Το ΚΚΕ Θεσπρωτίας για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022
Το ΚΚΕ Θεσπρωτίας για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Καμία αναμονή. Καμιά προσδοκία από τους τωρινούς και τους μελλοντικούς κυβερνητικούς «σωτήρες».
Η πρόσφατη ματαίωση της πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης από την κυβέρνηση δεν αποτελεί κάποια φιλολαϊκή πολιτική, δεν εξυπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες. Αντίθετα εντάσσεται στους γενικότερους σχεδιασμούς κυβέρνησης και ΝΑΤΟ που βαθαίνουν την εμπλοκή της χώρας μας στους ευρωΝΑΤΟικους σχεδιασμούς, όπως δηλώθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Σχεδιασμοί που εξελίσσουν σταδιακά την Αλεξανδρούπολη σε «ΣΟΥΔΑ του Βορρά». Ήδη από στρατιωτικές πηγές έχει χαρακτηριστεί ως ο σημαντικότερος κόμβος του ΝΑΤΟ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για διεκπεραίωση πολεμικού του υλικού προς τη συνοριογραμμή με τη Ρωσία τώρα που γίνεται ο πόλεμος μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως εμπνευστής της κατάπτυστης Ελληνοαμερικάνικης συμφωνίας, που προετοίμασε και τελικά υπέγραψε η ΝΔ, με την πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση του τοπικού του Βουλευτή κ. Κάτση, ουσιαστικά χειροκρότησε αυτήν την απόφαση της κυβέρνησης.
Η πώληση όμως του λιμανιού είχε προετοιμαστεί ΚΑΙ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γιατί η φιλοσοφία τους ,(ΥΠΟΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ όπως το 80% των λιμανιών στην Ε.Ε.), είναι ενταγμένη στην γενικότερη πολιτική παραχώρησης επιχειρήσεων και υποδομών σε επιχειρηματικού ομίλους .Στον τρόπο διαφέρει από την Ν.Δ.
Υποκρισία και προσπάθεια να διαφοροποιηθεί από τη ΝΔ, ενώ επί της ουσίας έχουν κοινή στρατηγική, προκειμένου να παίξει για μια ακόμα μια φόρα το παιχνίδι της εναλλαγής στην εξουσία προς διαφύλαξη διασφάλιση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων και των ιμπεριαλιστικών οργανισμών ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ.
Οι εργαζόμενοι, ο λαός της Θεσπρωτίας και γενικότερα της Ηπείρου γνωρίζει πολύ καλά ότι ανεξαρτήτως της μορφής ιδιοκτησίας του λιμανιού (στο κράτος ή σε ιδιώτη) η λειτουργία του με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια έχει ωφελημένους μόνο τα διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η πείρα τόσων χρόνων από την λειτουργία του λιμανιού με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια υπό την ΟΛΗΓ Α.Ε. αυτό επιβεβαιώνει. Ουσιαστικά τα λιμάνια της χώρας ανεξαρτήτως μορφής ιδιοκτησίας έχουν γίνει ξέφραγα αμπέλια που αλωνίζουν τα επιχειρηματικά και Νατοϊκά συμφέροντα.
Τα λιμάνια όμως καθώς και οι υποδομές σε όλη τη χώρα έγιναν με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού και δεν θα τα παραδώσουμε ούτε στους Νατοϊκούς για να μεταφέρουν τις πολεμικές ορδές τους στην Ανατολική Ευρώπη, ούτε στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Άρα, το πραγματικό δίλημμα δεν είναι «με τους επιχειρηματικούς ομίλους ή με το κράτος των επιχειρηματικών ομίλων», που έντεχνα θέλει να καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και από κοντά το ΠΑΣΟΚ, αλλά η εναντίωση στους αστικούς σχεδιασμούς από τη σκοπιά των λαϊκών αναγκών, των δυνατοτήτων της κοινωνικής ιδιοκτησίας και του κεντρικού επιστημονικού σχεδιασμού. Για λιμάνια και παραλιακό μέτωπο στην υπηρεσία του λαού.
Αν κάτι επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω, είναι ότι οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τις φτηνές αντιπαραθέσεις μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που έχουν ανάψει τις τελευταίες ημέρες και θα ενταθούν στο επόμενο διάστημα μπροστά στις επερχόμενες εκλογές. Αντί να ψάχνουν τις επουσιώδεις διαφορές ανάμεσα στα αστικά κόμματα, μπορούν να κάνουν οι ίδιοι τη διαφορά, με το να πάρουν μια θέση στους αγώνες, στο κίνημα, δίπλα στο ΚΚΕ. Να δυναμώσουν το ΚΚΕ παντού, και στις εκλογές, για να βάλουμε εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, να πάρουμε ανάσες με νέες καταχτήσεις. Να ανοίξει ο ελπιδοφόρος δρόμος της ανατροπής του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος για να ζήσει ο λαός και η νεολαία όπως τους αξίζει.
Read More »
Το ΚΚΕ Θεσπρωτίας για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Το ΚΚΕ Θεσπρωτίας για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

