Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη και η βροχή από λουλούδια, την ώρα που ο λαός πεινάει και εξ' αιτίας της

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη και η βροχή από λουλούδια, την ώρα που ο λαός πεινάει και εξ' αιτίας της


Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βαρύ ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη.

Η Κυβερνητική εκπρόσωπος και βουλευτής Άρτας, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ένα τραγούδι με... πολιτική προιστορία...

"Γεννήθηκες για την καταστροφή..." με τον Γιώργο Μαργαρίτη να τραγουδά και τα γαρύφαλα να πέφτουν βροχή!

Σίγουρα είναι ευκολότερο να χορέψει την καταστροφή από το να είναι υποχρεωμένη να την δικαιολογεί καθημερινά!
Read More »
Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη και η βροχή από λουλούδια, την ώρα που ο λαός πεινάει και εξ' αιτίας της  Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Όλγας Γεροβασίλη και η βροχή από λουλούδια, την ώρα που ο λαός πεινάει και εξ' αιτίας της Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ.

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ.


Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος επισκέφτηκε τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, κ. Ανδρέα Νταή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα στο οποίο για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η διάθεση συνεργασίας με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα: η πορεία των έργων της Β’ Φάσης, το μέλλον της Γ΄ Φάσης, ο Εμπορευματικός Σταθμός Ηγουμενίτσας, η συνεργατική ανάπτυξη Δήμου Ηγουμενίτσας και Ο.Λ.ΗΓ., η περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας, η υλοποίηση έργων για την αντιπλημμυρική θωράκιση, η ανάπτυξη σημείων πληροφόρησης για του τουρίστες και πολλά άλλα.

Read More »
Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ. Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ. Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ: ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Τ.Α.

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ: ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Τ.Α.


Την ανάγκη να εξυπηρετηθούν άμεσα οι καταναλωτές που ζητούν να διορθωθούν λάθη σε βεβαιώσεις οφειλών για τον Ε.Ε.Τ.Α και επισημαίνει με ερώτησή του προ τον Υπουργό Οικονομικών ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Β. Γιόγιακας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ: «Διόρθωση λανθασμένων στοιχείων σε βεβαιωμένες οφειλές του Ε.Ε.Τ.Α.»

Με εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΠΟΛ 1101/2013, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με την ΠΟΛ ΠΟΛ.1062/20-03-2015) καθορίζεται μεταξύ άλλων η διαδικασία βεβαίωσης και είσπραξης των ανείσπρακτων υπολοίπων του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων (Ε.Ε.Τ.Α.). Στη σχετική απόφαση (άρθρο 2) αναφέρεται ότι αν, κατά τη διασταύρωση των δηλώσεων (φορολογίας εισοδήματος, στοιχείων ακινήτων κ.α.) με τις μηχανογραφημένες καταστάσεις της Δ.Ε.Η., δεν είναι γνωστά τα στοιχεία του κυρίου ή επικαρπωτή του ακινήτου και δεν έχει συμπληρωθεί στα αρχεία της ΔΕΗ έγκυρος Α.Φ.Μ., η κατάσταση αποστέλλεται στη Δ.Ο.Υ. στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας ανήκει το ακίνητο, για εύρεση του υπόχρεου και βεβαίωση του φόρου. Στη συνέχεια προβλέπεται η διαδικασία διαγραφής ή/και μετεγγραφής του φόρου στην περίπτωση όπου ο καταναλωτής δεν ταυτίζεται με τον κύριο ή επικαρπωτή του ακινήτου για το οποίο οφείλεται Ε.Ε.Τ.Α..

Σύμφωνα με καταγγελίες καταναλωτών οι οποίοι το τελευταίο εξάμηνο έλαβαν ειδοποιήσεις για την εξόφληση οφειλών του Ε.Ε.Τ.Α., διαπιστώνονται σφάλματα στην ταυτοποίηση του οφειλέτη και στον υπολογισμό του οφειλόμενου ποσού. Παρά το γεγονός ότι η Δ.Ο.Υ., στη χωρική αρμοδιότητα της οποίας ανήκει το ακίνητο, είναι αρμόδια τόσο για τη βεβαίωση και την είσπραξη του φόρου όσο και για την παραλαβή δικαιολογητικών εγγράφων με σκοπό τη διόρθωση εσφαλμένων στοιχείων, παρατηρείται το φαινόμενο καταναλωτές να παραπέμπονται από τις Δ.Ο.Υ. στα τοπικά γραφεία της Δ.Ε.Η. και αντιστρόφως, δαπανώντας χρόνο, κόπο και χρήμα (λόγω και των προσαυξήσεων στις βεβαιωμένες οφειλές).

