου 2015 ,ημέρα Τρίτη και ώρα από 11.00 π.μ μέχρι 12.00 π.μ ,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Παραμυθιά ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας εφ’ οσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές.

Τα προς εκμίσθωση τμήματα κοινόχρηστου χώρου, που βρίσκονται στις όχθες του Ποταμού Αχέροντα και στο υπ’ αριθμ 21 αγροτεμάχιο και εμφαίνονται στο σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα, όπως τούτα απαριθμούνται παρακάτω, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις προαναφερόμενες χρήσεις. Όλοι οι παρακάτω χώροι θα δημοπρατηθούν ξεχωριστά.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται από την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού και λήγει την 31-12-2016 , οπότε και ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον εκμισθωμένο χώρο.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη Δημοπρασία και επί ποινή αποκλεισμού του ,θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά :

1) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας αν είναι φυσικό πρόσωπο.

2) Σε περίπτωση συμμετοχής εταιρίας ή κοινοπραξίας ή ένωσης φυσικών ή νομικών προσώπων, έγγραφο νομιμοποίησης και εκπροσώπησης του συμμετέχοντος σύμφωνα με τα οριζόμενα από το νόμο και το καταστατικό για εταιρίες και κοινοπραξίες ή ειδικό πληρεξούσιο για την ένωση φυσικών ή νομικών προσώπων.

3) Βεβαίωση από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου περί μη οφειλής του συμμετέχοντος (εξίσου και για τους υπόλοιπους εταίρους αν είναι εταιρία ή όλα τα μέλη της ένωσης)

4) Βεβαίωση αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ), για χρέη προς το Δημόσιο του συμμετέχοντος καθώς και όλων των μελών σε περίπτωση ένωσης. Σε περίπτωση εταιρίας ή κοινοπραξίας, βεβαίωση στο όνομα της εταιρίας καθώς και όλων των μελών της.

5) Ασφαλιστική ενημερότητα.

6) Αντίγραφο (Επικυρωμένο) της άδειας παραμονής για αλλοδαπούς εκτός της Ε.Ε. ή άδεια παραμονής, εάν έχουν ιθαγένεια κράτους μέλους της Ε.Ε.

7) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 του συμμετέχοντος, ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

8) Ειδικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο σε περίπτωση εκπροσώπησης συμμετέχοντα.

9) Έναρξη επιτηδευματία όπου από τον νόμο προβλέπεται.

10) Εγγύηση συμμετοχής: γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων περί παρακαταθέσεως σε αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία ή άλλου ο οποίος ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζομένου, ομολογιών Δημοσίου, Τραπέζης, ή Οργανισμού κοινής ωφελείας, που αναγνωρίζεται για εγγυοδοσίες, ποσό ίσο προς το ένα δέκατο (1/10), του οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης, που θα αντικατασταθεί μετά την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ποσού ίσου με το ανώτερο ποσοστό επί του ετησίου μισθώματος που επιτεύχθηκε.

11) - Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πώλησης μελισσοκομικών προϊόντων , θα πρέπει να καταθέσουν βεβαίωση εγγραφής στο σχετικό μητρώο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης , αντίγραφο άδειας παραγωγού καθώς και σχετική υπεύθυνη δήλωση πως τουλάχιστον το 51% των εσόδων τους προέρχεται από την πώληση των ανωτέρω προϊόντων.

- Οι υποψήφιοι για τη θέση της καντίνας , θα πρέπει να καταθέσουν αντίγραφο της άδειας , όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία καθώς και έκθεση της αρμόδιας Τουριστικής Αστυνομίας , ότι το αμάξωμα του αυτοκινήτου πληροί τους όρους της τουριστικής εμφάνισης.

12) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνουν ότι δεν είναι άμεσοι ή έμμεσοι οφειλέτες του Δήμου Σουλίου και των νομικών προσώπων αυτού, ότι δεν έχουν συμβληθεί με αυτούς, χωρίς να έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους, ότι δεν έχουν εμπλακεί με αυτούς σε οποιαδήποτε εκκρεμή δικαστική διένεξη, για οποιονδήποτε λόγο.