Γιάννης Γόγολος: Ο Φαρισαϊσμός τα "ασφαλτικά" και οι εγκαταστάσεις των ιχθυοκαλλιεργειών

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022
Γιάννης Γόγολος: Ο Φαρισαϊσμός τα "ασφαλτικά" και οι εγκαταστάσεις των ιχθυοκαλλιεργειών


Ο αρμόδιος Υπουργός ισχυρίζεται ότι οι υπηρεσίες είναι υπεύθυνες για την έκδοση της άδειας εγκατάστασης και η πολιτική ηγεσία ...δεν γνώριζε τίποτε.
Ο δικός τους βουλευτής, μας ενημερώνει ότι ανανεώθηκαν οι άδειες επί ΣΥΡΙΖΑ και ότι εκεί βρίσκεται το σημείο τριβής και συζήτησης και όχι αν είναι σωστή η χωροθέτηση.
Ο άλλος βουλευτής, θεωρεί ότι οι ανανεώσεις των αδειών είναι τυπική υπόθεση και διέλαθε της προσοχής του η τελική αδειοδότηση των ασφαλτικών


Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, με σχετικό έγγραφο στις 18 Μαΐου 2022 δίνει την Άδεια χρήσης γης ενώ το ΠΔ με ΦΕΚ 326/Δ/11.05.2022 όριζε την περιοχή της ΣΑΓΙΑΔΑΣ ως αποκλειστική Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών, αλλά ούτε αυτός γνώριζε περί τίνος πρόκειται και δεν ενημέρωσε τον "Ύψιστο" (τίποτε δεν γίνεται στη Θεσπρωτία ερήμην του Ύψιστου) για τον χώρο εγκατάστασης των "ασφαλτικών""Τυφλοί τα τ´ ώτα, τον τε νουν, τα τ´ ομματ εί " και η ζωή συνεχίζεται κανονικά σε αυτή την ακριτική γωνιά της Ελλάδος.

Με εκτίμηση

Γόγολος Κων. Ιωάννης
Read More »
Γιάννης Γόγολος: Ο Φαρισαϊσμός τα "ασφαλτικά" και οι εγκαταστάσεις των ιχθυοκαλλιεργειών Γιάννης Γόγολος: Ο Φαρισαϊσμός τα "ασφαλτικά" και οι εγκαταστάσεις των ιχθυοκαλλιεργειών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

Σύλληψη 39χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022
Σύλληψη 39χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα πλαστό έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 39χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 39χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για 2 ημέρες το ΕΠΑΛ Φιλιατών, λόγω εργασιών στο κτήριο

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για 2 ημέρες το ΕΠΑΛ Φιλιατών, λόγω εργασιών στο κτήριο