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

- Ποιες οδηγίες έχουν δοθεί στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. σχετικά με την υποδοχή αιτημάτων για τη διόρθωση λανθασμένων στοιχείων σε βεβαιωμένες οφειλές του Ε.Ε.Τ.Α. αλλά και του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.,

- Εάν και σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων την τρέχουσα περίοδο με σκοπό την υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών που διαπιστώνουν λανθασμένα στοιχεία σε βεβαιωμένες οφειλές του Ε.Ε.Τ.Α. αλλά και του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε..
Read More »
Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ: ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Τ.Α. Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ: ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Τ.Α. Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με 52 κιλά κάνναβης

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με 52 κιλά κάνναβης


Στη σύλληψη πέντε μελών εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονται σε εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν χθες (13-12-2015) το μεσημέρι, κοντά στο χωριό Βασιλόπουλο Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, μετά από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς (δύο 42χρονους, έναν 23χρονο και έναν 21χρονο) καθώς και μία 29χρονη υπήκοο Ρουμανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Για τη διακίνηση των ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος, το οποίο ακινητοποιήθηκε στο Βασιλόπουλο Ιωαννίνων, ενώ στο εσωτερικό του και συγκεκριμένα στο χώρο των αποσκευών, βρέθηκαν έξι δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -51.950- γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκαν στην ίδια περιοχή, άλλα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα (όπου επέβαιναν οι υπόλοιποι συλληφθέντες) και όπως διαπιστώθηκε συνόδευαν το παραπάνω αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά και λειτουργούσαν ως προπομποί, κατοπτεύοντας το δρομολόγιο κίνησης και ελέγχοντας για τυχόν διενέργεια αστυνομικών ελέγχων κατά μήκος της διαδρομής.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:
ποσότητα κάνναβης βάρους (51.950) γραμμαρίων
τρία οχήματα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών
επτά κινητά τηλέφωνα με οκτώ κάρτες SIM, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ οι αστυνομικές έρευνες διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Read More »
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με 52 κιλά κάνναβης Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με 52 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Πέρασαν πειθαρχικό οι δύο επίορκοι γιατροί που πιάστηκαν με φακελάκι

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Πέρασαν πειθαρχικό οι δύο επίορκοι γιατροί που πιάστηκαν με φακελάκι
 
 
Τις δύο περιπτώσεις επίορκων γιατρών νοσοκομείων της Ηπείρου, εξέτασε στην πρώτη του συνεδρίαση, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της 6ης ΥΠΕ.

Πρόκειται για έναν γυναικολόγο από το Νοσοκομείο Φιλιατών, ο οποίος είχε συλληφθεί με φακελάκι, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα αλλά και σε δεύτερο βαθμό, όμως έχει επιστρέψει και εργάζεται κανονικά κι έναν οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου Άρτας, ο οποίος επίσης είχε συλληφθεί με φακελάκι, αλλά η υπόθεσή του δεν έχει φτάσει ακόμη στο ακροατήριο..

Η επιστροφή και των δύο με διαπιστωτικές πράξεις, μετά τον περιβόητο νόμο Κατρούγκαλου, είχε προκαλέσει σάλο... Το Πειθαρχικό συνεδρίασε την προηγούμενη βδομάδα, εξέτασε τις περιπτώσεις των δύο επίορκων και άμεσα αναμένονται οι αποφάσεις με τις οποίες θα κρίνεται η τύχη τους στο δημόσιο σύστημα υγείας!
Read More »
Πέρασαν πειθαρχικό οι δύο επίορκοι γιατροί που πιάστηκαν με φακελάκι  Πέρασαν πειθαρχικό οι δύο επίορκοι γιατροί που πιάστηκαν με φακελάκι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Τρεις Γιαννιώτες νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Τρεις Γιαννιώτες νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

 
 
Τρεις Γιαννιώτες έχασαν χθες αργά το απόγευμα την ζωή τους, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση από την Θεσσαλονίκη προς τα Γιάννενα, ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε στο 159χλμ. Ηγουμενίτσας-Θεσσαλονίκης, της Εγνατίας Οδού, στον Ανατολικό Κόμβο Γρεβενών.
 
Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών με πέντε(5) άνδρες προκειμένου να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.
 
Δυο άτομα,ένας 72χρονος και η 50χρονη κόρη του, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.
 
Λίγη ώρα μετά,στο νοσοκομείο Γρεβενών που είχε μεταφερθεί με μονάδα του ΕΚΑΒ η 73χρονη σύζυγος του 72χρονου, υπέκυψε και αυτή στα τραύματά της.
Read More »
Τρεις Γιαννιώτες νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό  Τρεις Γιαννιώτες νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας

 
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Μαθητική Εστία Ηγουμενίτσας, η Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας "Ο Άγιος Βασίλης....κόκκαλο"
Read More »
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Φιλιάτες: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Φιλιάτες: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
 


Στην κεντρική πλατεία διοργανώθηκε μια όμορφη γιορτή το βράδυ του Σαββάτου.Με την ευκαιρία του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δένδρου η Μπάντα παιάνιζε Χριστουγεννιάτικα άσματα, οι διοργανωτές μοίραζαν γλυκά και ήταν γενικά μια γλυκιά γιορτή.
 


Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και του ευχήθηκε καλές γιορτές.
 


Την τίμησε ο κόσμος την εκδήλωση και γέμισε το χώρο. Κόσμος κάθε ηλικίας περιφέρονταν κι απολάμβανε τα δρώμενα- σε μια όμορφα στολισμένη πλατεία- μια πλατεία που τις καθημερινές… αναρωτιέται ¨που είν’ ο κόσμος φούλη¨;

 
 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Read More »
Φιλιάτες: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο Φιλιάτες: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Ξηρόλοφο

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Ξηρόλοφο


Με επιτυχία και νέο ρεκόρ συμμετοχής πραγματοποιήθηκε εχτές Κυριακή 13/12/15 η εθελοντική αιμοδοσία της τράπεζας αίματος του εκπολιτιστικού συλλόγου απανταχού Ξηρολοφιτών ''Ο Κοκκυτός''. 
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες για την συμμετοχή τους καθώς και τους ιατρούς και νοσηλευτές από το νοσοκομείο Χατζηκώστα . 
 
Δίνουμε ραντεβού για τον Ιούνιο του 2016 !

Read More »
Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Ξηρόλοφο Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Ξηρόλοφο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Νέα διακοπή νερού την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Νέα διακοπή νερού την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα


Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 15-12-2015 από τις 08:00π.μ. έως και τις 13:00μ.μ. θα διακοπεί η υδροδότηση λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον Κάμπο Λαδοχωρίου και συγκεκριμένα σε όλο το Λαδοχώρι, καθώς και στη Χαμηλή Ζώνη Γραικοχωρίου έως την Οδό Πίνδου.

Read More »
Νέα διακοπή νερού την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα Νέα διακοπή νερού την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο ΗγουμενίτσαςΚαλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Γνωμοδότηση σχετικά με την προκαταρκτική μελέτη οδοποιίας παράκαμψης Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: -Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του ΝΠΔΔ «ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» (Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.).
-Εισηγητής: Φουσέκης Γεράσιμος – Πρόεδρος Δ.Σ. ΝΠΔΔ «Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.»

ΘΕΜΑ 3ο
Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού Ανοικτού διαγωνισμού της προμήθειας Τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Ηγουμενίτσας και του νομικού προσώπου ΠΑΚΠΠΟ για το έτος 2016 συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 140.885,66€ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Απευθείας ανάθεση της προμήθειας γάλακτος για τους δικαιούχους εργαζόμενους στα πλαίσια του προγράμματος της Κοινωφελούς εργασίας του Νομικού Προσώπου «ΠΑΚΠΠΟ» του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Επί αιτημάτων για μείωση μισθωμάτων σε δημοτικά ακίνητα.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Έγκριση δαπανών για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο
Εισήγηση της ΕΠΖ σχετικά με τη μετατόπιση περίπτερου της Βαρβάρας Μητσέλου στην Τ.Κ. Λαδοχωρίου.
-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Εισήγηση της ΕΠΖ επί αιτήματος Αριστέας Τζοβάρα – Κούρτη για την τακτοποίηση, λόγω ρυμοτομίας, των οικοπέδων ιδιοκτησίας της στα Ο.Τ. 10 & 12 στην εγκεκριμένη πολεοδομική Μελέτη Αναθεώρησης του εγκεκριμένου σχεδίου οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Πολεοδομικής Ενότητας Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Εισήγηση της ΕΠΖ σχετικά με τον αριθμό αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου (Στάσιμου & Πλανόδιου) στο Δήμο Ηγουμενίτσας καθώς και του ύψους και του τρόπου είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση.
-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 10ο
Χορήγηση άδειας παραγωγού Λαϊκών Αγορών.
-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 11ο
Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Αποπεράτωση αντιπλημμυρικών έργων εντός οικισμού Πέρδικας (περιοχή Βλάχας)» του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 12ο
Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνες συμβάσεις), για την κάλυψη εκτάκτων και κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου


Συνεδριάζει στην Παραμυθιά την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου με 25 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο: Καθορισμός τελών καθαριότητας και φωτισμού.

ΘΕΜΑ 2ο: Καθορισμός τελών κοινόχρηστων χώρων.

ΘΕΜΑ 3ο: Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2015.

ΘΕΜΑ 4ο: Κατανομή πίστωσης 32.710,86 ευρώ για κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

ΘΕΜΑ 5ο: Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στον κ. Ντούση Πέτρο του Θωμά.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση διοργάνωσης ημερίδας με θέμα: Αναπηρία και Αθλητισμός.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πληρωθέντων δαπανών από την πάγια προκαταβολή Δήμου Σουλίου.

ΘΕΜΑ 8ο: Υπόδειξη Δημοτικών Συμβούλων για τη συγκρότηση Επιτροπής εκτίμησης ακινήτων του Δήμου.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση καταβολής σε χρήμα της αξίας του γάλακτος σε εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου

ΘΕΜΑ 10ο: Παραλαβή μελέτης με τίτλο: «Εκπόνηση μελέτης και σύνταξη τευχών δημοπράτησης εργολαβίας κατασκευής συνδέσμων δικτύου αποχέτευσης προϋπολογισμού 665.000,00 ευρώ.

ΘΕΜΑ 11ο: Παραλαβή μελέτης με τίτλο: «Τοπογραφικές αποτυπώσεις και οριοθετήσεις Δημοτικών εκτάσεων Δήμου Σουλίου».

ΘΕΜΑ 12ο: Παραλαβή μελέτης με τίτλο: «Εκπόνηση στατικής επάρκειας φέρουσας ικανότητας, Σχολείου Βούλγαρη».

ΘΕΜΑ 13ο: Παραλαβή μελέτης με τίτλο: «Ανάδειξη – Αποκατάσταση πηγαδιών και οικίας Μπούση στον ιστορικό χώρο του Σουλίου», προϋπολογισμού 255.000,00 ευρώ.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. & 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: *Αποπεράτωση Πλατείας στο γήπεδο 5χ5 Νεράιδας Νεοχωρίου του Δήμου Σουλίου*-.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: *Κατασκευή τοιχίου στη θέση «ΑΛΩΝΙΑ» στην Τ.Κ Καρβουναρίου, Δήμου Σουλίου*-.

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: * Τσιμεντοστρώσεις Τ.Κ Πέντε Εκκλησιών, Δήμου Σουλίου

ΘΕΜΑ 17ο: Χορήγηση 1η παράτασης του έργου:* Τσιμεντοστρώσεις Τ.Κ Κρυσταλλοπηγής, Δήμου Σουλίου*.

ΘΕΜΑ 18ο: Χορήγηση 1η παράτασης του έργου:* Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ Χόικας.

ΘΕΜΑ 19ο: Χορήγηση 1ης παράτασης του έργου: *ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Τ.Κ. ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ*.

ΘΕΜΑ 20ο: Χορήγηση 1ης παράτασης του έργου:* Ενίσχυση ύδρευσης – Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης, Δ.Ε Παραμυθιάς*.

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για το έργο: Εργασίες αποκατάστασης ηλεκτροφωτισμού Πύργου Κούλιας

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής για το έργο: «Τσιμεντοστρώσεις Εσωτερικών δρόμων Τ.Δ Πολυδρόσου»

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής για το έργο: Ηλεκτροφωτισμός Τ.Δ Χρυσαυγής και Τ.Δ Γκρίκας , Δήμου Παραμυθιάς.

ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για το έργο: * Κατασκευή Γέφυρας Τ.Κ Παγκρατίου*.

ΘΕΜΑ 25ο: Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για το έργο: *Βελτιώσεις οδοποιίας` Δ.Ε Σουλίου*.
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2015 Rating: 5

Σελίδες