Δεν θα γίνουν δεκτοί στην δημοπρασία όποιοι πλειοδότες έχουν κηρυχθεί έκπτωτοι από συναφή δημοπρασία του Δήμου Σουλίου εντός της τελευταίας διετίας, λόγω μη τήρησης των όρων σύμβασης ή δεν έχουν αποχωρήσει με πρωτόκολλο παράδοσης από τους Δημοτικούς χώρους του Δήμου Σουλίου από προηγούμενες λήξασες συμβάσεις παραχώρησης.

Επίσης δεν θα γίνουν δεκτοί στη δημοπρασία όσοι έχουν κάνει αυθαίρετη χρήση τμήματος του ίδιου αγροκτήματος με την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας σ' αυτό.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει προσφορά για περισσότερες της μίας θέσεις, αλλά δεσμεύεται , μετά το πέρας της δημοπρασίας και τα αποτελέσματα κατακύρωσης, να επιλέξει μόνο μία (1) θέση από τις παραπάνω θέσεις δραστηριότητας ,σε περίπτωση που του κατακυρωθούν πλέον της μίας.

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για την μίσθωση για το χρόνο, από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης έως 31-12-2016 , ορίζεται το ποσό για τις κατωτέρω θέσεις:

Ρ1 (Ράφτινγκ) : 2.500 ΕΥΡΩ

Ρ2 (Ράφτινγκ) : 2.500 ΕΥΡΩ

Ρ3 (Ράφτινγκ) : 2.500 ΕΥΡΩ

Ρ4 (Ράφτινγκ) : 2.500 ΕΥΡΩ

Α1 (Πώληση ψημένων Σταχυών- Αραβόσιτος) : 200 ΕΥΡΩ

Α2 (Πώληση ψημένων Σταχυών - Αραβόσιτος) : 200 ΕΥΡΩ

Β1 (Πώληση βιβλίων ) : 400 ΕΥΡΩ

Β2 (Πώληση βιβλίων ) : 400 ΕΥΡΩ

Λ1 (Πώληση Ειδών Λαϊκής Τέχνης και λοιπών παραδοσιακών προϊόντων) : 500 ΕΥΡΩ

Λ2 (Πώληση Ειδών Λαϊκής Τέχνης και λοιπών παραδοσιακών προϊόντων) : 200 ΕΥΡΩ

Μ1 (Πώληση Μελισσοκομικών Προϊόντων) : 250 ΕΥΡΩ

Κ1 (Καντίνα) : 2.000 ΕΥΡΩ

Το μίσθωμα, όπως αυτό διαμορφωθεί κατά τη δημοπράτηση θα καταβληθεί κατά το ήμισυ (ήτοι κατά 50%) με την υπογραφή της σύμβασης και την παράδοση της χρήσης στον μισθωτή που επιλέχθηκε και κατά το υπόλοιπο ήμισυ (ήτοι κατά 50%) κατά το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου ημερολογιακού έτους , ήτοι έως την 10η Ιανουαρίου 2016 και θα επιβαρύνεται και με τυχόν τέλη, φόρους κ. λ. π.

Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί με φροντίδα της Δημάρχου τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από τη διενέργεια της δημοπρασίας με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος της έδρας του Δήμου , στο δημοτικό κατάστημα της Δ.Ε. Αχέροντα και στην Τ.Κ Γλυκής. Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευτεί στις εφημερίδες : «ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ» , «ΤΙΤΑΝΗ», «ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ…. ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ» καθώς επίσης στον δικτυακό τόπο του Δήμου Σουλίου και στο «Διαύγεια»

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται καθημερινά στο Δήμο Σουλίου και ώρες 08:00 – 14:00.
Read More »
Δημοπρασία για την εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου στη Γλυκή Δημοπρασία για την εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου στη  Γλυκή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Τρεις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Τρεις συλλήψεις το βράδυ στην ΗγουμενίτσαΔυο (02) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Επίσης, ένας (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπός, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, ο οποίος εντοπίστηκε σε Φ/Γ όχημα, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τρεις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Τρεις συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Βαριές καμπάνες από τον Δήμο Ηγουμενίτσας για παράνομη υπαίθρια διαφήμιση