Ο Δήμαρχος Φιλιατών, έχοντας υπόψη το έγγραφο του Δ/ντή του 1ου Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών, με το οποίο εισηγείται την αναστολή μαθημάτων δια ζώσης, αποφασίζει την αναστολή δια ζώσης λειτουργίας του 1ου Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιατών, από 29/11/2022 έως και 30/11/2022, λόγω έκτακτων συνθηκών (επισκευαστικές εργασίες) στο κτήριο που στεγάζεται το σχολείο.
Τα μαθήματα για το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν με την παροχή εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση.
Read More »
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για 2 ημέρες το ΕΠΑΛ Φιλιατών, λόγω εργασιών στο κτήριο Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για 2 ημέρες το ΕΠΑΛ Φιλιατών, λόγω εργασιών στο κτήριο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα με κλεμμένο πολυτελές ΙΧ

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022
Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα με κλεμμένο πολυτελές ΙΧ


Στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 31χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες εχτές, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, με τη συνδρομή της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 31χρονο, το οποίο είχε εκφορτωθεί από Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από το εξωτερικό, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό έγγραφο ενοικίασης του εν λόγω Ι.Χ.Ε. οχήματος, ενώ διαπιστώθηκε κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων του οχήματος σε βάση δεδομένων, ότι ήταν καταχωρημένο στην κατηγορία κλαπέντα - υπεξαιρεθέντα - απολεσθέντα αντικείμενα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr
Read More »
Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα με κλεμμένο πολυτελές ΙΧ Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα με κλεμμένο πολυτελές ΙΧ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

ΚΚΕ Θεσπρωτίας: Η ανάπτυξη με κίνητρο το κέρδος έρχεται σε αντίθεση με τις λαϊκές ανάγκες και το περιβάλλον

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022
ΚΚΕ Θεσπρωτίας: Η ανάπτυξη με κίνητρο το κέρδος έρχεται σε αντίθεση με τις λαϊκές ανάγκες και το περιβάλλον


