Συνελήφθη 30χρονος κοντά στην παιδική χαρά με 6,2 γρ. ηρωίνης

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017Στη σύλληψη ενός 30χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών προχώρησαν την Κυριακή το μεσημέρι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Ηγουμενίτσα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙ.ΑΣ» που εκτελούσαν περιπολία, σταμάτησαν για έλεγχο τον 30χρονο ημεδαπό κοντά στην κεντρική παιδική χαρά και βρήκαν κρυμμένα στην κάλτσα του 6,2 γραμμάρια ηρωίνης.

Η ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


 
Read More »
Συνελήφθη 30χρονος κοντά στην παιδική χαρά με 6,2 γρ. ηρωίνης Συνελήφθη 30χρονος κοντά στην παιδική χαρά με 6,2 γρ. ηρωίνης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Σήμερα η έκθεση της Τροχαίας Ηγουμενίτσας, με διαδραστικά μέσα, για θέματα κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017


Τo Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των οδηγών και των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, θα πραγματοποιήσει στην Ηγουμενίτσα, κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 20-01- 2017, Έκθεση Τροχαίας, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν πρακτικά για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής με τη βοήθεια έμπειρων και εκπαιδευμένων τροχονόμων και να κάνουν χρήση προσομοιωτή σύγκρουσης, προκειμένου να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της χρήσης ζώνης, καθώς και να διαπιστώσουν τα λάθη που γίνονται κατά τη διάρκεια της οδήγησης και τα οποία αποτελούν τα κύρια αίτια πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. 
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα ασφαλής κυκλοφορίας και χρήσης της οδού μέσω οπτικοακουστικού υλικού και φωτογραφιών από τροχαία ατυχήματα, ενώ επίσης θα διανεμηθούν φυλλάδια και σχετικό έντυπο υλικό. 
Η λειτουργία της Έκθεσης Τροχαίας θα διαρκέσει κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 20 Ιανουαρίου 2017, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00 και 16:00 έως 21:00.


 
Read More »
Σήμερα η έκθεση της Τροχαίας Ηγουμενίτσας, με διαδραστικά μέσα, για θέματα κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας Σήμερα η έκθεση της Τροχαίας Ηγουμενίτσας, με διαδραστικά μέσα, για θέματα κυκλοφοριακής και οδικής παιδείας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Παράσταση Διαμαρτυρίας λογοθεραπευτών στην Ηγουμενίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017Λογοθεραπευτές και Γονείς οργάνωσαν σήμερα το πρωί, παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το γραφείο του ΕΟΠΥΥ στην Ηγουμενίτσα.Read More »
Παράσταση Διαμαρτυρίας λογοθεραπευτών στην Ηγουμενίτσα (ΒΙΝΤΕΟ) Παράσταση Διαμαρτυρίας λογοθεραπευτών στην Ηγουμενίτσα (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Αφιέρωμα του ITV στη Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Read More »
Αφιέρωμα του ITV στη Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών (ΒΙΝΤΕΟ) Αφιέρωμα του ITV στη Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Ήπειρος: Λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία οικόσιτων πουλερικών από τη γρίπη των πτηνών

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017Σε συνέχεια της από 8ης Δεκεμβρίου 2016 ανακοίνωσής του, το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου, επισημαίνει ότι λόγω του χιονοπτώσεων και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στις περισσότερες χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης, παρατηρείται μετανάστευση αγρίων πτηνών προς τις Νότιες περιοχές και ειδικότερα προς την Ελλάδα.
Για το λόγο αυτό απαιτείται η αυστηρή τήρηση των οδηγιών για την άμεση λήψη προληπτικών μέτρων αποτροπής μετάδοσης της γρίπης των πτηνών στα οικόσιτα πουλερικά.


Συγκεκριμένα:

1. Απαγορεύεται η διατήρηση οικόσιτων πουλερικών σε μη περιφραγμένους χώρους.
2. Τα οικόσιτα πουλερικά συνιστάται να διατηρούνται σε κλειστούς χώρους, τα ανοίγματα των οποίων πρέπει να καλύπτονται από κατάλληλα προστατευτικά καλύμματα που θα αποκλείουν την επαφή των οικόσιτων πουλερικών με άγρια πτηνά.
3. Απαγορεύεται η διατήρηση οικόσιτων πουλερικών σε ανοιχτούς χώρους (προαύλια, αυλές, αγρούς κ.λπ.) εκτροφών σε περιοχές της χώρας που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 2 χιλιομέτρων από υγροβιότοπους, ποταμούς, λίμνες και κάθε είδους υδατοσυλλογές.
4. Οι τυχόν εκτρεφόμενες πάπιες και χήνες των οικόσιτων εκτροφών πρέπει να διατηρούνται ξεχωριστά από άλλα είδη πουλερικών.
5. Σε περιπτώσεις αυξημένης νοσηρότητας ή θνησιμότητας των πουλερικών, οι κάτοχοί τους υποχρεούνται να ενημερώνουν αμέσως τις κτηνιατρικές αρχές και να προσκομίζουν σε αυτές τυχόν πρόσφατα θανόντα πτηνά για τη διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων.


 
Read More »
Ήπειρος: Λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία οικόσιτων πουλερικών από τη γρίπη των πτηνών Ήπειρος: Λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία οικόσιτων πουλερικών από τη γρίπη των πτηνών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Στις 12 Φεβρουαρίου η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2017» (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο, μας προσκαλεί στη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωσή του, την «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2017» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στις 10 π.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» είναι το μεγαλύτερο Ηπειρώτικο αντάμωμα στην Ελλάδα, η κορυφαία συνάντηση Αποδήμων κάθε χρόνο στην Αθήνα.