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Βαριές καμπάνες από τον Δήμο Ηγουμενίτσας για παράνομη υπαίθρια διαφήμιση


Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 20/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας (Έγκριση Κανονισμού Καθαριότητας) και συγκεκριμένα στο άρθρο 16 (Υπαίθρια Διαφήμιση):

16.1: Απαγορεύεται και σύμφωνα με το Ν. 2946/2001 η υπαίθρια διαφήμιση δηλαδή η υπαίθρια και δημόσια προβολή (π.χ. αφισοκόλληση) με κάθε τρόπο για την προώθηση εμπορικών και επαγγελματικών σκοπών στους εξής χώρους:

· Α)Σε αρχαιολογικούς χώρους , ιστορικούς τόπους και στις ζώνες προστασίας γύρω από αυτούς, σε παραδοσιακούς οικισμούς, στο περιβάλλοντα χώρο τους καθώς και σε τόπους που χαρακτηρίζονται ως ιδιαιτέρους φυσικού κάλλους, σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά.

· Β) Σε μνημεία, στον περιβάλλοντα χώρο τους ή και στις ζώνες προστασία τους και παραδοσιακά κτήρια.

· Γ) Σε κτήρια στα οποία στεγάζονται Δημόσιες Υπηρεσίες και υπηρεσίες Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

· Δ) Σε κοιμητήρια, κτήρια ναών κάθε θρησκείας και δόγματος, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο τους.

· Ε) Σε επιφάνειες τεχνικών φορέων του Δημοσίου τομέα, όπως αυτός προσδιορίζεται στο άρθρο 14 παρ. 1 του Ν.2190/1994 (ΦΕΚ 28 Α) όπως τοίχοι αντιστήριξης, γέφυρες, σήραγγες, το κατάστρωμα δρόμων και πεζοδρομίων, καθώς και στύλοι και υποσταθμοί εγκαταστάσεων κοινής ωφελείας.

· ΣΤ) Σε στοές κτιρίων.

· Ζ) Σε πινακίδες δημόσιας πληροφόρησης, σε πινακίδες οδικής σήμανσης, στύλους ηλεκτροδότησης, τηλεπικοινωνιών, φωτεινούς σηματοδότες οδικής κυκλοφορίας κ.λ.π.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ: 1) μέχρι 20 τεμάχια 1.000,00 ΕΥΡΩ
2) εκτεταμένη 5.000,00 ΕΥΡΩ


16.2 Απαγορεύεται επίσης:

· Η ανάρτηση πανό, αεροπανό ή άλλων όμοιων αντικειμένων για οποιοδήποτε λόγο, σε οδούς, πλατείες ή άλλους κοινόχρηστους χώρους , στις προσόψεις των κτιρίων και σε ακάλυπτους χώρους. 
Πρόστιμο: 500,00 ΕΥΡΩ


· Ο διασκορπισμός διαφημιστικών – ενημερωτικών φειγ-βολάν στο κατάστρωμα των δρόμων και σε κοινόχρηστους χώρους.

Πρόστιμο: μέχρι 100 τεμάχια 200,00 ΕΥΡΩ
εκτεταμένη 1.000,00 ΕΥΡΩ


Σε όλες τις περιπτώσεις το πρόστιμο βαρύνει αλληλέγγυα και στο ακέραιο τόσο τον διαφημιζόμενο όσο και το φυσικό πρόσωπο που παραβαίνει τη διάταξη αυτή.

Επιπλέον οι υπαίτιοι, βαρύνονται με το κόστος καθαρισμού που απολογιστικά θα επιβάλει ο Δήμος.