Την ώρα που ο λαός τσακίζεται απ’ την ακρίβεια, τη φτώχεια, την ανεργία, τα προβλήματα στην Υγεία, την Παιδεία κ.α., στη Θεσπρωτία έχουν ανάψει οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή και των τοπικών στηριγμάτων τους στη Περιφέρεια και τους Δήμους, για το ποιός είναι ο καλύτερος διαχειριστής της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Για το ποιος έχει την ευθύνη για την κατασκευή μονάδας αποθήκευσης και διακίνησης υγρών καυσίμων και ασφάλτου στην Λωρίδα της Σαγιάδας δίπλα στα σύνορα με την Αλβανία και μάλιστα σε χώρο που έχει καθοριστεί με Προεδρικό Διάταγμα ως αποκλειστική Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.).
Αγνοούν άραγε ότι αυτή η «επένδυση» εκκρεμεί από το 2001, ότι έχει απορριφθεί από όλα τα θεσμοθετημένα όργανα τόπου (Ν.Σ., Δήμους κλπ) άλλα «σέρνεται» και «ψήνεται» στα υπουργεία από τότε, όλα αυτά τα χρόνια; Φταίει άραγε η γραφειοκρατία και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, όπως λέγεται; Δηλαδή καμιά κυβέρνηση, κανένα κόμμα, δεν ευθύνεται για αυτό; Η θα μετρήσουμε ποια κυβέρνηση φταίει περισσότερο, όπως κάνουν οι τοπικοί βουλευτές για να θολώσουν τα νερά.
Αλλά μήπως φταίει το «Aθηνοκεντρικό κράτος» που έχει αποφασίσει να μετατρέψει τον τόπο μας σε σκουπιδότοπο με οχλούσες λειτουργίες, καταστρέφοντας την παραγωγική του βάση; Μα δεν είναι το ίδιο το αστικό κράτος που σχεδιάζει την καταστροφή και της Μουργκάνας με «πράσινες» Α.Π.Ε.;
Αυτό που θέλουν να κρύψουν με τους καυγάδες και την επιχειρηματολογία τους είναι η αναρχία της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Ότι και η κυβερνητική απόφαση για την κατασκευή της μονάδας, είναι αποτέλεσμα του ανταγωνισμού των επιχειρηματικών ομίλων. Ότι αυτές είναι οι αντιφάσεις της καπιταλιστικής ανάπτυξης που σαν κίνητρο έχει την αύξηση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων και όχι τις λαϊκές ανάγκες. Αυτές οι κόντρες ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ γίνονται για να κρύψουν την κοινή τους στήριξη σε αυτή την πολιτική.
Αυτή η καπιταλιστική ανάπτυξη οδήγησε την κυβέρνηση της ΝΔ να δώσει την απαράδεκτη έγκριση για την λειτουργία της μονάδας αποθήκευσης και διακίνησης υγρών καυσίμων και ασφάλτου μέσα στην Π.Ο.Α.Υ. Αυτή η καπιταλιστική ανάπτυξη οδήγησε στην μείωση του στόλου της παράκτιας αλιείας και στην συγκέντρωση των υδατοκαλλιεργειών με αποτέλεσμα σήμερα δύο όμιλοι η AVRAMAR (55%) που δραστηριοποιείται και στην Θεσπρωτία μαζί με τη «Philosofish» (17%) να κατέχουν το 72% της παραγωγής. Αυτή η καπιταλιστική ανάπτυξη οδήγησε στην λειτουργία του λιμανιού μας με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και στην παράδοση του τελικά σε ιδιώτες. Αυτή η καπιταλιστική ανάπτυξη πριν μερικά χρόνια τοποθέτησε την κατάληξη του αγωγού φυσικού αερίου στην παραλία Καραβοστάσι της Πέρδικας, περιοχή με μεγάλη τουριστική κίνηση και ανάπτυξη….………
Αυτή η καπιταλιστική ανάπτυξη φέρνει ακρίβεια, φτώχεια, εξαθλίωση, πολέμους και προσφυγιά. Είναι το εμπόδιο που δεν μπορούμε να ζήσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας, και τις δυνατότητες που δίνει η επιστήμη και η τεχνολογία, στον 21 αιώνα.
Για αυτό και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα πρέπει να βγουν τα απαραίτητα πολιτικά συμπεράσματα.
Το ΚΚΕ είναι αντίθετο με τη στρατηγική αυτή. Για το ΚΚΕ, η ανάπτυξη πρέπει να γίνεται με κριτήριο τις σύγχρονες λαϊκές και διατροφικές ανάγκες και όχι για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Μόνο ο κεντρικός επιστημονικός σχεδιασμός με εργατικό έλεγχο μπορεί να διασφαλίσει τον κατάλληλο καταμερισμό και χωροθέτηση των διάφορων κλάδων παραγωγής, την προστασία του περιβάλλοντος, την εξασφάλιση σταθερής εργασίας με δικαιώματα και σύγχρονους κανόνες εργασίας, την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών και διατροφικών αναγκών. Γιατί η δράση και τα ανταγωνιστικά σχέδια των επιχειρηματικών ομίλων δημιουργούν τα μύρια όσα λαϊκά προβλήματα βιώνουμε.
Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Θεσπρωτίας δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την παγίδα της διαπάλης των επιχειρηματικών συμφερόντων που στήνουν η ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα έχουν πολλά να κερδίσουν από τους αγώνες τους και τη συμπόρευση με το ΚΚΕ για μια ζωή που τους αξίζει.
Καμία αναμονή. Καμία προσδοκία από τους τωρινούς και τους μελλοντικούς κυβερνητικούς «σωτήρες». Μόνο ο λαός μπορεί να σώζει το λαό βαδίζοντας στο δρόμο της ανατροπής.
Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της Θεσπρωτίας με τη σημαία των λαϊκών αναγκών και όχι των επιχειρηματικών συμφερόντων να παλέψουν μέσα από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς για να μη υλοποιηθεί αυτή η απαράδεκτη κυβερνητική απόφαση της ΝΔ. Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ παντού, και στις κάλπες, για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων και να ανοίξει ο δρόμος που οδηγεί στο ξέφωτο, μακριά από αδιέξοδα και αντιφάσεις του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Ηγουμενίτσα 28/11/2022
ΤΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Read More »
ΚΚΕ Θεσπρωτίας: Η ανάπτυξη με κίνητρο το κέρδος έρχεται σε αντίθεση με τις λαϊκές ανάγκες και το περιβάλλον ΚΚΕ Θεσπρωτίας: Η ανάπτυξη με κίνητρο το κέρδος έρχεται σε αντίθεση με τις λαϊκές ανάγκες και το περιβάλλον Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