 
 
Read More »
Στις 12 Φεβρουαρίου η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2017» (+ΒΙΝΤΕΟ) Στις 12 Φεβρουαρίου η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2017» (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Συγκέντρωση εργαζόμενων στην Ειδική Αγωγή έξω από το υπουργείο Υγείας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017Έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή την ώρα, σύλλογοι και σωματεία επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες Ειδικής Αγωγής σε εφήβους, παιδιά και τις οικογένειες τους.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη μεθόδευση του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ αναφορικά με την παροχή των υπηρεσιών τους.
Στην συγκέντρωση συμμετέχουν και μέλη του Συλλόγου από την Ήπειρο. Read More »
Συγκέντρωση εργαζόμενων στην Ειδική Αγωγή έξω από το υπουργείο Υγείας Συγκέντρωση εργαζόμενων στην Ειδική Αγωγή έξω από το υπουργείο Υγείας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Τρεις οι συλλήψεις για τα 392 κιλά κάνναβης

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017


Άλλο ένα καίριο πλήγμα κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία, στα κυκλώματα που δραστηριοποιούνται στην οργανωμένη εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, με την κατάσχεση σημαντικής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και τη σύλληψη τριών δραστών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, χθες (15-01-2017) στην περιοχή Τριανταφυλλούλα Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 32 και 44 ετών καθώς και μία 42χρονη ημεδαπή, μέλη εγκληματικής ομάδας που ενέχεται στην εισαγωγή και μεταφορά, με σκοπό τη διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας, περίπου (392) κιλών κάνναβης.

Σε βάρος των εμπλεκομένων, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και επιχειρησιακών δράσεων και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, χθες το πρωί, στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, εντοπίστηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων δεν υπάκουσαν σε σήμα στάσης αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα. 


Τα οχήματα ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα στην περιοχή της Τριανταφυλλούλας Αμφιλοχίας να ακινητοποιηθεί το ένα όχημα με οδηγό τον 32χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη ενώ το άλλο όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην ίδια περιοχή.

Μετά από έρευνα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, βρέθηκαν στο εσωτερικό του πρώτου οχήματος, (115) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (178.133) γραμμαρίων ενώ στο δεύτερο όχημα, βρέθηκαν άλλα (37) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (213.800) γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο εκτεταμένων ερευνών, χθες το απόγευμα στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, οι άλλοι δύο συλληφθέντες (ο 44χρονος υπήκοος Αλβανίας και η 42χρονη ημεδαπή) να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 42χρονης και όπως εξακριβώθηκε:

· ο 44χρονος ταυτοποιήθηκε ως οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ήταν έμφορτο με τα (213.800) γραμμάρια κάνναβης

· η 42χρονη κατά τη διάρκεια της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, λειτουργούσε υποστηρικτικά ως προπομπός με αυτοκίνητο, προκειμένου να ενημερώνει για πιθανό επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ενώ επίσης, εξακριβώθηκε ότι τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν έμφορτα με τα ναρκωτικά, είχαν κλαπεί την 10-09-2016 και την 07-12-2016, από περιοχές της Αττικής.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:
ποσότητα κάνναβης, βάρους (391.933) γραμμαρίων
τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
το χρηματικό ποσό των (340) ευρώ, (2.200) λεκ Αλβανίας, έξι λέβ Βουλγαρίας, μία λίρα Κύπρου και ένα δολάριο των ΗΠΑ
έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.Read More »
Τρεις οι συλλήψεις για τα 392 κιλά κάνναβης Τρεις οι συλλήψεις για τα 392 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Gorilla Entertainment: Ταξίδι με longboard στην λίμνη του Αώου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017


Ο Μαξ και ο Αλέξης κάνουν ένα μικρό ταξίδι με longboard στην λίμνη του Αώου κοντά στο Μέτσοβο. Τοπία με απίστευτη ομορφιά! Απολαύστε! ;)

Max and Alex take a little longboard trip in Aoos lake near Metsovo. Landscapes with incredible beauty! Enjoy! ;)

Filmed by Gorilla team using the Canon 70d in 1080p with Glidecam HD 2000 for the stabilizing shots, GoPro Hero 4 Black Edition in 4k and Session in 1080p for action scenes, DJI Phantom 3 Advanced in 1080p/60fps for aerial shots.
Edited by Gorilla Team using Adobe Premiere Pro CC.

Gorilla Team:
Alexandros Mastoras https://www.instagram.com/alexandros....
Giorgos Kalogiros https://instagram.com/gkalogiros/
John Hovolos https://instagram.com/jthovolos/
Fanis Kourtis https://www.instagram.com/fkourtis/

Music : The Swimming Song by Vetiver
Support the artist here : https://itunes.apple.com/us/album/thi...

🛰🛰https://goo.gl/maps/4BWJ1SBJksN2🛰🛰

Subscibe/Εγγραφή on YouTube :
https://goo.gl/JirIo7
Like us on Facebook : https://www.facebook.com/gorillaenter...
Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/gorilla_ent...
Follow us on Twitter: https://twitter.com/gorillateam2015


 
 
Read More »
Gorilla Entertainment: Ταξίδι με longboard στην λίμνη του Αώου (ΒΙΝΤΕΟ) Gorilla Entertainment: Ταξίδι με longboard στην λίμνη του Αώου (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ο Δημήτρης Γιώτης το Σάββατο στο SHISHA

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Δημήτρης Γιώτης το Σάββατο στο SHISHA Ηγουμενίτσα: Ο Δημήτρης Γιώτης το Σάββατο στο SHISHA Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017 Rating: 5

Σελίδες