Ο κανονισμός καθαριότητας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Πληροφορίες: Δ/νση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Ελευθερίας 7 Ηγουμενίτσας 46100, τηλ. 2665021150 & 2665021159.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηγουμενίτσας
Read More »
Βαριές καμπάνες από τον Δήμο Ηγουμενίτσας για παράνομη υπαίθρια διαφήμιση Βαριές καμπάνες από τον Δήμο Ηγουμενίτσας για παράνομη υπαίθρια διαφήμιση Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας μεταξύ του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου και του Προεδρείου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και συγκεκριμένα του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Πάσχου, του Α’ Αντιπροέδρου κ. Πέτρου Ιωάννου, του Β’ Αντιπροέδρου κ. Ηλία Τσακίρη, του Γενικού Γραμματέα κ. Ανδρέα Σταύρου και του Διευθυντή κ. Πέτρου Ζουμπούλη. Στην συνάντηση ήταν παρόν, και οι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας κ. Ελευθέριος Κώστας και κ. Σωτήριος Μήτσης.Στη συζήτηση τέθηκαν τα παρακάτω θέματα:
-Οργανωμένη ενίσχυση του τουρισμού με παράλληλη συντονισμένη προβολή των πλέον τουριστικών περιοχών της Θεσπρωτίας το μεγαλύτερο μέρος των οποίων βρίσκεται στο Δήμο Ηγουμενίτσας.
-Εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας
-Έλεγχοι και πάταξη του παραεμπορίου.
-Χερσαίες ζώνες και αξιοποίηση τους.
-Κυκλοφοριακό πρόβλημα Ηγουμενίτσας
-Συγκέντρωση μεταναστών στην περιοχή γύρο από το Νέο Λιμάνι.Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια οι βάσεις για μια υγιή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας .
Read More »
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ


Η Διοίκηση του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας επισκέφθηκε το Δήμο Σουλίου την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00πμ.
Παρόντες στη συνάντηση ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Πάσχος, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννου, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Τσακίρης, ο Διευθυντής του επιμελητηρίου κ. Ζουμπούλης, η Δήμαρχος Σουλίου κ. Μπραΐμη - Μπότση, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος εμπορίου κ. Κωσταράς και ο εντεταλμένος τουρισμού κ. Λώλος.
Συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας – τουρισμού και υποδομών. Μετά από εκτενή διάλογο και ενημέρωση για την στοχευόμενη προώθηση και προβολή της ντόπιας επιχειρηματικής δραστηριότητας αποφασίστηκε η υλοποίηση κοινών δράσεων όπως:
1. Η δημιουργία μια επιτροπής για τον συντονισμό προώθησης του τουριστικού ... προϊόντος (απαιτείται σύμφωνη γνώμη και συνεργασία με τους άλλους Δήμους)
2. Ενέργειες για την πάταξη του παραεμπορίου
3. Παρεμβάσεις για μείωση της γραφειοκρατίας και ταλαιπωρίας των επιχειρηματιών – πωλητών σε θέματα Δήμου και επιμελητηρίου
4. Πιστοποίηση και προβολή τοπικών προϊόντων
5. Κατάρτιση εμπλεκομένων στον τουρισμό και το εμπόριο
6. Από κοινού στοχευόμενες δράσεις – εκδηλώσεις για την προσέλκυση επισκεπτών.
Read More »
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φασκομηλιάς - Σκορπιώνας κ. Θωμά Ιωάννου Κομίνη , τον Σύμβουλο κ. Δημήτριο Σπυρίδωνος Πάκο και την Ομάδα Εθελοντών για τις προσπάθειες που καταβάλουν για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν στο χωριό μας , όπως καθαρισμός χαντακιών για την αποχέτευση των νερών της βροχής, αποκατάσταση φθορών στους δρόμους , συγκέντρωση και τοποθέτηση των σκουπιδιών στους κάδους σκουπιδιών , φροντίδα για την επίλυση μικροβλαβών στην ύδρευση και στο φωτισμό απευθυνόμενοι άμεσα στις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου στην Ηγουμενίτσα.

Γενικά για οποιοδήποτε πρόβλημα μας μπορούμε να απευθυνόμαστε σε αυτούς με τη σιγουριά ότι θα προσπαθήσουν να βρουν τον τρόπο να το επιλύσουν το συντομότερο .

Την Εθελοντική Ομάδα αποτελούν οι : Έκτορας Ευαγγέλου Χαλιάσος (υπεύθυνος της Εθελοντικής Ομάδας) - Κωνσταντίνος Λαζάρου Ντόκος – Κωνσταντίνος Λάμπρου Ιωάννου - Γεώργιος Θεοφάνη Ζούμπος.
 
Βέβαια βοηθούν και οι άλλοι συγχωριανοί που μπορούν.