Συνάντηση ενάντια στην ακρίβεια στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022
Συνάντηση ενάντια στην ακρίβεια στην Ηγουμενίτσα


Ανακοίνωση – Κάλεσμα
Δεν θα προσαρμοστούμε – Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι

Την ίδια στιγμή που μπαίνουμε στο βαρύ χειμώνα που μας έταξαν, προαναγγέλλουν προϋπολογισμό με μπόλικη φτώχεια, περικοπές και επιδόματα κοροϊδίας όπως αυτά με τα οποία μας εμπαίζουν όλη την προηγούμενη περίοδο.
Κόβουν το ρεύμα καθημερινά σε δεκάδες λαϊκά νοικοκυριά και μπουκάρουν με τα όργανα τρομοκρατίας και καταστολής σε σπίτια, έπειτα από τις εντολές των αρπαχτικών. Στην πραγματικότητα βάζουν τη ζωή όλου του λαού και της χώρας σε ‘πλειστηριασμό’ αφού για τη μεγάλη πλειοψηφία δεν είναι δεδομένη ούτε η στέγαση ούτε το φαγητό και την ίδια ώρα αυξάνουν τους κινδύνους με την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας εξυπηρετώντας τα Νατοϊκά γεράκια.
Ενώ το μεγάλο Κεφάλαιο κάνει μπίζνες με κερδοφορία εκατομμυρίων και η μεταφορά πλούτου προχωράει με τρελούς ρυθμούς, οι οδηγίες που έρχονται στα σχολεία είναι να ανάβουν μία ώρα τη θέρμανση και τα νοσοκομεία να μειώσουν κατά 10% την κατανάλωση ρεύματος με ότι αυτό συνεπάγεται για τα παιδιά και τους ασθενείς.
Ο περιφερόμενος θίασος της Κυβέρνησης, αφού πρώτα απέδειξε πως το καλάθι του νοικοκυριού είναι μία κοροϊδία, συνεχίζει να κάνει τις εβδομαδιαίες δωρεάν διαφημίσεις στις μεγάλες αλυσίδες supermarket προκαλώντας το λαό που βλέπει το εισόδημά του να μειώνεται καθημερινά με τον πραγματικό πληθωρισμό να βρίσκεται πάνω από το 10% και τις εκτιμήσεις για το 2023 να είναι εφιαλτικές.
Όμως, η μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων, της νεολαίας και του λαού στην Απεργία της 9ης Νοεμβρίου και στις διαδηλώσεις του Πολυτεχνείου ήταν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα που πρέπει να βρει συνέχεια και να αναπτυχθεί. Η μαζική κινητοποίηση ενάντια στην έξωση της συνταξιούχου και οδήγησε τελικά στην ακύρωση της, δείχνει πως ο λαός μας μπορεί μόνο μέσα από τους αγώνες να αντισταθεί στη λαίλαπα ενάντια στη λαϊκή κατοικία όπως και απέναντι στην φτώχεια, την ακρίβεια και την επίθεση συνολικά!

Να συζητήσουμε, να οργανωθούμε και να συγκροτήσουμε τις δικές μας απαντήσεις!

Ανοιχτή Σύσκεψη την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, 7.00 μμ στο κέντρο ‘Σταυροδρόμι’ στην Ηγουμενίτσα με σκοπό τη διοργάνωση συγκέντρωσης ενάντια στην Ακρίβεια.

Πολίτες Θεσπρωτίας ενάντια στην Ακρίβεια
Read More »
Συνάντηση ενάντια στην ακρίβεια στην Ηγουμενίτσα Συνάντηση ενάντια στην ακρίβεια στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022 Rating: 5

Σελίδες