Είμαστε υπερήφανοι για αυτούς. 
 
Μακάρι το παράδειγμά τους να μιμηθούν και τα άλλα χωριά. 
 
Καιρός είναι πλέον οι ίδιοι οι κάτοικοι κάθε χωριού να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Με τιμή
Λάμπρος Δημητρίου Βασιλείου
Δημήτριος Σπυρίδωνος Ντόκος
Read More »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Την έξωση των δύο beach bar στο Δρέπανο αποφάσισε το Δ.Σ. Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Την έξωση των δύο beach bar στο Δρέπανο αποφάσισε το Δ.Σ. Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Μετά από δύο αναβολές, συζητήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Δ.Σ. Ηγουμενίτσας, η πρόταση της Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου, για καταγγελία των συμβάσεων, με τους ενοικιαστές των δύο καλοκαιρινών beach bar στη παραλία Δρέπανο (SOHO & OSTRIA).

Σχεδόν ομόφωνα, (μόνο ένα παρόν) και μετά από εξαντλητική συζήτηση, με κόντρες αλλά και παρεμβάσεις από το παρελθόν, αποφασίστηκε να ασκηθούν όλα τα ένδικα μέσα για την έξωση των ενοικιαστών.Από τη πλευρά τους οι ενοικιαστές, αναγνώρισαν πως η σύμβασή τους έχει καταστεί μακροχρόνια, πέρα από το προβλεπόμενο, αλλά και το ότι χρωστάνε στο Δήμο Ηγουμενίτσας, αμφισβητώντας όμως το ύψος των οφειλών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συζήτηση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο


Read More »
Την έξωση των δύο beach bar στο Δρέπανο αποφάσισε το Δ.Σ. Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Την έξωση των δύο beach bar στο Δρέπανο αποφάσισε το Δ.Σ. Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Θεσπρωτοί αθλητές του Καράτε

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Σάρωσαν τα μετάλλια οι Θεσπρωτοί αθλητές του ΚαράτεΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες Καράτε στο κύπελλο Καράτε "Αντωνία Τσαμουρίδου" στη Βέροια και στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος στο Βέλλο Κορινθίας όπου οι αθλητές Καράτε των Γυμναστηρίων Γκορέζη σάρωσαν τα μετάλλια και γύρισαν με πολλές διακρίσεις . 
 
Συνολικά κατέκτησαν 19 χρυσά μετάλλια 20 αργυρά μετάλλια και 11 ασημένια μετάλλια στη Βέροια και 30 χρυσά μετάλλια 15 αργυρά μετάλλια και 16 ασημένια μετάλλια στο Βέλο. 
 
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων που διεξήχθησαν στην Αθήνα έλαβαν μέρος 8 αθλητές και κατέκτησαν 1 χρυσό μετάλλιο 2 αργυρά και 4 πέμπτες θέσεις . 
 
 
 
Ο Παγκόσμιος Διαιτητής Γκορέζης Παναγιώτης εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών στην Κωνσταντινούπολη στις 19 - 22 Μαρτίου με εξαιρετική παρουσία και 3 Έλληνες αθλητές πήραν το εισιτήριο για την πρώτη Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα στο Bakou. 
 
Οι προπονητές των αθλητών Γκορέζης Παναγιώτης και Αγγελική τους εύχονται πάντα επιτυχίες και να συνεχίσουν τος προσπάθειες τους με μεγαλύτερες και περισσότερες διακρίσεις και με το ίδιο ήθος και σοβαρότητα.
Read More »
Σάρωσαν τα μετάλλια οι Θεσπρωτοί αθλητές του Καράτε Σάρωσαν τα μετάλλια οι Θεσπρωτοί αθλητές του Καράτε Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο νεαροί Αλβανοί που είχαν καταληστέψει την Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Συνελήφθησαν δύο νεαροί Αλβανοί που είχαν καταληστέψει την ΗγουμενίτσαΣυνελήφθησαν χθες (26-3-2015) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Τους δράστες είχαν προσαγάγει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, οι οποίοι τους εντόπισαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους να στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων και να έχουν στην κατοχή τους πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (κατσαβίδι, γάντια, κλειδιά, φακοί κτλ). Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, διακρίβωσαν ότι οι δυο αλλοδαποί είχαν τελέσει το προηγούμενο διήμερο, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Ηγουμενίτσας, τις παρακάτω παράνομες πράξεις:
διάρρηξη σε καφενείο στη Νέα Σελεύκεια, όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, φωτογραφική μηχανή και τρόφιμα.
απόπειρα διάρρηξης σε αποθήκη τροφίμων στη Νέα Σελεύκεια.
κλοπή από σπίτι στα Κάτω Αμπέλια, απ΄ όπου αφαίρεσαν μια ηλεκτρική συσκευή.
διάρρηξη σε αποθήκη στα Κάτω Αμπέλια, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.
διάρρηξη αυτοκινήτου στην περιοχή Αμπέλια Ηγουμενίτσας, απ΄ όπου αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.
κλοπή από κατάστημα στο Βασιλικό Θεσπρωτίας, απ΄ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τρόφιμα.
κλοπή από σπίτι στο Βασιλικό Θεσπρωτίας, με λεία κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε διάφορες κρυψώνες όλα τα κλοπιμαία, τα οποία θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες.

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος των δύο δραστών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου, λόγω προηγούμενων διοικητικών απελάσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Read More »
Συνελήφθησαν δύο νεαροί Αλβανοί που είχαν καταληστέψει την Ηγουμενίτσα Συνελήφθησαν δύο νεαροί Αλβανοί που είχαν καταληστέψει την Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Σαββατοκύριακο δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εθελοντισμού από την Π.Ε. Θεσπρωτίας και τη ΠΕΛΟΡΟΥΣ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Σαββατοκύριακο δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εθελοντισμού από την Π.Ε. Θεσπρωτίας και τη ΠΕΛΟΡΟΥΣΗ Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας συμμετέχει ως εταίρος στο έργο «Adriatic Model Forest-AMF", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας "IPA ADRIATIC 2007-2013" και έχει ως στόχο τη δημιουργία νέων Model Forest (Πρότυπα Μοντέλα Δασών) στην περιοχή της Αδριατικής. Κύριο χαρακτηριστικό των πρότυπων δασών είναι η συμμετοχική διαχείριση των διαθέσιμων φυσικών πόρων κάτω από την ομπρέλα των αρχών της βιωσιμότητας και της αειφορίας.
 
Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών του ευρωπαϊκού έργου «ADRIATIC MODEL FOREST – AMF», η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. ΠΕΛΟΡΟΥΣ διοργανώνει διήμερο δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και σας προσκαλεί το Σάββατο 28/03/2015 και την Κυριακή 29/03/2015 να συμμετέχετε ενεργά στις συμβολικές αυτές δράσεις.
 
Οι δράσεις περιλαμβάνουν τον εθελοντικό καθαρισμό, καθώς και τη δενδροφύτευση και αισθητική αναβάθμιση περιοχής εντός των ορίων του Δήμου Ηγουμενίτσας. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων και εθελοντών, καθώς και με τη συνεισφορά καθενός από εμάς.
 
Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όσους συλλόγους και εθελοντικές οργανώσεις το επιθυμούν μαζί με τα μέλη τους, καθώς και σε πολίτες κάθε ηλικίας να συμβάλλουν ενεργά στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν και να μεταφέρουν το μήνυμα της προστασία και διαφύλαξης του φυσικού μας περιβάλλοντος. Σημείο και ώρα συνάντησης: Ξωκλήσι Αγιος Νεκτάριος Θέση Γωνιά Ηγουμενίτσα και ώρα 11:00 πμ.
Read More »
Σαββατοκύριακο δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εθελοντισμού από την Π.Ε. Θεσπρωτίας και τη ΠΕΛΟΡΟΥΣ Σαββατοκύριακο δράσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εθελοντισμού από την Π.Ε. Θεσπρωτίας και τη ΠΕΛΟΡΟΥΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5

Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015
Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΠΕΡΔΙΚΑΣ


ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΟΜΙΛΗΤΗΣ Π. ΧΡΗΣΤΟΥ
Read More »
Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΠΕΡΔΙΚΑΣ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Τ.Κ. ΠΕΡΔΙΚΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015 Rating: 5